שאפו לכולם נתנו את כל הלב והנשמה על המגרש.
המגן השמאלי ישראלוב היה מעולה הגנתית ונראה שהוא השתלב יפה מאוד.
סניור מוכשר מאוד אבל חייב שהקבלת החלטות שלו תהיה נכונה אי אפשר כל רגע לבעוט או לעשות דריבל.
אבל סך הכל אני באמת מבסוט עליהם.
Mario כתב: ↑08 ינואר 2022, 17:11
סניור מוכשר מאוד אבל חייב שהקבלת החלטות שלו תהיה נכונה אי אפשר כל רגע לבעוט או לעשות דריבל.
מה שבעיקר הפריע לי זה שהוא לא ממשיך עם הכדור בנגיע ראשונה.
היו במשחק 3 פעמים שהוא קיבל כדור לפני קו ההגנה ונעצר.. במקום לתת נגיעה קטנה קדימה ולאפשר לו להמשיך בריצה לתוך הרחבה הוא עוצר ואז 3 שחקנים סוגרים אותו.
Mario כתב: ↑08 ינואר 2022, 17:11
מה שבעיקר הפריע לי זה שהוא לא ממשיך עם הכדור בנגיע ראשונה.
היו במשחק 3 פעמים שהוא קיבל כדור לפני קו ההגנה ונעצר.. במקום לתת נגיעה קטנה קדימה ולאפשר לו להמשיך בריצה לתוך הרחבה הוא עוצר ואז 3 שחקנים סוגרים אותו.
נכון נכון אתה צודק, אני מקווה שאם בונים עליו להמשך שפשוט יעבדו איתו כמו שצריך ולא יחזור על הטעויות.
עדין הוא בן 17-18 אז זה מתקבל.
הכי הרשים אותי זה המגן אור ישראלוב נראה אחראי ולא עושה שטויות.משדר המון שקט ונכנס להגנה בצורה מוצלחת.
גניס זה שחקן ואין הרבה להוסיף.
אצל עומר סניור אני חושב שהוא השחקן בשנתון שלו אולי הכי מדובר וסביר להניח שיש סיבה,לא מאשים אותו אבל ממה שראיתי אני חושב שהצעד הבא היא להחליט אם הוא שחקן כנף או חלוץ . אם הוא חלוץ אז תפשל אם הוא קשר התקפי להוריד אותו קצת לקרקע וללמד אותו להסתכל ימינה שמאלה.
חוץ מזה כמה גאווה הילדים האלה
אור ישראלוב בתאכלס אם אני לא טועה הוא בלם. אז בכלל מגיע לו שאפו לשחק בקבוצה הבוגרת בתפקיד לא שלך.
והצעירים ראו שהם היו גמורים בסוף כי הם לא רגילים לקצב ורמת המשחק,אבל כל הכבוד להם. השוני בין משחק בוגרים למשחק נוער הוא ענק זה קצב שונה וכל הכבוד להם שהצליחו להשתלב כי זה לא פשוט בכלל.
לא מעט טעויות של סניור, גניס איבד בסוף מהאפקטיביות שלו וזה מובן לחלוטין ונסלח. ילדים בני 17-18 ששמי אותם בהרכב של קבוצה לחוצה כמו הפועל תל אביב. בתחילת המשחק היו נהדרים.
יש שם פוטנציאל גדול מאוד אצל שניהם, מקווה מאוד שאחרי שהשחקנים יחזרו מהפציעות / קורונה יידעו לשלב אותם בהדרגה כדי שנוכל להרוויח אותם בשנים הבאות.
ישראלוב במשחק מעולה, צריך להיות אופציה שלישית לפני טרידובסקי.
מאז שנות שוויצר וקשטן,
לא זוכר מתי פתחנו עם 3 שחקני נוער בהרכב, גמו כן מדקה 84 , עוד לפני כיבוש שער השני, שיחקנו עם 4 שחקני נוער בהרכב!
כולם שיחקו טוב והרשימו!
