הארכת חוזים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
קראתי באיזה מקום שעושים מאמצים להאריך חוזה ל:
מקריי
מנפורד
גילבני
זלי.
בהצלחה X 4
מקריי
מנפורד
גילבני
זלי.
בהצלחה X 4
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
חוץ מאדם אריאל אני מאמין שכל הישראלים יישארו.
לגבי הזרים אני מקווה שכולם יישארו אבל הסיכוי שחצי מהם יישארו קלוש לדעתי.
הכי חשוב זה מקריי, ג'ייקובן וטוקוטו.
לגבי הזרים אני מקווה שכולם יישארו אבל הסיכוי שחצי מהם יישארו קלוש לדעתי.
הכי חשוב זה מקריי, ג'ייקובן וטוקוטו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
לג'ייקובן יש חוזה
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 163 לייקים
למעט אריאל, מאמין שכל הישראלים יישארו.
בגזרת הזרים - בראון עם חוזה, מנפורד וטוקוטו רוצים להישאר ויהיה איתם מו"מ. לא רואה את השאר נשארים
בגזרת הזרים - בראון עם חוזה, מנפורד וטוקוטו רוצים להישאר ויהיה איתם מו"מ. לא רואה את השאר נשארים
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

-
- קיבל.ה 511 לייקים
גם מקריי צוטט שישמח להישאר
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
אם אפשר, לא להשאיר זר שלא מסוגל לקלוע לייאפ
תודה
תודה
-
- קיבל.ה 530 לייקים
מאוד חלוק עם עצמי האם אני רוצה לראות את אונאקו נשאר או לא
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הוא אמר שבא לו להישאר שנתיים במקום מסוים ומצד שני שישמח להישאר אם נזכה ביורוקאפ. מה אפשר להבין מזה? לא יודעארבעת המופלאים כתב:גם מקריי צוטט שישמח להישאר
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
נראה לי שבכדורסל יותר מבכדורגל אין באמת חשיבות ל"יש חוזה".
אם עכשיו תבוא איזה קבוצה משוריינת ב"יורוליג" ותרצה את מקריי, גם הכפלת שכר לא תעזור.
אם עכשיו תבוא איזה קבוצה משוריינת ב"יורוליג" ותרצה את מקריי, גם הכפלת שכר לא תעזור.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
אז לא להחתים את מקריי?Red Or Dead כתב:אם אפשר, לא להשאיר זר שלא מסוגל לקלוע לייאפ
תודה
-
- קיבל.ה 419 לייקים
מהזרים, הייתי מחליף תחילה את גייקובן. חוסר היציבות שלו משמעותי מדי.
מנפורד, מקרי ואונוואקו חייבים להישאר
מנפורד, מקרי ואונוואקו חייבים להישאר
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 530 לייקים
הוא במקרה הטובה מבחינתו ילך לאיזה קבוצה עשירה יותר שתעמיק לו את הכיסיםיהלום14אדום כתב: ↑20 אפריל 2023, 12:53הלוואי וכן. לא יודע כמה הוא ירצה להישאר, גם אם נוכל לשלם לו את מה שהוא רוצה.
מקצועית הוא לא יקבל הצעה יותר טובה מאיתנו
ככה או ככה הוא לא ברמת יורוליג
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הייתי מנסה להחתים את כל הזרים שוב (פלדין לא נחשב), לא שאני חושב שנצליח.
מהישראלים הייתי מנסה להשאיר את גיל בני,
כל השאר תלוי בחלופות שיש בשוק.
