לא אמרתי בוודאות שיהיה סל, רק אמרתי שלקבוצה השנייה לא תהיה הזדמנות לנצח את המשחק. בעיני זה עדיף. שלוט על הגורל שלך בעצמך במקום להמר על ג'ארד הארפררק הפועל כתב: ↑04 יוני 2025, 17:14ואיך אתה יכול לומר בכזו וודאות שהיינו קולעים ?LintonTownes כתב: ↑04 יוני 2025, 17:13במקרה דנן דווקא אפשר היה לוודא. כל מה שהיה צריך לעשות זה לזרוק לסל כשנותרו 2-3 שניות על השעון
איטודיס
-
- קיבל.ה 4 לייקים
-
- קיבל.ה 862 לייקים
וזה הסיפור על רגל אחתshaharot כתב:הם עברו לחמישיה נמוכה לקראת הסוף שכריס גונסון עמדה 5
מסרנו פעם אחת פנימה ומייד 3 שחקנים קפצו על פנימה.
זה נגמר בשלשה קלה של פוסטר מהפינה.
זה היה הפעם האחרונה שמוטלי ופוסטר נגעו בכדור לדעתי (2:40 לסיום)
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
צריך להגיד תודה שהחרא הזה לא קרה גם נגד ולנסיה , אין לי ספק שלספוג דבר כזה פעמיים בעונה והייתי מתאבד (הייתי מתאבד גם במשחק אתמול אם לא היינו זוכים ביורוקאפ בלי קשר)
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
כן אבל אם לא היה סל הם לא היו צריכים את ההזדמנות הזו בכלל כי הם היו מגיעים לשניות האחרונות ביתרון ובכל מקרה היינו מפסידיםLintonTownes כתב: ↑04 יוני 2025, 17:16לא אמרתי בוודאות שיהיה סל, רק אמרתי שלקבוצה השנייה לא תהיה הזדמנות לנצח את המשחק. בעיני זה עדיף. שלוט על הגורל שלך בעצמך במקום להמר על ג'ארד הארפררק הפועל כתב: ↑04 יוני 2025, 17:14ואיך אתה יכול לומר בכזו וודאות שהיינו קולעים ?LintonTownes כתב: ↑04 יוני 2025, 17:13
במקרה דנן דווקא אפשר היה לוודא. כל מה שהיה צריך לעשות זה לזרוק לסל כשנותרו 2-3 שניות על השעון
- מילפורד
- קיבל.ה 2498 לייקים
אתם מדברים על זה כאילו הארפר הגיע לזריקה נוחה של אחוזים גבוהים , הוא לקח זריקה מכמעט חצי מגרש מעל היד של וויינרייט שהיתה שם.
כן , היה צריך להיות יותר קרוב אליו שלא יוכל להרים זריקה בכלל.
אבל הוא לקח זריקה מאוד קשה (משהוא כמו שתי דרגות קושי יותר ממה שססטינה לקח במשחק 3 נגד ולנסיה) , אם הייתם אומרים לי מראש שהעונה תהיה מונחת על זה שמישהו יקלע זריקה כזאת מולנו , הייתי לוקח.
אבל הוא לקח זריקה מאוד קשה (משהוא כמו שתי דרגות קושי יותר ממה שססטינה לקח במשחק 3 נגד ולנסיה) , אם הייתם אומרים לי מראש שהעונה תהיה מונחת על זה שמישהו יקלע זריקה כזאת מולנו , הייתי לוקח.
-
- קיבל.ה 447 לייקים
הארפר בכלל לא היה צריך להיות במצב שהוא זורק לנצח את המשחק. יותר מזה הוא בכלל לא היה צריך להיות על המגרש. היה עם ארבע עבירות מתחילת הרבע. במקום ללכת עליו בכל מהלך עד שמוציאים אותו מהמשחק וגומרים אותם סופית הלכנו על הירובולים לא ברורים כאילו נשארה שנייה אחרונה ואנחנו בפיגור.מילפורד כתב: ↑04 יוני 2025, 17:21 אתם מדברים על זה כאילו הארפר הגיע לזריקה נוחה של אחוזים גבוהים , הוא לקח זריקה מכמעט חצי מגרש מעל היד של וויינרייט שהיתה שם.