סומך על רפואה שישלב אותם באופן מושכל!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אדום ותיק כתב: ↑08 ינואר 2022, 17:42 מאז שנות שוויצר וקשטן,
לא זוכר מתי פתחנו עם 3 שחקני נוער בהרכב, גמו כן מדקה 84 , עוד לפני כיבוש שער השני, שיחקנו עם 4 שחקני נוער בהרכב!
כולם שיחקו טוב והרשימו!
סומך על רפואה שישלב אותם באופן מושכל!
לא מבחירה אבל בעונת הפירוק במשחק נגד קש עלינו עם כמה שחקני נוער בהרכב הפסדנו 2-1 אני חושב. אבל יאמר לזכות רפואה שכן היו שחקני בןגרים על הספסל ועדיין פתח עם שחקני נוער בהרכב ועל זה מגיע לו כל הכבוד.
לגבי סניור-צריך לתת לו לשחק חלוץ על מלא.לא חלוץ שני,לא שחקן אגף(למרות שהוא מצויין באגף).יש לו תכונות שמתאימות בול לחלוץ- מהיר,מפעיל לחץ ויודע למסור.הוא פחות טוב בבעיטות מחוץ ל16.צריך לשים אותו מול השוער
ישראלוב הוא בכלל בלם ואכן עשה עבודה טובה בצד ההגנתי. יש לו מבנה גוף מצוין לבלם וטכניקה לא רעה. גם שותפו לקו האחורי בנוער, סתיו למקין, בלם סופר מוכשר.
לגניס יש אחלה טכניקה וצעד ראשון מהיר. עדיין לא בשל מבחינת קבלת החלטות שזה הגיוני כמובן, אבל הכישרון שם.
לסניור יש נתונים פיזיים של קיצוני טוב בליגה האנגלית, לא פחות. שילוב כזה של רגליים ארוכות ומהירות אדירה לא ראיתי כבר הרבה זמן. מבחינת הבנת משחק הוא עדיין מאוד מאוד בוסרי. גם מבחינת כדורגל בכלל וגם בכל הקשור לניצול היכולות שלו.
כולם נתנו את הכל על המגרש, נראה שבהחלט יש פוטנציאל גדול לשחקנים בהמשך.
הכי מאכזב היה סניור שיכל לבשל 2 שערים בקלות ובעט בעיטות משומר.
אם הוא רוצה להיות חלוץ הוא צריך לעבוד על הבעיטה כי הוא לא היה קרוב היום.
היה גם שלב שקובי הוריד אותו להיות קשר שמאל שהוא רק ירד לעמוד באזור ההגנה ולא באמת עשה הגנה.
מפחד שהשתן עלה לו לראש, יש לו נתונים פיזיים מעולים יש לו דריבל ומהירות.
נראה שצריך עבודה פסיכולוגית בעיקר ויכול להתפתח שחקן נהדר, הוא גם צעיר מאוד!
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
מה שבולט אצל כולם זו הבנת המשחק הגבוהה. למרות התלונות לסניור המסירה שלו לאזוגי הייתה חצי גול. ישראלוב אומרים שהוא בלם ועדיין ידע לעשות תנועות חיתוך על הקו. גניס יודע לשחרר כדור למרות שהוא מחזיק אותו נהדר. בקיצור אם זה מה שמלמדים אותם בנוער אז העתיד וורוד.
SickleCell כתב: ↑08 ינואר 2022, 19:37
מה שבולט אצל כולם זו הבנת המשחק הגבוהה. למרות התלונות לסניור המסירה שלו לאזוגי הייתה חצי גול. ישראלוב אומרים שהוא בלם ועדיין ידע לעשות תנועות חיתוך על הקו. גניס יודע לשחרר כדור למרות שהוא מחזיק אותו נהדר. בקיצור אם זה מה שמלמדים אותם בנוער אז העתיד וורוד.
