הרצליה אמנם ניצחו ב-30 את הפועל חיפה בחוץ השבוע, אבל הניצחון הגיע אחרי 3 הפסדים רצופים.
להפועל נשאר - הרצליה בית, אילת חוץ
למכבי נשאר - חולון חוץ, ירושלים חוץ
רק במקרה של 2 הפסדים שלהם ו-2 נצחונות שלנו נסיים ראשונים לפני הפלייאוף.
יאללה הפועל

זה פשוט , אם אתה מנצח אותם זה צעד גדול להבטחת המקום השני (וכן אני יודע שיש זמן ) ומאוד סביר להניח שבפליאוף התחתון הם יסיימו במקום השביעי מה שעשויי להוביל למפגש מולם (ולנצח אותם לא יהיה פשוט בכלל לצורך העניין )הלך המומנטום כתב: ↑24 מרץ 2023, 12:27אני לא יודע מאיפה הבאת את זה:
להפועל יש סיכויים ריאליים לסיים במקום הראשון, סיכויים גדולים לסיים במקום השני ואם ירושלים ממשיכה ביכולת הזאת גם סיכוי סביר מאוד שנסיים במקום השלישי.
יש את נס ציונה / באר שבע שממוקמים גבוה יותר.רק הפועל כתב: ↑24 מרץ 2023, 13:23זה פשוט , אם אתה מנצח אותם זה צעד גדול להבטחת המקום השני (וכן אני יודע שיש זמן ) ומאוד סביר להניח שבפליאוף התחתון הם יסיימו במקום השביעי מה שעשויי להוביל למפגש מולם (ולנצח אותם לא יהיה פשוט בכלל לצורך העניין )הלך המומנטום כתב: ↑24 מרץ 2023, 12:27אני לא יודע מאיפה הבאת את זה:
להפועל יש סיכויים ריאליים לסיים במקום הראשון, סיכויים גדולים לסיים במקום השני ואם ירושלים ממשיכה ביכולת הזאת גם סיכוי סביר מאוד שנסיים במקום השלישי.
אכן
זה לא פער של 2. זה פער של אחד והיתרון הפנימי שלהם כרגע לא אומר הרבה כי אתה תפגוש אותם בהמשך. אם תנצח את הדרבי בבית העליון אתה עוקף אותם, בהנחה שלא תיפול עד אז נגד קבוצות אחרות יותר ממה שמכבי יפלו
הבנתי, תודה על ההסבר
לדעתי הרצליה קבוצה טובה מכל השאר ומאמין שבסוף זה יבוא לידי ביטויי בטבלה אבל עזוב , בוא קודם ננצח מחר ואז אפשר יהיה להתחיל לחשוב מה יהיה ואיך יהיה , ממקום שלישי צריך להימנע בכל מקרההלך המומנטום כתב: ↑24 מרץ 2023, 14:00יש את נס ציונה / באר שבע שממוקמים גבוה יותר.רק הפועל כתב: ↑24 מרץ 2023, 13:23זה פשוט , אם אתה מנצח אותם זה צעד גדול להבטחת המקום השני (וכן אני יודע שיש זמן ) ומאוד סביר להניח שבפליאוף התחתון הם יסיימו במקום השביעי מה שעשויי להוביל למפגש מולם (ולנצח אותם לא יהיה פשוט בכלל לצורך העניין )הלך המומנטום כתב: ↑24 מרץ 2023, 12:27
אני לא יודע מאיפה הבאת את זה:
סיכוי לא קטן שנסיים במקום השלישי.
לדעתי זו הסקת מסקנות מאוד נחרצת, לשלב הזה של העונה.
כמו שלקח אותו במשחק הקודם?הוקיץ' כתב:למה לא מאמין? בהנחה שגינת כשיר זה בין טוקוטו להורד.
במשחקים האחרונים טוקוטו עדיף ואני משער שהוא גם יקח את כריס באב.
הבעיה עם באב היא שבניגוד לרוב השחקנים שטוקוטו שומר עליהם, הוא לא כל כך חי ממשחק אחד על אחד. הוא מקבל המון חסימות וזורק שלשות מקילומטרים, מה שהופך אותו למאוד קשה לשמירה כשהוא תופס יום.רדנקו כתב: ↑24 מרץ 2023, 19:28כמו שלקח אותו במשחק הקודם?הוקיץ' כתב:למה לא מאמין? בהנחה שגינת כשיר זה בין טוקוטו להורד.
במשחקים האחרונים טוקוטו עדיף ואני משער שהוא גם יקח את כריס באב.
ונניח שבשביל זה הוא נרשם - אתה מתאר לעצמך איזה חגיגה יחגגו עלינו קמפ וגמבל? מי בדיוק יעצור את חגיגת הריבאונדים שלהם מתחת לסל שלנו? תומר? זלי? אונואקו?
Sent from my NE2215 using Tapatalk
בדיוק. טוקוטו לא בנוי לרוץ אחרי חסימות (לצערי גם מקריי לא אבל הוא עדיף) ואנחנו נצטרך אותו לעזרה בריבאונד מתחת לסל.יובל כתב:אבל אני מקווה שפרנקו לא ילך על אוטומט ושוב ישים את טוקוטו על באב, כי באב עשה לו בית-ספר כל פעם עד עכשיו. עדיף שמקריי ישמור עליו.
אנשים בהפגנה
Vinb כתב:אנשים בהפגנה