קצת יקר אבל הוגן בעיניי, מחר נפתחת
המכירה
נביא לפחות עוד 1,000 בטווח הקצר אם יהיו חייבים בשביל להצליח לקנות מנוי.
לי יש 2 מנויים לאירופה (לי ולאשתי) ונוצר פה מצב אבסורדי. מצד אחד יש סיכוי טוב שאוהד עם קדימות בגלל שיש לו מנוי לליגה יקח לי את המנוי לאירופה (המנוי שלנו לשער 2).
ממילא צריך לשמור כמות כרטיסים מסוימת לאוהדי חוץ וברוב המשחקים הקבוצה היריבה לא לוקוחות את כל הכרטיסים, אז בכל מקרה ימכרו קצת כרטיסים לרוב משחקי הליגה.red in blood כתב: ↑21 מאי 2023, 18:11 חובה להשאיר כמות מסויימת של כרטיסים למכירה. אפילו רק לחלק מהמשחקים (למשל, אירופה).
אחרת מוותרים מראש על ההזדמנות להביא דור חדש של אוהדים לקבוצה בשביל עוד כסף עכשיו.
כזה קטן ועדיין יש בו תוספת של עוד 1000 מקומות ביחס לאוסישקין המיתולוגי. כנראה שהיינו צריכים אולם עם מספר מקומות כפול מאוסישקין, אבל כרגע אני לא רואה את זה קורם עור וגידים.redead כתב:אוהדים "חדשים" יצטרכו לקנות בריסייל בדיוק כמו השנה
אין סרט אחר באולם כזה קטן במצב שנוצר
לדבר עכשיו על אוסישקין זה כמו שבחיפה ישוו בין קרית אליעזר לסמים עופרCharlie כתב: ↑21 מאי 2023, 18:43כזה קטן ועדיין יש בו תוספת של עוד 1000 מקומות ביחס לאוסישקין המיתולוגי. כנראה שהיינו צריכים אולם עם מספר מקומות כפול מאוסישקין, אבל כרגע אני לא רואה את זה קורם עור וגידים.redead כתב:אוהדים "חדשים" יצטרכו לקנות בריסייל בדיוק כמו השנה
Sent from my iPhone using Tapatalk
הנחה שגויה מהיסודCharlie כתב: ↑21 מאי 2023, 18:43כזה קטן ועדיין יש בו תוספת של עוד 1000 מקומות ביחס לאוסישקין המיתולוגי. כנראה שהיינו צריכים אולם עם מספר מקומות כפול מאוסישקין, אבל כרגע אני לא רואה את זה קורם עור וגידים.redead כתב:אוהדים "חדשים" יצטרכו לקנות בריסייל בדיוק כמו השנה
יותר. אוסישקין היה 2000 במקסימום. ובשיאו מכרו אליו כמה מאות מנויים.Charlie כתב: ↑21 מאי 2023, 18:43כזה קטן ועדיין יש בו תוספת של עוד 1000 מקומות ביחס לאוסישקין המיתולוגי. כנראה שהיינו צריכים אולם עם מספר מקומות כפול מאוסישקין, אבל כרגע אני לא רואה את זה קורם עור וגידים.redead כתב:אוהדים "חדשים" יצטרכו לקנות בריסייל בדיוק כמו השנה
יציע 3 יושב בחלקו ביציע 2 שממש מפוצץ
לפי הקרחות בארבע והצפיפות המורגשת בשתיים, אני מניח שהרבה אנשים פשוט עוברים מארבע לשתיים ואז זה הפסד כפול. גם יש קרחות וגם אי אפשר להכניס קיסם ויש דוחק משוגע בשתיים.
הנחה זה יפה. אני הנחתי שאחרי שהודיעו שעשו טעות שלא עשו הגרלה לכרטיסים לדרבי יעשו הגרלה כמו שעושים במשחקים מול נס ציונה.הלך המומנטום כתב:אני מניח שאם הוציאו מנוי משולב במחירים כאלה אז כנראה חתמו לקנה הבאה ביורוקאפ, לדעתי לא היו מסתכנים במנויים במחירים כאלה ל-BCL בידיעה שזה יכול להסתיים אחרי שלושה משחקים.
יחי ההבדל הקטןChegi כתב:הנחה זה יפה. אני הנחתי שאחרי שהודיעו שעשו טעות שלא עשו הגרלה לכרטיסים לדרבי יעשו הגרלה כמו שעושים במשחקים מול נס ציונה.הלך המומנטום כתב:אני מניח שאם הוציאו מנוי משולב במחירים כאלה אז כנראה חתמו לקנה הבאה ביורוקאפ, לדעתי לא היו מסתכנים במנויים במחירים כאלה ל-BCL בידיעה שזה יכול להסתיים אחרי שלושה משחקים.
ואז בא הדרבי ושוב מלחמה מול לאן. האוהדים לא מעניינים אותם.
ברור שמנוי השנה זכאי לקדימות, אני מנוי כולל אירופה וגם חבר עמותה. הנקודה היא איך שזה פורסם ואיך הצליחו להוציא את המתווה הכי גרוע בהתראה של יום לפנינייט רובינסון כתב:אחלה מחיר של מנויים, טוב מאוד שעשו את זה משולב כי מי שמגיע רק למפעל אחד לא צריך לבוא על חשבון מישהו שמוכן לבוא לשני המפעלים ולהגיע לכל משחק של הפועל. כל אחד שעשה מנוי השנה זכאי לקדימות על פני אוהדים שהחליטו לקנות עכשיו אחרי שהפכנו לקבוצה מצליחה
אם אתה משליך ממקרה לאן למקרה של מחירי מנויים גבוהים, כשהקבוצה לא בטוחה שיש לה לפחות 9 משחקי בית באירופה, אז או שאתה לא בכיוון או שאני ממש נאיבי.Chegi כתב: ↑21 מאי 2023, 22:04הנחה זה יפה. אני הנחתי שאחרי שהודיעו שעשו טעות שלא עשו הגרלה לכרטיסים לדרבי יעשו הגרלה כמו שעושים במשחקים מול נס ציונה.הלך המומנטום כתב:אני מניח שאם הוציאו מנוי משולב במחירים כאלה אז כנראה חתמו לקנה הבאה ביורוקאפ, לדעתי לא היו מסתכנים במנויים במחירים כאלה ל-BCL בידיעה שזה יכול להסתיים אחרי שלושה משחקים.
ואז בא הדרבי ושוב מלחמה מול לאן. האוהדים לא מעניינים אותם.
השנה לא עשית סולד אאוט מנויים ביורוקאפהלך המומנטום כתב: ↑21 מאי 2023, 23:28 אני חושב שהמתווה לא טוב.
מי שרוצה להיות מנוי רק לליגה עכשיו מחוייב גם להיות מנוי לאירופה, ומצד שני יש אנשים שרוצים להיות מנויים רק לאירופה. ככה יווצר מצב שאנשים יקנו מנוי כשחלקם, אפילו אם זה 300 איש, ולא יבואו לחלק מהמשחקים, במקום לתת קדימות למנויים לליגה לרכוש מנויים לאירופה ואז את השאריות להפנות למי שבאמת רוצה להגיע רק לאירופה.
ככה נקבל בשתי המסגרות קרחות כי לא כולם יגיעו להכל.
במתווה הנוכחי חייבים לשווק חזק את הרדסייל!