חמישיית העשור
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
לוקח את הנושא של ההוא שיושב על הכורסא והופך לסקר אבל כל הזכויות שמורות לו
שמתי את הבולטים ביותר מאמין שלא שכחתי מישהו קריטי

חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 14 לייקים
חייבים ישראלי אחד?
טייריק
תומר
יאנג
ג'ייקובן
קרלון
חמישייה שניה:
לטאביוס
טילמן
מקניל
בר טימור
נייט
טייריק
תומר
יאנג
ג'ייקובן
קרלון
חמישייה שניה:
לטאביוס
טילמן
מקניל
בר טימור
נייט
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני חייב להבין למה שמת את רותבארט? כבדיחה?
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
מקורב לצלחת כתב: ↑24 יולי 2022, 08:14 חייבים ישראלי אחד?
טייריק
תומר
יאנג
ג'ייקובן
קרלון
חמישייה שניה:
לטאביוס
טילמן
מקניל
בר טימור
נייט
אני חושב שלא חייב ישראלי בכוח אבל אני שמתי את רביב מתן ותומר קללל. בנוסף לקרלוהים בראון ולוויליאמס ...
In Hisham We Trust
-
- קיבל.ה 490 לייקים
זה די מטורף שמלבד הסנטר ארבע משחקני החמישיה המסתמנת נחשבים בעיני הקהל למועמדים לחמישיית העשור.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
זה נראה לי התפתחות טובה של הקבוצה.אוהד כורסא כתב: ↑24 יולי 2022, 10:32 זה די מטורף שמלבד הסנטר ארבע משחקני החמישיה המסתמנת נחשבים בעיני הקהל למועמדים לחמישיית העשור.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
לפי תוצאות הסקר עד כה רביב קרלון מתן תומר וטרייק גונס הם החמישיה של הפורום השאלה האם החמישייה הזאת לוקחת אליפות בישראל
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
מאחר וקרלון בהחלט יכול היה לשחק ב3 , איך שאני קורא את התוצאות אז החמישיה היא נייט, רביב, קרלון, גינת וג'ונס.
-
- קיבל.ה 113 לייקים
לא מבין איך טייריק ג'ונס עם 16 משחקים (בדיוק 0 מתוכם בפלייאוף) נכנס לחמישיית העשור. לדעתי לג'ף אלן שסגר את הצבע לבד מול י-ם בפלייאוף ונתן את הכל לקבוצה מגיע הרבה יותר, אבל בכל מקרה, לפחות תבחרו שחקנים שזוכרים שהם שיחקו בהפועל ת"א.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
חדמשסכין_בבטן_האומה כתב: ↑25 יולי 2022, 00:38 לא מבין איך טייריק ג'ונס עם 16 משחקים (בדיוק 0 מתוכם בפלייאוף) נכנס לחמישיית העשור. לדעתי לג'ף אלן שסגר את הצבע לבד מול י-ם בפלייאוף ונתן את הכל לקבוצה מגיע הרבה יותר, אבל בכל מקרה, לפחות תבחרו שחקנים שזוכרים שהם שיחקו בהפועל ת"א.
גףאלןגף זה הסנטר הכי הפועל שהיה בהפועל
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
האם זה הופך אותו להכי טוב שהיה בהפועל.
לטעמי יש ברשימה 2 שהיו יותר טובים ממנו אפילו שלא שיחקו הרבה.
לטעמי יש ברשימה 2 שהיו יותר טובים ממנו אפילו שלא שיחקו הרבה.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
גף אלן באמת היה גדול אבל חסר לו בורג במוח מה שהשפיע על התרומה שלו בתכלס להפועל בגלל ריבוי העברות וההרחקות
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
חוץ מפאולים פה ושם לא ראיתי משהו שממש גרם לי להגיד שחסר לג'ף בורג במוח
לא ברמה של להעדיף את פאקינג מאט הווארד עליו
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא ברמה של להעדיף את פאקינג מאט הווארד עליו
Sent from my iPhone using Tapatalk
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 237 לייקים
אני פחות מבין במיקומים של שחקנים במגרש, חוץ מסנטר ורכז לא מבין בהבדל של שאר השלושה אז מבחינתי חמישיית העשור :
קרלון-לימונד-ג'ייקובן-יאנג-גינת
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אבל אמרת שאתה יודע מה התפקיד של סנטר, אז איך חמישיה בליהסבתא של הפועל כתב: ↑25 יולי 2022, 12:03 אני פחות מבין במיקומים של שחקנים במגרש, חוץ מסנטר ורכז לא מבין בהבדל של שאר השלושה אז מבחינתי חמישיית העשור :

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
הוא שם את גינת בתור סנטר, שזה מראה לך עד כמה הוא לא מבין, כי גינת בתור סנטר לא קרוב להיות ברמה שמתאימה לחמישיית העשור.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
גם בתור 4
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 237 לייקים
גילוי נאות בחרתי חמישייה שהכי השפיעה על הפועל לאורך העשור, אפילו התלבטתי לשים את מתן נאור שם.
