עונת המלפפונים 25/26
שמועה לא מבוססת בעליל שהגיעה אליי (אני לא מקורב וכו…)
Simeon Petrov
הסיבה שהחלטתי להעלות כן תשם שלו פה, זה שהקבוצה שלו עשתה לו thank you. אז יש סיכוי שזה אלינו ושזאת דווקא שמועה נכונה
Simeon Petrov
הסיבה שהחלטתי להעלות כן תשם שלו פה, זה שהקבוצה שלו עשתה לו thank you. אז יש סיכוי שזה אלינו ושזאת דווקא שמועה נכונה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 991 לייקים
הוא סיים חוזה ב28.7 לפי טראנספרמרקט
- Sin Queso
- קיבל.ה 606 לייקים
שמועה או משאלה?
-
- קיבל.ה 2732 לייקים
הקישור היחידי שהייתי עושה לבולגרים זה בגלל סלאבוב.
מצד שני, כל מפיצי מקורות רשתות חברתיות כאלה ואחרות(וטלגרם בתוך זה), הנקראים - רשתושוטים
לא הוכיחו את עצמם והם מאוד לא אמינים. לא אומר שאותם משתמשים פה רשתושוטים, הם לא אמינים, אלא שהם הולכים שולל אחר כל פרסום מבלי להבחין בין עין לזין.
ככה שגם הפעם, למרות שסלאבוב בולגרי ולמרות שאני חצי בולגרי ולמרות שהשחקן אמרו לו תיינק יו- נשמע פייק כרגיל.
מצד שני, כל מפיצי מקורות רשתות חברתיות כאלה ואחרות(וטלגרם בתוך זה), הנקראים - רשתושוטים
לא הוכיחו את עצמם והם מאוד לא אמינים. לא אומר שאותם משתמשים פה רשתושוטים, הם לא אמינים, אלא שהם הולכים שולל אחר כל פרסום מבלי להבחין בין עין לזין.
ככה שגם הפעם, למרות שסלאבוב בולגרי ולמרות שאני חצי בולגרי ולמרות שהשחקן אמרו לו תיינק יו- נשמע פייק כרגיל.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 30 יולי 2025, 16:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 37 לייקים
השמועות מהטוויטר האלה סתם… שחקן שירד ליגה עם הקבוצה שלו בהונגריה בעונה האחרונה.
לפי שם שכן עלה פה כאופציה (ומסתבר שהייתה אמיתית) הפרופיל שלו נמוך מידי בהשוואה כרגיל חארטה של טוויטר או של מיכאלנקו
זה באמת ממישהו שאני מדבר איתו רק בטוויטר, אבל כתבו לי עכשיו בפרטי מאיפה הוא הביא את השמועה הזאת, זה רץ בטלגרם מסתבר… העלו את זה שם בערך בזמן שכתב לי קיצר פוצץ.RedDrifter כתב: ↑30 יולי 2025, 16:03השמועות מהטוויטר האלה סתם… שחקן שירד ליגה עם הקבוצה שלו בהונגריה בעונה האחרונה.
לפי שם שכן עלה פה כאופציה (ומסתבר שהייתה אמיתית) הפרופיל שלו נמוך מידי בהשוואה כרגיל חארטה של טוויטר או של מיכאלנקו
חשבתי כבר יש לי שם אמיתי סוףסוף

"זה שהוא אומר שהוא שקט מראה שיש סיבה שבגללה הוא אמור להיות לא שקט" זה משפט ממש מצחיק חייבים לתת קרדיט
- פוגודין
- קיבל.ה 153 לייקים
גם מכבי יפו בולגריםdino כתב: ↑30 יולי 2025, 16:02 הקישור היחידי שהייתי עושה לבולגרים זה בגלל סלאבוב.

צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
- פוגודין
- קיבל.ה 153 לייקים
בהמשך פורסמו
ציטוטים מישיבת עמותת הפועל רמת גן שהתקיימה אמש:
לדברי האוהדים חמיאס הכריז חד משמעית: "מור בוסקילה לא ישחק בהפועל רמת גן". במקביל, לטענתם אמר חמיאס כי ב-14.8 תתקיים בוררות בענינו של השחקן ו"מה שהבורר יחליט קדוש"
על פי דבריהם חמיאס המשיך ואמר כי "בוסקילה לא רוצה לשחק ברמת גן". בעניין שחקן המריבה השני, אדר רטנר, השחקן יצא ודיבר אל האוהדים והצהיר בפניהם כי לא ישחק באף מועדון חוץ מהפועל רמת גן.
רק אם נקבל את הסכום הגבוה שאנחנו דורשים וכן אחוזים בכרטיסו, בוסקילה לא ישחק בהפועל ר"ג", ציין חמיאס בתגובה לארץ הקדורגל וביקש לציין כי "כל המאבק שעשינו עד היום הוא במטרה שבוסקילה יישאר בר"ג עוד עונה"
מעניין מה יקרה אם יופיע מועדון בכיר וישלם את מה שחמיאס דורש..
-
- קיבל.ה 1286 לייקים
יש בוררות עם הפועל
הבורר יגיד סכום
הפועל ישלמן
זהו
הבורר יגיד סכום
הפועל ישלמן
זהו
-
- קיבל.ה 37 לייקים
לדעתי זה מאוד פשוט להבנה הסיטואציה.
רמת גן מבקשים מחיר מופרז, הפועל מצאו פרצה והלכו על מהלך. רמת גן ביקשו בוררות והבורר יפסוק איפשהו באמצע ככה שכל הצדדים יצאו מרוצים. חודש מהיום הוא כבר בסגל..
- רדפוקס
- קיבל.ה 5286 לייקים
- Carajo
- קיבל.ה 379 לייקים
ברור שיש סיבה לא להיות שקט והסיבה היא שלא הבאנו שחקנים. לא צריך לקרוא יותר מזה מאחורי הקלעים, כולנו רואים את זה
-
- קיבל.ה 2732 לייקים
גם טוריאל בולגריפוגודין כתב: ↑30 יולי 2025, 16:21גם מכבי יפו בולגריםdino כתב: ↑30 יולי 2025, 16:02 הקישור היחידי שהייתי עושה לבולגרים זה בגלל סלאבוב.
ככה שגם הפעם, למרות שסלאבוב בולגרי ולמרות שאני חצי בולגרי ולמרות שהשחקן אמרו לו תיינק יו- נשמע פייק כרגיל.![]()
סתיו קאקבו איסקש?
כל הזמן אתם מדברים על שמועות בטוויטר ובטלגרם
באיזה פרופילים וקבוצות כל זה קורה?
באיזה פרופילים וקבוצות כל זה קורה?
-
- קיבל.ה 1094 לייקים
-
- קיבל.ה 2732 לייקים
-
- קיבל.ה 37 לייקים
כפי שזה נראה כרגע גם השבוע צפוי לנו סופ״ש ללא וולקאם בתקווה שמשבוע הבא והלאה נהיה עמוסים בוולקאמים (אמרו שבשבועיים שלושה הקרובים יגיעו 3)
- פוגודין
- קיבל.ה 153 לייקים

לא אופתע אם יסומן כמועמד בטלגרם או בטוויטר.
סך הכל מדובר בשחקן שיודע להילחם על כל כדור

-
- קיבל.ה 1996 לייקים
פוגודין כתב:
לא אופתע אם יסומן כמועמד בטלגרם או בטוויטר.
סך הכל מדובר בשחקן שיודע להילחם על כל כדור
- Shacham
- קיבל.ה 936 לייקים
אתמול, היום ומחר משוחקים משחקי המוקדמות האירופיים. כפי שכבר נאמר זה קריטי לרכש עתידי, נתפלל להדחתם והגעתם לכאן במהרה.
-
- קיבל.ה 497 לייקים
-
- קיבל.ה 37 לייקים
-
- קיבל.ה 37 לייקים
האם הקבוצות האלו יודעות ברגע שהן עפות הפועל נכנסת לתמונה? יש להן בכלל רצון למכור/ לשחרר ברגע שהן עפות?
יש סיכומים מול אותם שחקנים?
או שהכל בתאוריה כרגע?
-
- קיבל.ה 1094 לייקים
נשמע לי לא סביר ברמות שמבין כל הקבוצות והשחקנים בעולם מספר מועט של קבוצות הן קריטיות לרכש עתידי
דילן וגם אקס מכבי איוואן מאסון (מגן ימין) מנודים בסנט אטיין ומתאמנים בנפרד, לא נמצאים בתוכניות שם ואמורים לעזוב.
לא יודע אם יש קשר להפועל אבל האמת הייתי מביא את שניהם בעיקר את דילן
לא יודע אם יש קשר להפועל אבל האמת הייתי מביא את שניהם בעיקר את דילן
-
- קיבל.ה 1514 לייקים
-
- קיבל.ה 1223 לייקים
מויז עושה טיזינג לוולקאם בדקות הקרובות
-
- קיבל.ה 520 לייקים
נווו תנו לי נתונים על הבולגרי! שעתו היפה של הפורום והמאוננים…
-
- קיבל.ה 1293 לייקים
סוף סוף אפשר להגיד את זה
הפועל רכשה את קשר נבחרת בולגריה
הפועל רכשה את קשר נבחרת בולגריה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.