בלומפילד
-
- קיבל.ה 239 לייקים
סיימו עם החיפויים? מישהו עבר שם לאחרונה?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
יש סיכוייצ׳יק שהחיפוי ישפיע על האקוסטיקה באיזשהו אופן?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 515 לייקים
בנוסף לחיפוי החיצוני גם ביצעו איזשהו חיפוי פנימי כזה שגרם להם להוריד את ה-5-6 שורות האחרונות בשערים 7-8 למעלה. אין לי מושג אם זה הושלם ואם זה ייתרום משהו לאקוסטיקה. איזה אסון המגרש הפך להיות בלי גג.
גם בדרבי שאירחנו שנה שעברה האווירה הייתה ממש לא משהו זה מרגיש כמו אצטדיון רמת-גן
גם בדרבי שאירחנו שנה שעברה האווירה הייתה ממש לא משהו זה מרגיש כמו אצטדיון רמת-גן
נערך לאחרונה על ידי Red Ghost ב 25 דצמבר 2020, 16:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
-
- קיבל.ה 945 לייקים
בתחילת הקורונה נתנו שם עבודה, גם היום שאני מסתובב שם אני רואה אנשים עובדים אבל זה לא נראה באותה עצימות של לפני 8 חודשים
long live the zapta
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הפך ממגרש ביתי למגרש נוראי. להרוס.
יחד, רק יחד! 

Red Ghost כתב: ↑25 דצמבר 2020, 13:50 בנוסף לחיפוי החיצוני גם ביצעו איזשהו חיפוי פנימי כזה שגרם להם להוריד את ה-5-6 שורות האחרונות בשערים 7-8 למעלה. אין לי מושג אם זה הושלם ואם זה ייתרום משהו לאקוסטיקה. איזה אסון המגרש הפך להיות בלי גג.
גם בדרבי שאירחנו שנה שעברה האווירה הייתה ממש לא משהו זה מרגיש כמו אצטדיון רמת-גן![]()
במיוחד כשהרחיקו את הדשא מהיציעים...מי שישב ב7 או 2 בטח שם לב לזה...
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כשיהיה למועדון רוכש , בלומפילד יחזור להיות הכי ביתי שיש.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 141 לייקים
בולשיט,שומעים ושומעים מצויין...לאפה בחינם כתב: ↑27 דצמבר 2020, 10:26לא. גם כשמכבי שם עם 30,000 איש בקושי שומעים אותם.
פשוט פשע נגד הכדורגל מה שעשו לבלומפילד.
לנו זה נראה ככה מהסיבה שאין לנו את הכמויות האלה להביא היום.
תאמין לי שאם הפועל תביא 20 או 25 אלף איש למשחק אתה תשמע אותם מצויין.
הדבר היחדי שפגו בו זה שהרחיקו את הדשא מהיציעים.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
השיפוץ היה סבבה אם היו מוותרים על פורמט שני המפלסים בשערים 7-8.
חוץ מזה אני חושב שמה שבעיקר מבאס זה פשוט שאנחנו גרועים.
חוץ מזה אני חושב שמה שבעיקר מבאס זה פשוט שאנחנו גרועים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 522 לייקים
מה שמבאס שבנו את האיצטדיון בחיפה באותו כסף ועם גג והאיצטדיון נראה אירופי לכל דבר ,
ובלומפילד בגלל חולדאי המניאק נראה במקרה הטוב כמו טלאי של תמא 38 ,
ובלומפילד בגלל חולדאי המניאק נראה במקרה הטוב כמו טלאי של תמא 38 ,
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
אנשים צריכים ללכת לכלא על הפיכת האיצטדיון שהיה הכי כיף להיות בו לאסון ארכיטקטורי ולבזבוז כסף בקנה מידה מפלצתי..פשוט נוראי לחשוב על זה שב20-30 שנים הקרובות לפחות זה מה שיהיה לנו.
הייתי מנוי לשער 7 למעלה-אמרתי לעצמי אוקי אולי הלכתי רחוק מדי ובמקום מקורב יותר לדשא או במצבים שיהיה יותר קהל תיהיה הרגשה אחרת..זה לא משנה כמה קהל יש שם,האקוסטיקה פשוט נוראית ואנשי מקצוע מהרמה הנמוכה ביותר אחראים על הדבר הזה.,
והבניה שמרגישה כאילו אילתרו כל חלק בנפרד בלי השלמות האיצטדיונית שאמורה לעטוף את המגרש,הבדלי גבהים מטורפים בין 7 ל-5 ריחוק נוראי בין הקהל והרגשה שהכל "פתוח",הריחוק מהדשא לעומת בלומפילד המקורי,הבטונדה הסובייטית הלא אלגנטית הזאת של שערים 7-8 עליונים שיוצרת מעבר מכוער לשער 5 שמפרידה בין הקהל,החורים האלה שעשו בצדדים של שער 5 שיוצרים מראה לא שלם וחובבני, המסכים שתקעו בצורה המאולתרת הזאת,שלא לדבר על זה שאין גג ושאר הליקויים שאותם אולי עוד ניתן למזער..הרסו לי את בלומפילד,בזבזו על זה הון עתק,ואף אחד לא לוקח אחריות על המחדל הזה.
