ל-500 אוהדי מכבי שיושבים בשער 1
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
תלכו להזדיין כולכם.
הלוואי שישללו את המנויים מכולכם.
ורמי, חיים ואסי שעומדים מול היציע ורואים בדיוק אבל בדיוק מי זורק אם אתם לא מוסרים מחר לפחות 10 שמות למשטרה אז תלכו להזדיין גם אתם.
הלוואי שישללו את המנויים מכולכם.
ורמי, חיים ואסי שעומדים מול היציע ורואים בדיוק אבל בדיוק מי זורק אם אתם לא מוסרים מחר לפחות 10 שמות למשטרה אז תלכו להזדיין גם אתם.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
עצוב שבגיל כזה צריך ללמד אותך/ם איך להתנהגאליהו הנביא כתב:תלמד אותנו איך להתנהג
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מבלי לראות, חבל שלא חטפנו הפסד טכני.
-
- קיבל.ה 9 לייקים
-
- קיבל.ה 9 לייקים
-
- קיבל.ה 148 לייקים
הזריקת חפצים פגעה רק בהפועל. חוץ מתדמית, קנסות, עונשים - ליטרלי שחקן שלנו גם החליק מזה.אליהו הנביא כתב: ↑22 מאי 2022, 23:24
כבוד הרב! אתה מחלק גם תעודות אוהד? יחתיכת מתנשא.
אז אם אתה מצדיק פגיעה בהפועל, אז הוא צודק לגמרי. אתה שייך למכבי.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
הוא לא צריך לחלק כלום. מי שפוגע בקבוצה שלו לא יכול להיות אוהד שלה. זה מאוד פשוט.אליהו הנביא כתב: ↑22 מאי 2022, 23:24
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לצערי לא את כולם אפשר ללמד איך להתנהג, יש טינופות שצריך להשאיר לבתי המשפט.
-
- קיבל.ה 9 לייקים
כי הכי הפועל זה לשבת מול המחשב ולחלק ציונים לאוהדים שנותנים הכל לקבוצה הזו. אותם 500 אוהדי מכבי לדברייך הם מי שבלעדיהם הסדרה הזו הייתה נראית עוד סדרה טיפוסית של מכבי נגד קבוצה ממקום שמיני בשנים האחרונות. וואלה אם אחריי שרמי דיבר לקהל היו ממשיכים והמשחק היה נפסק, הייתי מבין אותך. אבל המשחק נגמר, הפועל שלנו סיימה עונה גדולה של לחימה ושוב פעם הפסדנו לכוחות הרשע. עוד עונה שנחתמת בכאב גדול ועם זאת גאווה, חלקנו לוקחים את הכאב כדי לתת כבוד אחרון לשחקנים וחלקנו עסוקים בלפתוח מלחמות אחים באינטרנט. לכו אתם לצד השני ימיותריםההוא עם האדום כתב: ↑22 מאי 2022, 23:25הזריקת חפצים פגעה רק בהפועל. חוץ מתדמית, קנסות, עונשים - ליטרלי שחקן שלנו גם החליק מזה.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
-
- קיבל.ה 148 לייקים
אה אה, אתה בטח יודע, ממרומיי גילך (גיל 14 לפי איך שאתה כותב) איפה הייתי הערב ומה נתתי למען הקבוצה הזאת במשך החיים.אליהו הנביא כתב: ↑22 מאי 2022, 23:32כי הכי הפועל זה לשבת מול המחשב ולחלק ציונים לאוהדים שנותנים הכל לקבוצה הזו. אותם 500 אוהדי מכבי לדברייך הם מי שבלעדיהם הסדרה הזו הייתה נראית עוד סדרה טיפוסית של מכבי נגד קבוצה ממקום שמיני בשנים האחרונות. וואלה אם אחריי שרמי דיבר לקהל היו ממשיכים והמשחק היה נפסק, הייתי מבין אותך. אבל המשחק נגמר, הפועל שלנו סיימה עונה גדולה של לחימה ושוב פעם הפסדנו לכוחות הרשע. עוד עונה שנחתמת בכאב גדול ועם זאת גאווה, חלקנו לוקחים את הכאב כדי לתת כבוד אחרון לשחקנים וחלקנו עסוקים בלפתוח מלחמות אחים באינטרנט. לכו אתם לצד השני ימיותריםההוא עם האדום כתב: ↑22 מאי 2022, 23:25הזריקת חפצים פגעה רק בהפועל. חוץ מתדמית, קנסות, עונשים - ליטרלי שחקן שלנו גם החליק מזה.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
אני אולי מתנשא אבל אתה חבר של שימון.אליהו הנביא כתב: ↑22 מאי 2022, 23:24
לשניכם אותה מטרה
-
- קיבל.ה 9 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אם יש פה אדמיין מתפקד אתה צריך לצאת להפסקה ארוכה מהפורום הזה. בוא תלמד אותי מה זה להיות אוהד הפועל. יותר נזק מתועלת גרמתם. חיי בסרט שאתם איזה משהואליהו הנביא כתב: ↑22 מאי 2022, 23:24
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
יותר גרועים בהרבה מאוהדי מכבי,
אוהדי מכבי לא גורמים נזק להפועל.
