שופט: אוראל גרינפלד
מישהו יודע כמה כרטיסים נמכרו?
בנתיים לפי האתר של לאן נסגרה האופציה למכירה של מיני מנוי ל8 עליון, נראה שאין הענות גדולה והמשחק הזה הולך להפוך למשחק בית שלהם.. חבל

חרטא גדולה ומספרים מומצאים לחלוטין.Raizi כתב:לפי וואלה -
קרוב ל-15 אלף איש הבטיחו מקומם בבלומפילד הערב (ראשון) במשחק בין הפועל תל אביב למכבי חיפה (20:45), מעל 6,000 מהם אוהדי חיפה, שאמורים לרכוש את כל הכרטיסים ששוריינו עבורם, כ-7,500. אוהדי הפועל תל אביב רכשו עד עתה כ-3,500 כרטיסים, רובם יושבי שערים 4-5 שנאלצו לשלם עבור כרטיס בעקבות העונש שספגה הקבוצה, כאשר יחד עם מנויי השערים האחרים הבטיחו מקומם כבר מעל 8,000 אדומים.
להעביר ערב במשחק של שתי קבוצות שלא קשורות אליהם? לבריאות
לעודד נגד היריבה שלהם על המקום באירופה
הלוואי, אני ממש לא חושב שילד בן 16 שזרק מרגיש שהוא נפגע במשהו. איתם העונש הזה מיטיב.7even כתב: ↑28 נובמבר 2021, 11:36 אם קלינגר מתכנן לשחק בצורת המשחק כמו בדרבי אני מקווה שהוא לא מתכנן להישאר על הקווים עוד, כי כדורגל זה לא. מבטיח לעזוב במחצית ולרדת לקהל שיישאר בחוץ אם זה קורה.
אגב, מכיר כמה אוהדי חיפה שקנו לשער 8(דרך מנוי שקנה או דרך האתר, לוידע בדיוק איך), הם גרים באיזור המרכז, והם מתכננים להגיע גם נגד ירושלים. לוידע לגבי מימוש ההנחה בחנות![]()
![]()
משחק ב-55 שקל באיזור המרכז, באמצע המגרש, ולא מאחרי השער.
לא רע להם בשביל להעביר ערב.
בכל מקרה - לי אישית מרגיש שלהבא אלו שזרקו חפצים ליציע ילמדו לא לזרוק.
רק הבלאגן שזה עשה לא שווה את כל ההתעסקות.
בסוף בנאדם, כל בנאדם, מבין כשפוגעים לו בכיס. לא כיף, מרגיש מגעיל, אבל בסוף לומדים.
לא עובד.
מי שרק למי?