איטודיס עשה כל מה שהוא יכל ברבע האחרון בשביל להפסיד את המשחק. אבל הכל.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
אכן , אם הסנטינה הזה היה קולע את השלשה תאכלס זה היה הרבה יותר כואב , גם אז היינו ביתרון בניגוד למשחק נגד ירושלים שמקסימום הארכה שגם אותה אפשר להפסיד וגם אחריי סל מטורף של פוסטר שפשוט היה נשכחמילפורד כתב: ↑04 יוני 2025, 17:21 אתם מדברים על זה כאילו הארפר הגיע לזריקה נוחה של אחוזים גבוהים , הוא לקח זריקה מכמעט חצי מגרש מעל היד של וויינרייט שהיתה שם.
- סומך
- קיבל.ה 1361 לייקים
ממש ממש ממש לא מסכים איתך. זאת זריקה שהוא קלע באותו משחק כמה מהלכים קודם לכן, וגם במשחק הקודם, זה אפילו סוג של signature move שלו.מילפורד כתב: ↑04 יוני 2025, 17:21 אתם מדברים על זה כאילו הארפר הגיע לזריקה נוחה של אחוזים גבוהים , הוא לקח זריקה מכמעט חצי מגרש מעל היד של וויינרייט שהיתה שם.
אומר זאת כך, היה לך ספק כשהוא התחיל את המהלך, ובפרט כשעלה לזריקה, שהוא לא קולע את זה?!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
לדעתי אגב אם היינו ביתרון מינימלי של נקודה או שתיים הוא גם לא היה קולע את זה , הוא עלה לזריקה בידיעה שבמצב הכי גרוע הולכים להארכה וזה בטח הוריד ממנו לחץ
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1508 לייקים
אני עדיין לא מאמין שהוא קלע את זה.סומך כתב: ↑04 יוני 2025, 17:44ממש ממש ממש לא מסכים איתך. זאת זריקה שהוא קלע באותו משחק כמה מהלכים קודם לכן, וגם במשחק הקודם, זה אפילו סוג של signature move שלו.מילפורד כתב: ↑04 יוני 2025, 17:21 אתם מדברים על זה כאילו הארפר הגיע לזריקה נוחה של אחוזים גבוהים , הוא לקח זריקה מכמעט חצי מגרש מעל היד של וויינרייט שהיתה שם.
אומר זאת כך, היה לך ספק כשהוא התחיל את המהלך, ובפרט כשעלה לזריקה, שהוא לא קולע את זה?!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1891 לייקים
תן לו עוד 10 פעמים לזרוק ככה בשניה אחרונה של משחק,והוא לא קולע אף אחת מהן.KingAlpaca כתב:אני עדיין לא מאמין שהוא קלע את זה.סומך כתב: ↑04 יוני 2025, 17:44ממש ממש ממש לא מסכים איתך. זאת זריקה שהוא קלע באותו משחק כמה מהלכים קודם לכן, וגם במשחק הקודם, זה אפילו סוג של signature move שלו.מילפורד כתב: ↑04 יוני 2025, 17:21 אתם מדברים על זה כאילו הארפר הגיע לזריקה נוחה של אחוזים גבוהים , הוא לקח זריקה מכמעט חצי מגרש מעל היד של וויינרייט שהיתה שם.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2875 לייקים
בול.
כל מה שקרה אחרי הסל הזה הוא ברמת ועדת חקירה.
עשינו כל טעות אפשרית ולא עשינו כל דבר שהיה הכי פשוט לעשות.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2875 לייקים
כשיש לך הזמנות לקלוע סל מאד כדי להשוות אתה הולך על זה.LintonTownes כתב: ↑04 יוני 2025, 02:13 אני היחיד ששם לב שהקבוצה של איטודיס יצאה מטיימאאוט למהלך אחרון מזעזע בטיפשותו שהותיר לירושלים 9 שניות שלמות לנצח את המשחק?
אז או שהולכים למהלך מהיר של שלשה, כדי שלפחות תוביל כשהארפר עם כדור אחרון ביד. או שתבנה תרגיל שמותיר בדיוק שנייה על השעון. ואם כבר פישלת בזה, לפחות תדאג שפלטין יהיה על המגרש כדי *למנוע* מהארפר לקבל את הכדור. א ב של כדורסל בסיסי, לא צריך דוקטורט
פאשלה גדולה של ווילי, החלטה מצויינת של ים, ועוד כשהפועל היתה תקועה לחלוטין בלי נקודות.
