איטודיס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
LintonTownes
קיבל.ה  4 לייקים

רק הפועל כתב: 04 יוני 2025, 17:14
LintonTownes כתב: 04 יוני 2025, 17:13
רק הפועל כתב: 04 יוני 2025, 17:08 העניין שבכדורסל אי אפשר לוודא שהקבוצה השנייה לא יכולה לקלוע כי יש לפעמים מקרים שזריקות הזויות נכנסות כמו שקרה אתמול
במקרה דנן דווקא אפשר היה לוודא. כל מה שהיה צריך לעשות זה לזרוק לסל כשנותרו 2-3 שניות על השעון
ואיך אתה יכול לומר בכזו וודאות שהיינו קולעים ?
לא אמרתי בוודאות שיהיה סל, רק אמרתי שלקבוצה השנייה לא תהיה הזדמנות לנצח את המשחק. בעיני זה עדיף. שלוט על הגורל שלך בעצמך במקום להמר על ג'ארד הארפר
Charlie
קיבל.ה  862 לייקים

shaharot כתב:הם עברו לחמישיה נמוכה לקראת הסוף שכריס גונסון עמדה 5
מסרנו פעם אחת פנימה ומייד 3 שחקנים קפצו על פנימה.
זה נגמר בשלשה קלה של פוסטר מהפינה.
זה היה הפעם האחרונה שמוטלי ופוסטר נגעו בכדור לדעתי (2:40 לסיום)
וזה הסיפור על רגל אחת
רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

צריך להגיד תודה שהחרא הזה לא קרה גם נגד ולנסיה , אין לי ספק שלספוג דבר כזה פעמיים בעונה והייתי מתאבד (הייתי מתאבד גם במשחק אתמול אם לא היינו זוכים ביורוקאפ בלי קשר)
רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

LintonTownes כתב: 04 יוני 2025, 17:16
LintonTownes כתב: 04 יוני 2025, 17:13

במקרה דנן דווקא אפשר היה לוודא. כל מה שהיה צריך לעשות זה לזרוק לסל כשנותרו 2-3 שניות על השעון
לא אמרתי בוודאות שיהיה סל, רק אמרתי שלקבוצה השנייה לא תהיה הזדמנות לנצח את המשחק. בעיני זה עדיף. שלוט על הגורל שלך בעצמך במקום להמר על ג'ארד הארפר
כן אבל אם לא היה סל הם לא היו צריכים את ההזדמנות הזו בכלל כי הם היו מגיעים לשניות האחרונות ביתרון ובכל מקרה היינו מפסידים
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2497 לייקים

אתם מדברים על זה כאילו הארפר הגיע לזריקה נוחה של אחוזים גבוהים , הוא לקח זריקה מכמעט חצי מגרש מעל היד של וויינרייט שהיתה שם.
כן , היה צריך להיות יותר קרוב אליו שלא יוכל להרים זריקה בכלל.
אבל הוא לקח זריקה מאוד קשה (משהוא כמו שתי דרגות קושי יותר ממה שססטינה לקח במשחק 3 נגד ולנסיה) , אם הייתם אומרים לי מראש שהעונה תהיה מונחת על זה שמישהו יקלע זריקה כזאת מולנו , הייתי לוקח.
פומפה
קיבל.ה  447 לייקים

מילפורד כתב: 04 יוני 2025, 17:21 אתם מדברים על זה כאילו הארפר הגיע לזריקה נוחה של אחוזים גבוהים , הוא לקח זריקה מכמעט חצי מגרש מעל היד של וויינרייט שהיתה שם.
אבל הוא לקח זריקה מאוד קשה (משהוא כמו שתי דרגות קושי יותר ממה שססטינה לקח במשחק 3 נגד ולנסיה) , אם הייתם אומרים לי מראש שהעונה תהיה מונחת על זה שמישהו יקלע זריקה כזאת מולנו , הייתי לוקח.
הארפר בכלל לא היה צריך להיות במצב שהוא זורק לנצח את המשחק. יותר מזה הוא בכלל לא היה צריך להיות על המגרש. היה עם ארבע עבירות מתחילת הרבע. במקום ללכת עליו בכל מהלך עד שמוציאים אותו מהמשחק וגומרים אותם סופית הלכנו על הירובולים לא ברורים כאילו נשארה שנייה אחרונה ואנחנו בפיגור.
איטודיס עשה כל מה שהוא יכל ברבע האחרון בשביל להפסיד את המשחק. אבל הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

