dino כתב: ↑30 יולי 2025, 08:22
דווקא זה הגיוני ממה שהיא כותבת:
גורמים בסביבת המועדון שנמצאים בקשר עם מקבלי ההחלטות משתפים גם הם כי הפועל ת"א פונה לשחקנים בפרופיל גבוה - כאלה שמקבלים הצעות מקבוצות שמתמודדות במפעלים אירופים, ועל כן, למרות שיש נכונות ויכולת להשקיע ולשלם להם שכר גבוה, קשה להתחרות עם הבמה והיוקרה של מפעלים אירופים. ההנחה היא כי ככל שקבוצות יודחו מהמפעלים, כך יהיה לאדומים יותר קל להילחם על שחקנים רלוונטיים
בחמישי יש משחקים
a.d f.g. y.m. u.a.e ussr קרוב לודאי מועמדים ונמתין שיעופו בבעיטה
השורה בסוף זו הסיסמא שלך לפייסבוק?
חלאס לראשי תיבות
לא מצליח למקם את עצמי על הציר, שבין הלתת שקט ויש זמן וכו
לבין חסרים כל כך הרבה שחקנים, שזה לא העניין שניתן להביא שחקנים טובים בספטמבר, אלא שלפי הדיבור (ולפי מה שאנחנו רואים) יש כאן 50% לקבוצה, ברמת מחנה אימונים חדש
dino כתב: ↑30 יולי 2025, 08:22
דווקא זה הגיוני ממה שהיא כותבת:
גורמים בסביבת המועדון שנמצאים בקשר עם מקבלי ההחלטות משתפים גם הם כי הפועל ת"א פונה לשחקנים בפרופיל גבוה - כאלה שמקבלים הצעות מקבוצות שמתמודדות במפעלים אירופים, ועל כן, למרות שיש נכונות ויכולת להשקיע ולשלם להם שכר גבוה, קשה להתחרות עם הבמה והיוקרה של מפעלים אירופים. ההנחה היא כי ככל שקבוצות יודחו מהמפעלים, כך יהיה לאדומים יותר קל להילחם על שחקנים רלוונטיים
בחמישי יש משחקים
a.d f.g. y.m. u.a.e ussr קרוב לודאי מועמדים ונמתין שיעופו בבעיטה
השורה בסוף זו הסיסמא שלך לפייסבוק?
חלאס לראשי תיבות
אני חושב שהבעיה בחלון הזה היא הפער בין כמה פוטנציאל יש כרגע לקבוצה לאיפה אנחנו נמצאים בשלב הזה של חלון העברות
הרכשים "הרציניים" שהגיעו עד עכשיו - צור, ליידנר, מאיימבו, בוסקילה ודאפה, הם שחקנים ברמה שאתה מאמין שיכולים להשתלב היום בפלייאוף העליון אבל בלעדי 4-6 שחקנים שמתוכם 3 לפחות צריכים להיות *מובילים*, כל הנצחונות בגביע הטוטו שלנו יבואו רק בעוכרינו כי תהיה תחושה ש"אפשר לרוץ עם הסגל הקיים"
נאמר ויאמר פה שוב
- מגן ימין, קשר אמצע שדוחף קדימה, כנף שמאל *אקוטי*.
- בלם, קשר מתחת לחלוץ וחלוץ מנוסה - יכולים להיות ההבדל בין קבוצת אמצע טבלה למתמודדת בכירה על אירופה
קודם כל חייבים קישור ומגן/בלם. כנף שמאל כמה שנחמד אם דיארה יגיע זה לא מה שישנה אותנו.
הבעיה שלנו (העיקרית) זה מרכז השדה.
החלק הקידמי צריך גם לפחות 2 שחקנים אבל האמצע קריטי (במיוחד שראינו אתמול)
ואן גוך כתב: ↑30 יולי 2025, 13:37
קודם כל חייבים קישור ומגן/בלם. כנף שמאל כמה שנחמד אם דיארה יגיע זה לא מה שישנה אותנו.
אני מסכים, בהנחה ומור בוסקילה ישחק בהפועל זה דירוג החשיבות של העמדות שצריכות חיזוק לעניות דעתי:
1. קשר 8
2. קשר 10 ומגן ימין
3. אגף שמאל
4. חלוץ ובלם
אני מסכים, בהנחה ומור בוסקילה ישחק בהפועל זה דירוג החשיבות של העמדות שצריכות חיזוק לעניות דעתי:
1. קשר 8
2. קשר 10 ומגן ימין
3. אגף שמאל
4. חלוץ ובלם
זה גם מה שאני חשבתי, אבל מהמשחקים האחרונים צועק הצורך בשחקן 10 ע"ח רן בנימין, ואלקוקין סהכ בנתיים נראה טוב (לא מספיק בשביל הרכב, מספיק בשביל לחכות עוד).
אלא אם אתה חושב על קורין ב10 ובוסקילה בשמאל, שזה קישור התקפי סופר כשרוני אבל גם מבוא להפקרות...