יש 200 דברים גרועים שנעשו בדקות האחרונות, אז לבוא בטענות דווקא למי שכן עשה את המהלך נכון?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 571 לייקים
אגב מהלך אחרון של ירושלים
החלטה מוזרה שלהם להתחיל מתחת לסל
הוא קלע סל של 1-2 מ10 כאשר היה להם 9 שניות והמצב שיוויון (ככה שלא חייב שלשה מקילומטר)
הפתרון שאנחנו היינו צריכים לעשות(מכבי עושים את זה שנים) זה 2 שניןת לפני להביא עוד שחקן על הארפר שהיה נאלץ למסור מסירה קשה והיינו בהארכה
הוא קלע סל של 1-2 מ10 כאשר היה להם 9 שניות והמצב שיוויון (ככה שלא חייב שלשה מקילומטר)
הפתרון שאנחנו היינו צריכים לעשות(מכבי עושים את זה שנים) זה 2 שניןת לפני להביא עוד שחקן על הארפר שהיה נאלץ למסור מסירה קשה והיינו בהארכה
-
- קיבל.ה 1891 לייקים
איש עשה את הדבר הנכון,התרחק ממנו כדי לא לתת לו לעבור אותו בכדרור וריצה.shaharot כתב:אגב מהלך אחרון של ירושלים
הגמד עשה את כל מה שלא נכון במצב שלהם.המזל שלו/הם שהוא פגע.
-
- קיבל.ה 1508 לייקים
גם על בלייקני רק מהפחד של הגג היד שלו היתה רועדת הרבה יותר.רק הפועל כתב:מה שכן פלטין היה צריך לשמור על הארפר במקום איש
אבל איש זה השחקן עם הטיקט ההגנתי.
מילא רק השלשה הזאת. הוא תפר עליו עוד אחת דקה לפני זה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1680 לייקים
סלח לי אבל זה קשקוש. בהתקפה כזו אתה לוקח את הזריקה הקלה ברגע שהיא מגיעה. מזכיר לך שבכמה התקפות הקושמות איבדנו כדורים.LintonTownes כתב:לא אמרתי בוודאות שיהיה סל, רק אמרתי שלקבוצה השנייה לא תהיה הזדמנות לנצח את המשחק. בעיני זה עדיף. שלוט על הגורל שלך בעצמך במקום להמר על ג'ארד הארפררק הפועל כתב: ↑04 יוני 2025, 17:14ואיך אתה יכול לומר בכזו וודאות שהיינו קולעים ?LintonTownes כתב: ↑04 יוני 2025, 17:13 במקרה דנן דווקא אפשר היה לוודא. כל מה שהיה צריך לעשות זה לזרוק לסל כשנותרו 2-3 שניות על השעון
יש לך לייאפ אז אתה לוקח אותו. לא מחכה לשניה האחרונה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1680 לייקים
ממש לא מוזרה והכי חכמה שיש.shaharot כתב:אגב מהלך אחרון של ירושלים
תזכר מה קרה במשחק הראשון כשהוציאו כדור מהחצי שלנו. הצלחנו למנוע מהארפר לקבל את הכדור כשהיה רק חצי מגרש למסור לו.
ככה היה יותר מקום בשבילו להגיע לקבל את כדור.
-
- קיבל.ה 4 לייקים
לא מסכים איתך שזה ״קשקוש״. במקרה הגרוע המדובר בשתי ״פילוסופיות משחק״ מנוגדות ושוות בערכן
- רדנקו
- קיבל.ה 1680 לייקים
צודק. מתנצל.LintonTownes כתב: ↑05 יוני 2025, 08:52לא מסכים איתך שזה ״קשקוש״. במקרה הגרוע המדובר בשתי ״פילוסופיות משחק״ מנוגדות ושוות בערכןרדנקו כתב: ↑05 יוני 2025, 00:37סלח לי אבל זה קשקוש. בהתקפה כזו אתה לוקח את הזריקה הקלה ברגע שהיא מגיעה. מזכיר לך שבכמה התקפות הקושמות איבדנו כדורים.LintonTownes כתב:
לא אמרתי בוודאות שיהיה סל, רק אמרתי שלקבוצה השנייה לא תהיה הזדמנות לנצח את המשחק. בעיני זה עדיף. שלוט על הגורל שלך בעצמך במקום להמר על ג'ארד הארפר
-
- קיבל.ה 780 לייקים
אין ספק שאת המשחק הזה הפסיד איטודיס.
אבל, לאורך כל הסדרה הקבוצה בניהולו היתה לא מספיק טובה ולא באה מוכנה לסדרה ולאתגרים שהיה צפוי שיהיו מול ירושלים . (בלי קשר ל MELTDOWN של השחקנים ברבע הרביעי).
סהכ:
1. לקח EUROCAP בסדרות סופר קשות מול ולנסיה וגראן קנאריה .