מילפורד כתב: 04 יוני 2025, 17:21 אתם מדברים על זה כאילו הארפר הגיע לזריקה נוחה של אחוזים גבוהים , הוא לקח זריקה מכמעט חצי מגרש מעל היד של וויינרייט שהיתה שם.
אכן , אם הסנטינה הזה היה קולע את השלשה תאכלס זה היה הרבה יותר כואב , גם אז היינו ביתרון בניגוד למשחק נגד ירושלים שמקסימום הארכה שגם אותה אפשר להפסיד וגם אחריי סל מטורף של פוסטר שפשוט היה נשכח
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1361 לייקים

ממש ממש ממש לא מסכים איתך. זאת זריקה שהוא קלע באותו משחק כמה מהלכים קודם לכן, וגם במשחק הקודם, זה אפילו סוג של signature move שלו.
אומר זאת כך, היה לך ספק כשהוא התחיל את המהלך, ובפרט כשעלה לזריקה, שהוא לא קולע את זה?!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

לדעתי אגב אם היינו ביתרון מינימלי של נקודה או שתיים הוא גם לא היה קולע את זה , הוא עלה לזריקה בידיעה שבמצב הכי גרוע הולכים להארכה וזה בטח הוריד ממנו לחץ
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1508 לייקים

סומך כתב: 04 יוני 2025, 17:44
ממש ממש ממש לא מסכים איתך. זאת זריקה שהוא קלע באותו משחק כמה מהלכים קודם לכן, וגם במשחק הקודם, זה אפילו סוג של signature move שלו.
אומר זאת כך, היה לך ספק כשהוא התחיל את המהלך, ובפרט כשעלה לזריקה, שהוא לא קולע את זה?!
אני עדיין לא מאמין שהוא קלע את זה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Nati
קיבל.ה  1891 לייקים

KingAlpaca כתב:
תן לו עוד 10 פעמים לזרוק ככה בשניה אחרונה של משחק,והוא לא קולע אף אחת מהן.
רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

Nati כתב: 04 יוני 2025, 17:59
KingAlpaca כתב:

תן לו עוד 10 פעמים לזרוק ככה בשניה אחרונה של משחק,והוא לא קולע אף אחת מהן.
אם זה נגד הפועל הוא קולע את כולן
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2874 לייקים

shaharot כתב: 04 יוני 2025, 13:23 הם עברו לחמישיה נמוכה לקראת הסוף שכריס גונסון עמדה 5
מסרנו פעם אחת פנימה ומייד 3 שחקנים קפצו על פנימה.
זה נגמר בשלשה קלה של פוסטר מהפינה.
זה היה הפעם האחרונה שמוטלי ופוסטר נגעו בכדור לדעתי (2:40 לסיום)
בול.
כל מה שקרה אחרי הסל הזה הוא ברמת ועדת חקירה.
עשינו כל טעות אפשרית ולא עשינו כל דבר שהיה הכי פשוט לעשות.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2874 לייקים

LintonTownes כתב: 04 יוני 2025, 02:13 אני היחיד ששם לב שהקבוצה של איטודיס יצאה מטיימאאוט למהלך אחרון מזעזע בטיפשותו שהותיר לירושלים 9 שניות שלמות לנצח את המשחק?
אז או שהולכים למהלך מהיר של שלשה, כדי שלפחות תוביל כשהארפר עם כדור אחרון ביד. או שתבנה תרגיל שמותיר בדיוק שנייה על השעון. ואם כבר פישלת בזה, לפחות תדאג שפלטין יהיה על המגרש כדי *למנוע* מהארפר לקבל את הכדור. א ב של כדורסל בסיסי, לא צריך דוקטורט
כשיש לך הזמנות לקלוע סל מאד כדי להשוות אתה הולך על זה.
פאשלה גדולה של ווילי, החלטה מצויינת של ים, ועוד כשהפועל היתה תקועה לחלוטין בלי נקודות.

יש 200 דברים גרועים שנעשו בדקות האחרונות, אז לבוא בטענות דווקא למי שכן עשה את המהלך נכון?
יחד, רק יחד! :heart:
shaharot
קיבל.ה  571 לייקים

אגב מהלך אחרון של ירושלים
החלטה מוזרה שלהם להתחיל מתחת לסל
הוא קלע סל של 1-2 מ10 כאשר היה להם 9 שניות והמצב שיוויון (ככה שלא חייב שלשה מקילומטר)

הפתרון שאנחנו היינו צריכים לעשות(מכבי עושים את זה שנים) זה 2 שניןת לפני להביא עוד שחקן על הארפר שהיה נאלץ למסור מסירה קשה והיינו בהארכה
Nati
קיבל.ה  1891 לייקים

shaharot כתב:אגב מהלך אחרון של ירושלים
הוא קלע סל של 1-2 מ10 כאשר היה להם 9 שניות והמצב שיוויון (ככה שלא חייב שלשה מקילומטר)

הפתרון שאנחנו היינו צריכים לעשות(מכבי עושים את זה שנים) זה 2 שניןת לפני להביא עוד שחקן על הארפר שהיה נאלץ למסור מסירה קשה והיינו בהארכה
איש עשה את הדבר הנכון,התרחק ממנו כדי לא לתת לו לעבור אותו בכדרור וריצה.
הגמד עשה את כל מה שלא נכון במצב שלהם.המזל שלו/הם שהוא פגע.
ranjef
קיבל.ה  1508 לייקים

רק הפועל כתב:מה שכן פלטין היה צריך לשמור על הארפר במקום איש
גם על בלייקני רק מהפחד של הגג היד שלו היתה רועדת הרבה יותר.
אבל איש זה השחקן עם הטיקט ההגנתי.
מילא רק השלשה הזאת. הוא תפר עליו עוד אחת דקה לפני זה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1680 לייקים

LintonTownes כתב:
LintonTownes כתב: 04 יוני 2025, 17:13 במקרה דנן דווקא אפשר היה לוודא. כל מה שהיה צריך לעשות זה לזרוק לסל כשנותרו 2-3 שניות על השעון
סלח לי אבל זה קשקוש. בהתקפה כזו אתה לוקח את הזריקה הקלה ברגע שהיא מגיעה. מזכיר לך שבכמה התקפות הקושמות איבדנו כדורים.
יש לך לייאפ אז אתה לוקח אותו. לא מחכה לשניה האחרונה.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1680 לייקים

shaharot כתב:אגב מהלך אחרון של ירושלים

ממש לא מוזרה והכי חכמה שיש.
תזכר מה קרה במשחק הראשון כשהוציאו כדור מהחצי שלנו. הצלחנו למנוע מהארפר לקבל את הכדור כשהיה רק חצי מגרש למסור לו.
ככה היה יותר מקום בשבילו להגיע לקבל את כדור.

LintonTownes
קיבל.ה  4 לייקים

רדנקו כתב: 05 יוני 2025, 00:37
LintonTownes כתב:

סלח לי אבל זה קשקוש. בהתקפה כזו אתה לוקח את הזריקה הקלה ברגע שהיא מגיעה. מזכיר לך שבכמה התקפות הקושמות איבדנו כדורים.

לא מסכים איתך שזה ״קשקוש״. במקרה הגרוע המדובר בשתי ״פילוסופיות משחק״ מנוגדות ושוות בערכן
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1680 לייקים

LintonTownes כתב: 05 יוני 2025, 08:52
LintonTownes כתב:

לא מסכים איתך שזה ״קשקוש״. במקרה הגרוע המדובר בשתי ״פילוסופיות משחק״ מנוגדות ושוות בערכן
צודק. מתנצל.
אדום ותיק
קיבל.ה  780 לייקים

אין ספק שאת המשחק הזה הפסיד איטודיס.
אבל, לאורך כל הסדרה הקבוצה בניהולו היתה לא מספיק טובה ולא באה מוכנה לסדרה ולאתגרים שהיה צפוי שיהיו מול ירושלים . (בלי קשר ל MELTDOWN של השחקנים ברבע הרביעי).
סהכ:
1. לקח EUROCAP בסדרות סופר קשות מול ולנסיה וגראן קנאריה .
2. הפסיד בחצי גמר גביע למכבי. הפסיד במשחק הביתי הראשון בהיכל לירושלים בהפרש גבוה. הפסיד לבש (זה ההפסד שעלה לנו במקום 3, (מעבר לתרומה של "אוהדינו הנהדרים") .
3. כנראה לא היה מספיק תקיף מול ינאי בדרישה לגארד מוביל נוסף כשמדר נפצע.