לא הצבתי את גינת כסנטר, גם לפי הרשימה שלי קרלון הוא רכז וזה לא תפקידו.
אם מבחינה מקצועית מי הרכז ומי הסנטר הכי טובים שהיו להפועל בעשור האחרון כמובן שהבחירה הייתה נייט רובינסון וטייריק ג'ונס, לא צריך להיות גאון גדול בכדי להבין זאת.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
ראה תגובה שהגבתי למילפורד, הגבתי לו לפניך כי הוא ביקר את החמישייה שלי באופן יותר חריף.סומך כתב: ↑25 יולי 2022, 12:05אבל אמרת שאתה יודע מה התפקיד של סנטר, אז איך חמישיה בליהסבתא של הפועל כתב: ↑25 יולי 2022, 12:03 אני פחות מבין במיקומים של שחקנים במגרש, חוץ מסנטר ורכז לא מבין בהבדל של שאר השלושה אז מבחינתי חמישיית העשור :
קרלון-לימונד-ג'ייקובן-יאנג-גינת![]()
אם בכל זאת אתה דורש סנטר שהכי התחברתי אליו בעשור האחרון בהפועל, אז כמובן שאבחר בג'ף אלן למרות שהוא לא בדיוק סנטר פר אקסלנס.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
זה כבר סקר מסוג אחר לגמרי, מהם הקריטריונים שלפיהם היית בוחר את חמישיית העשור שלך?הסבתא של הפועל כתב: ↑25 יולי 2022, 16:09גילוי נאות בחרתי חמישייה שהכי השפיעה על הפועל לאורך העשור, אפילו התלבטתי לשים את מתן נאור שם.
אם מבחינה מקצועית מי הרכז ומי הסנטר הכי טובים שהיו להפועל בעשור האחרון כמובן שהבחירה הייתה נייט רובינסון וטייריק ג'ונס, לא צריך להיות גאון גדול בכדי להבין זאת.
לטעמי, השאלה בסקר הזה היא מהי החמישייה שאם היתה משחקת ביחד היתה נותנת את התוצאות הכי טובות.
שזה שונה מאוד ממי הם חמשת השחקנים הטובים ביותר שהיו בהפועל בעשור הזה (לא בטוח שיש סנטר שהיה נכנס לרשימה כזאת) או מיהם המשפיעים ביותר.
השיטה שלך מתעדפת למעשה את השחקנים ששיחקו פרק זמן ממושך יחסית.
שלא תבין לא נכון , קריטריון לגיטימי לבחירה, אבל כששואלים כמו פה מהי ״חמישיית העשור״ נראה לי שכוונת המשורר היתה למי הם חמשת השחקנים שביחד מהווים חמישיית כדורסל טובה יותר.
אבל ברור שזה מה שנראה לי כי זאת לכל אורך הדרך היתה הפרשנות שלי…
-
- קיבל.ה 113 לייקים
קח את העונה המלאה שג'ף שיחק אצלנו ותשווה לכמעט עונה שטייריק שיחק. עשו את אותה כמות עבירות וג'ף סחט עבירה וחצי יותר למשל. אגב, ג'ף שיחק 21 דקות לעומת 28 של טייריק ועדיין תפס את אותה כמות ריבאונדים (האמת 0.1 יותר) וקלע רק קצת פחות.
אני לא אומר שג'ף יותר טוב כשחקן, אני אומר שאתה לא אמור לבחור שחקן עם 16 משחקים בהפועל לחמישיית העשור.
-
- קיבל.ה 121 לייקים
על אף שבחרתי בטייריק אני מסכים שיש מימד של כמה זמן שחקן היה בהפועל. זה כמו לשאול "מי השחקן הכי גדול בכל הזמנים של מיאמי היט?" בשיא זה כמובן לברון, אבל רוב אוהדי מיאמי כנראה יענו וויד
- covid bryant
- קיבל.ה 66 לייקים
רובינסון
ג'יקובן
קרלון
רנדל
טייריק
ג'יקובן
קרלון
רנדל
טייריק
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
שמע עם סטט אי אפשר להתווכח אבל בוא לא צריך להיות גאון בשביל לראות שהוא היה קצר ונקלע לא מעט פעמים לעימות עם שחקן או שופטסכין_בבטן_האומה כתב: ↑25 יולי 2022, 17:09קח את העונה המלאה שג'ף שיחק אצלנו ותשווה לכמעט עונה שטייריק שיחק. עשו את אותה כמות עבירות וג'ף סחט עבירה וחצי יותר למשל. אגב, ג'ף שיחק 21 דקות לעומת 28 של טייריק ועדיין תפס את אותה כמות ריבאונדים (האמת 0.1 יותר) וקלע רק קצת פחות.
