חייבים פשוט חייבים לארח שם את המשחק בית שלנו. אני שונא אותם ואת האולם שלהם אבל אנחנו נמלא שם כל פינה וכל כרטיס ונביא גם 10 אלף אם צריך והאימפקט של נוקיה אדום יעשה את זה העבודה על השחקנים שלהם ובטח על הזרים.
כואב על אלפי אוהדים שאשכרה לא יוכלו להיות באף משחק בסדירה הזאת.. מתחנן מההנהלה שלפחות ישקלו את זה.
לסגור את האשכול הזה
הדבר הכי לא הפועל שראיתי בחיים
אני הייתי שמח להיות בדרייב אין, כנראה שלא יהיה לי כרטיסס אבל האולם הזה ביתי יותר מכל דבר אחר. בטח מהאולם שלהם, גם אם הוא ב-100 אחוז יותר אנשים.
אתה כנראה בלי כרטיס, ומתוסכל. זה בסדר. לא צריך לדבר שטויות. כבד את האנשים שמגיעים כל שנה כמו גדולים מאש שעלינו ליגה (אני לא ביניהם)
Tenacious D כתב:חייבים פשוט חייבים לארח שם את המשחק בית שלנו. אני שונא אותם ואת האולם שלהם אבל אנחנו נמלא שם כל פינה וכל כרטיס ונביא גם 10 אלף אם צריך והאימפקט של נוקיה אדום יעשה את זה העבודה על השחקנים שלהם ובטח על הזרים.
כואב על אלפי אוהדים שאשכרה לא יוכלו להיות באף משחק בסדירה הזאת.. מתחנן מההנהלה שלפחות ישקלו את זה.
אין לנו שום דרך להבטיח שרק אדומים ייכנסו. סיכוי לא רע שחצי אולם יהיה בצבע הכי דוחה בעולם.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.