רדנקו כתב: ↑24 נובמבר 2025, 22:16
בוא נאמר שכשמישהו מתחיל את התשובה שלו עם כזה פה ג'ורה אני נוטה לא להאמין לאף מילה שהוא כותב אחרי.
כשאין לך תשובה אמיתית לגופו של ענין אתה מדבר לגופו של אדם.
אני רוצה רק דבר אחד - שמה שהיה פה יחקר עד תום ולא תשאר אבן אחת שלא הפכו אותה כמו שהמפרקים היו אמורים לעשות וכנראה לא ממש עשו אם מה שכתוב שם נכון.
זה לא מקרה שהשופטת ביקשה תגובה של רשם העמותות והממונה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
שלא לדבר על הרקורד של רמי והנהלת העמותה בכל הנוגע למוסר תשלומים, חובות, הלנות שכר, חוזים כפולים וכו'.
כשהדברים האלה קורים זה תמיד חמור. כשזה קורה בשמנו, חברי עמותה משלמים שרצו שהקבוצה שלהם תסמל משהו אחר אחרי השנים המבישות אצל שאול, זה פשוט בלתי נסלח.
אני לא רוצה לקבוע אשמים לפני שאנחנו יודעים את כל העובדות, אבל זה נראה רע ומעציב אותי מאוד באופן אישי.
אני לא מכיר הסטוריה של חוזים כפולים.
מוסר תשלומים זה ענין שנובע מניהול גרוע ומהעובדה שאנחנו היינו תמיד הקבוצה היחידה שלא חיה מהקצבות עירוניות ולכן תלויה בספונסרים ותרומות מצד אחד ומצד שני נדרשת ורוצה להיות הישגית כי זו הפועל תל אביב למרות שלא היו לנו המשאבים בשביל לעשות את זה.
כתוצאה מזה כל הזמן היינו בגרעון.
אבל מה שאני זוכר מהאסיפות זה תמיד את המילים שהגרעון בשליטה או שמאמינים שהוא יקטן בעונה הקורבה.
אף פעם לא קיבלנו הסברים איך זה יקרה.
ברגע שניתן פסק הדין שגרם לכך שכל הקבוצות נדרשו לשלם מס הכנסה של מיליונים אחורה היה ברור לי שאין סיכוי שאנחנו נוכל לעמוד בזה ואין לי שום ספק שזו הסיבה היחידה שבגללה הכניסו את עופר לעניינים.
לדעתי בלעדיו העמותה היתה נכנסת לפירוק לפני שנתיים.
רדנקו כתב: ↑24 נובמבר 2025, 22:16
בוא נאמר שכשמישהו מתחיל את התשובה שלו עם כזה פה ג'ורה אני נוטה לא להאמין לאף מילה שהוא כותב אחרי.
כשאין לך תשובה אמיתית לגופו של ענין אתה מדבר לגופו של אדם.
אני רוצה רק דבר אחד - שמה שהיה פה יחקר עד תום ולא תשאר אבן אחת שלא הפכו אותה כמו שהמפרקים היו אמורים לעשות וכנראה לא ממש עשו אם מה שכתוב שם נכון.
זה לא מקרה שהשופטת ביקשה תגובה של רשם העמותות והממונה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
שלא לדבר על הרקורד של רמי והנהלת העמותה בכל הנוגע למוסר תשלומים, חובות, הלנות שכר, חוזים כפולים וכו'.
כשהדברים האלה קורים זה תמיד חמור. כשזה קורה בשמנו, חברי עמותה משלמים שרצו שהקבוצה שלהם תסמל משהו אחר אחרי השנים המבישות אצל שאול, זה פשוט בלתי נסלח.
אני לא רוצה לקבוע אשמים לפני שאנחנו יודעים את כל העובדות, אבל זה נראה רע ומעציב אותי מאוד באופן אישי.
אני לא מכיר הסטוריה של חוזים כפולים.
מוסר תשלומים זה ענין שנובע מניהול גרוע ומהעובדה שאנחנו היינו תמיד הקבוצה היחידה שלא חיה מהקצבות עירוניות ולכן תלויה בספונסרים ותרומות מצד אחד ומצד שני נדרשת ורוצה להיות הישגית כי זו הפועל תל אביב למרות שלא היו לנו המשאבים בשביל לעשות את זה.
