או שתשימו כסף או שתלכו הביתה
צריך להדהד את זה בבלומפילד
הדבר הכי חשוב והיחידי שיש לנו בתור קהל כרגע לעשות
כסף או הביתה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הגיע הזמן שיגידו את זה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
זאת לא הנקודה היחידה, שהם כבר שמים כסף הם גורמים לכל שקל שהם שמים להיות שווה 10 אגורות.
שיפסיקו לקבל החלטות מקצועיות באופן מוחלט.
נתחיל מזה ואחר כך שיעופו מפה כמה שיותר מהר.
שיפסיקו לקבל החלטות מקצועיות באופן מוחלט.
נתחיל מזה ואחר כך שיעופו מפה כמה שיותר מהר.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
קודם כל מה המחיר של הקבוצה , יחד עם תיעודים של כל הסכומים שהם מעורבים בהם . לא לחדש מנויים עד שמקבלים תשובה ברורה , לא רוצים לשתף ? אז נגמר הסיפור של הכסף מהקהל . לא צריך לעשות שמיניות באוויר , לא שלטים ולא הנהלה זונה , עברנו את השלב הזה .
פשוט לא לחדש מנויים . או שנמשיך ככה
פשוט לא לחדש מנויים . או שנמשיך ככה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2448 לייקים
סוף סוף אשכול על הבעיה האמיתית במשחק ולמה לא נהיה שם אף
פעם כל עוד הבעלים ארבעתם ביחד ישימו 4 שקל
איינבינדר, מימר, רפואה, ינקוביץ׳? זה מרגיש לחזור שוב לאותו מקום שבו מסתובבים במקום ולא ממריאים
פעם כל עוד הבעלים ארבעתם ביחד ישימו 4 שקל
איינבינדר, מימר, רפואה, ינקוביץ׳? זה מרגיש לחזור שוב לאותו מקום שבו מסתובבים במקום ולא ממריאים
-
- קיבל.ה 135 לייקים
גם אם הם ישימו במועדון הזה זיליארד יורו זה לא יראה אחרת, הם מנהלים גרועים עם או בלי כסף. כמובן שבלי כסף זה נראה הרבה יותר גרוע.
שורה תחתונה, הם חייבים להסתלק.
שורה תחתונה, הם חייבים להסתלק.
המשתמש על שם רז שלמה
הבעיה היא שאנשים נזכרים שמשהו רקוב במועדון הזה רק אחרי רצף הפסדים שמפוצץ להם את האשליה.
זה ממש לא משנה אם נגנוב בסוף מקום בפלייאוף העליון או לא. כל עוד לא מגיע רוכש, נמשיך להיראות כמו הפועל חדרה עם קהל.
זה ממש לא משנה אם נגנוב בסוף מקום בפלייאוף העליון או לא. כל עוד לא מגיע רוכש, נמשיך להיראות כמו הפועל חדרה עם קהל.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
כל מה שנכתב כאן נכון, השאלה שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו בתור קהל היא מה הדרך הנכונה לעשות את זה
בעניי, אם נלחץ אותם להשקיע כסף מגדל הקלפים יקרוס ונוכל להיפרד מהם בצורה ראויה, כזאת שלא תחתים את הקהל
ושלא תבינו לא נכון, גם הדרישה מהם לעזוב מיידית היא יותר מלגיטימית אבל אם למישהו יש ספק שהתקשורת תעשה מזה קרקס ותציג אותנו באור הכי שלילי שיש?
צריכים להיות חכמים, נעביר את הכדור אליהם, נהפוך את כל השיח הציבורי כלפיהם
בעניי, אם נלחץ אותם להשקיע כסף מגדל הקלפים יקרוס ונוכל להיפרד מהם בצורה ראויה, כזאת שלא תחתים את הקהל
ושלא תבינו לא נכון, גם הדרישה מהם לעזוב מיידית היא יותר מלגיטימית אבל אם למישהו יש ספק שהתקשורת תעשה מזה קרקס ותציג אותנו באור הכי שלילי שיש?
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2448 לייקים
כרגע, שאין משהו קיצוני כמו רוכש שרוצה את הקבוצה(שאמור להיות לקהל את המידע על כך) והניסנובס לא משתפים פעולהGiovanni Giorgio כתב: ↑22 פברואר 2022, 10:55 כל מה שנכתב כאן נכון, השאלה שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו בתור קהל היא מה הדרך הנכונה לעשות את זה
צריך למחות רק במגרש
זה לגמרי לגיטימי
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני שוב אשאל, הביתה ומה אז?
ובבקשה, לפני שמישהו עונה עדיף לרדת ליגה שיחשוב טוב על המשמעות של זה.
כסף אין להם. שום מחאה לא תשנה את העובדה הזו. יכולות ניהולויות והבנה בכדורגל גם אין. גם פה מחאה לא תעזור. מינו את עומר בוקסנבוים.
בסוף הם צריכים למצוא רוכש לקבוצה. הספקולציה של נעשה להם את המוות ושהם יצאו מעורם בשביל למצוא רוכש היא מגוחכת.
הסיכוי היחידי של הפועל לצאת מהמצב הזה הוא שמישהו חיצוני יביא רוכש וישים אותם במצב ציבורי שאין להם איך לצאת ממנו
כסף אין להם. שום מחאה לא תשנה את העובדה הזו. יכולות ניהולויות והבנה בכדורגל גם אין. גם פה מחאה לא תעזור. מינו את עומר בוקסנבוים.