מהישראלים הייתי מנסה להשאיר את גיל בני,
כל השאר תלוי בחלופות שיש בשוק.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 948 לייקים
הוא ייחפש כסף גדול יותר או קבוצה שבה הוא יהיה מוביל ולא ייקבל כדור פעם בארבע התקפות. אני תקווה שבכל זאת נצליח להשאיר אותוredead כתב: ↑20 אפריל 2023, 13:11הוא במקרה הטובה מבחינתו ילך לאיזה קבוצה עשירה יותר שתעמיק לו את הכיסיםיהלום14אדום כתב: ↑20 אפריל 2023, 12:53הלוואי וכן. לא יודע כמה הוא ירצה להישאר, גם אם נוכל לשלם לו את מה שהוא רוצה.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
ישמע מצחיק אבל נראה לי שאפילו מבחינת אונואקו להישאר פה יהיה אוליי הצעד החכם ביותר , כרגע הוא לא בדיוק שחקן יציב ויכול לתרום לו להישאר פה עוד עונה לפחות
-
- קיבל.ה 530 לייקים
עד היום לא ראיתי כולכך כמה זה מצליח לויהלום14אדום כתב: ↑20 אפריל 2023, 16:13הוא ייחפש כסף גדול יותר או קבוצה שבה הוא יהיה מוביל ולא ייקבל כדור פעם בארבע התקפות. אני תקווה שבכל זאת נצליח להשאיר אותוredead כתב: ↑20 אפריל 2023, 13:11הוא במקרה הטובה מבחינתו ילך לאיזה קבוצה עשירה יותר שתעמיק לו את הכיסיםיהלום14אדום כתב: ↑20 אפריל 2023, 12:53
הלוואי וכן. לא יודע כמה הוא ירצה להישאר, גם אם נוכל לשלם לו את מה שהוא רוצה.
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
גיל בני, מקריי ומנפורד הכי חשובים לדעתי
שאר הישראלים והורד גם הלוואי
אונואקו בעייתי בשבילי, ברור שאשמח שישאר אבל אני לא חושב שהוא באנקר ויש מחליפים בשוק אם נפתח כיס. גם אני חושב שבשבילו עדיף להשאר כי לא רואה הרבה תחרות בשוק באירופה עליו
שאר הישראלים והורד גם הלוואי
אונואקו בעייתי בשבילי, ברור שאשמח שישאר אבל אני לא חושב שהוא באנקר ויש מחליפים בשוק אם נפתח כיס. גם אני חושב שבשבילו עדיף להשאר כי לא רואה הרבה תחרות בשוק באירופה עליו
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אם אני זוכר נכון, בראון, טימור, זלמנסון וגינת חתומים.
בני תוספת מאוד חשובה ואשמח מאוד אם ישאר.
מנפורד הלוואי.
מקריי גם הלוואי, אבל אני בספק שזה יצליח לקרות ומפחד שהמחירים של זה יהיו פגיעה אנושה בשאר תקציב השחקנים.
הורד אני לא רואה סיבה להשאיר.
טוקוטו לא הייתי משאיר (ואני אומר את זה בלב מאוד כבד) כי צריך מישהו עם יותר איכויות התקפיות/ריבאונד לעמדה 4 שיתחלק בדקות עם תומר ולצערי הוא לא הראה שהוא יכול לשחק 3.
אונוואקו אני לא חושב שבריא להשאיר. אני חושב ש-90% ממה שכותבים פה על זה שלא רוצים להכניס לו כדורים או על היחסים עם בראון זה שטויות, אבל זה לא עושה טוב לקבוצה ואני לא רואה את זה משתנה. אני דווקא חושב שיש סיכוי להשאיר אותו, אבל מעדיף שיחפשו זרתותח אחר לעמדה הזאת, כזה שיכול לשחק גם 35 דקות.
עם מנפורד ובני הייתי סוגר אתמול, לגבי השאר לא הייתי עושה שום החלטה לפני סוף העונה.
בני תוספת מאוד חשובה ואשמח מאוד אם ישאר.
מנפורד הלוואי.
מקריי גם הלוואי, אבל אני בספק שזה יצליח לקרות ומפחד שהמחירים של זה יהיו פגיעה אנושה בשאר תקציב השחקנים.
הורד אני לא רואה סיבה להשאיר.
טוקוטו לא הייתי משאיר (ואני אומר את זה בלב מאוד כבד) כי צריך מישהו עם יותר איכויות התקפיות/ריבאונד לעמדה 4 שיתחלק בדקות עם תומר ולצערי הוא לא הראה שהוא יכול לשחק 3.
