אנדריאן קרייב

פורום אוהדי הפועל תל אביב
H.T.A
קיבל.ה  54 לייקים

מושקוביץ כתב:די עם האאוטים האלה דייייי תקחו לו את הכדור מהידיים כבר הרגת אותי דיייייי.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
כל המשחק אני תופס תראש על זה! זה השחקן הכי טוב במאבקי אויר והוא הולך להוציא חוץ לשחקנים שלא ניצחו מאבק כבר חודשיים וחצי.

נתן 25 דק אדירות. זה שהוא כבוי כבר תקופה זה רק על ברדה. יש מצב שזה קשור לזה שהוא לא צריך לרדת כל כך נמוך בשביל בילדאפ מטומטם שגם ככה נגמר כל פעם בבעיטה ארוכה לויזו(?) ומאחמיד. זה אחד השחקנים הכי טובים בליגה באוויר ואנחנו פשוט מפסידים אותו בזה ובהוצאות חוץ מטומטמות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  641 לייקים

מושקוביץ כתב: 27 ינואר 2026, 00:20 די עם האאוטים האלה דייייי תקחו לו את הכדור מהידיים כבר הרגת אותי דיייייי.

ממש, זה מרגיש כאילו כל הקבוצה יודעת שלא ייצא מזה כלום אבל לא נעים להם להגיד לו כי הוא ניגש לכלל אאוט כזה בגישה של ״אני עומד להוציא אאוט ברמה שלא נראתה כאן מעולם״ וזה פשוט כל פעם מוביל לכלום ושום דבר. קוקו למשל מוציא אאוט פי כמה טוב, קל ומהר יותר.
El dudernio
קיבל.ה  1933 לייקים

SickleCell כתב: 27 ינואר 2026, 09:10
מושקוביץ כתב: 27 ינואר 2026, 00:20 די עם האאוטים האלה דייייי תקחו לו את הכדור מהידיים כבר הרגת אותי דיייייי.

ממש, זה מרגיש כאילו כל הקבוצה יודעת שלא ייצא מזה כלום אבל לא נעים להם להגיד לו כי הוא ניגש לכלל אאוט כזה בגישה של ״אני עומד להוציא אאוט ברמה שלא נראתה כאן מעולם״ וזה פשוט כל פעם מוביל לכלום ושום דבר. קוקו למשל מוציא אאוט פי כמה טוב, קל ומהר יותר.
אם יש לך אפשרות להכניס כדור לרחבה אתה עושה את זה, בדיוק כמו בקרן
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  641 לייקים

El dudernio כתב: 27 ינואר 2026, 09:14

זהו, שבהרבה מקרים הוא לא מגיע עם הכדור מעבר לקו השחקנים הראשון שעומד ברחבה. לא זוכר פעם אחת שאאוט שלו התפתח להזדמנות מסוכנת, ערבוביה או משהו דומה ברחבה.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  268 לייקים

El dudernio כתב: 27 ינואר 2026, 09:14

אחי הייתי במשחק של ברנטפורד השנה, יש להם שחקן שמוציא אווטים יותר טוב מהרמה, גם למכבי היה ספרדי כזה פעם.
היתרון שלהם שהם חדים מאוד וחזקים, קרייב מגיע לרחבה אולי רק בזכות הגובה שלו (פיזיקה וכו) אבל הכדור בא רך וקשתי.

בקיצור לא רואה ערך מוסף חוץ מזה שאין עוד כוח גובה ברחבהץ
El dudernio
קיבל.ה  1933 לייקים

זה לא משנה. ...

כשהכדורים יהיו ברחבה של היריב יפול מתי שהוא שער.
מושקוביץ
קיבל.ה  76 לייקים

El dudernio כתב: 27 ינואר 2026, 09:29 זה לא משנה. ...

כשהכדורים יהיו ברחבה של היריב יפול מתי שהוא שער.
זה לא משנה? בוודאי שזה משנה. הוא עושה את זה 4 פעמים במשחק כבר איזה חמישה משחקים? אפס הזדמנויות זה יצר.
האבסורד זה שהוא ב-99.99998% תמיד יהיה השחקן הכי גבוה על המגרש! זה שחקן שצריך לקבל את הכדורים האלה ברחבה! לא זה שמנסה (ללא הצלחה!!!) להביא אותם לשם!!!.
שהמגן יוציא אאוט כמו ברוב המשחקים בעולם. שיגיע למישהו שירים לרחבה ושקרייב יהיה שם להשתלט או לנגוח, יהיה פי מיליון יותר מסוכן מהאיבוד כדור הוודאי הזה כל פעם.
לירון האדום
קיבל.ה  2870 לייקים

חייב להפסיק עם האאוטים האלו, זה לא מוביל לשום מקום.
אבל זה כבר עניין של מאמן
אדום ותיק
קיבל.ה  1127 לייקים

נתן אתמול משחק טוב מאד, אחרי כמה משחקים ביכולת פושרת. לדעתי העובדה שדאפה תוקף היטב את ההגנה היריבה, מאלץ אותם לשחק קצת יותר נמוך ועוזר למרכז השדה שלנו לשחק קצת יותר קדימה. בנוסף, סוף סוף הגיע מגן ראוי (מאד) לצד ימין, וחזר מגן תוקף לשמאל והוא יכול לחלק מסירות ולא רק לנסות פעולות הרואיות. ופלקאו ביכולת טובה ויש לו עם מי להתמסר ולנסות לשחק.
לגבי הוצאות החוץ, לדעתי כמו בקרנות גם בהוצאות החוץ הקבוצה לא מאומנת! אף תרגיל. מזכיר את שיעורי ההתעמלות בבית הספר (קחו כדור ותעזבו אותי בשקט...). תלמדו מארסנל איך לוקחים אליפות על ניצול מצבים נייחים\קרנות.
שימשיך בקו השיפור!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  375 לייקים

יש אנשים שצריכים פסל.
יש פסלים בדמות אדם.
היה פושר ורדום עד דקה 75 - ופתאום החליט שהוא לוקח את הדרבי עליו.
פרפר את האמצע של מכבי והחדיר לכל הקבוצה את האמונה שאפשר ללכת קדימה.
תודה על רגע מאושר
:hapoel:
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  545 לייקים

אני באמת לא מבין למה קרייב לא עושה את מה שהוא יודע לעשות

זה כאילו שהוא מחכה להוראה מברדה לפתוח את הטורבו ופתאום הוא עושה סוויץ בראש שהוא הכי חזק והכי טוב על המגרש

באמת קשה לי להבין אם זה הוראות מהספסל או שזה משהו אצלו.. מדקה 75 פשוט בלתי אפשרי לקחת לו את הכדור והוא מפרפר שחקנים על ימין ועל שמאל

למה אתה לא כל הזמן ככה?
אף לא צעד לאחור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6113 לייקים

H.T.A כתב: 27 ינואר 2026, 06:15
מושקוביץ כתב:די עם האאוטים האלה דייייי תקחו לו את הכדור מהידיים כבר הרגת אותי דיייייי.

כל המשחק אני תופס תראש על זה! זה השחקן הכי טוב במאבקי אויר והוא הולך להוציא חוץ לשחקנים שלא ניצחו מאבק כבר חודשיים וחצי.

נתן 25 דק אדירות. זה שהוא כבוי כבר תקופה זה רק על ברדה. יש מצב שזה קשור לזה שהוא לא צריך לרדת כל כך נמוך בשביל בילדאפ מטומטם שגם ככה נגמר כל פעם בבעיטה ארוכה לויזו(?) ומאחמיד. זה אחד השחקנים הכי טובים בליגה באוויר ואנחנו פשוט מפסידים אותו בזה ובהוצאות חוץ מטומטמות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
עוד שטיק שבמקרה הטוב לא מועיל ובמקרה הפחות טוב מזיק שברדה התאהב בו, ממש כמו הבילד-אפ.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  641 לייקים

RedDrifter כתב: 27 ינואר 2026, 13:51 אני באמת לא מבין למה קרייב לא עושה את מה שהוא יודע לעשות

זה כאילו שהוא מחכה להוראה מברדה לפתוח את הטורבו ופתאום הוא עושה סוויץ בראש שהוא הכי חזק והכי טוב על המגרש

באמת קשה לי להבין אם זה הוראות מהספסל או שזה משהו אצלו.. מדקה 75 פשוט בלתי אפשרי לקחת לו את הכדור והוא מפרפר שחקנים על ימין ועל שמאל

למה אתה לא כל הזמן ככה?
לעניות דעתי זה קשור לכל המשימות ההגנתיות שברדה מדביק לו כל משחק. אפשר לקוות שיהיה לו קצת יותר חופש תנועה קדימה כשההגנה שלנו תהיה סוף סוף בהרכב מלא של קוקו, מאיימבו, שיקו, ליידנר. תוסיף קשר אמצע תוקף שיבוא לעשות איתו חילופי מסירות וינוע הרבה כדי לקבל כדור וזה לגמרי ישחרר את קרייב להיות שוב דומיננטי למשכי זמן ארוכים יותר.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1150 לייקים

RedDrifter כתב: 27 ינואר 2026, 13:51 אני באמת לא מבין למה קרייב לא עושה את מה שהוא יודע לעשות

למה אתה לא כל הזמן ככה?
מסכים
זה היה הזוי
Xavi
קיבל.ה  1706 לייקים

למה אתה לא כל הזמן ככה?
בול
כאילו החליט להיות פתאום טוני קרוס
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שברדה גומר אותו בתפקיד הגנתי במקום לשחרר אותו לנהל את האמצע
הוקיץ'
קיבל.ה  8068 לייקים

60 דקות ראשונות זוועה, כמו כל התקופה האחרונה, חצי שעה אחרונה נהדרת. אשכרה הוביל כדור לעומק, עבר שחקנים, חילק מסירות. כל מה שאני מצפה ממנו לעשות.
לא ברור למה הוא לא מסוגל לקחת יותר יוזמה.

וכן, הוצאות החוץ האלו הן זוועה. מילא אם היה איזה קרייב ברחבה שיכול להיות כתובת להוצאות החוץ, אבל הרחבה אצלנו מלאה בכל מיני אנאס מחמיד שצריכים לעמוד להייטור על הכתפיים כדי להגיע לכדור. הזיה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4025 לייקים

הזיה שאחרי ה 2-2 של קרייב מול בית"ר שהוא פשום התרומם שם לנגיחה מקצה הרחבה שהיתה מדוייקת יותר מבעיטה....שהבחור עוד מוציא כדורי חוץ במקום להיותצ שם לנגוח אותם.

לגבי התפקוד שלו, אם יש פלקאו...קרייב לא אמור לעבור בכלל את מחצית המגרש לגיווןן השער שלנו אלא אם באמת יש איזה משהו דרמטי.
חבל, הוא מתפספס לנו בהתקפה כי גם ככה אין לנו 10 ברמה גבוהה.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  794 לייקים

מתחיל לחזור לעצמו, הלוואי הלוואי הלוואי שימשיך ככה. מחצית ראשונה היינו חושך אבל הוא לא הפסיק לנסות, ועשה 3-4 דריבלים מאוד יפים. מחצית שניה כבר לא הוביל בעצמו כדור קדימה, אבל היה טוב באמצע.

התחושה שלי היא שהבעיות שלו הן 50% מנטליות ו- 50% הצורה שבה ברדה משתמש בו.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  571 לייקים

משחק טוב שלו
מאוד אוהב שהוא לוקח כדור באמצע המגרש ומתחיל לעבור שחקנים כדי לקדם את המהלך, כמעט ואין שחקן שיכול לעצור אותן בגלל הגובה והפיזיות
מתחיל לחזור לעצמו בתקופה האחרונה
KingZivos
קיבל.ה  262 לייקים

בן לוז כתב: 31 ינואר 2026, 17:50 משחק טוב שלו
מאוד אוהב שהוא לוקח כדור באמצע המגרש ומתחיל לעבור שחקנים כדי לקדם את המהלך, כמעט ואין שחקן שיכול לעצור אותן בגלל הגובה והפיזיות
מתחיל לחזור לעצמו בתקופה האחרונה
הןא הבין את זה ומתחיל לעשות את זה יותר.. הוא מסוג השחקנים האלה שלא צריכים דריבל נהדר, השחקנים מולם מתקשים רק בגלל הגודל שלהם
מעין ״שלומיאליןת״ ואז הם לא יודעים מה השחקן יעשה עם הכדור
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  545 לייקים

שחקן שברגע שהוא מקבל כדור במרכז המגרש אנחנו נראים טוב יותר

חייבים לבוא לקבל ממנו יותר כדורים גם זה פשוט פשע איך משאירים אותו לבד לרוץ מול 3-4 תמיד
מושקוביץ
קיבל.ה  76 לייקים

רק תפסיק עם האאוטים, אני מתחנן. לך תעמוד ברחבה, זה עשרה שערים בעונה.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1212 לייקים

היה טוב היום
וכבשנו אחרי שהוציא את האאוט הארוך המיותר שלו, אני מתה
מצד אחד זה לא יגמר לעולם, מצד שני בכל מקרה זה לא היה נגמר לעולם :facepalm:
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  545 לייקים

מושקוביץ כתב: 31 ינואר 2026, 22:14 רק תפסיק עם האאוטים, אני מתחנן. לך תעמוד ברחבה, זה עשרה שערים בעונה.
אגב, האאוט שלו נתן לנו גול היום
מושקוביץ
קיבל.ה  76 לייקים

RedDrifter כתב: 31 ינואר 2026, 22:42
מושקוביץ כתב: 31 ינואר 2026, 22:14 רק תפסיק עם האאוטים, אני מתחנן. לך תעמוד ברחבה, זה עשרה שערים בעונה.
אגב, זה לא גניבת דעת מה שאתה עושה עכשיו זה שוד דעת.
האאוט הזה הלך ישר לשחקן של נתניה.
וגם אם אני אתן לך את זה, פוקס אחד על 20 אאוטים... לא אוהב ת היחס הזה. בוא ננסה קצת שהוא יקבל את האאוטים האלה ברחבה או על סף הרחבה, מבטיח לך שנראה ישועות.
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  375 לייקים

משחק שמזכיר את היכולת מתחילת העונה.
רודף אחרי שחקנים שנבהלים ממנו ובורחים מהכדור.
שרק ימשיך
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
adom4
קיבל.ה  735 לייקים

לקח על עצמו מלא היום וזה הכי מעודד, גם כשהיה קצת פחות מדויק הוא כל הזמן ביקש את הכדור ולא ברח
El dudernio
קיבל.ה  1933 לייקים

היה מעולה
hapo-hell
קיבל.ה  10 לייקים

מושקוביץ כתב: 31 ינואר 2026, 22:49
וגם אם אני אתן לך את זה, פוקס אחד על 20 אאוטים... לא אוהב ת היחס הזה. בוא ננסה קצת שהוא יקבל את האאוטים האלה ברחבה או על סף הרחבה, מבטיח לך שנראה ישועות.
זה כל הרעיון בלהכניס כדורים לרחבה.. זה לא שמצופה שאחד משחקני הפועל ינגח לשער, אלא לייצר מאבקים בתוך הרחבה שיובילו להזדמנויות.

עם זאת, המגנים צריכים להיות אלה שמכניסים ולא קרייב.
מושקוביץ
קיבל.ה  76 לייקים

hapo-hell כתב: 01 פברואר 2026, 11:18
מושקוביץ כתב: 31 ינואר 2026, 22:49
זה כל הרעיון בלהכניס כדורים לרחבה.. זה לא שמצופה שאחד משחקני הפועל ינגח לשער, אלא לייצר מאבקים בתוך הרחבה שיובילו להזדמנויות.

עם זאת, המגנים צריכים להיות אלה שמכניסים ולא קרייב.
שמע שמע שמע
ראיתי את השורה התחתונה שלך שהיא החשובה, ועדיין אתייחס לשאר כי זה הזייה בעיני.
היו שם לפחות שניים-שלושה פוקסים באירוע הזה שהסיכוי שכולם יקרו עוד פעם כל כך נמוך... ההרחקה של שחקן נתניה שפגעה דווקא בשחקן אחר שלהם והכדור ניתז דווקא ללמקין, והבעיטה של למקין שאני מת עליו אבל בוא נגיד שאם יש שם שוער טיפה יותר מרוכז זה לא נכנס... להסתכל על התוצאה ולהגיד ״אוה, הנה הוכחה שהאאוטים האלה של קרייב חשובים!!!״ זאת גניבת דעת.
אם אין לך שחקן שיכול להוציא אאוט לרגל/ראש של שחקן שלנו כמו שעושים בקרנות זה ממש בזבוז, כמו שהוכח עד כה. כל ה-״בואו נעשה בלגאן״ הזה ואולי יקרה משהו זה סתם גימיק.
ואם זאת לא הייתה הזייה היינו רואים הרבה יותר קבוצות ברמות הרבה יותר גבוהות מתאמנות ומבצעות את זה. האם זאת בעיה בשביל מנצ׳סטר סיטי/באיירן/ריאל מדריד למצוא את שני השחקנים עם האאוטים הכי טובים שלהם ואז כשהכדור יוצא לאאוט ברבע האחרון של המגרש שהם יוציאו אותו תמיד כמו קרנות? לא נראה לי. אז למה לא? כי זה גימיק.
חלאס להמציא את הכדורגל מחדש כל הזמן! שחקו פשוט!!
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  749 לייקים