אוהדי מכבי לא גורמים נזק להפועל.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
הודעה קלאסית שמשקפת את הלך הרוח בקרב אויבי הפועל האלה. הם המועדון, כולנו עפר לרגליהם.אליהו הנביא כתב: ↑22 מאי 2022, 23:32כי הכי הפועל זה לשבת מול המחשב ולחלק ציונים לאוהדים שנותנים הכל לקבוצה הזו. אותם 500 אוהדי מכבי לדברייך הם מי שבלעדיהם הסדרה הזו הייתה נראית עוד סדרה טיפוסית של מכבי נגד קבוצה ממקום שמיני בשנים האחרונות. וואלה אם אחריי שרמי דיבר לקהל היו ממשיכים והמשחק היה נפסק, הייתי מבין אותך. אבל המשחק נגמר, הפועל שלנו סיימה עונה גדולה של לחימה ושוב פעם הפסדנו לכוחות הרשע. עוד עונה שנחתמת בכאב גדול ועם זאת גאווה, חלקנו לוקחים את הכאב כדי לתת כבוד אחרון לשחקנים וחלקנו עסוקים בלפתוח מלחמות אחים באינטרנט. לכו אתם לצד השני ימיותריםההוא עם האדום כתב: ↑22 מאי 2022, 23:25הזריקת חפצים פגעה רק בהפועל. חוץ מתדמית, קנסות, עונשים - ליטרלי שחקן שלנו גם החליק מזה.
מי שעשה את הסדרה הזו ואת העונה הזו זה קודם כל השחקנים, הצוות המקצועי בראשות פרנקו וכמובן ההנהלה. הרבה אחריהם מגיעים האוהדים שלמיטב ידיעתי כוללים כמה אלפים טובים ולא רק כמה עשרות בהמות שלא מסוגלים או לא רוצים לשלוט על הדחפים שלהם.
-
- קיבל.ה 9 לייקים
תראה אני לעומת חברייך לא מחלק ציונים, אין לי מושג מי אתה ואני לא מנסה לנחש. אני משוכנע שכל המגיבים פה כותבים מדם ליבם והפועל שלנו יקרה להם. אני מגיב למה שנאמר פה, לשנאה המבחילה שלכם ולהכללות שמזכירות את הכתבים הבינוניים של ערוץ מכבי.ההוא עם האדום כתב: ↑22 מאי 2022, 23:33אה אה, אתה בטח יודע, ממרומיי גילך (גיל 14 לפי איך שאתה כותב) איפה הייתי הערב ומה נתתי למען הקבוצה הזאת במשך החיים.אליהו הנביא כתב: ↑22 מאי 2022, 23:32כי הכי הפועל זה לשבת מול המחשב ולחלק ציונים לאוהדים שנותנים הכל לקבוצה הזו. אותם 500 אוהדי מכבי לדברייך הם מי שבלעדיהם הסדרה הזו הייתה נראית עוד סדרה טיפוסית של מכבי נגד קבוצה ממקום שמיני בשנים האחרונות. וואלה אם אחריי שרמי דיבר לקהל היו ממשיכים והמשחק היה נפסק, הייתי מבין אותך. אבל המשחק נגמר, הפועל שלנו סיימה עונה גדולה של לחימה ושוב פעם הפסדנו לכוחות הרשע. עוד עונה שנחתמת בכאב גדול ועם זאת גאווה, חלקנו לוקחים את הכאב כדי לתת כבוד אחרון לשחקנים וחלקנו עסוקים בלפתוח מלחמות אחים באינטרנט. לכו אתם לצד השני ימיותריםההוא עם האדום כתב: ↑22 מאי 2022, 23:25
הזריקת חפצים פגעה רק בהפועל. חוץ מתדמית, קנסות, עונשים - ליטרלי שחקן שלנו גם החליק מזה.
אגב, הלוואי שהייתי מתנסח כמו שאני מתנסח עכשיו בגיל 14, היה פותר לי הרבה צרות בבית ספר.
-
- קיבל.ה 9 לייקים
-
- קיבל.ה 948 לייקים
זה בעיקר עצבים. זה מטומטם, זה עושה נזק וזה פוגע בקבוצה. מה צריך יותר כדי להפסיק עם הטמטום הזה?