עם חברה שלי לא דיברתי כמו שהפועל מדברים עם דיארה
כבר 3 חודשים שיחות מתקדמות
לאן זה מתקדם?
יאללה שיתקדמו כבר ממנו, אם באמת יש כסף בקופה ורוצים להשקיע אז יש עוד אלף כמוהו
1. קשר 8
2. קשר 10 ומגן ימין
3. אגף שמאל
4. חלוץ ובלם
זה גם מה שאני חשבתי, אבל מהמשחקים האחרונים צועק הצורך בשחקן 10 ע"ח רן בנימין, ואלקוקין סהכ בנתיים נראה טוב (לא מספיק בשביל הרכב, מספיק בשביל לחכות עוד).
אלא אם אתה חושב על קורין ב10 ובוסקילה בשמאל, שזה קישור התקפי סופר כשרוני אבל גם מבוא להפקרות...
דבר ראשון, אני חושב שאלקוקין צריך לשחק 10 בכלל ולא 8, אני חושב את זה עוד מהעונה שעברה ואני מסכים שהוא שחקן יותר טוב מרן בנימין.
דבר שני, אני פשוט חושב שב-8 חוץ מאלקוקין (שבכלל לא צריך לשחק שם לדעתי) אין לנו כלום.
ב-10 יש לנו את רן בנימין (לא טוב מספיק), ארי כהן (לא צריך להיות בסגל), רוי קורין (חלטורה אבל זה קורה לפעמים) ואלקוקין (משחק ב-8 אבל צריך ויכול לשחק ב-10).
בגלל זה קשר 10 קצת פחות חשוב בעיניי מ-8, אבל זה עדיין בטופ 2 חשיבות בדירוג שלי.
דיארה לא בהרכב במשחק עכשיו של ריימס. הם בפיגור מול קבוצה יפנית והאוהדים בטוויטר מבואסים עליהם רצח ארנמים שהם פח אשפה של קבוצה.
שלא חס וחלילה ייכנס וייתן צמד
ספרא טבא כתב: ↑30 יולי 2025, 13:43
עם חברה שלי לא דיברתי כמו שהפועל מדברים עם דיארה
כבר 3 חודשים שיחות מתקדמות
לאן זה מתקדם?
יאללה שיתקדמו כבר ממנו, אם באמת יש כסף בקופה ורוצים להשקיע אז יש עוד אלף כמוהו
ממה שאני שמעתי מיותר מבן אדם אחד שמקורב זה שברדה מאוד מאמין בו וחושב שהוא יכול לפרוץ בענק
אוגוסטוס היל כתב: ↑30 יולי 2025, 14:02
דיארה לא בהרכב במשחק עכשיו של ריימס. הם בפיגור מול קבוצה יפנית והאוהדים בטוויטר מבואסים עליהם רצח ארנמים שהם פח אשפה של קבוצה.
אני כמעט בטוח שהוא לא יצא איתם ליפן כי הוא נפצע במשחק האימון האחרון שלהם במחנה.
אני כמעט בטוח שהוא לא יצא איתם ליפן כי הוא נפצע במשחק האימון האחרון שלהם במחנה.
צנצי כתב שהוא יצא בסוף.
בינתיים הםא בפיגור 2:1 ודיארה לא שותף דקה 75
(מדהים בכמה שטויות אפשר להתעסק כשאתה מתחמק מעבודה בלתי נסבלת שאתה צריך לעשות)
רדפוקס כתב: ↑30 יולי 2025, 13:39
1. קשר 8
2. קשר 10 ומגן ימין
3. אגף שמאל
4. חלוץ ובלם
דבר ראשון, אני חושב שאלקוקין צריך לשחק 10 בכלל ולא 8, אני חושב את זה עוד מהעונה שעברה ואני מסכים שהוא שחקן יותר טוב מרן בנימין.
דבר שני, אני פשוט חושב שב-8 חוץ מאלקוקין (שבכלל לא צריך לשחק שם לדעתי) אין לנו כלום.
ב-10 יש לנו את רן בנימין (לא טוב מספיק), ארי כהן (לא צריך להיות בסגל), רוי קורין (חלטורה אבל זה קורה לפעמים) ואלקוקין (משחק ב-8 אבל צריך ויכול לשחק ב-10).
בגלל זה קשר 10 קצת פחות חשוב בעיניי מ-8, אבל זה עדיין בטופ 2 חשיבות בדירוג שלי.
אם אתה חושב שאלקוקין יותר מתאים ל10 אז מובן, אני נוטה שלא להסכים
וזו קצת טחינת מים, אבל אני חושב שבשיטה שאנחנו משחקים בה ועם השחקנים שיש היום, מה שהכי יקפיץ את הקבוצה הזו קדימה זה שחקן 10 איכותי במקום בנימין
קשר 8 טוב דוממינטי יוכל לתת לנו יותר אפשרויות לפתח משחק ולהגיע למצבים גם בהחזקת כדור, 10 טוב יוכל להקפיץ אותנו כבר עכשיו שרוב המצבים שלנו לא מגיעים מאיזו בנייה של התקפות
אבל שוב זה באמת טחינת מים
הפרופילים מעניינים, מגוונים וברמה גבוה.
