גבוה
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אוהב את ג'וש אבל זה לא זה. זלמנסון זה אחלה ישראלי גבוה אבל לא יכול להיות הגבוה הפותח שלנו.
הייתי שואל מה שלום טייריק אבל אני יודע שהוא מפציץ באיטליה. חייבים גבוה נורמלי ואפשר ללכת עד הסוף העונה
הייתי שואל מה שלום טייריק אבל אני יודע שהוא מפציץ באיטליה. חייבים גבוה נורמלי ואפשר ללכת עד הסוף העונה
-
- קיבל.ה 186 לייקים
שחקן חביב, יש לו את האיכויות שלו, ונראה שהוא מחובר ונותן כל מה שיש לו על המגרש, אבל זה לא זה...
זלמנסון נהדר כסנטר ישראלי, אבל סנטר זר חייב להיות הסנטר הבולט בצורה מובהקת. וזה לא המצב.
עם טייריק היום היינו לוקחים גביע. מהפוסט אני מבין שהוא כבר לא יחזור לפה.
לא יודע מה המצב עם התקציב, ומה המצב בשוק, בסוף צריכים לפעול בהגיון. שחקן בסדר סה"כ, אם התנאים מסתדרים הייתי מחליף, אבל לא בכל מחיר.
זלמנסון נהדר כסנטר ישראלי, אבל סנטר זר חייב להיות הסנטר הבולט בצורה מובהקת. וזה לא המצב.
עם טייריק היום היינו לוקחים גביע. מהפוסט אני מבין שהוא כבר לא יחזור לפה.
לא יודע מה המצב עם התקציב, ומה המצב בשוק, בסוף צריכים לפעול בהגיון. שחקן בסדר סה"כ, אם התנאים מסתדרים הייתי מחליף, אבל לא בכל מחיר.
-
- קיבל.ה 36 לייקים
זלמנסון עם קבלת החלטות של שחקן קטסל…
לא יודע איך לשמור, נראה כאילו באימונים מתאמן לזרוק לשלוש… רך בריבאונד, כדורים נוחתים עליו והוא לא מצליח לתפוס… שחקן שקודם חושב על איך הוא מעיף שלשה/זורק חצי מרחק לפני שהוא עושה הגנה או חושב לשחק כמו סנטר. לא יכול לראות את הפיק אנד פופ איתו וההתגלגלות החוצה כדי לזרוק. לצערי עם כמה שהוא נחשב ישראלי בכיר חייב לפתוח על הספסל… פשוט מביך
soft boy
לא יודע איך לשמור, נראה כאילו באימונים מתאמן לזרוק לשלוש… רך בריבאונד, כדורים נוחתים עליו והוא לא מצליח לתפוס… שחקן שקודם חושב על איך הוא מעיף שלשה/זורק חצי מרחק לפני שהוא עושה הגנה או חושב לשחק כמו סנטר. לא יכול לראות את הפיק אנד פופ איתו וההתגלגלות החוצה כדי לזרוק. לצערי עם כמה שהוא נחשב ישראלי בכיר חייב לפתוח על הספסל… פשוט מביך
soft boy
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אמרתי את זה לאורך כל ה-3-4 משחקים האחרונים
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
החלום: הקבוצה של טייריק ג'ונס מבטיחה השארות בליגה באפריל (אבל אין לה סיכוי למשהו יותר מזה) והוא עוזב וחותם אצלינו עד סוף העונה
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 186 לייקים
טוב הסתקרנתי. משחק בקבוצה שממוקמתת 14/16 בליגה האיטלקית הראשונה.
בליגה הוא משחק בממוצע 29.5 דקות וקולע 12.5 נקודות. אחוז מהשדה 63.9%.
על פניו לא נראים לי כמו נתונים של שחקן שלא יכול לנחות פה בחזרה. אני טועה?
בליגה הוא משחק בממוצע 29.5 דקות וקולע 12.5 נקודות. אחוז מהשדה 63.9%.
על פניו לא נראים לי כמו נתונים של שחקן שלא יכול לנחות פה בחזרה. אני טועה?
