אמרו לפני שבוע ב תוכנית הספורט של 103 שיש לו כמה סוכנים ואחד מהם עובד חזק לסדר לו חוזה בטורקיה
הארכת חוזים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
אגב מי שחושב להחזיר את אדריאן בנקס, הוא התראיין בתקשורת האיטלקית ואמר שאחרי העונה בהפועל ב-2016 הוא חשב לפרוש
https://www.pianetabasket.com/intervist ... ere-274515
והמשיך אחרי העונה הזאת לעוד עונה בהפועל (תחת פרנקו)פישונט כתב: ↑15 מאי 2023, 12:11 אגב מי שחושב להחזיר את אדריאן בנקס, הוא התראיין בתקשורת האיטלקית ואמר שאחרי העונה בהפועל ב-2016 הוא חשב לפרוש
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
אפרת עמורבן מ-YNET כותבת שהפועל מתעניינת לעונה הבאה במיודענו איגור קולשוב, שאולי יגיע על הטיקט של אדם אריאל שבדרך החוצה.
SAME SAME ?
SAME SAME ?
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אדם אריאל טוב ממנו, חבל שלא קיבל צ'אנסים אמיתיים העונה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
שחקן שהטיקט שלו זה קליעה מ3 עם 31% ל3 בקריירה. יש לו משחקים שהוא זורק אבנים על הטבעת. בהגנה הוא קצת יותר טוב מאדם.קפטן ג'ק כתב:אפרת עמורבן מ-YNET כותבת שהפועל מתעניינת לעונה הבאה במיודענו איגור קולשוב, שאולי יגיע על הטיקט של אדם אריאל שבדרך החוצה.
SAME SAME ?
חילוף פרוורה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
בהגנה הוא הרבה יותר טוב מאדם, לא קצת. קולשוב זה שחקן שהיה שעשה סטופים בהגנה על ווילביקיןChegi כתב: ↑25 מאי 2023, 13:01שחקן שהטיקט שלו זה קליעה מ3 עם 31% ל3 בקריירה. יש לו משחקים שהוא זורק אבנים על הטבעת. בהגנה הוא קצת יותר טוב מאדם.קפטן ג'ק כתב:אפרת עמורבן מ-YNET כותבת שהפועל מתעניינת לעונה הבאה במיודענו איגור קולשוב, שאולי יגיע על הטיקט של אדם אריאל שבדרך החוצה.
SAME SAME ?
חילוף פרוורה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
כשהוא ביום טוב. ואז הוא גם קולע מצוין מ3.נייט רובינסון כתב:בהגנה הוא הרבה יותר טוב מאדם, לא קצת. קולשוב זה שחקן שהיה שעשה סטופים בהגנה על ווילביקיןChegi כתב: ↑25 מאי 2023, 13:01שחקן שהטיקט שלו זה קליעה מ3 עם 31% ל3 בקריירה. יש לו משחקים שהוא זורק אבנים על הטבעת. בהגנה הוא קצת יותר טוב מאדם.קפטן ג'ק כתב:אפרת עמורבן מ-YNET כותבת שהפועל מתעניינת לעונה הבאה במיודענו איגור קולשוב, שאולי יגיע על הטיקט של אדם אריאל שבדרך החוצה.
SAME SAME ?
חילוף פרוורה.
הבעיה שהוא מאוד מאוד לא יציב.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אין יום רע בהגנה. ביום טוב שלו הוא קולע שלשות, ביום רע הוא עדיין שומר ברמה גבוהה. בלי קשר אני חושב שצריך להביא שחקן פחות טוב ממנו על הנייר כי הוא ירצה לשחק הרבה. הייתי מביא צעיר רעב שיודע לשמור ולקלוע
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לא ראיתי שרשמו אז נראה לי שזה האשכול הכי מתאים שרמי אמר אתמול שהמתווה החדש של שר הספורט עם הזרים שדיברו עליו לא יוצא לפעול, לפחות לא לעונה הבאה.
ואנחנו נלך לעונה עם 5 זרים, הפעם ללא מימון המונים כי מתכננים את זה מראש.