אני לא אומר שג'ף יותר טוב כשחקן, אני אומר שאתה לא אמור לבחור שחקן עם 16 משחקים בהפועל לחמישיית העשור.
- רדנקו
- קיבל.ה 1571 לייקים
ג'ף בהחלט היה ריבאונדר מדהים ויוצא דופן. אם היה מסודר בראש הוא היה יכול להגיע רחוק לדעתי.
אבל אם אני זוכר נכון הוא שיחק בקבוצה כשחלק מהזמן הוא הגבוה היחיד שעושה משהו מתחת לסל וזו גם סיבה לכך שלקח כל כך הרבה כדורים חוזרים.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
אבל אם אני זוכר נכון הוא שיחק בקבוצה כשחלק מהזמן הוא הגבוה היחיד שעושה משהו מתחת לסל וזו גם סיבה לכך שלקח כל כך הרבה כדורים חוזרים.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
מתן נאור, קודם כל בפער
נייט
קרלון
רנדל
לימונד
נייט
קרלון
רנדל
לימונד
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
לגמרי. בנאדם עם גוף של קפיץ אנושי ומוח של ג'וק. טראגי ממש
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 237 לייקים
אם זו שאלה מקצועית אז כמובן שנייט כרכז וטייריק כסנטר חייבים לפתוח בחמישייה.מילפורד כתב: ↑25 יולי 2022, 16:59זה כבר סקר מסוג אחר לגמרי, מהם הקריטריונים שלפיהם היית בוחר את חמישיית העשור שלך?הסבתא של הפועל כתב: ↑25 יולי 2022, 16:09גילוי נאות בחרתי חמישייה שהכי השפיעה על הפועל לאורך העשור, אפילו התלבטתי לשים את מתן נאור שם.
לטעמי, השאלה בסקר הזה היא מהי החמישייה שאם היתה משחקת ביחד היתה נותנת את התוצאות הכי טובות.
שזה שונה מאוד ממי הם חמשת השחקנים הטובים ביותר שהיו בהפועל בעשור הזה (לא בטוח שיש סנטר שהיה נכנס לרשימה כזאת) או מיהם המשפיעים ביותר.
השיטה שלך מתעדפת למעשה את השחקנים ששיחקו פרק זמן ממושך יחסית.
שלא תבין לא נכון , קריטריון לגיטימי לבחירה, אבל כששואלים כמו פה מהי ״חמישיית העשור״ נראה לי שכוונת המשורר היתה למי הם חמשת השחקנים שביחד מהווים חמישיית כדורסל טובה יותר.
אבל ברור שזה מה שנראה לי כי זאת לכל אורך הדרך היתה הפרשנות שלי…
אבל כשיש טייטל של "חמישיית העשור", עם כל העדיפות המקצועית שיש להם על שאר המועמדים בעמדות שלהם, יהיה מבחינתי לפחות לא הוגן להציב אותם בחמישיית העשור.
אם בכל זאת צריך לבחור סנטר שהייתי מציב בחמישיית העשור, אז כמובן שאבחר בג'ף אלן.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
שמח שיש כאלה שמצביעים לברטי ובנקס מגיע להם
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
כולם לגיטימיים, חוץ מרנדלגביזון כתב:מתן נאור, קודם כל בפער
נייט
קרלון
רנדל
לימונד
Sent from my 21081111RG using Tapatalk
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מסתמן שקרלון הוא שחקן העשור ואחריו רביב והאמת מרגש שיש לו מעט ישראלים מצויינים שעברו אצלנו
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
האם אפשר לעשות איזה שתפ עם המועדון על בחירת חמישיית העשור על ידי הקהל הרחב ? יכול להיות מעניין
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
האם צריך לפתוח את הסקר מחדש עם תוספות של החבר'ה של השנה ?
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
עשור לדרבי שניצחנו 69-65.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
סליחה על ההקפצה הבוטה אבל מדהים אותי שכמה שחקנים חסרים פה בסקר רק מהשנה וחצי האחרונות..
OMG עווופררר
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
הוא לא נשכח זה פשוט אשכול מלפני תחילת העונה הקודמת.. גם אקס לא פה והצ'יף והורד וזלי, ושלא נדבר על הזרים של השנה.. זה מה שהדהים אותי.
OMG עווופררר
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מלקולם גריפין
רודני פרוויס
דסי רודריגז
ינטה מייטן
וולי ג׳אדג׳
רודני פרוויס
דסי רודריגז
ינטה מייטן
וולי ג׳אדג׳