יופי בוקסה ! זה בדויק מה שהיינו צריכים !

ללוזון לקח 30 שנה לייצר 4-5 שחקנים ברמה גבוהה ולקחת תארים במחלקות נוער.רדפוקס כתב: ↑14 יוני 2022, 19:42 בוקסנבוים קיבל סופרלטיבים כאילו הוא לקח בכל קבוצות הנוער דאבלים בכל שנה והעלה לבוגרים שחקני כדורגל שלמים (אם מישהו חושב שאושר דוידה ועומר סניור לא לוקים בדברים בסיסיים שהיו צריכים לעבוד איתם עליהם בנוער אז הוא לא מבין בכדורגל).
אני בשקט מעדיף את המנהל המקצועי של מכבי פ"ת, שקרכלשהו לוזון, שאשכרה ייצר שני שחקני על במונחי ליגה ישראלית (סולומון ועבדה) וגם הביא יותר תארים מבוקסנבוים.
עוד בלוף של ניסנוב.
אודיכהן כתב: ↑14 יוני 2022, 20:24ללוזון לקח כמעט 30 שנה לייצר 4-5 שחקנים ברמה גבוהה ולקחת תארים במחלקות נוער.רדפוקס כתב: ↑14 יוני 2022, 19:42 בוקסנבוים קיבל סופרלטיבים כאילו הוא לקח בכל קבוצות הנוער דאבלים בכל שנה והעלה לבוגרים שחקני כדורגל שלמים (אם מישהו חושב שאושר דוידה ועומר סניור לא לוקים בדברים בסיסיים שהיו צריכים לעבוד איתם עליהם בנוער אז הוא לא מבין בכדורגל).
אני בשקט מעדיף את המנהל המקצועי של מכבי פ"ת, שקרכלשהו לוזון, שאשכרה ייצר שני שחקני על במונחי ליגה ישראלית (סולומון ועבדה) וגם הביא יותר תארים מבוקסנבוים.
עוד בלוף של ניסנוב.
סולומון ועבדה היו כוכבים אבל לא מהשהו נדיר לפני שיצאו לאירופה אבל באירופה הפכו למפלצות.
בוקסה בחמש שנים כמעט והצליח להדביק פערים גם בתארים וגם בשחקנים.. כמו ליידנר (שאגב הגאון לוזון ויתר עליו כי הוא נמוך) סניור דוידה למקין
אז שישאר שם אם הוא כל כך טוב.אודיכהן כתב:ללוזון לקח 30 שנה לייצר 4-5 שחקנים ברמה גבוהה ולקחת תארים במחלקות נוער.רדפוקס כתב: ↑14 יוני 2022, 19:42 בוקסנבוים קיבל סופרלטיבים כאילו הוא לקח בכל קבוצות הנוער דאבלים בכל שנה והעלה לבוגרים שחקני כדורגל שלמים (אם מישהו חושב שאושר דוידה ועומר סניור לא לוקים בדברים בסיסיים שהיו צריכים לעבוד איתם עליהם בנוער אז הוא לא מבין בכדורגל).
עוד בלוף של ניסנוב.
סולומון ועבדה היו כוכבים אבל לא מהשהו נדיר לפני שיצאו לאירופה אבל באירופה הפכו למפלצות.
בוקסה בחמש שנים כמעט והצליח להדביק פערים גם בתארים וגם בשחקנים.. כמו ליידנר (שאגב הגאון לוזון ויתר עליו כי הוא נמוך) סניור דוידה למקין
רדפוקס כתב: ↑14 יוני 2022, 19:42 בוקסנבוים קיבל סופרלטיבים כאילו הוא לקח בכל קבוצות הנוער דאבלים בכל שנה והעלה לבוגרים שחקני כדורגל שלמים (אם מישהו חושב שאושר דוידה ועומר סניור לא לוקים בדברים בסיסיים שהיו צריכים לעבוד איתם עליהם בנוער אז הוא לא מבין בכדורגל).
עוד בלוף של ניסנוב.
לא.התקציב ידוע מראש.החלוקה היא של המנהל המקצועי.
החלטה של להביא מגן ימני מחליף כדי להשאיל מגן צעיר נראת לך החלטה של מאמן?BRUNO CONTI כתב: ↑14 יוני 2022, 22:58 אז עכשיו הכל על בוקסה ולא על קובי.
הבנתי.
משום מה בכל אתר מצויין בפירוש כמה קובי מחזיק ממנו ועל העבר שלהם יחד בפת ובקש…
אבל מה שעושה לכם טוב
ביציבות מסויימת אתה צודק