ואנחנו נלך לעונה עם 5 זרים, הפעם ללא מימון המונים כי מתכננים את זה מראש.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
כן יורוקאפ, לא חתום אבל צריך לקרות משהו מאוד קיצוני כדי שלא.פישונט כתב:אמר משהו לגבי אירופה בעונה הבאה?
-
- קיבל.ה 645 לייקים
הפועל מעוניינת מאוד במנג׳וק מתיאנג ששיחק באילת העונה לפי כתב איטלקי מהטוויטר.
לדעתי אונואקו שחקן יותר טוב ממנו, אבל אם לא נצליח להשאיר אותו הוא יכול להיות תחליף ראוי
לדעתי אונואקו שחקן יותר טוב ממנו, אבל אם לא נצליח להשאיר אותו הוא יכול להיות תחליף ראוי
-
- קיבל.ה 645 לייקים
הפועל מעוניינת גם באנטוניוס קליבלנד. גם פרומיטיי מעוניינת בו
- הפועל
- קיבל.ה 1708 לייקים
- יצירת קשר:
מלפפון מענין מאד.נייט רובינסון כתב: ↑27 מאי 2023, 21:31 הפועל מעוניינת מאוד במנג׳וק מתיאנג ששיחק באילת העונה לפי כתב איטלקי מהטוויטר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
כל ה״מעוניינת״ הזה נשמע לי חרטא בשלב זה.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
קליבלנד שחקן אדיר, אבל חתום באוסטרליה לעונה הבאה.
מתיאנג מפלצת של ריבאונדים וחסימות, אבל גם די נגר. במידה ואונואקו לא נשאר הוא יכול להיות אופציה טובה, אבל רק אם הגבוה הזר השני יהיה 4-5 עם כישרון התקפי.
מתיאנג מפלצת של ריבאונדים וחסימות, אבל גם די נגר. במידה ואונואקו לא נשאר הוא יכול להיות אופציה טובה, אבל רק אם הגבוה הזר השני יהיה 4-5 עם כישרון התקפי.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
לפי יעקב מאיר זה מצב החוזים לעונה הבאה (לא כולל מושאלים וילדים):
חתומים : פרנקואץ', טימור, גינת, ג'ייקובן.
מסיימים חוזה : בני, מנפורד, אריאל, מקריי, הורד, טוקטו, אונואקו וזלמנסון
מקווה שבמידה ולא נצליח להשאיר אף אחד מהזרים נצא מהקופסא ונחפש להביא זרים מקבוצות יורוקאפ
חתומים : פרנקואץ', טימור, גינת, ג'ייקובן.
מסיימים חוזה : בני, מנפורד, אריאל, מקריי, הורד, טוקטו, אונואקו וזלמנסון
מקווה שבמידה ולא נצליח להשאיר אף אחד מהזרים נצא מהקופסא ונחפש להביא זרים מקבוצות יורוקאפ
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
- קיבל.ה 645 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
וגם אם לא היה חותם שם - הכסף שפרומיתיי יכולים להציע לעומת זה שאנחנו יכולים להציע לא ממש דומה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
אני מקווה שהחוזים החדשים יארכו כמו העונהה אחרונה, בשקט ונחישות ותוצאות ברמה גבוהה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
פרנקו מאמן זה אומר זרים ששיחקו בארץ בלבד או מקסימום חברים שלהםכוח עליון כתב: מקווה שבמידה ולא נצליח להשאיר אף אחד מהזרים נצא מהקופסא ונחפש להביא זרים מקבוצות יורוקאפ
-
- קיבל.ה 645 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אתה לא רואה כדורסל מהיום, פרנקו תמיד מעדיף זרים שהוא מכיר על זרים עם פוטנציאל.
אונוואקו היה בארץ, מקריי חבר של תומר ופלדין מצחצח הנעליים של ג'יקובן.
הורד הגיע כשחקן אימונים ונשאר מה שתואם לתזה.