בסוף הם צריכים למצוא רוכש לקבוצה. הספקולציה של נעשה להם את המוות ושהם יצאו מעורם בשביל למצוא רוכש היא מגוחכת.
הסיכוי היחידי של הפועל לצאת מהמצב הזה הוא שמישהו חיצוני יביא רוכש וישים אותם במצב ציבורי שאין להם איך לצאת ממנו
-
- קיבל.ה 2448 לייקים
נכון מאוד המשפט האחרוןredrony כתב: ↑22 פברואר 2022, 12:33 אני שוב אשאל, הביתה ומה אז?
-
- קיבל.ה 949 לייקים
זה לא סותרredrony כתב: ↑22 פברואר 2022, 12:33 אני שוב אשאל, הביתה ומה אז?
כשאני כותב ״לכו הביתה״ אני לא מתכוון שיקומו יקחו את הדברים וילכו, זה גם לא יקרה
אני כן מתכוון לזה שיעשו את מה שצריך כדי שילכו הביתה וזה אומר להתחיל להעמיד את הקבוצה למכירה, שיעשו כל מה שניתן כדי לחפש רוכשים אחרים גם אם הם לא בקליבר של מליארדרים
אני מרשה לעצמי להניח שכן ניתן למצוא רוכש שיעמיד את אותם התקציבים כמו הניסנובס (להזכיר לך שגם תושב שמים) אבל ינהל את הקבוצה בצורה הרבה יותר טובה וינסה לטפל בחובות
המדנט שלהם תם, הם פה כבר שנים והם לא שינו כלום לטובה, אולי את מחלקת הנוער הם שדרגו מעט
היה להם מספיק זמן לטפל בעניין החובות ולחפש רוכש, הם לא הצליחו, יאללה נקסט
long live the zapta
-
- קיבל.ה 135 לייקים
כן אה חוץ מזה שהדבר הזה כבר קרה..dino כתב: ↑22 פברואר 2022, 12:43נכון מאוד המשפט האחרוןredrony כתב: ↑22 פברואר 2022, 12:33 אני שוב אשאל, הביתה ומה אז?
המשתמש על שם רז שלמה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
באמת מתי?סנטה קלאוס כתב: ↑22 פברואר 2022, 15:40כן אה חוץ מזה שהדבר הזה כבר קרה..dino כתב: ↑22 פברואר 2022, 12:43נכון מאוד המשפט האחרוןredrony כתב: ↑22 פברואר 2022, 12:33 אני שוב אשאל, הביתה ומה אז?
והאם הוא רצה את תושב איתו
-
- קיבל.ה 135 לייקים
-
- קיבל.ה 2448 לייקים
זה צריך הפעלה, זה לא קורה אוטומטית
הפעלה של הצד הרוכש ושל אוהדים.
זה לא קרה עד היום, לפחות לא בזמני הניסנובס.
הפעלה של הצד הרוכש ושל אוהדים.
זה לא קרה עד היום, לפחות לא בזמני הניסנובס.
-
- קיבל.ה 2448 לייקים
כל זה כמובן לא תקף לאנשים כמו טביב
לא משתף עם בנאדם כזה פעולה גם במחיר פירוק
לא משתף עם בנאדם כזה פעולה גם במחיר פירוק
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
רצה 50 אחוז שתושב יחזיק ב 50 הנוספים. תושב לא רצה וזאת אחת הסיבות שנפל.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני לגמרי איתך אבל עושה רושם שהם לא מעוניינים בלוותר או בלמצוא רוכש (אולי חוץ מבועז תושב וגם זה לך תדע)Giovanni Giorgio כתב: ↑22 פברואר 2022, 15:14זה לא סותרredrony כתב: ↑22 פברואר 2022, 12:33 אני שוב אשאל, הביתה ומה אז?
כשאני כותב ״לכו הביתה״ אני לא מתכוון שיקומו יקחו את הדברים וילכו, זה גם לא יקרה
אני כן מתכוון לזה שיעשו את מה שצריך כדי שילכו הביתה וזה אומר להתחיל להעמיד את הקבוצה למכירה, שיעשו כל מה שניתן כדי לחפש רוכשים אחרים גם אם הם לא בקליבר של מליארדרים
אני מרשה לעצמי להניח שכן ניתן למצוא רוכש שיעמיד את אותם התקציבים כמו הניסנובס (להזכיר לך שגם תושב שמים) אבל ינהל את הקבוצה בצורה הרבה יותר טובה וינסה לטפל בחובות
המדנט שלהם תם, הם פה כבר שנים והם לא שינו כלום לטובה, אולי את מחלקת הנוער הם שדרגו מעט
היה להם מספיק זמן לטפל בעניין החובות ולחפש רוכש, הם לא הצליחו, יאללה נקסט
אני באמת חושב שהמצב שלנו כאוהדים על הפנים, כבולים לגמרי חוץ מאותם אנשים מקושרים סטייל בושינסקי שיכולים לעשות משהו וגם זה בספק
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
https://newmedia.calcalist.co.il/magazi ... 2/m08.html
למה התמקדות יתרה ברווח פוגעת גם בו וגם בביצועים?
למה התמקדות יתרה ברווח פוגעת גם בו וגם בביצועים?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.