יאללה הביתה, קבוצה מסריחה עם קהל מסריח
יותר חשוב מזה, הפועל יכולה להיות קבוצת הגנה ממש טובה ,תמיד אמרתי את זה וזה העלה ספקות אבל בהחלט יש לנו פוטנציאל הגנתי לא רע בכלל ואם ננצל אותו השמיים הם הגבול
מאיפה הם יודעים אדלסן נכנס להנהלה לפני איזה יום
איך אפשר להגיד דבר כזה אפילו בצחוק?
מצחיק אתהילד בן 6 כתב:יותר גרועים ממכבי המקורית
מעדיף את הנאצים שלי נאצים אותנטים ולא יצורים שמשחקים אותה בעד קידום ישראלים (800 זרים), נגד שריון(יורוקאפ) וכו' בזמן שהם עושים בדיוק אותם הדברים + קהל שכמעט חצי ממנו זה אוהדי בית"ראייבר דה-בונלס כתב: ↑06 יוני 2023, 22:42איך אפשר להגיד דבר כזה אפילו בצחוק?
מכבי המקורית זה ציר הרשע של הספורט הישראלי, מועדון שגם היום אחרי 50+ אליפויות, יורוליג בכיס, יתרון ביתיות(ובואו נודה גם סגל יותר טוב על הנייר) מתנהג בדרך הכי מסריחה שיש כדי לעלות את הסיכויים שלו לא להפסיד את התואר שגם ככה הוא על הזין של האוהדים שלו שלא מילאו אפילו את היציעים שלהם אז ממש ימלאו גם את החלק שלנו אם התוכנית חרא שלו תצליח
הייתי קורא לשמעון ביבי של הכדורסל אבל זה לא יפה לדבר ככה על ביבי
ועדיין, שמעון מנצחילד בן 6 כתב: ↑07 יוני 2023, 00:07מעדיף את הנאצים שלי נאצים אותנטים ולא יצורים שמשחקים אותה בעד קידום ישראלים (800 זרים), נגד שריון(יורוקאפ) וכו' בזמן שהם עושים בדיוק אותם הדברים + קהל שכמעט חצי ממנו זה אוהדי בית"ראייבר דה-בונלס כתב: ↑06 יוני 2023, 22:42איך אפשר להגיד דבר כזה אפילו בצחוק?
מכבי המקורית זה ציר הרשע של הספורט הישראלי, מועדון שגם היום אחרי 50+ אליפויות, יורוליג בכיס, יתרון ביתיות(ובואו נודה גם סגל יותר טוב על הנייר) מתנהג בדרך הכי מסריחה שיש כדי לעלות את הסיכויים שלו לא להפסיד את התואר שגם ככה הוא על הזין של האוהדים שלו שלא מילאו אפילו את היציעים שלהם אז ממש ימלאו גם את החלק שלנו אם התוכנית חרא שלו תצליח
מסריחים (או סתם מונגולואידים מזילי ריר עם כיפה על הצד של הראש) + קשר אדוק לבית"ר עם שני בעלים קודמים גאיידמק ואגייאר הקוקוריקו שהיו בעלים של בית"ר כדורגל ובית"ר/ מכבי כדורסל במקביל.
בנוסף הם מגיעים מעיר מיותרת עם אנשים מיותרים שאם זה היה תלוי בי הייתי מוריד עליה אטום![]()
מה גם שעכשיו הבעלים של מגדל זה הבן של רועה הזונות שסבסד לביבי תעמולת בחירות לא חוקית בדמות עלון תעמולה במשך יותר מעשור כולל הצפת שוק והפיכת שוק התקשורת בישראל לזבל גמור ומפעל של פייק ניוז + ירידה בכל סטדרנט אפשרי כשיצורים כמו ינון מגל וישראל כהן הmouth breather וכו' קוראים לעצמם עיתונאים ומקבלים במה.
וגם אשתו של הגוויה של שלדון אדלסון זבל גמור לא בהרבה פחות ממנו.
ישך את זה ביותר קיצוני ועם יותר ארס נגד כל העולם ואחותו?ילד בן 6 כתב: ↑07 יוני 2023, 00:07מעדיף את הנאצים שלי נאצים אותנטים ולא יצורים שמשחקים אותה בעד קידום ישראלים (800 זרים), נגד שריון(יורוקאפ) וכו' בזמן שהם עושים בדיוק אותם הדברים + קהל שכמעט חצי ממנו זה אוהדי בית"ראייבר דה-בונלס כתב: ↑06 יוני 2023, 22:42איך אפשר להגיד דבר כזה אפילו בצחוק?
מסריחים (או סתם מונגולואידים מזילי ריר עם כיפה על הצד של הראש) + קשר אדוק לבית"ר עם שני בעלים קודמים גאיידמק ואגייאר הקוקוריקו שהיו בעלים של בית"ר כדורגל ובית"ר/ מכבי כדורסל במקביל.
בנוסף הם מגיעים מעיר מיותרת עם אנשים מיותרים שאם זה היה תלוי בי הייתי מוריד עליה אטום![]()
מה גם שעכשיו הבעלים של מגדל זה הבן של רועה הזונות שסבסד לביבי תעמולת בחירות לא חוקית בדמות עלון תעמולה במשך יותר מעשור כולל הצפת שוק והפיכת שוק התקשורת בישראל לזבל גמור ומפעל של פייק ניוז + ירידה בכל סטדרנט אפשרי כשיצורים כמו ינון מגל וישראל כהן הmouth breather וכו' קוראים לעצמם עיתונאים ומקבלים במה.
וגם אשתו של הגוויה של שלדון אדלסון זבל גמור לא בהרבה פחות ממנו.
הוא התארח פעם במגרש פתוח, נדמה לי עוד התקפות טל ברמן וטען שם כמה מכב* מנסה לעזור להם להיכנס.
כמו שאמרתי, אדיוט גמור.
קיבלו קנס כספי ומשחק רדיוס על תנאיאוהד כורסא כתב: ↑07 יוני 2023, 11:36 אם כבר התנהגות אוהדים - הם בכלל עומדים לדין או שניים אאוט במגרש ודימום קל בראשו של השופט זה אחלה?