אונוואקו אני לא חושב שבריא להשאיר. אני חושב ש-90% ממה שכותבים פה על זה שלא רוצים להכניס לו כדורים או על היחסים עם בראון זה שטויות, אבל זה לא עושה טוב לקבוצה ואני לא רואה את זה משתנה. אני דווקא חושב שיש סיכוי להשאיר אותו, אבל מעדיף שיחפשו זרתותח אחר לעמדה הזאת, כזה שיכול לשחק גם 35 דקות.
עם מנפורד ובני הייתי סוגר אתמול, לגבי השאר לא הייתי עושה שום החלטה לפני סוף העונה.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 164 לייקים
לדעתי זלמנסון אין עדיין חוזה לשנה הבאה
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
השאלה הגדולה זה אם המתווה של משרד הספורט יקרה ואם באמת יהיה פה מענקים של מליונים לקבוצות שישחקו עם 4 זרים.
זה ישפיע על על ההחלטות האלה.
זה ישפיע על על ההחלטות האלה.
- הפועל
- קיבל.ה 1708 לייקים
- יצירת קשר:
זה, ובאופן כללי אם אנחנו מגדילים תקציב ואם כן אז בכמה. רוב הזרים ירצו שידרוג אחרי העונה הנוכחית. נצטרך להגדיל תקציב רק בשביל להשאיר את מרבית הסגל הנוכחי.
אני אישית בעד. בנינו השנה משהו נדיר, אם כבר יהיה עוד כסף. האויב של הטוב זה היותר טוב
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
שאלת המענק לקבוצות שיהיו עם 4 זרים היא חשובה, אבל יכול להיות שיוחתמו זרים שישחקו רק באירופה.
עם קשר ובלי קשר - צריך לשחרר את טוקוטו הוא שחקן מוגבל התקפית, ולא צריך להסתמך רק על ההגנה.
עם קשר ובלי קשר - צריך לשחרר את טוקוטו הוא שחקן מוגבל התקפית, ולא צריך להסתמך רק על ההגנה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
נראה לי שיהיה בעייתי מאוד מבחינת ניהול הסגל לשחק עם ארבעה זרים בליגה ועוד אחד או שניים שישחקו רק באירופה.barbaro כתב:שאלת המענק לקבוצות שיהיו עם 4 זרים היא חשובה, אבל יכול להיות שיוחתמו זרים שישחקו רק באירופה.
בעיקר בהתחשב בעובדה שתוספת התקציב ככל הנראה לא תוביל לשיפור משמעותי ברמת הזרים כי אנחנו חותרים להשאיר 3 או 4 מהם.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לשחרר את טוקוטו? השחקן הגנה הכי טוב שהיה פה בקבוצה שהשחקנים עושים הגנה מתי שבא להם. אחלה רעיון.barbaro כתב:שאלת המענק לקבוצות שיהיו עם 4 זרים היא חשובה, אבל יכול להיות שיוחתמו זרים שישחקו רק באירופה.
כמו שאמר שימי ריגר למי שדיבר נגד טוקוטו- "רואים את המשחק דרך החור של הדלת"Chegi כתב: ↑21 אפריל 2023, 22:06לשחרר את טוקוטו? השחקן הגנה הכי טוב שהיה פה בקבוצה שהשחקנים עושים הגנה מתי שבא להם. אחלה רעיון.barbaro כתב:שאלת המענק לקבוצות שיהיו עם 4 זרים היא חשובה, אבל יכול להיות שיוחתמו זרים שישחקו רק באירופה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
שימי ריגר, ארז אדלשטיין ושמעון אמסלם.Ironside כתב:כמו שאמר שימי ריגר למי שדיבר נגד טוקוטו- "רואים את המשחק דרך החור של הדלת"Chegi כתב: ↑21 אפריל 2023, 22:06לשחרר את טוקוטו? השחקן הגנה הכי טוב שהיה פה בקבוצה שהשחקנים עושים הגנה מתי שבא להם. אחלה רעיון.barbaro כתב:שאלת המענק לקבוצות שיהיו עם 4 זרים היא חשובה, אבל יכול להיות שיוחתמו זרים שישחקו רק באירופה.