בשיא הכנות,הייתי מעדיף שיעשו במושבה יציעים מאחורי השערים ולארח שמה,כי הדבר היחיד שנשאר זה השם
הייתי מנוי לשער 7 למעלה-אמרתי לעצמי אוקי אולי הלכתי רחוק מדי ובמקום מקורב יותר לדשא או במצבים שיהיה יותר קהל תיהיה הרגשה אחרת..זה לא משנה כמה קהל יש שם,האקוסטיקה פשוט נוראית ואנשי מקצוע מהרמה הנמוכה ביותר אחראים על הדבר הזה.,
והבניה שמרגישה כאילו אילתרו כל חלק בנפרד בלי השלמות האיצטדיונית שאמורה לעטוף את המגרש,הבדלי גבהים מטורפים בין 7 ל-5 ריחוק נוראי בין הקהל והרגשה שהכל "פתוח",הריחוק מהדשא לעומת בלומפילד המקורי,הבטונדה הסובייטית הלא אלגנטית הזאת של שערים 7-8 עליונים שיוצרת מעבר מכוער לשער 5 שמפרידה בין הקהל,החורים האלה שעשו בצדדים של שער 5 שיוצרים מראה לא שלם וחובבני, המסכים שתקעו בצורה המאולתרת הזאת,שלא לדבר על זה שאין גג ושאר הליקויים שאותם אולי עוד ניתן למזער..הרסו לי את בלומפילד,בזבזו על זה הון עתק,ואף אחד לא לוקח אחריות על המחדל הזה.
בשיא הכנות,הייתי מעדיף שיעשו במושבה יציעים מאחורי השערים ולארח שמה,כי הדבר היחיד שנשאר זה השם
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 945 לייקים
זה פשוט בלתי נתפס בעניי
סמי עופר איצטדיון ככ טוב זה לא הגיוני שהוא עלה כמו בלומפילד ועוד בנו אותו מ0
איצטדיון ביתי, מקורה, עם כניסות מסודרות ונוחות, עם מעברים נוחים בתוך האיצטדיון, עם מספיק שירותים בכל יציע
זה פשוט בלתי ניתן להשוואה
ביזיון מה שעשו עם בלומפילד, לא פחות מזה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 239 לייקים
מה עלה כמו בלומפילד? עלות השיפוץ של בלומפילד כמו ההקמה של סמי?
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
מאז ששיפצו את בלומפילד זה מרגיש לי שהמודל היה הסיקס פלאגס בארה"ב. רכבת הרים ביציע. פעם גבוה, פעם נמוך.Hapolo כתב: ↑27 דצמבר 2020, 14:51 אנשים צריכים ללכת לכלא על הפיכת האיצטדיון שהיה הכי כיף להיות בו לאסון ארכיטקטורי ולבזבוז כסף בקנה מידה מפלצתי..פשוט נוראי לחשוב על זה שב20-30 שנים הקרובות לפחות זה מה שיהיה לנו.
כל זה ואפילו גג אין שם ברוב המגרש.
להרוס!
יחד, רק יחד! 

- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
סמי עופר - קצת קשה לדעת בדיוק כמה עלה אבל בין 500 ל600 מליון
https://www.calcalist.co.il/real_estate ... 88,00.html
השיפוץ בבלומפילד
500 מיליון
https://www.mako.co.il/Sports-football- ... c61026.htm
האמת שלא ידעתי את זה
500 מיליון (!!!) זה פשוט הזוי שזאת התוצאה
זה לדעתי מצדיק תביעה ייצוגית של תושבי תל אביב החרא הזה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
אסור לשכוח שהטוטו רצה לשים סכום אסטרונומי על בלומפילד והחולדה בחר שלא רק כדי להשאיר את זה בידיים שלו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 400 לייקים
דיכאון לראות אותו אפילו ריק. האצטדיון הכי מושלם ומיוחד בעולם הפך לעוד אחד שנראה קופי פייסט של כל האצטדיונים החדשים בעולם. חרא חרא חרא
אנטי ביתר לשעבר
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
התכוונת לכתוב קופי פייסט לאיצטדיון ישן ומעפן בעולם.אמה גולדמן כתב: ↑28 דצמבר 2020, 22:02 דיכאון לראות אותו אפילו ריק. האצטדיון הכי מושלם ומיוחד בעולם הפך לעוד אחד שנראה קופי פייסט של כל האצטדיונים החדשים בעולם. חרא חרא חרא
לא בונים איצטדיונים חדשים בלי גג, זה רק החולדה עושה.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
זוועה.
גם עם 30,000 צופים הוא זוועה.
לא בטוח בכלל שגג ישפר אותו באופן משמעותי.
גם עם 30,000 צופים הוא זוועה.
לא בטוח בכלל שגג ישפר אותו באופן משמעותי.
טפי על כל השיפוץ הזה.
תחזירו אותי לבלומפילד של שער שבע עם הסמל של העירייה.
תחזירו אותי לבלומפילד של שער שבע עם הסמל של העירייה.
רק לא רך.
כואב כואב הלב מהשהיה פעם האיצטדיון הכי בייתי בעולם שאתה רגיש שאתה יושב על הדשא נהפך לפיל לבן קר ומנוכר
פאק חולדאי פאק מורדן פוטבול
לקחו לנו כל
את הקבוצה
את בלומפילד
לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער
פאק חולדאי פאק מורדן פוטבול
לקחו לנו כל
את הקבוצה
את בלומפילד
לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער
אמאאא של מתן רוצים טיפול חינם או אבאאא של מתן תוריד אתהזקן