כתוצאה מזה כל הזמן היינו בגרעון.
אבל מה שאני זוכר מהאסיפות זה תמיד את המילים שהגרעון בשליטה או שמאמינים שהוא יקטן בעונה הקורבה.
אף פעם לא קיבלנו הסברים איך זה יקרה.
ברגע שניתן פסק הדין שגרם לכך שכל הקבוצות נדרשו לשלם מס הכנסה של מיליונים אחורה היה ברור לי שאין סיכוי שאנחנו נוכל לעמוד בזה ואין לי שום ספק שזו הסיבה היחידה שבגללה הכניסו את עופר לעניינים.
לדעתי בלעדיו העמותה היתה נכנסת לפירוק לפני שנתיים.
לגבי חוזים כפולים, היה את הסיפור עם ג'ורדן המילטון והחוזה שידידיה חתם מולו. לא זוכר את הפרטים ואני גם לא אומר שבהכרח כל מה שנאמר בתקשורת זה אמת לאמיתה, אבל מוניטין טוב זה לא.
בכל הנוגע להלנות שכר כבר אמרתי פעמים רבות - אם לא יכולנו להעמיד קבוצה לליגת העל מבלי להלין שכר לעובדי מועדון (בזמן ששחקנים בקבוצה מקבלים את השכר שלהם בזמן כמובן), אז לא היינו צריכים להיות בליגת העל. פשוט כתם על המועדון ועל העמותה.
וכן, גם אני הייתי באסיפות האלו זוכר את המוטיב המרכזי של "יהיה בסדר". לצערי גם האמנתי לזה בזמנו.
אבל מבחינתי, מעל הכל מרחפת העובדה שעד לעצם היום הזה , רבעון וחצי אחרי שזה התחיל , עדיין לא הצבענו בצורה מסודרת (מה שהיה בזום לא רלוונטי לדעתי, אפילו שהתוצאה היתה ב"צד שלי") על המעבר ליד אליהו.
שזה פשוט לזלזל ולהעליב את חברי העמותה , אחד אחד , באופן אישי.
ועדיין , אני אומר שצריך להישאר חברים בעמותה , והסברתי את זה כמה פעמים.
מילפורד כתב: ↑25 נובמבר 2025, 12:01
היה גם את הסיפור של שחקן זר שסיפר שישן באוטו...
אבל מבחינתי, מעל הכל מרחפת העובדה שעד לעצם היום הזה , רבעון וחצי אחרי שזה התחיל , עדיין לא הצבענו בצורה מסודרת (מה שהיה בזום לא רלוונטי לדעתי, אפילו שהתוצאה היתה ב"צד שלי") על המעבר ליד אליהו.
שזה פשוט לזלזל ולהעליב את חברי העמותה , אחד אחד , באופן אישי.
ועדיין , אני אומר שצריך להישאר חברים בעמותה , והסברתי את זה כמה פעמים.
ברגע שנכנסנו לפירוק אתה לא יכול להצביע על כלום.
היו צריכים לעשות אסיפה + בחירות ברגע שהועד המנהל התפטר. אבל לא עשו מאותה סיבה שלא עשו את זה בקיץ
מילפורד כתב: ↑25 נובמבר 2025, 13:01
היתה קרוב לחצי שנה בין מתי שהנושא עלה ועד שנכנסנו לפירוק.
חשבתי שדברת על עכשיו.
אז ברור שזה היה כי ידעו מה יהיו תוצאות ההצבעה.
כל כך התחמקו, שזה מנע את אישור הדוחות הכספיים, גרם לאי קבלת אישור מנהל תקין ומנע קבלת הקצבות לעמותה שעזר להגעה לפירוק
אמרתי מאז ועד היום, זה כולל את אותה חצי שנה, שבמהלכה התחננו להעלות את זה להצבעה, ולמעשה השתיקו אותנו והובילו אותנו לפיצוץ עם עופר.
אני באמת לא רוצה לזלזל או לשחק ברגשות של אף אחד, אבל לדעתי, זה יותר חמור מכל הדברים שבאים לעופר בטענות עליהם ביחד.
והפעם אני אכלול גם את נושא המעבר אולם, כי זה בדיוק הדבר שהיינו אמורים להכריע לגביו בהצבעה שלא ניתנה לנו.