ומנפורד זה השושנה היחידה בשדה הקוצים בעזרה רבה של איב שעשה עבודה מדהימה בסקאוטינג.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
הורד בסכום כסף שהגיע זה מציאה ענקית ולא שחקן אימונים.Chegi כתב: ↑30 מאי 2023, 00:30אתה לא רואה כדורסל מהיום, פרנקו תמיד מעדיף זרים שהוא מכיר על זרים עם פוטנציאל.
אונוואקו היה בארץ, מקריי חבר של תומר ופלדין מצחצח הנעליים של ג'יקובן.
הורד הגיע כשחקן אימונים ונשאר מה שתואם לתזה.
ומנפורד זה השושנה היחידה בשדה הקוצים בעזרה רבה של איב שעשה עבודה מדהימה בסקאוטינג.
פלדין שחקן אימונים שמתאמן עם הקבוצה ומרוויח כמו שחקן אימונים. אל תגנוב דעת על זה.
מנפורד מציאה ענקית, מקריי גם כן וגם הורטון שהגיע תחילת שנה שחקן טוב מאוד.
לאורך הקריירה הוא הביא יותר זרים ששיחקו בארץ כי הוא אימן בתקציבים יותר נמוכים וזה לא בהכרח דבר רע. לפעמים עדיף זרים מוכחים על פני זרים שלא הוכיחו את עצם.
להפועל הוא הביא את גרל מקניל שהוא אחד הזרים הכי טובים שהגיעו אלינו בעשור הקודם ולנהריה את בלוסונגיים שעכשיו במונאקו ביורוליג
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
בשנים קודמות פרנקו בנה קבוצות די עלובות ביחס לתקציב שאיתו עבד.
לפני שנתיים הוא בנה קבוצה טובה ועל הקיץ האחרון הוא מקבל ציון 10.
לפני שנתיים הוא בנה קבוצה טובה ועל הקיץ האחרון הוא מקבל ציון 10.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
לגבי 18/19 צודק. קבוצה ממש עלובה.
ב 17/18 הוא בנה קבוצה טובה שעשתה חצי גמר. בנהריה עונה שנייה איומה ועונה אחת טובה שכמעט לקחה גביע ואז הקורונה הרסה קצת את הסגל עם כמה טעויות שלו
-
- קיבל.ה 164 לייקים
בבניית קבוצה יש כמובן לא מעט שיקולים של מגבלות תקציב ובהפועל לא ברור לי מה השפעתו של עידן פלדה, עדיין לא רק הבניה חשובה אלא החדר ההלבשה במהלך העונה שיהיה עם שיתוף והערכה בין כלל השחקנים.
חלק ניכר מהתדמית של פרנקו לגבי זרים שהוא מכיר ולוקח לכל מקום נבנתה על כך שהוא דאג להעביר שחקנים ממקומות אימון קודמים לקבוצות חדשות אליהם מונה, כגון טוני גפני, אדריאן בנקס, דונטה סמית וסאגה קצרה גם עם טיי מקי. לא בטוח אם אצל מאמנים אחרים האם זה שונה בהרבה.
אותי יותר מעניין האם יש שחקנים ישראליים שהוא גידל נניח בליגת תיכונים או אחר כך בקבוצות בוגרים שהוא מצליח למשוך אחריו למקומות שהוא הולך ואת זה אני לא רואה אצלו והאמת לצערי גם אצל רוב המאמנים הישראלים האחרים וזה מפריע לי.
חלק ניכר מהתדמית של פרנקו לגבי זרים שהוא מכיר ולוקח לכל מקום נבנתה על כך שהוא דאג להעביר שחקנים ממקומות אימון קודמים לקבוצות חדשות אליהם מונה, כגון טוני גפני, אדריאן בנקס, דונטה סמית וסאגה קצרה גם עם טיי מקי. לא בטוח אם אצל מאמנים אחרים האם זה שונה בהרבה.
אותי יותר מעניין האם יש שחקנים ישראליים שהוא גידל נניח בליגת תיכונים או אחר כך בקבוצות בוגרים שהוא מצליח למשוך אחריו למקומות שהוא הולך ואת זה אני לא רואה אצלו והאמת לצערי גם אצל רוב המאמנים הישראלים האחרים וזה מפריע לי.