יש סיבה, והיא שאין לו מקום קבוע ב-11 שאיינבינדר ואזולאי בסגל. ואז עוד פעם הוא נדחק להיות חילוף אחרון.
הוא הפוטנציאל הכי גדול בסגל הזה והוא צריך עונה של 30 משחקים בקבוצה אחרת והוא חוזר חיה.
האדס כתב: ↑21 דצמבר 2021, 21:50
יש סיבה, והיא שאין לו מקום קבוע ב-11 שאיינבינדר ואזולאי בסגל. ואז עוד פעם הוא נדחק להיות חילוף אחרון.
הוא הפוטנציאל הכי גדול בסגל הזה והוא צריך עונה של 30 משחקים בקבוצה אחרת והוא חוזר חיה.
פעם ראשונה שמשחקים עם שלישיית קישור שלא מפחדת ממגע.... והרגתם אותם באמצע.
פעם ראשונה שברירת המחדל של המגנים זה לא להתנפל, ופתאום אין חורים., ואם עוברים את אחד המגנים אז איזן או הומפייסטר נמצאים שם לגיבוי מאחורה כי הם מבינים את משחק ההגנה, בניגוד לאינבינדר ואזולאי.
מי הרג אותם באמצע? על מה אתה מדבר? במחצית הראשונה וגם בשניה הם טיילו ליד ה-16.
לא צריך אחרי 4-1 להמציא אגדות. לא שאני חושב שאייזן במשחק רע, להפך, אבל די עם הבולשיט.
היה משחק הקרבה עצום של השחקנים, שחלקם בקושי עמדו על הרגליים, מנגד עמדה קבוצה דיי זבל והאיכות שלך הכריעה קודם.
למה השאלה? למה למועדון הזה יש שאיפות למשהו? מקווה שיתנו לו כבר לשחק, נרוויח שחקן. וגם הלוואי וימכרו אותם סטייל לוזון ושנסיים עם רוב החובות הארורים שהניסנובים משאירים לנו.
מה הקשר בין השאלה של שחקן לבין השאיפות של המועדון?
אני מסביר שעצם זה שאייזן נדחק ברוטציה שנה אחרי שנה (וזה לא ישתנה גם הפעם), גומרת לו את הפוטנציאל.
גם אם אתה מאמין בזה שהפועל צריכה להיות מועדון שמשביח שחקנים ומוכר אותם, השאלה היא האופציה הטובה במקרה של שי.
האדס כתב: ↑21 דצמבר 2021, 21:55
מי הרג אותם באמצע? על מה אתה מדבר? במחצית הראשונה וגם בשניה הם טיילו ליד ה-16.
לא צריך אחרי 4-1 להמציא אגדות. לא שאני חושב שאייזן במשחק רע, להפך, אבל די עם הבולשיט.
היה משחק הקרבה עצום של השחקנים, שחלקם בקושי עמדו על הרגליים, מנגד עמדה קבוצה דיי זבל והאיכות שלך הכריעה קודם.
היו להם 7 דקות טובות אחרי שהעבירו את סייף ימינה. מעבר לזה הם בקושי איימו
האדס כתב: ↑21 דצמבר 2021, 21:59
מה הקשר בין השאלה של שחקן לבין השאיפות של המועדון?
אני מסביר שעצם זה שאייזן נדחק ברוטציה שנה אחרי שנה (וזה לא ישתנה גם הפעם), גומרת לו את הפוטנציאל.
גם אם אתה מאמין בזה שהפועל צריכה להיות מועדון שמשביח שחקנים ומוכר אותם, השאלה היא האופציה הטובה במקרה של שי.
בגלל שאתה מועדון בלי שאיפות הוא צריך לקבל הרכב לפני אזולאי שמשחק פחות מגוטליב, ובטח שעדיף על אייבינדר. למועדון בלי שאיפות אין שום צורך להשאיל שחקנים שיתבשלו.
זה תלוי במערך.
במערך של יהלום כמו אתמול לאיינבינדר יש מקום, במערך של שלושה בקישור (כמו שרפואה משחק בדרך כלל) אני מעדיף שניים מבין אייזן, הופמייסטר ואליאס בקישור האחורי כששלומי אזולאי לפניהם.
שי אליאס הקשר הכי מוכשר שלנו, בעיניי. בכל מקרה אייזן שחקן נחמד אבל התפתח עד היום לשחקן עם יכולת התקפית דלוחה, למרבה הצער. אני חושב שהיום זה כבר לא מספיק רק לגרזן מאחורה.
dino כתב: ↑25 דצמבר 2021, 19:56
בניגוד לטרידובסקי(יש לך צהוב, מה אתה דוחף?), לא חושב שזה קשור לחכמה
אם זה כבר קרה בעבר(וזה קרה) אז כנראה באמת שטכנית הוא לא טוב בביצוע
נכון, אבל בלי קשר זה ממש לא היה פאול של צהוב (טרידובסקי)