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 237 לייקים
קצת הגזמת עם ההכפשה של יציע שלם, אבל אין ספק שיש כל פעם כמה סמרטוטים שעושים נזק מבפנים להפועל ועם זה שקראת לסמרטוטים הללו מכבי עוד עשית חסד, הם הרבה יותר גרועים מהם
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כי כבר נמאס.
זה בכדורגל.
זה בכדורסל.
בית
חוץ.
כל הזמן... קיבלנו עונשים מכאן עוד הודעה חדשה וכלום.
מבקשים מתחננים וכל משחק אותו גועל נפש.
לא נמאס?
-
- קיבל.ה 411 לייקים
פותח האשכול היקר.
תתבייש לך שבחרת להכפיש יציע שלם, 500 איש שנתנו את הלב היום, יחד עם כל יציעי הדרייב אין.
טוב תעשה אם תשנה את כותרת האשכול, ולא תצא למתקפה חסרת רסן כלפי מאות אוהדים, במיוחד שכתבת, לפי ראות עינך, שמדובר בכ-"10 שמות שצריך למסור למשטרה" (לדעתי מדובר בבודדים שאפילו לא מגיעים ל-10).
תתבייש לך שבחרת להכפיש יציע שלם, 500 איש שנתנו את הלב היום, יחד עם כל יציעי הדרייב אין.
טוב תעשה אם תשנה את כותרת האשכול, ולא תצא למתקפה חסרת רסן כלפי מאות אוהדים, במיוחד שכתבת, לפי ראות עינך, שמדובר בכ-"10 שמות שצריך למסור למשטרה" (לדעתי מדובר בבודדים שאפילו לא מגיעים ל-10).
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אין בן אדם שפוי שיהיה בעד מה שהם עשו, וחבל שהטמבלים האלה כמעט הצליחו לקלקל עונה מרגשת (אם היו מפסיקים את המשחק) אבל גם אני לא אוהב את ההכפשה הקולקטיבית הזאת. זה כמה עשרות ולא כמה מאות.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
האירוע המגעיל הזה נפסק ברגע שהאנשי גדר סימנו להפסיק, חבל שהם נזכרו פעם ראשונה אחרי כל כך הרבה אירועים מבחילים כאלה העונה. להקיא.
וכן, אלו רק כמה עשרות שזורקים, אבל האחריות היא גם על האולטראס שצריכים להיות קצת פחות בפוזיציה של מגניבים בעיניי עצמם וקצת יותר בפוזיציה של אוהדי הפועל.
וכן, אלו רק כמה עשרות שזורקים, אבל האחריות היא גם על האולטראס שצריכים להיות קצת פחות בפוזיציה של מגניבים בעיניי עצמם וקצת יותר בפוזיציה של אוהדי הפועל.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לדעתי מדובר בבן אדם אחד. אולי אפילו אפס.אונישנקו כתב: ↑22 מאי 2022, 23:50 פותח האשכול היקר.
העיקר שאתם מאמינים לעצמכם.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
זה כמה עשרות שזורקים
וכמה מאות שתומכים בהם ומגבים אותם
וכמה מאות שתומכים בהם ומגבים אותם
-
- קיבל.ה 419 לייקים
זה הרסני. מילא הקנסות והפאדיחות כלפי חוץ, אבל מה שזה עושה לנו כקהל…
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
באמת רוצה להבין מה עובר בראש של בנאדם שניה לפני שהוא זורק מצית/כוס מלאה למגרש?
ביחוד כשהוא יודע שהזריקה הזאת יכולה להוביל לפיצוץ המשיק.
ביחוד כשהוא יודע שהזריקה הזאת יכולה להוביל לפיצוץ המשיק.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
בולשיט.
זה כמו הטענה שכל שער 5 תומך ומגבה את זריקת החפצים.
יש חלאות, וצריך להרחיק אותם. זה לא תפקיד כל היציע המעודד לטפל בזה, ואין לשאר האוהדים את הכלים לעשות את זה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
חצי נכון...red in blood כתב: ↑23 מאי 2022, 00:03בולשיט.
יש חלאות, וצריך להרחיק אותם. זה לא תפקיד כל היציע המעודד לטפל בזה, ואין לשאר האוהדים את הכלים לעשות את זה.
אם מישהו לידי היה זורק הוא היה מקבל את הצרחות של החיים...
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
ו...? היית צועק, ומה אז? הוא עדיין היה שם, אתה עדיין היית שם, ואז שניכם הייתם ממשיכים לעודד.El dudernio כתב: ↑23 מאי 2022, 00:04חצי נכון...red in blood כתב: ↑23 מאי 2022, 00:03בולשיט.