-
- קיבל.ה 645 לייקים
טייריק לא רצה להישאר פה וכנראה לא רוצה לחזור לפה. הוא העדיף קבוצה קטנה שהיה ידוע שתהיה בתחתית הליגה האיטלקית. שנה שעברה הוא ברח ברגע שהייתה לו פציעה קטעה אחרי הטילים שהיו פה
-
- קיבל.ה 645 לייקים
כבר ביוני שנה שעברה הוא הוריד עוקב להפועל באינסטגרם. ידעתי מראש שהוא לא ישאר
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
זה לא קשור לרצון שלו להישאר פה.
עד כמה שאני זוכר, הפרסומים היו שהוא מרוויח כמעט כפול בפזארו.
עד כמה שאני זוכר, הפרסומים היו שהוא מרוויח כמעט כפול בפזארו.
-
- קיבל.ה 111 לייקים
לא צריך להחליף את אוונס כי לשם שינוי אנחנו נראים כמו קבוצה אחרי המון זמן.
אבל אם כבר משתעשעים ברעיון אז היתי שמח לראות את טילמן אפילו יותר.
מה קורה איתו? ראה דקות באטלנטה?
אבל אם כבר משתעשעים ברעיון אז היתי שמח לראות את טילמן אפילו יותר.
מה קורה איתו? ראה דקות באטלנטה?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
זלמנסון זה סנטר מחליף נהדר. לדעתי להחזיק אותו בסגל ללא גבוה זר דומיננטי זה בזבוז. הוא מפנה מקום של זר סביר כמו שחלק מהקבוצות ברמתנו מחתימות בעמדת פנים ע״ע: ווסון של ראשון, קוק של גלבוע, שיטו של נס ציונה, קמפ של הרצליה.
זה מפנה לנו מקום של זר. מה גם שאוונס עושה עבודה טובה מאוד בשמירה על גארדים אבל מתקשה מאוד בשמירה על גבוהים, במיוחד כאלה עם מסה ובריבאונד.
זה מפנה לנו מקום של זר. מה גם שאוונס עושה עבודה טובה מאוד בשמירה על גארדים אבל מתקשה מאוד בשמירה על גבוהים, במיוחד כאלה עם מסה ובריבאונד.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
זה בדיוק העניין. כשמשחקים נגד קבוצות עם גבוה לא דומיננטי אז הוא סבבה. הבעיה היא נגד קבוצות כמו הרצליה נראה לי שברור לכולם פה שאם היה לנו סנטר שמסוגל להתמודד עם פיזיות היינו מנצחים למרות השופטיםהלך המומנטום כתב: ↑21 פברואר 2022, 20:01 זלמנסון זה סנטר מחליף נהדר. לדעתי להחזיק אותו בסגל ללא גבוה זר דומיננטי זה בזבוז. הוא מפנה מקום של זר סביר כמו שחלק מהקבוצות ברמתנו מחתימות בעמדת פנים ע״ע: ווסון של ראשון, קוק של גלבוע, שיטו של נס ציונה, קמפ של הרצליה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
ומצד שני גבוה מחליף ישראלי ברמתו זה פלוס ענק
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
יש מצב שהמלחמה ברוסיה אוקראינה תפלוט שחקנים טובים שרוצים לברוח לחוזה נמוך של שלושה חודשים?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1572 לייקים
נראה לי שחבל על תקוות השווא האלה.
גם אם היה מישהו רלבנטי עבורנו מבחינה כספית (ואני די בטוח שאין דבר כזה) ומקצועית, אני לא מאמין שפרנקו וההנהלה ירצו להחליף היום שחקן מתוך סגל שעובד כרגע יפה.
ולמרות כל החסרונות של ג'וש, אני לא בטוח בכלל שזו חשיבה מוטעית.
יכול להיות שבהמשך הדרך נצטער על כך שלא החלפנו אותו, אבל כרגע החשיבה הזו נראית לי סבירה לגמרי.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
גם אם היה מישהו רלבנטי עבורנו מבחינה כספית (ואני די בטוח שאין דבר כזה) ומקצועית, אני לא מאמין שפרנקו וההנהלה ירצו להחליף היום שחקן מתוך סגל שעובד כרגע יפה.
ולמרות כל החסרונות של ג'וש, אני לא בטוח בכלל שזו חשיבה מוטעית.
