משחק 2 בלי קהל? בלי קהל חוץ לחצי עונה?
יאללה הימורים!
יאללה פירו! על הזין הפועל!

מוכן להמר על זה?הדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:33 אני דווקא בעד. שנים שיש פירו ביד אליהו ואין סיבה שנתקפל רק כי שמעון מזרחי התחיל לבכות. שאפו לאולטראס
אין סיבה שנקבל שום עונש מעבר לקנס כי לא נזרק כלום
בית הדין אמר לך מפורשות השבוע שתקבל סגירת יציע , אתה לקוח עלייך את הסיכון שהוא יממש את זה?הדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:33 אני דווקא בעד. שנים שיש פירו ביד אליהו ואין סיבה שנתקפל רק כי שמעון מזרחי התחיל לבכות. שאפו לאולטראס
כתבתי מה הטיעון. לא להפסיק לעשות משהו רק כי הוא לא מתאים לשמעון מזרחימילפורד כתב: ↑08 יוני 2023, 23:49בית הדין אמר לך מפורשות השבוע שתקבל סגירת יציע , אתה לקוח עלייך את הסיכון שהוא יממש את זה?הדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:33 אני דווקא בעד. שנים שיש פירו ביד אליהו ואין סיבה שנתקפל רק כי שמעון מזרחי התחיל לבכות. שאפו לאולטראס
אגב, מה זה הזילזול הזה ב״מעבר לקנס״ זה כסף שלך?
זה יהיה במינימום משכורת שתיים של זר קצת יותר טוב שנה הבאה שתלך לפח.
ודבר שלישי, מילא זה היה עוזר במשהו, ראינו לאורך כל השנה שזה לא תורם לנו, אפילו מזיק (ואני כרגע מדבר על המשחק עצמו) , אז איזה טיעון נשאר בעד זה חוץ מ״תראו איזה מגניבים אנחנו״.
מה הטעם להסביר? הכי חשוב שהם יצאו מגניבים אנטי ממסדיים בלתי מתפשרים.מילפורד כתב: ↑08 יוני 2023, 23:49בית הדין אמר לך מפורשות השבוע שתקבל סגירת יציע , אתה לקוח עלייך את הסיכון שהוא יממש את זה?הדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:33 אני דווקא בעד. שנים שיש פירו ביד אליהו ואין סיבה שנתקפל רק כי שמעון מזרחי התחיל לבכות. שאפו לאולטראס
ודבר שלישי, מילא זה היה עוזר במשהו, ראינו לאורך כל השנה שזה לא תורם לנו, אפילו מזיק (ואני כרגע מדבר על המשחק עצמו) , אז איזה טיעון נשאר בעד זה חוץ מ״תראו איזה מגניבים אנחנו״.
אז כל פעם שיהיה קצת טררם תקשורתי בחסות שמעון מזרחי אנחנו אמורים להתקפל? ו-וואלה מוכן להמר שיהיה רק קנסporthos כתב: ↑08 יוני 2023, 23:37מוכן להמר על זה?הדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:33 אני דווקא בעד. שנים שיש פירו ביד אליהו ואין סיבה שנתקפל רק כי שמעון מזרחי התחיל לבכות. שאפו לאולטראס
אחרי השבוע הזה לדעתי אנחנו נאכל הרבה יותר מקנס...
יש לנו משהו על תנאי?
אם יסגרו יציע(שאגב זה יהיה חתיכת ביזיון) מוכן להתחרט על מה שכתבתי. לא חושב שאנחנו שםporthos כתב: ↑08 יוני 2023, 23:51מה הטעם להסביר? הכי חשוב שהם יצאו מגניבים אנטי ממסדיים בלתי מתפשרים.מילפורד כתב: ↑08 יוני 2023, 23:49בית הדין אמר לך מפורשות השבוע שתקבל סגירת יציע , אתה לקוח עלייך את הסיכון שהוא יממש את זה?הדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:33 אני דווקא בעד. שנים שיש פירו ביד אליהו ואין סיבה שנתקפל רק כי שמעון מזרחי התחיל לבכות. שאפו לאולטראס
אחלה, זה צה שאנחנו צריכים במשחק 2, יציע פחות.
השנה עשו בדיחה מהתקנון, על הגב של מי אתה חושב יחזירו את הכבוד האבוד של תקנון האיגוד?
אשרי המאמיןהדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:52אז כל פעם שיהיה קצת טררם תקשורתי בחסות שמעון מזרחי אנחנו אמורים להתקפל? ו-וואלה מוכן להמר שיהיה רק קנסporthos כתב: ↑08 יוני 2023, 23:37מוכן להמר על זה?הדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:33 אני דווקא בעד. שנים שיש פירו ביד אליהו ואין סיבה שנתקפל רק כי שמעון מזרחי התחיל לבכות. שאפו לאולטראס
אחרי השבוע הזה לדעתי אנחנו נאכל הרבה יותר מקנס...
יש לנו משהו על תנאי?
