hapo-hell כתב: ↑01 פברואר 2026, 11:18
מושקוביץ כתב: ↑31 ינואר 2026, 22:49
RedDrifter כתב: ↑31 ינואר 2026, 22:42
אגב, האאוט שלו נתן לנו גול היום
אגב, זה לא גניבת דעת מה שאתה עושה עכשיו זה שוד דעת.
האאוט הזה הלך ישר לשחקן של נתניה.
וגם אם אני אתן לך את זה, פוקס אחד על 20 אאוטים... לא אוהב ת היחס הזה. בוא ננסה קצת שהוא יקבל את האאוטים האלה ברחבה או על סף הרחבה, מבטיח לך שנראה ישועות.
זה כל הרעיון בלהכניס כדורים לרחבה.. זה לא שמצופה שאחד משחקני הפועל ינגח לשער, אלא לייצר מאבקים בתוך הרחבה שיובילו להזדמנויות.
עם זאת, המגנים צריכים להיות אלה שמכניסים ולא קרייב.
שמע שמע שמע
ראיתי את השורה התחתונה שלך שהיא החשובה, ועדיין אתייחס לשאר כי זה הזייה בעיני.
היו שם לפחות שניים-שלושה פוקסים באירוע הזה שהסיכוי שכולם יקרו עוד פעם כל כך נמוך... ההרחקה של שחקן נתניה שפגעה דווקא בשחקן אחר שלהם והכדור ניתז דווקא ללמקין, והבעיטה של למקין שאני מת עליו אבל בוא נגיד שאם יש שם שוער טיפה יותר מרוכז זה לא נכנס... להסתכל על התוצאה ולהגיד ״אוה, הנה הוכחה שהאאוטים האלה של קרייב חשובים!!!״ זאת גניבת דעת.
אם אין לך שחקן שיכול להוציא אאוט לרגל/ראש של שחקן שלנו כמו שעושים בקרנות זה ממש בזבוז, כמו שהוכח עד כה. כל ה-״בואו נעשה בלגאן״ הזה ואולי יקרה משהו זה סתם גימיק.
ואם זאת לא הייתה הזייה היינו רואים הרבה יותר קבוצות ברמות הרבה יותר גבוהות מתאמנות ומבצעות את זה. האם זאת בעיה בשביל מנצ׳סטר סיטי/באיירן/ריאל מדריד למצוא את שני השחקנים עם האאוטים הכי טובים שלהם ואז כשהכדור יוצא לאאוט ברבע האחרון של המגרש שהם יוציאו אותו תמיד כמו קרנות? לא נראה לי. אז למה לא? כי זה גימיק.
חלאס להמציא את הכדורגל מחדש כל הזמן! שחקו פשוט!!