יש כאלה שישקיעו בהם ביי אאוט אבל יש כאלה שבסגנון שלהם אי אפשר להשיג אלא אם הם חריגים ולכן משוחררים או משהו אחר (נניח הסיפור של זוסוואה של ב״ש שהגיע לארץ).
דיארה פצוע ולא ישחק בערך חודש
זה טוב לנו
חחחח זה לא באמת משנה משהו.. ממה שאנשים רושמים פה ולפי הפרסומים החוזרים והנשנים של צנצי זה נראה כאילו ריימס העלו את המחיר על דיארה וכן מוכנים למכור אותו אבל במחיר שהוא יותר ממה שהפועל מוכנים לשלם/האחוזים על כרטיס השחקן שלו (לפי מה שראיתי פה נראה לי) שהם מבקשים להשאיר אצלם גם מאוד גבוהים מההנחה שלי שהוא כן בסוף יגיע אחרי דם יזע ודמעות ככה או ככה פשוט ריימס רוצים לסחוט אותנו במקסימום.. לא מבין אחרת איך ממשיכים מו״מ איתם אם עדיין לא החליטו.
חחחח זה לא באמת משנה משהו.. ממה שאנשים רושמים פה ולפי הפרסומים החוזרים והנשנים של צנצי זה נראה כאילו ריימס העלו את המחיר על דיארה וכן מוכנים למכור אותו אבל במחיר שהוא יותר ממה שהפועל מוכנים לשלם/האחוזים על כרטיס השחקן שלו (לפי מה שראיתי פה נראה לי) שהם מבקשים להשאיר אצלם גם מאוד גבוהים מההנחה שלי שהוא כן בסוף יגיע אחרי דם יזע ודמעות ככה או ככה פשוט ריימס רוצים לסחוט אותנו במקסימום.. לא מבין אחרת איך ממשיכים מו״מ איתם אם עדיין לא החליטו.
כן ברור, אבל אם הוא כשיר יש תרחיש שהוא נכנס דקה 60 באיזה משחק אימון שהם משחקים פל ונותן בראש ואז הם מחליטים להשאיר אותו סופית...
talb55 כתב: ↑30 יולי 2025, 15:08
יש כאלה שישקיעו בהם ביי אאוט אבל יש כאלה שבסגנון שלהם אי אפשר להשיג אלא אם הם חריגים ולכן משוחררים או משהו אחר (נניח הסיפור של זוסוואה של ב״ש שהגיע לארץ).
תן לנו בהימור, נראה זר חדש עם הדשא לפני פתיחת הליגה?
וידוע לך משהו לגבי בוסקילה?
אני רוצה להגיד ברור, זו הכוונה, לא רק 1.
בוסקילה כמו שאמרו כולם ב-01 לאוגוסט יחזור להתאמן.
שאלה - תיאורטית אחרי מה שהיה נראה אתמול (ואם נכליל את מאחמיד שעדיין לא שיחק דקה בגלל פציעה) לא עדיף להפועל להתרכז בלהביא מגן ימני ישראלי בכיר/זר? אתמול מה שראיתי מפיבן זיעזע אותי. יש לו כדורגל אבל המהירות שלו גורמת לחורים שיעלו לנו בקרוב מאוד בענק
עדיף להסית אותו משם שיהיה בלם מחליף/מגן ימני מחליף
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 30 יולי 2025, 15:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה רשמתי הימור של המקורב הבכיר!
לגבי בוסקילה, מהפסק בוררות זה נראה שהבורר לא בהכרח זורם עם זה שבוסקילה יתחיל להתאמן מחרתיים, ידוע לך בוודאות משהו אחרת? זה נטו מתוך סקרנות מוזמן לא לענות
RedDrifter כתב: ↑30 יולי 2025, 15:27
שאלה - תיאורטית אחרי מה שהיה נראה אתמול (ואם נכליל את מאחמיד שעדיין לא שיחק דקה בגלל פציעה) לא עדיף להפועל להתרכז בלהביא מגן ימני ישראלי בכיר/זר? אתמול מה שראיתי מפיבן זיעזע אותי. יש לו כדורגל אבל המהירות שלו גורמת לחורים שיעלו לנו בקרוב מאוד בענק
אם כבר הצעות לשיפור
ברור לי שפיבן לא באמת משחק בהפועל מגן ימני אמיתי ועל כן חצי מהביקורות עליו פה לא רלוונטי...
אבל מה עם להביא תואם ליידנר לימין שיאפשר לנו תוך כדי משחק לעבור מ3 בלמים וקיצוני\מגן שמאל ל3 בלמים וקיצוני\מגן ימנים?
הטריק הזה של המערך הלא סימטרי נחמד אבל אני חושש שנגד קבוצות טובות יהיה קל ללמוד אותו