הבעיה זה לא מה שכתבת, אלא הירייה ברגל הקבועה שאנחנו עושים.הדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:53אם יסגרו יציע(שאגב זה יהיה חתיכת ביזיון) מוכן להתחרט על מה שכתבתי. לא חושב שאנחנו שםporthos כתב: ↑08 יוני 2023, 23:51מה הטעם להסביר? הכי חשוב שהם יצאו מגניבים אנטי ממסדיים בלתי מתפשרים.מילפורד כתב: ↑08 יוני 2023, 23:49
בית הדין אמר לך מפורשות השבוע שתקבל סגירת יציע , אתה לקוח עלייך את הסיכון שהוא יממש את זה?
השנה עשו בדיחה מהתקנון, על הגב של מי אתה חושב יחזירו את הכבוד האבוד של תקנון האיגוד?
אשכרה כתבת את זה עכשיו?הדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:51כתבתי מה הטיעון. לא להפסיק לעשות משהו רק כי הוא לא מתאים לשמעון מזרחימילפורד כתב: ↑08 יוני 2023, 23:49בית הדין אמר לך מפורשות השבוע שתקבל סגירת יציע , אתה לקוח עלייך את הסיכון שהוא יממש את זה?הדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:33 אני דווקא בעד. שנים שיש פירו ביד אליהו ואין סיבה שנתקפל רק כי שמעון מזרחי התחיל לבכות. שאפו לאולטראס
בעיניי זה מספיק טוב. זה היה בוגר בעיניי גם לא לזרוק כלום למטה לאורך המשחק(מכל הקהל, לא רק האולטראס)
לא חושב שיש לזה השפעה על המשחק לטובה או לרעה.
מילפורד כתב: ↑08 יוני 2023, 23:59אשכרה כתבת את זה עכשיו?הדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:51כתבתי מה הטיעון. לא להפסיק לעשות משהו רק כי הוא לא מתאים לשמעון מזרחימילפורד כתב: ↑08 יוני 2023, 23:49
בית הדין אמר לך מפורשות השבוע שתקבל סגירת יציע , אתה לקוח עלייך את הסיכון שהוא יממש את זה?
בעיניי זה מספיק טוב. זה היה בוגר בעיניי גם לא לזרוק כלום למטה לאורך המשחק(מכל הקהל, לא רק האולטראס)
לא חושב שיש לזה השפעה על המשחק לטובה או לרעה.
בוא אני אשקף לך איך זה נשמע:
אנחנו נעשה משהו שפוגע בנו (כלכלית בודאות) או לכל הפחות לא מועיל, רק כי זה נראה לך שזה מפריע לשימעון מזרחי.
אתה מבין שבאמירה הזאת נתת לשימעון מזרחי בדיוק את מה שהוא רצה להשיג?
אתה מבין כמה זה מטומטם וחסר היגיון?
זכןר לי המשחק בפריז, נגד באסטבול שהיה מופע אבוקות פסיכי, אשכרה ראו שזה פוגע בריכוז השחקנים.מילפורד כתב: ↑09 יוני 2023, 00:14 א. כן תמיד הייתי נגד כל צורת פירוטכניקה מייצרת עשן בתוך אולם סגור, ולו רק בגלל הנזק הבריאותי של זה גם לאוהדים וגם לשחקנים.
ב. ברור כשזה באור הזרקורים עכשיו, זה מפריע עוד יותר.
ג. ראינו כמה פעמים השנה (וגם היום) שזה אשכרה עושה לנו נזק ברמה המקצועית (או לכל הפחות לא עוזר) אז מה נשאר הערך של זה?
פעם (בעיקר בכדורגל) דובר על זה שזה מכניס שחקנים לטירוף, אבל פה אנחנו רואים שפוגע בשטף ובריכוז.
בהמבורג זה גמר לך את המשחקporthos כתב: ↑09 יוני 2023, 00:21זכןר לי המשחק בפריז, נגד באסטבול שהיה מופע אבוקות פסיכי, אשכרה ראו שזה פוגע בריכוז השחקנים.מילפורד כתב: ↑09 יוני 2023, 00:14 א. כן תמיד הייתי נגד כל צורת פירוטכניקה מייצרת עשן בתוך אולם סגור, ולו רק בגלל הנזק הבריאותי של זה גם לאוהדים וגם לשחקנים.
ב. ברור כשזה באור הזרקורים עכשיו, זה מפריע עוד יותר.
ג. ראינו כמה פעמים השנה (וגם היום) שזה אשכרה עושה לנו נזק ברמה המקצועית (או לכל הפחות לא עוזר) אז מה נשאר הערך של זה?
פעם (בעיקר בכדורגל) דובר על זה שזה מכניס שחקנים לטירוף, אבל פה אנחנו רואים שפוגע בשטף ובריכוז.
אבל העניין המרכזי שבשבוע כזה אתה פשוט משחק לידיים של הדון
ואם זה רק קנס אז אתה מתחייב לשלם אותו?הדגל האדום כתב: ↑08 יוני 2023, 23:53אם יסגרו יציע(שאגב זה יהיה חתיכת ביזיון) מוכן להתחרט על מה שכתבתי. לא חושב שאנחנו שםporthos כתב: ↑08 יוני 2023, 23:51מה הטעם להסביר? הכי חשוב שהם יצאו מגניבים אנטי ממסדיים בלתי מתפשרים.מילפורד כתב: ↑08 יוני 2023, 23:49