הקושי האמיתי במעבר מנוער לבוגרים זה ההבדל בפיזיות ובאינטנסיביות. הרבה שחקנים מתקשים לעשות את המעבר הזה אם חלק מהם יצליחו אז יהיה טוב
סניור חלוץ מטרה וככזה הוא חיפש את השער בכל הזדמנות ואני דווקא רואה את זה כנקודה חיובית
צריך לעשות לו התאמה לליגה של הבוגרים, אחרי הכל בנוער תבניות האימון באמת בכמה רמות יותר רדודות מהבוגרים ולכן יש פערים
הוא צריך ללמוד את זה, אבל אין ספק שזה ממש לא מכשול עבורו, את הדברים הבאמת חשובים יש לו
הניסנובס חייבים להבין שכדי להשתמש בשם הפועל תל אביב, בלי לעשות כלום כדי לטפח את השם הזה בעצמכם ולא להסתמך על העבר, זה לא מספיק
ברגע שהם יבינו את זה, יצאו מתוך התחת למציאות, שחקני נוער כישרוניים יחתמו יותר מהר(בין השאר)
הוקיץ' כתב: ↑08 ינואר 2022, 18:51
ישראלוב הוא בכלל בלם ואכן עשה עבודה טובה בצד ההגנתי. יש לו מבנה גוף מצוין לבלם וטכניקה לא רעה. גם שותפו לקו האחורי בנוער, סתיו למקין, בלם סופר מוכשר.
לגניס יש אחלה טכניקה וצעד ראשון מהיר. עדיין לא בשל מבחינת קבלת החלטות שזה הגיוני כמובן, אבל הכישרון שם.
לסניור יש נתונים פיזיים של קיצוני טוב בליגה האנגלית, לא פחות. שילוב כזה של רגליים ארוכות ומהירות אדירה לא ראיתי כבר הרבה זמן. מבחינת הבנת משחק הוא עדיין מאוד מאוד בוסרי. גם מבחינת כדורגל בכלל וגם בכל הקשור לניצול היכולות שלו.
אכן מאוד מזכיר כדורגלן אנגלי בעצמה, בצעדים(גם קצת במראה)
החלוץ בן ה-18 מסיים טירונות בשבוע הבא וכבר שלושה שבועות שאינו מתאמן באופן סדיר. סניור הוקפץ להתאמן עם הבוגרים רק בסוף השבוע. הסיבה לכך היא שסניור מסיים את חוזהו בעונה הבאה ועדיין לא חתם על חוזה חדש במועדון, כך שלא הורשה להתאמן עם הבוגרים עד שיאריך חוזה. הפער בין הצדדים היה בעיקר בנוגע לאורך ההתקשרות, כאשר יש סיכום מסתמן על חוזה חדש ל-3 שנים עם אופציה לשנתיים נוספות ובמועדון מאמינים שיחתום בקרוב
מקווה מאד שרפואה ימשיך לשלב את השחקנים הצעירים גם כשהפצועים והחולים יחזרו לשחק.
הוכח היום שיש מחליף לכל שחקן ובכל עמדה. אלה שחקני העתיד שלנו.
התחרות על המקום בהרכב תיתן מוטיבציה גבוהה יותר לכולם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אדום ותיק כתב: ↑09 ינואר 2022, 10:28
מקווה מאד שרפואה ימשיך לשלב את השחקנים הצעירים גם כשהפצועים והחולים יחזרו לשחק.
הוכח היום שיש מחליף לכל שחקן ובכל עמדה. אלה שחקני העתיד שלנו.
התחרות על המקום בהרכב תיתן מוטיבציה גבוהה יותר לכולם.
סניור לא חלוץ מטרה, לא יודע מי כתב את זה. וההשוואה לסרור, בחיאת?
סניור שחקן שרק עכשיו מתחיל לחזור ליכולת האמיתית שלו אחרי שבעונה שעברה התקשה להתאושש מקורונה. אבל אפילו במשחק אתמול היה אפשר להתרשם מן היכולות שלו להתמודד מול שחקני הגנה ולהסתדר איתם במהירות ובדריבל. למשחק ראשון (לא מחשיב את המשחק הקודם שלו לפני שנתיים), מרשים מאד.