חודשיים היה חושך
אתמול ובמחצית השנייה בדרבי השתפר פלאים
שימשיך ככה
צבי שיסל
קיבל.ה  195 לייקים

לא יודע
בלי קשר ליכולת החלשה שלו,משחקים כאלה לא רואה סיבה לפתוח עם שני קשרים אחוריים
חלש מאוד לא תורם בשום דבר
חבל שאין לו אלטרנטיבה ראויה
מקווה שאלקוקין יכנס לעניינים עם קצת יותר בטחון כי בעייתי מאוד שאין מחליף לקישור האחורי
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  545 לייקים

לא רואה סיבה לדרג אותו מכיוון שהוא לא באמת השפיע לרעה או לטובה על המשחק. לא היה לו יותר מידי עם מה להתמודד, גם פלקאו לא באמת עשה כלום במשך 90 דקות.

יש הוראה די ברורה מברדה שמשפיעה על קרייב והסגנון משחק שלו וזה בסגנון ה׳תשחק זהיר בלי יותר מידי דריבלים׳ וזה פשוט לא הסטייל שלו כשחקן.
אולי ברדה רוצה לבנות עוד קצת את הקבוצה לפני שהוא משחרר את החסמים האלה, גם על קוקו יש חסם כזה - מי יודע.
צבי שיסל
קיבל.ה  195 לייקים

לא ממש מצליח להבין מה אתה מקליד פה
בכל מקרה הוא נראה לא טוב והלוואי ולמאמן היה השפעה כל כך ישירה על יכולת של שחקן
זה לא שם אחינו
יש עמדות שמחמיאות יותר ופחות
זה לא המקרה
קרייב לא נראה טוב נקודה
Niro
קיבל.ה  2357 לייקים

אולי אני לא בכיוון, אבל נראה לי שהמגרש הקטן והדחוס בנוף הגליל לא בדיוק תורם למשחק שלו.
arik89
קיבל.ה  145 לייקים

שחקן על ביחס לליגת העל שהשיטה של המאמן עושה לו רע
היחיד שנלחם
קיבל.ה  50 לייקים

מאז הגול נגד בית"ר, שחקן חושך. לא יודע מה יש לו, כי הוא באמת פוטנציאל להיות הכי טוב בעמדה שלו בליגה. פשוט נראה שהוא בלי מוטיבציה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  545 לייקים

להגיד שקרייב חושך זה די גניבת דעת

היחידי בליגה שמעליו הוא קנגוואה מבחינת הסטטיסטיקה וגם שם יש חלקים שהוא במעט מעליו.

השיטת משחק של ברדה שבה הוא חצי 8/חצי 6 לא מאירה לו פנים ורואים שיש לו כדורגל, יש פעמים שהוא פחות משפיע על משחקים ויש יותר.

לוקח אותו בכל יום לפני פלקאו וזאת האמת.
D&3
קיבל.ה  1624 לייקים

RedDrifter כתב: 08 פברואר 2026, 12:23 להגיד שקרייב חושך זה די גניבת דעת

היחידי בליגה שמעליו הוא קנגוואה מבחינת הסטטיסטיקה וגם שם יש חלקים שהוא במעט מעליו.

השיטת משחק של ברדה שבה הוא חצי 8/חצי 6 לא מאירה לו פנים ורואים שיש לו כדורגל, יש פעמים שהוא פחות משפיע על משחקים ויש יותר.

לוקח אותו בכל יום לפני פלקאו וזאת האמת.
על איזו הסטטיסטיקה מדובר שבה הוא שני רק לקנגוואה? שואל בעיקר מתוך סקרנות
שליחת תגובה