הבעיה שהדיבורים של אוהדים שהתחילו לראות כדורסל בתחילת העונה מתחילים לצבור הד ולא מן הנמנע ששנה הבאה יחליפו אותו באיזה זר בינוני.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
או שאפשר להחתים שחקן עם יכולות הגנתיות שהוא לא חור בהתקפה.
כמו כריס ג'ונסון או מוריס קמפ.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
סגל החלומות שלי לעונה הבאה:
ג'ייקובן, בר, גילבני
מנפורד, מושקוביץ (שרף, איתן בורג).
מקריי, קליבלנד
תומר, נמרוד לוי (טי ג'יי קליין), טוקוטו
מתיאנג (אונוואקו, אלפא קאבה, טייריק ג'ונס), זלי.
הראל ודולינסקי משלימי סגל.
ג'ייקובן, בר, גילבני
מקריי, קליבלנד
אין אלוהים.
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
בדיוקיובל כתב:או שאפשר להחתים שחקן עם יכולות הגנתיות שהוא לא חור בהתקפה.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
חסר גוף וכח בצבע.ארבעת המופלאים כתב: ↑22 אפריל 2023, 02:53 סגל החלומות שלי לעונה הבאה:
ג'ייקובן, בר, גילבני
מקריי, קליבלנד
הייתי מביא במקום טוקטו עוד סנטר אבל כסה עם קליעה מבחוץ.. סוג של בריס וושינגטון מגליל.
אם רוצים להשאיר את JP אז אין ברירה להביאצ ישראלי ל 3 ולדעתי מבחינת פוטנציאל יש רק לדאוסן
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
אתם לא חושבים שזה קצת מוקדם לדבר על הסגל לשנה הבאה? תהיה פגרה מספיק ארוכה לדון בעניין, אני סקרן כרגע לראות איך נפתח את המשחק נגד חולון אחרי סיום העונה האירופית. צריך להתקדם רבע רבע משחק משחק יש עוד דרך רבה לפנינו.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
המון דברים פה לא הגיוניים וריאלים בעליל. מושקוביץ לא יבוא שהוא גארד 4-5 ברוטציה, נמרוד לוי לא יבוא כ 4 מחליף ועוד יש את טוקוטו בעמדה 4, קליבלנד לא עמדה 3 הוא עמדה 2 וזה הופך את בר ל 4 ברוטציה בגארדים שזה גם לא הגיוני בעלילארבעת המופלאים כתב: ↑22 אפריל 2023, 02:53 סגל החלומות שלי לעונה הבאה:
ג'ייקובן, בר, גילבני
מקריי, קליבלנד
-
- קיבל.ה 511 לייקים
המושג "חלום" ברור לך?
אין אלוהים.
אינעל מתיאנג, סנטר מהסוג שג'ייקובן מתאהב בהם.ארבעת המופלאים כתב: ↑22 אפריל 2023, 02:53 סגל החלומות שלי לעונה הבאה:
ג'ייקובן, בר, גילבני
מקריי, קליבלנד
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
נקווה שג'ייקובן יחליט מי טוב לו ומי פחות לעונה הבאה ויודיע מראש לפרנקו, שתלוי בו כמעט 40 דקות במשחק.TaCMaN11 כתב:אינעל מתיאנג, סנטר מהסוג שג'ייקובן מתאהב בהם.ארבעת המופלאים כתב: ↑22 אפריל 2023, 02:53 סגל החלומות שלי לעונה הבאה:
ג'ייקובן, בר, גילבני
מקריי, קליבלנד
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 645 לייקים
27 בליגה ו 29 ביורוקאפ אבל סבבהגביזון כתב: ↑22 אפריל 2023, 22:45נקווה שג'ייקובן יחליט מי טוב לו ומי פחות לעונה הבאה ויודיע מראש לפרנקו, שתלוי בו כמעט 40 דקות במשחק.TaCMaN11 כתב:אינעל מתיאנג, סנטר מהסוג שג'ייקובן מתאהב בהם.ארבעת המופלאים כתב: ↑22 אפריל 2023, 02:53 סגל החלומות שלי לעונה הבאה:
ג'ייקובן, בר, גילבני
מקריי, קליבלנד
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 169 לייקים
מה עם לוטן אמסלם? הוא לא חתום אצלנו לעונה הבאה?