לא כשלון מוחלט ולא הצלחה פנומנלית.
לדעתי ינאי נעזר בו ובמוניטין האירופי שלו להביא שחקנים מובילים, ולשכנע את ראשי היורוליג לתמוך בנו.

שנה הבאה שנת מבחן שלו אצלנו. גם בבניית הסגל, בהערכות, וניהול משחקים!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
shaar7_12
קיבל.ה  45 לייקים

אדום ותיק כתב: 05 יוני 2025, 17:14 אין ספק שאת המשחק הזה הפסיד איטודיס.
אבל, לאורך כל הסדרה הקבוצה בניהולו היתה לא מספיק טובה ולא באה מוכנה לסדרה ולאתגרים שהיה צפוי שיהיו מול ירושלים . (בלי קשר ל MELTDOWN של השחקנים ברבע הרביעי).
סהכ:
1. לקח EUROCAP בסדרות סופר קשות מול ולנסיה וגראן קנאריה .
2. הפסיד בחצי גמר גביע למכבי. הפסיד במשחק הביתי הראשון בהיכל לירושלים בהפרש גבוה. הפסיד לבש (זה ההפסד שעלה לנו במקום 3, (מעבר לתרומה של "אוהדינו הנהדרים") .
3. כנראה לא היה מספיק תקיף מול ינאי בדרישה לגארד מוביל נוסף כשמדר נפצע.

לא כשלון מוחלט ולא הצלחה פנומנלית.
לדעתי ינאי נעזר בו ובמוניטין האירופי שלו להביא שחקנים מובילים, ולשכנע את ראשי היורוליג לתמוך בנו.

שנה הבאה שנת מבחן שלו אצלנו. גם בבניית הסגל, בהערכות, וניהול משחקים!
במבחן התוצאה הוא עמד במשימה העקרית וזה הגעה ליורוליג כל השאר זה לא אותו הדבר.
הביא את הקבוצה ליכולת שיא בזמן החשוב.
ואז באה הירידה ביכולת ובאיטנסיביות והפסדנו את האליפות שכל כך רצינו . בוא לא נשכח שקבוצות הגלקטיקוס מועדות לפורענות ובדרך כלל לא מצליחות בעונה הראשונה.
הטעם החמוץ הוא כיוון שהזכיה היית מזמן אבל העונה היא הצלחה כי זה מאפשר את המשך הפרוייקט של עופר.

משמדאיג אותי זה שכדורסל שלנו הוא לא אנטלגנטי במיוחד ובכלל לא בטוח ששיטת הבידודים שלו תעבוד ברמות הגבוהות מול שומרים טובים.
וכן ההפסד לירושלים הוא עליו בעיקר
ארדיטי
קיבל.ה  191 לייקים

LintonTownes כתב: 05 יוני 2025, 08:52
LintonTownes כתב:

לא זה לא, זה קשקוש מוחלט וחוסר הבנה בסיסי. לא רק שאתה לוקח סל במצב הזה בלי לחשוב בכלל כמה נשאר על השעון, אתה גם אף פעם לא רוצה לזרוק בסוף שעון כדי להשאיר זמן לריבאונד התקפה והזדמנות שניה.
לגיטימי לדון במתי לזרוק אם היה שיווין ואז אתה יכול לקחת זריקה פחות טובה אבל שלא משאירה לקבוצה השניה זמן, כשאתה במינוס 2 יש רק מטרה אחת וזה לקלוע.
ההוא מפעם
קיבל.ה  238 לייקים

פה מדובר על משכורת של כ 2 מיליון יורו נטו לעונה ויש אפילו פירוט

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=508112

ללא ספק משכורת מכובדת ביותר מהגבוהות באירופה ( אולי הכי גבוהה ? )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
שליחת תגובה