El dudernio כתב: ↑23 אוקטובר 2025, 07:10
Asafasraf כתב: ↑23 אוקטובר 2025, 06:05
Praškevičios כתב:לא מתבלבל במקום. הקרע נוצר בין היתר בגלל אי קיום הבטחות.
לא במקרה אף אחד כאן לא עונה לעניין וכולם מגלגלים עיניים לשמיים.
צרצרים.
הקרע נוצר בגלל חברי ועד מנהל שסירבו להעלות את נושא המעבר להתעה, בניגוד לתקנון העמותה.
הוא המשיך כשהארגון הודיע שהוא מחרים את המשחקים והתחיל למרר לעופר את החיים.
כשמוסיפים לזה את הסלידה שיש לחלק מהקהל הרחב ממעשי האולטראס, הדרך לשם התקצרה משמעותית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הקרע נוצר כי הין אי אלו בקהל שהחליטו שלא יקרה....
אחרי שקרה מה שקרה הם החליטו שמה שלא יקרה בהפועל זה עופר.
עופר מצידו החליט שהןא הולך למלחמת חורמה באנשי הלא יקרה.
הקהל באמצע בןא שבוי של הסיטואציה.
ולגבי האולם,
אשמח אם @Praškevičios יסביר לי איך עופר יכול לקדם בניית אולם על שטח עירוני ללא אישור העיריה?
1. אין ולא הייתה לי שום כוונה להגן על האולטראס כשהם פועלים באלימות, מילולית או פיזית, וכמו רבים גם אני מעדיף אקלים יותר רגוע.
מסכים שהצהרת ה״לא יקרה״ של האולטראס הייתה אגרסיבית ומוגזמת ורק גרמה לכולם להתבצר גבוה יותר על צמרת העץ.
2. אין לי שום קשר לאולטראס ואני גם לא מחסידיו ״העיוורים״ של עופר ינאי, אני בדיוק אותו קהל שבוי עליו דיברת שנקלע לסיטואציה.
החזקתי מנוי מאז ליגה ב׳ ועברתי עם הקבוצה ליד אליהו בעונה שעברה כי האמנתי להבטחות שהמעבר זמני.
3. גם אתה לא תוכל להכחיש שלפני המעבר ליד אליהו, הפועל עשתה הכל כדי לשכנע את הקהל שהמעבר הוא זמני והשיפוץ מעבר לפינה.
הבטחות, מצגות, פרסומים יומיים באתרי הספורט, דגמים מוקטנים של האולם אחרי השיפוץ, אפילו מינו נציג אוהדים כדי לשמוע ביקורת והמלצות מהשטח.
כל זה היה מצג שווא?! לצערי, בדיוק על הקטע הזה, איבדתי אמון.
4. תן לי מעט קרדיט - אף פעם לא חשבתי ולא טענתי שעופר יכול לבדו לקדם בניית אולם ללא אישורים. גם לא האמנתי לחרטוטי אמסלם ש״חוזרים תוך שנתיים שלוש״. הטענה שלי היא לגבי כל המהלכים שבאו אחר כך. במקום להיות ממוקד בשיפוץ האולם כפי שהובטח במקור (7,000 או 10,000 מושבים), עופר זרק לחלל האוויר דרישה לאולם של 20,000 מושבים ומאותו רגע אנחנו מתברברים. עיריית תל אביב יצאה לחישוב מסלול מחדש ועדייו מתברברת בשטח, רמת השרון, לוד ועכשיו ראשון לציון על הפרק ואנחנו רק התרחקנו מהמטרה במקום להתקרב אליה.
5. הבטחתם משהו, תעמדו בו.