יכול להיות שבהמשך הדרך נצטער על כך שלא החלפנו אותו, אבל כרגע החשיבה הזו נראית לי סבירה לגמרי.
-
- קיבל.ה 169 לייקים
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
לא ייאמן ישנים אצלנו בעמידה
חופש לפורום שדים מPELEGES
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אתה באמת מתחיל להסתמן כמכביסט חסר חיים. שתה כוס מים ותרגיע עם המרמרתHaunter כתב:לא ייאמן ישנים אצלנו בעמידה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
if it ain't broken, don't fix it
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
לא מכביסט ולא ממורמר ואחלה הפועל השנה פשוט חסר לנו את הגרוש ללירה וזה גבוה ומוזר שדווקא קבוצה כמו הרצליה שיש לה כבר גבוהים טובים מחתימה מציאה כזאת ולא אנחנו
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
אתה צוחק נכון ? ואן וליט וההוא שהגיע מראשלצ לא נחשבים טובים ? קיצר לא מבין מה אתם רוצים בסהכ רוצה שנביא גבוה כי יש סוף סוף יש קבוצה שיכולה לקחת תואר ועם חיזוק כזה נעלה את הסיכויים שלנו משמעותית
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
אני לא אבל יש לו סייז טוב והסטטיסטיקה שלו בליגה היא מעולה וראיתי רבע וידאו שלו וגם זה שהוא שוחרר בגלל דבר שלא קשור לכדורסל מוסיף לעיניין
-
- קיבל.ה 645 לייקים
השחקן שהרצליה החתימו אמור לשבת בצד כזר שישי ולשחק רק בפציעות. הוא לא שחקן טוב וממש לא יותר טוב מג׳וש
-
- קיבל.ה 245 לייקים
אף אחד לא הולך להחליף את ג'וש אוונס ואם לא יהיו פציעות או היעדרויות משמעותיות הסגל הנוכחי יהיה זה שיסיים את העונה. אתם טוחנים מים.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
כל מה שצריך הוא ששחקני הפנים יקלעו ממרחק (זלמנסון או יאנג).
זה כבר יוציא כל גבוה החוצה.
לא שאני משווה אבל תראו מה מעוללים לרודי גובר כל שנה בפלייאוף.
הבחור מסיים תמיד ראשון/שני בשחקן ההגנה של השנה בעונה הרגילה.
ואז מגיע הפלייאוף, שם כבר מתכוננים טוב לכל קבוצה. ואז מה קורה? הוא לא מסוגל לצאת לאף קלעי כי פתאום הגובה שלו הופך אתו מחיית צבע, לכזה שלא מסוגל לצאת לקלעי:

ואז מגיע הפלייאוף, שם כבר מתכוננים טוב לכל קבוצה. ואז מה קורה? הוא לא מסוגל לצאת לאף קלעי כי פתאום הגובה שלו הופך אתו מחיית צבע, לכזה שלא מסוגל לצאת לקלעי:

יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1572 לייקים
התבלבלת קצת. יאנג לא שחקן פנים והוא די קולע מבחוץ, לא?7even כתב:כל מה שצריך הוא ששחקני הפנים יקלעו ממרחק (זלמנסון או יאנג).
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
נראה לי שאם אוונווקו קורע אותנו שלושה משחקים ומנצח אותנו אז זה אומר דרשני
- רדנקו
- קיבל.ה 1572 לייקים
זה ברור שזו הנקודה הכי חלשה אצלנו בקבוצה. לא חדש.
עוד יותר נכון כשזלמנסון בחזקת קונוס בהגנה ונזק בהתקפה.
עוד יותר נכון כשזלמנסון בחזקת קונוס בהגנה ונזק בהתקפה.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
זה לא רק הוא. כל גבוה דומיננטי חוגג נגדנו בצבע. רק לפני חודש זה היה הסנטר של בא"ש.Haunter כתב:נראה לי שאם אוונווקו קורע אותנו שלושה משחקים ומנצח אותנו אז זה אומר דרשני
אגב, גם מכבי בדרבים היו דומיננטיים יותר ושלטו בצבע כשז׳יז׳יץ׳ שיחק.
יש להפועל בעיה מול קבוצות עם מספר 5 שהוא גבוה ודומיננטי.
Sent from my HD1903 using Tapatalk