אין לך את הכלים לטפל בזה, וזה לא התפקיד שלך.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 411 לייקים
אדוני בוודאי היה ביציע וראה מקרוב את מאות האוהדים, מחציתם משליכי חפצים ומחציתם דוחפים אותם אל עבר המעשה המטופש.הוקיץ' כתב: ↑22 מאי 2022, 23:56לדעתי מדובר בבן אדם אחד. אולי אפילו אפס.אונישנקו כתב: ↑22 מאי 2022, 23:50 פותח האשכול היקר.
העיקר שאתה מאמין לעצמך ובכלל לא כותב מפוזיציה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בכדורגל אחרי הדרבי האחרון היו לידי ילדים מפגרים שהתחילו לקלל את השחקנים. צרחתי עליהם. עוד כמה העירו והם הפסיקו.red in blood כתב: ↑23 מאי 2022, 00:06ו...? היית צועק, ומה אז? הוא עדיין היה שם, אתה עדיין היית שם, ואז שניכם הייתם ממשיכים לעודד.El dudernio כתב: ↑23 מאי 2022, 00:04חצי נכון...red in blood כתב: ↑23 מאי 2022, 00:03
בולשיט.
אין לך את הכלים לטפל בזה, וזה לא התפקיד שלך.
אני בטוח שאם 20 איש כל פעם שאדיוט כזה זורק משהו יצרחו עליו הוא יפסיק. זה לא רק הצעקה אלא גם הסבר למה זה דפוק ופוגע במועדון...
אתה תמיד בכל מצב אחראי לסביבה שלך ויכול לשנות אותה. כאשר הם נתפסים כגברים בעיני חבריהם הם ימשיכו.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אתה כנראה צודק, אבל הרושם הוא שכל החבורה מסביב ל״פחות מ10 אוהדים שזרקו חפצים״ מגבים אותם ומגינים עליהם. אני די בטוח ששבעזרת שתי כאפות וכמה מילים החברה מאחורי היציע יכלו למנוע את זה בקלות.אונישנקו כתב: ↑22 מאי 2022, 23:50 פותח האשכול היקר.
נערך לאחרונה על ידי Ron.T ב 23 מאי 2022, 00:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני הולך לכל משחק ורואה את עשרות החפצים שנזרקים, אם אתה מאמין שכמות כזו של חפצים נזרקת ע"י כמה בודדים שיהיה לך לבריאות.אונישנקו כתב: ↑23 מאי 2022, 00:06אדוני בוודאי היה ביציע וראה מקרוב את מאות האוהדים, מחציתם משליכי חפצים ומחציתם דוחפים אותם אל עבר המעשה המטופש.הוקיץ' כתב: ↑22 מאי 2022, 23:56לדעתי מדובר בבן אדם אחד. אולי אפילו אפס.אונישנקו כתב: ↑22 מאי 2022, 23:50 פותח האשכול היקר.
העיקר שאתה מאמין לעצמך ובכלל לא כותב מפוזיציה.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
ובדיוק בגלל גישה כזו נותנים עונשי סגירת יציעים.
אני לא זורק חפצים. בכדורגל כשאני רואה שזורקים אני צועק להפסיק. מה עוד אני אעשה?
ואז באים אוהדים כמוך ואומרים שאני אחראי לסביבה שלי, אז מבחינת המנהלת - כנראה שאני לא עושה מספיק. אפילו אוהדים אחרים אומרים את זה. אז יש עילה להעניש אותי.
אז צעקת על כמה ילדים מפגרים שקיללו. אני גם בטוח שאתה צועק להפסיק עם הזריקת חפצים. היא מפסיקה? לא. אז חלאס עם זה.
אני צועק עליהם להפסיק כי הם פוגעים בקבוצה, אבל האחריות היא לא שלי. היא של ההנהלה, של האבטחה, של המשטרה. לא של שאר האוהדים.
ואז באים אוהדים כמוך ואומרים שאני אחראי לסביבה שלי, אז מבחינת המנהלת - כנראה שאני לא עושה מספיק. אפילו אוהדים אחרים אומרים את זה. אז יש עילה להעניש אותי.
אז צעקת על כמה ילדים מפגרים שקיללו. אני גם בטוח שאתה צועק להפסיק עם הזריקת חפצים. היא מפסיקה? לא. אז חלאס עם זה.
אני צועק עליהם להפסיק כי הם פוגעים בקבוצה, אבל האחריות היא לא שלי. היא של ההנהלה, של האבטחה, של המשטרה. לא של שאר האוהדים.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
כל מילה של פותח האשכול.
חבורת אפסים שאוהדים את עצמם
חבורת אפסים שאוהדים את עצמם
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 426 לייקים
!!!!!red in blood כתב: ↑23 מאי 2022, 00:15 ובדיוק בגלל גישה כזו נותנים עונשי סגירת יציעים.
כח המצטדקים המסריחים כאן, איך איך איך אתם יכולים להצדיק ענישה קולקטיבית?