2. הפסיד בחצי גמר גביע למכבי. הפסיד במשחק הביתי הראשון בהיכל לירושלים בהפרש גבוה. הפסיד לבש (זה ההפסד שעלה לנו במקום 3, (מעבר לתרומה של "אוהדינו הנהדרים") .
3. כנראה לא היה מספיק תקיף מול ינאי בדרישה לגארד מוביל נוסף כשמדר נפצע.
לא כשלון מוחלט ולא הצלחה פנומנלית.
לדעתי ינאי נעזר בו ובמוניטין האירופי שלו להביא שחקנים מובילים, ולשכנע את ראשי היורוליג לתמוך בנו.
שנה הבאה שנת מבחן שלו אצלנו. גם בבניית הסגל, בהערכות, וניהול משחקים!
אבל, לאורך כל הסדרה הקבוצה בניהולו היתה לא מספיק טובה ולא באה מוכנה לסדרה ולאתגרים שהיה צפוי שיהיו מול ירושלים . (בלי קשר ל MELTDOWN של השחקנים ברבע הרביעי).
סהכ:
2. הפסיד בחצי גמר גביע למכבי. הפסיד במשחק הביתי הראשון בהיכל לירושלים בהפרש גבוה. הפסיד לבש (זה ההפסד שעלה לנו במקום 3, (מעבר לתרומה של "אוהדינו הנהדרים") .
לדעתי ינאי נעזר בו ובמוניטין האירופי שלו להביא שחקנים מובילים, ולשכנע את ראשי היורוליג לתמוך בנו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
במבחן התוצאה הוא עמד במשימה העקרית וזה הגעה ליורוליג כל השאר זה לא אותו הדבר.אדום ותיק כתב: ↑05 יוני 2025, 17:14 אין ספק שאת המשחק הזה הפסיד איטודיס.
סהכ:
הביא את הקבוצה ליכולת שיא בזמן החשוב.
ואז באה הירידה ביכולת ובאיטנסיביות והפסדנו את האליפות שכל כך רצינו . בוא לא נשכח שקבוצות הגלקטיקוס מועדות לפורענות ובדרך כלל לא מצליחות בעונה הראשונה.
הטעם החמוץ הוא כיוון שהזכיה היית מזמן אבל העונה היא הצלחה כי זה מאפשר את המשך הפרוייקט של עופר.
משמדאיג אותי זה שכדורסל שלנו הוא לא אנטלגנטי במיוחד ובכלל לא בטוח ששיטת הבידודים שלו תעבוד ברמות הגבוהות מול שומרים טובים.
וכן ההפסד לירושלים הוא עליו בעיקר
-
- קיבל.ה 191 לייקים
לא זה לא, זה קשקוש מוחלט וחוסר הבנה בסיסי. לא רק שאתה לוקח סל במצב הזה בלי לחשוב בכלל כמה נשאר על השעון, אתה גם אף פעם לא רוצה לזרוק בסוף שעון כדי להשאיר זמן לריבאונד התקפה והזדמנות שניה.LintonTownes כתב: ↑05 יוני 2025, 08:52לא מסכים איתך שזה ״קשקוש״. במקרה הגרוע המדובר בשתי ״פילוסופיות משחק״ מנוגדות ושוות בערכןרדנקו כתב: ↑05 יוני 2025, 00:37סלח לי אבל זה קשקוש. בהתקפה כזו אתה לוקח את הזריקה הקלה ברגע שהיא מגיעה. מזכיר לך שבכמה התקפות הקושמות איבדנו כדורים.LintonTownes כתב:
לא אמרתי בוודאות שיהיה סל, רק אמרתי שלקבוצה השנייה לא תהיה הזדמנות לנצח את המשחק. בעיני זה עדיף. שלוט על הגורל שלך בעצמך במקום להמר על ג'ארד הארפר
לגיטימי לדון במתי לזרוק אם היה שיווין ואז אתה יכול לקחת זריקה פחות טובה אבל שלא משאירה לקבוצה השניה זמן, כשאתה במינוס 2 יש רק מטרה אחת וזה לקלוע.
-
- קיבל.ה 239 לייקים
פה מדובר על משכורת של כ 2 מיליון יורו נטו לעונה ויש אפילו פירוט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=508112
ללא ספק משכורת מכובדת ביותר מהגבוהות באירופה ( אולי הכי גבוהה ? )
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=508112
ללא ספק משכורת מכובדת ביותר מהגבוהות באירופה ( אולי הכי גבוהה ? )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב