קריאה לאיחוי הקרע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Charlie
קיבל.ה  1023 לייקים

Asafasraf כתב:
אוהד כורסא כתב:
Charlie כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:30 אפשר לסגור את האשכול ולהעביר אותו לארכיב. רק משוגע שסובל משנאה עצמית יתמוך ב"איחוד הקרע" . לא תודה. אין צורך.

אנחנו כאן - במנורה
הם שם - בבלומפילד
ושלום על הפועל
אפילו לשיטתך - גם עופר לא יישאר אם ניוותר 4000 אוהדים.
מאמין שאחרי הערב, חלק מהקהל התפכח קצת.

Sent from my iPhone using Tapatalk
יש לו זיכרון קצר
זו הבעיה

אבל כאשר בכדורסל הם יראו הצלחות ובלי שערוריות ועונשים ובד בבד בכדורגל זה לא יתרומם עם הפסדים טכניים והורדת נקודות, אלימות וכדומה, אז אולי יבינו איפה עדיף להשקיע כסף למנוי.
Praškevičios
קיבל.ה  61 לייקים

ב-18.9 הפועל פרסמה עדכון רשמי בערוצים השונים לגבי המעבר לאולם חדש.
בפרסום נאמר שהפגישה שתוכננה לאמצע ספטמבר מול העירייה נדחתה לבקשתה.

מאז ועד היום, לא מצאתי עדכון נוסף, האם היה עדכון כזה ופספסתי?
האם מישהו מתומכי עופר ינאי, ועושה רושם שיש פה רבים כאלה, יודע לעדכן מה המצב והאם חלה התקדמות כלשהי?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1417 לייקים

Charlie כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:30 אפשר לסגור את האשכול ולהעביר אותו לארכיב. רק משוגע שסובל משנאה עצמית יתמוך ב"איחוד הקרע" . לא תודה. אין צורך.

אנחנו כאן - במנורה
הם שם - בבלומפילד
ושלום על הפועל
הם עדיין באים למשחקי החוץ ועלולים לעלות לנו בנקודות ליגה.
למשל, השתוללות שלהם בדרבי חוץ העתידיים (גם ביורוליג) היא אסון ידוע מראש.
צריך לשכנע אותם להיפרד לגמרי, העידוד שלהם לא שווה הורדת נקודות או סילוק מהיורוליג.

וואלק, גם ספרא צריך להעביר ביתיות לחיפה או ירושלים כדי לזכות בפרס הזה של חרם שלהם.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
בני12
קיבל.ה  2110 לייקים

its-sick כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:13

אנחנו כאן - במנורה
הם שם - בבלומפילד
ושלום על הפועל
צריך לשכנע אותם להיפרד לגמרי, העידוד שלהם לא שווה הורדת נקודות או סילוק מהיורוליג.

וואלק, גם ספרא צריך להעביר ביתיות לחיפה או ירושלים כדי לזכות בפרס הזה של חרם שלהם.
השנה בכדורסל הם לא באים למשחקי חוץ
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3444 לייקים

מדהים איך כל אדם שפוי פה התריע שהם יפרקו גם את הכדורגל בסוף או לכל הפחות יעשו כל שביכולתם לעשות כן.
אבל לא, חלק פה המשיכו לחיות בהכחשה. בכדורגל? אין סיכוי.

האנשים האלה, תבינו...חוץ מאנרכיה יש אפס דברים שמעניינים אותם. ליטרלי אפס. איזה איחוי קרע? איחוי קרע עושים עם שפויים לא עם מטורפים.
אפילו ספרא מתחיל להפנים לאן נכנס. בהתפרעות הבאה הוא מתחיל לבדוק רוכש לדעתי.

מי שעוד לא התהפך עליהם עד השבוע, התהפך עליהם בדרך חזור לאוטו מבלומפילד. חבל שלא הקלטתי את התגובות.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3007 לייקים

יש בסרט ״בחורים טובים״ (A few good men) את הסצינה במשפט צבאי שההגנה רוצה לקרוא לחיילים מהבסיס לתת עדות , ואז התביעה מתנגדת בטענה שזה מיותר, וטום קרוז אומר שם לשופט, שההגנה מוכנה לוותר על העדות של כל החיילים הבאים ברשימה בתנאי שהתביעה תסכים לקבל את זה שכולם יעידו אותו דבר כמו החייל הראשון שהעיד.
קווין בייקון (התובע) מסכים וזה נכנס לפרוטוקול.

אני מציע, באופן דומה, שכולנו נסכים שאנחנו יודעים בדיוק מה עמדתך לגבי האולטראס , ותחסוך מאיתנו את ההודעות האלה כל פעם מחדש.
מה אומר?

נ.ב
אחד הסרטים הטובים, ולא משנה כמה פעמים שראיתי אותו, עכשיו כשהזכרת לי אותו, נמצא זמן בסופ״ש הקרוב לראות אותו שוב…
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3444 לייקים

You can't handle the truth?

ולמה בחרת להגיב דווקא לזו כשכאלו ברוח דומה יש 20 ביום בערך גם באשכול הזה?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1988 לייקים

7even כתב: 22 אוקטובר 2025, 00:27 You can't handle the truth?

מה זה משנה לאיזו הודעה מהעשרים שלך הוא מגיב ככה?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3007 לייקים

7even כתב: 22 אוקטובר 2025, 00:27 You can't handle the truth?

זה כמובן סיפור וסרט מורכב שאין בוא באמת רעים וטובים (למרות שמו) , אבל אתה מבין איזה מהדמויות שם בחרת לצטט?
ofer23
קיבל.ה  101 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 00:08 יש בסרט ״בחורים טובים״ (A few good men) את הסצינה במשפט צבאי שההגנה רוצה לקרוא לחיילים מהבסיס לתת עדות , ואז התביעה מתנגדת בטענה שזה מיותר, וטום קרוז אומר שם לשופט, שההגנה מוכנה לוותר על העדות של כל החיילים הבאים ברשימה בתנאי שהתביעה תסכים לקבל את זה שכולם יעידו אותו דבר כמו החייל הראשון שהעיד.

אני מציע, באופן דומה, שכולנו נסכים שאנחנו יודעים בדיוק מה עמדתך לגבי האולטראס , ותחסוך מאיתנו את ההודעות האלה כל פעם מחדש.
מה אומר?

נ.ב
אחד הסרטים הטובים, ולא משנה כמה פעמים שראיתי אותו, עכשיו כשהזכרת לי אותו, נמצא זמן בסופ״ש הקרוב לראות אותו שוב…
הזכרת לי את הסרט החבר’ה הטובים (Goodfellas). אולי נזכרתי כי התרגום החופשי של שמות שני הסרטים האלה מצלצל דומה : )
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3007 לייקים

וזה למה שמתי את השם באנגלית בסוגריים.
ofer23
קיבל.ה  101 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 07:48 וזה למה שמתי את השם באנגלית בסוגריים.
מאוחר מדי חבר.
השם בעברית שרשמת לפניו כבר הזכיר לי את הסרט האחר : )
יורם
קיבל.ה  225 לייקים

ofer23 כתב: 22 אוקטובר 2025, 07:30
מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 00:08 יש בסרט ״בחורים טובים״ (A few good men) את הסצינה במשפט צבאי שההגנה רוצה לקרוא לחיילים מהבסיס לתת עדות , ואז התביעה מתנגדת בטענה שזה מיותר, וטום קרוז אומר שם לשופט, שההגנה מוכנה לוותר על העדות של כל החיילים הבאים ברשימה בתנאי שהתביעה תסכים לקבל את זה שכולם יעידו אותו דבר כמו החייל הראשון שהעיד.

מה אומר?

נ.ב
הזכרת לי את הסרט החבר’ה הטובים (Goodfellas). אולי נזכרתי כי התרגום החופשי של שמות שני הסרטים האלה מצלצל דומה : )
אתה בחברה טובה. בתכנית 'המרדף' שאלו את הצ'ייסר מי ביים את הסרט "בחורים טובים", והוא ענה מרטין סקורסזה. נדמה לי שגם המתחרים לא ידעו את התשובה (רוב ריינר).
לירון האדום
קיבל.ה  2659 לייקים

its-sick כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:13

אנחנו כאן - במנורה
הם שם - בבלומפילד
ושלום על הפועל

הם כבר לא מגיעים למשחקים, גם למשחקי חוץ...
לגבי ספרא - איך אמר צ'רלי ואני מסכים איתו, אתם תהיו במנורה, אנחנו בבלומפילד.
נערך לאחרונה על ידי לירון האדום ב 24 אוקטובר 2025, 10:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
לירון האדום
קיבל.ה  2659 לייקים

Charlie כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:35
אוהד כורסא כתב:

אנחנו כאן - במנורה
הם שם - בבלומפילד
ושלום על הפועל
אפילו לשיטתך - גם עופר לא יישאר אם ניוותר 4000 אוהדים.
לא ניוותר 4000.
אני מקווה שהיורוליג יחזור לישראל ומספר המנויים יוכפל. במיוחד כשאותם אוהדים שהחלו להתלהב מהכדורגל יבינו שאין תוחלת לקבוצה שם .
:rofl: :rofl:
החלו להתלהב? חחחחח
איפה אתה חיי? מאז ותמיד הרגל הביא יותר קהל מהסל.
אם כבר, העובדה שבשנים האחרונות הסל החל להביא הרבה קהל היה בגלל מאוכזבי הרגל.
Praškevičios
קיבל.ה  61 לייקים

Praškevičios כתב: 21 אוקטובר 2025, 14:18 ב-18.9 הפועל פרסמה עדכון רשמי בערוצים השונים לגבי המעבר לאולם חדש.
בפרסום נאמר שהפגישה שתוכננה לאמצע ספטמבר מול העירייה נדחתה לבקשתה.

מאז ועד היום, לא מצאתי עדכון נוסף, האם היה עדכון כזה ופספסתי?
האם מישהו מתומכי עופר ינאי, ועושה רושם שיש פה רבים כאלה, יודע לעדכן מה המצב והאם חלה התקדמות כלשהי?
מישהו? תגובה כלשהי לסחבת?
מחפש תומך אחד של עופר, צדיק אחד, שלא יתעלם וידרוש מעופר ינאי להפסיק לחפש מיקומים חדשים *אחרי שנתיים* ולפעול למימוש הבטחתו.

צרצרים.
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

אני חושב שאתה קצת מתבלבל במקום, כאן לא נמצאים האוהדים שהעמידו תנאי לעבור או לא לעבור וחיפשו התחייבות לשיפוץ, אז מה אתה רוצה בדיוק. נכתבו פה מאות אם לא אלפי הודעות של ביקורת על עופר וההנהלה, רובן לגבי מה שבאמת מעניין אנשים פה, כך שהוא לא ממש חסין. השיפוץ או ההבטחה לשיפוץ, לא נמצא שם הכי למעלה מה לעשות, אז פחות מתיחסים בשוטף ושכן כותבים, אנשים מבינים שזה תהליך של שנים ואין כל שניה עדכון.
אבל אתה מוזמן להמשיך ולהעלות את זה לדיון, רק אם אפשר לא באשכול בזה כי זה לא ממש קשור.
Praškevičios
קיבל.ה  61 לייקים

joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 10:41 אני חושב שאתה קצת מתבלבל במקום, כאן לא נמצאים האוהדים שהעמידו תנאי לעבור או לא לעבור וחיפשו התחייבות לשיפוץ, אז מה אתה רוצה בדיוק. נכתבו פה מאות אם לא אלפי הודעות של ביקורת על עופר וההנהלה, רובן לגבי מה שבאמת מעניין אנשים פה, כך שהוא לא ממש חסין. השיפוץ או ההבטחה לשיפוץ, לא נמצא שם הכי למעלה מה לעשות, אז פחות מתיחסים בשוטף ושכן כותבים, אנשים מבינים שזה תהליך של שנים ואין כל שניה עדכון.
אבל אתה מוזמן להמשיך ולהעלות את זה לדיון, רק אם אפשר לא באשכול בזה כי זה לא ממש קשור.
לא מתבלבל במקום. הקרע נוצר בין היתר בגלל אי קיום הבטחות.
לא במקרה אף אחד כאן לא עונה לעניין וכולם מגלגלים עיניים לשמיים.

צרצרים.
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

כן ברור, בגלל זה הקרע. מה שתגיד.
לבריאות.
Praškevičios
קיבל.ה  61 לייקים

joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 12:48 כן ברור, בגלל זה הקרע. מה שתגיד.
לבריאות.
1. אתה לוקה גם בהבנת הנקרא.
2. כשאין תשובה לעניין, עדיף לא להגיב.
3. לא תשתיק אותי.
רק הפועל
קיבל.ה  2806 לייקים

אני אתן תשובה מנקודת המבט שלי , אנשים פה פשוט נהנים מזה שיש פה אשכרה קבוצת טופ יורוליג (נשמע הזויי אני יודע) ופחות בא להם להתלונן על זה שלא הכל מושלם כי זה באמת שולי העניין הזה של האולם וזה משהו שבכל מקרה לוקח הרבה זמן
Praškevičios
קיבל.ה  61 לייקים

רק הפועל כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:00 אני אתן תשובה מנקודת המבט שלי , אנשים פה פשוט נהנים מזה שיש פה אשכרה קבוצת טופ יורוליג (נשמע הזויי אני יודע) ופחות בא להם להתלונן על זה שלא הכל מושלם כי זה באמת שולי העניין הזה של האולם וזה משהו שבכל מקרה לוקח הרבה זמן
מבין את הנקודה.
נוח לאנשים להתעלם ולא להתלונן אבל ממש לא מסכים שנושא האולם שולי.
אף אחד לא ציפה שהאולם ישופץ או יוקם בתוך זמן קצר. מצד שני לאורך כל השנה האחרונה לא חלה שום התקדמות. כלום. גורנישט.
Asafasraf
קיבל.ה  1681 לייקים

Praškevičios כתב:
joshsoos כתב: 22 אוקטובר 2025, 10:41 אני חושב שאתה קצת מתבלבל במקום, כאן לא נמצאים האוהדים שהעמידו תנאי לעבור או לא לעבור וחיפשו התחייבות לשיפוץ, אז מה אתה רוצה בדיוק. נכתבו פה מאות אם לא אלפי הודעות של ביקורת על עופר וההנהלה, רובן לגבי מה שבאמת מעניין אנשים פה, כך שהוא לא ממש חסין. השיפוץ או ההבטחה לשיפוץ, לא נמצא שם הכי למעלה מה לעשות, אז פחות מתיחסים בשוטף ושכן כותבים, אנשים מבינים שזה תהליך של שנים ואין כל שניה עדכון.

צרצרים.
הקרע נוצר בגלל חברי ועד מנהל שסירבו להעלות את נושא המעבר להצבעה, בניגוד לתקנון העמותה.
הוא המשיך כשהארגון הודיע שהוא מחרים את המשחקים והתחיל למרר לעופר את החיים.
כשמוסיפים לזה את הסלידה שיש לחלק מהקהל הרחב ממעשי האולטראס, הדרך לשם התקצרה משמעותית.

נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 23 אוקטובר 2025, 06:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
El dudernio
קיבל.ה  1774 לייקים

Asafasraf כתב: 23 אוקטובר 2025, 06:05
Praškevičios כתב:

צרצרים.
הקרע נוצר בגלל חברי ועד מנהל שסירבו להעלות את נושא המעבר להתעה, בניגוד לתקנון העמותה.
כשמוסיפים לזה את הסלידה שיש לחלק מהקהל הרחב ממעשי האולטראס, הדרך לשם התקצרה משמעותית.

הקרע נוצר כי הין אי אלו בקהל שהחליטו שלא יקרה....
אחרי שקרה מה שקרה הם החליטו שמה שלא יקרה בהפועל זה עופר.
עופר מצידו החליט שהןא הולך למלחמת חורמה באנשי הלא יקרה.

הקהל באמצע בןא שבוי של הסיטואציה.

ולגבי האולם,
אשמח אם @Praškevičios יסביר לי איך עופר יכול לקדם בניית אולם על שטח עירוני ללא אישור העיריה?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2017 לייקים
יצירת קשר:

אין לי חיבה מיוחדת להתנהלות של האולטראס בנושא. אבל ה"לא יקרה" הגיע בעקבות ההודעה על מעבר ליד אליהו במקביל להבטחה להרחבת היכל שלמה (ל7000 מקומות הובטח בזמנו).
ההבטחות בנושא היו של עופר, כחלק מהצגת המעבר ליד אליהו כצעד זמני למספר שנים בלבד. איך וכיצד זה יקודם זאת בגדול הבעיה שלו. הוא הבטיח, לא אני, לא אתה, ולא האולטראס. הוא טען שזה ריאלי, ולא שם סייגים. אם לפתע הוא מגלה להפתעתו שזה לא ריאלי, יתכבד ויבוא ויאמר שזה לא הולך לקרות. כי זה בגדול היה הטריגר לכל הסמטוכה שאנחנו נמצאים בתוכה עכשיו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
redead
קיבל.ה  632 לייקים

בגדול אני מסכים, לא איחוי כן איחוי.
שיבואו יגידו כבר מה התוכנית אולם בייתי לשנים הקרובות וישימו את העז הזאת מאחורינו באופן סופי
מכאן מי שירצה לבוא למשחקים ולאהוד את הקבוצה יעשה את זה ואחרים שלא ירצו יכולים לחפש לעצמם קבוצה חדשה או לחכות לנפילה
El dudernio
קיבל.ה  1774 לייקים

הפועל כתב: 23 אוקטובר 2025, 08:42 אין לי חיבה מיוחדת להתנהלות של האולטראס בנושא. אבל ה"לא יקרה" הגיע בעקבות ההודעה על מעבר ליד אליהו במקביל להבטחה להרחבת היכל שלמה (ל7000 מקומות הובטח בזמנו).
ההבטחות בנושא היו של עופר, כחלק מהצגת המעבר ליד אליהו כצעד זמני למספר שנים בלבד. איך וכיצד זה יקודם זאת בגדול הבעיה שלו. הוא הבטיח, לא אני, לא אתה, ולא האולטראס. הוא טען שזה ריאלי, ולא שם סייגים. אם לפתע הוא מגלה להפתעתו שזה לא ריאלי, יתכבד ויבוא ויאמר שזה לא הולך לקרות. כי זה בגדול היה הטריגר לכל הסמטוכה שאנחנו נמצאים בתוכה עכשיו.
לזכרוני הלא יקרה היה עןד לפני ההחלטה לעבור רק כאשר התחילו לחשוב על זה, אחרי זה חיפשו פתרונות ייצרתיים בדמות אוהל / ארנה / חולון אבל הלא יקרה קדם לזה.

בכל מקרה לא דיברתי על הבטחות אלא על הלעומתיות שלא מאפשרת דיון ובעצם מחייב קרע.
Praškevičios
קיבל.ה  61 לייקים

El dudernio כתב: 23 אוקטובר 2025, 07:10
Praškevičios כתב:לא מתבלבל במקום. הקרע נוצר בין היתר בגלל אי קיום הבטחות.

צרצרים.
הקרע נוצר בגלל חברי ועד מנהל שסירבו להעלות את נושא המעבר להתעה, בניגוד לתקנון העמותה.

ולגבי האולם,
אשמח אם @Praškevičios יסביר לי איך עופר יכול לקדם בניית אולם על שטח עירוני ללא אישור העיריה?
1. אין ולא הייתה לי שום כוונה להגן על האולטראס כשהם פועלים באלימות, מילולית או פיזית, וכמו רבים גם אני מעדיף אקלים יותר רגוע.
מסכים שהצהרת ה״לא יקרה״ של האולטראס הייתה אגרסיבית ומוגזמת ורק גרמה לכולם להתבצר גבוה יותר על צמרת העץ.

2. אין לי שום קשר לאולטראס ואני גם לא מחסידיו ״העיוורים״ של עופר ינאי, אני בדיוק אותו קהל שבוי עליו דיברת שנקלע לסיטואציה.
החזקתי מנוי מאז ליגה ב׳ ועברתי עם הקבוצה ליד אליהו בעונה שעברה כי האמנתי להבטחות שהמעבר זמני.

3. גם אתה לא תוכל להכחיש שלפני המעבר ליד אליהו, הפועל עשתה הכל כדי לשכנע את הקהל שהמעבר הוא זמני והשיפוץ מעבר לפינה.
הבטחות, מצגות, פרסומים יומיים באתרי הספורט, דגמים מוקטנים של האולם אחרי השיפוץ, אפילו מינו נציג אוהדים כדי לשמוע ביקורת והמלצות מהשטח.
כל זה היה מצג שווא?! לצערי, בדיוק על הקטע הזה, איבדתי אמון.

4. תן לי מעט קרדיט - אף פעם לא חשבתי ולא טענתי שעופר יכול לבדו לקדם בניית אולם ללא אישורים. גם לא האמנתי לחרטוטי אמסלם ש״חוזרים תוך שנתיים שלוש״. הטענה שלי היא לגבי כל המהלכים שבאו אחר כך. במקום להיות ממוקד בשיפוץ האולם כפי שהובטח במקור (7,000 או 10,000 מושבים), עופר זרק לחלל האוויר דרישה לאולם של 20,000 מושבים ומאותו רגע אנחנו מתברברים. עיריית תל אביב יצאה לחישוב מסלול מחדש ועדייו מתברברת בשטח, רמת השרון, לוד ועכשיו ראשון לציון על הפרק ואנחנו רק התרחקנו מהמטרה במקום להתקרב אליה.

5. הבטחתם משהו, תעמדו בו.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2017 לייקים
יצירת קשר:

El dudernio כתב: 23 אוקטובר 2025, 10:03
הפועל כתב: 23 אוקטובר 2025, 08:42 אין לי חיבה מיוחדת להתנהלות של האולטראס בנושא. אבל ה"לא יקרה" הגיע בעקבות ההודעה על מעבר ליד אליהו במקביל להבטחה להרחבת היכל שלמה (ל7000 מקומות הובטח בזמנו).
לזכרוני הלא יקרה היה עןד לפני ההחלטה לעבור רק כאשר התחילו לחשוב על זה, אחרי זה חיפשו פתרונות ייצרתיים בדמות אוהל / ארנה / חולון אבל הלא יקרה קדם לזה.

כדי לוודא שאני לא נהיה סנילי בדקתי בגוגל. מתוך הידיעה שדיווחה על כך בערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=478130
אחרי ההודעה הרשמית של הפועל תל אביב בנוגע להחלטה להרחיב את הדרייב אין, במקביל לבדיקת המעבר ליד אליהו, האולטראס של האדומים יצאו בהודעה רשמית משלהם: "לא נגיע לעודד אם משחקי הבית יהיו ביד אליהו".

הארגון של האוהדים האדומים התייחס לפרסום של הקבוצה בנוגע לאולם הביתי והבהיר: "אנחנו נקנה מנויים לדרייב אין ונגיע בטירוף למשחקים, כרגיל. עם זאת, נבהיר מעל לכל צל ספק סביר, כדי למנוע אי הבנות- ארגון אולטראס הפועל, השלטים, התופים, העידוד וכל אוהדי הפועל המסורים שהולכים למשחקים כבר עשרות שנים, לא יגיע למשחקי בית, ככל שהם ישוחקו באולם של מכבי".

כזכור, הערב (שני) פרסמה הקבוצה הודעה כי הדרייב אין יורחב ל-7,000 מקומות, כשבמקביל, בקבוצה בוחנים אפשרות של מעבר ליד אליהו, כפי שתכננו, כשהבדיקה תתבצע על ידי גישוש עם הקהל בנוגע לרצון לעבור. אחרי ההודעה הזו, נראה שהרצון ירד מעט, לפחות בקרב אנשי האולטראס של המועדון.
לא שדעתי באמת משנה שם למישהו אבל ההתנהלות של האולטראס היתה בהחלט לא חכמה, והם עשו טעויות ענקיות לפני ואחרי הסיפור הזה ובכלל צריכים לדעתי לשנות התנהלות בצורה משמעותית.

אבל להפיל עליהם את האשמה זה דמגוגיה לשמה א-לה-ביבי. בסופו של דבר האולטראס לא הבעלים, הם לא מקבלי ההחלטות, והם לא אלו שהתחילו את מחול השדים הזה עם מעבר נמהר ליד אליהו תוך הבטחות שלא מקוימות, ולא נראות בכלל בדרך להתקיים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1988 לייקים

El dudernio כתב: 23 אוקטובר 2025, 07:10 איך עופר יכול לקדם בניית אולם על שטח עירוני ללא אישור העיריה?
שאלה טובה, מתברר.
יש עוד שאלה: אם הוא לא יכול לקדם ואין לו למעשה השפעה, איך הוא (והמערכת שהוא בראשה ומנהל אותה לפרטי פרטיה עד רמת הציוץ) היה יכול להבטיח הבטחות בנושא, כולל לוחות זמנים?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
El dudernio
קיבל.ה  1774 לייקים

Praškevičios כתב: 23 אוקטובר 2025, 10:54
El dudernio כתב: 23 אוקטובר 2025, 07:10

ולגבי האולם,
1. אין ולא הייתה לי שום כוונה להגן על האולטראס כשהם פועלים באלימות, מילולית או פיזית, וכמו רבים גם אני מעדיף אקלים יותר רגוע.
מסכים שהצהרת ה״לא יקרה״ של האולטראס הייתה אגרסיבית ומוגזמת ורק גרמה לכולם להתבצר גבוה יותר על צמרת העץ.

2. אין לי שום קשר לאולטראס ואני גם לא מחסידיו ״העיוורים״ של עופר ינאי, אני בדיוק אותו קהל שבוי עליו דיברת שנקלע לסיטואציה.
החזקתי מנוי מאז ליגה ב׳ ועברתי עם הקבוצה ליד אליהו בעונה שעברה כי האמנתי להבטחות שהמעבר זמני.

3. גם אתה לא תוכל להכחיש שלפני המעבר ליד אליהו, הפועל עשתה הכל כדי לשכנע את הקהל שהמעבר הוא זמני והשיפוץ מעבר לפינה.
הבטחות, מצגות, פרסומים יומיים באתרי הספורט, דגמים מוקטנים של האולם אחרי השיפוץ, אפילו מינו נציג אוהדים כדי לשמוע ביקורת והמלצות מהשטח.
כל זה היה מצג שווא?! לצערי, בדיוק על הקטע הזה, איבדתי אמון.

4. תן לי מעט קרדיט - אף פעם לא חשבתי ולא טענתי שעופר יכול לבדו לקדם בניית אולם ללא אישורים. גם לא האמנתי לחרטוטי אמסלם ש״חוזרים תוך שנתיים שלוש״. הטענה שלי היא לגבי כל המהלכים שבאו אחר כך. במקום להיות ממוקד בשיפוץ האולם כפי שהובטח במקור (7,000 או 10,000 מושבים), עופר זרק לחלל האוויר דרישה לאולם של 20,000 מושבים ומאותו רגע אנחנו מתברברים. עיריית תל אביב יצאה לחישוב מסלול מחדש ועדייו מתברברת בשטח, רמת השרון, לוד ועכשיו ראשון לציון על הפרק ואנחנו רק התרחקנו מהמטרה במקום להתקרב אליה.

5. הבטחתם משהו, תעמדו בו.
אני לא חושב שאתה אולטראס וגם אם כאן זה בסדר גמור.
שאלתי שאלה פשוטה איך אתה חושב שעופר יכול לקדם את בניית המגרש בתל אביב? ( דר"א לדעתי אולטימטום למועד קבלת החלטה זה דבר לגיטימי אבל הוא במו"מ איתם על הזכויות וזה יכול לפגוע בנו)
El dudernio
קיבל.ה  1774 לייקים

teknoboy כתב: 23 אוקטובר 2025, 11:42
El dudernio כתב: 23 אוקטובר 2025, 07:10 איך עופר יכול לקדם בניית אולם על שטח עירוני ללא אישור העיריה?
שאלה טובה, מתברר.
יש עוד שאלה: אם הוא לא יכול לקדם ואין לו למעשה השפעה, איך הוא (והמערכת שהוא בראשה ומנהל אותה לפרטי פרטיה עד רמת הציוץ) היה יכול להבטיח הבטחות בנושא, כולל לוחות זמנים?
אני מסכים איתך. לכן טענתי בעבר שהדיבור על 3 שנים הוא מפגר ולא ראלי ואין להתייחס אליו ברצינות. לא כהבטחה אלא יותר כתקווה. והדיבור צריך להיות רק על זמניות ולא על פרק זמן.
El dudernio
קיבל.ה  1774 לייקים

הפועל כתב: 23 אוקטובר 2025, 11:04

כדי לוודא שאני לא נהיה סנילי בדקתי בגוגל. מתוך הידיעה שדיווחה על כך בערוץ הספורט
אחרי ההודעה הרשמית של הפועל תל אביב בנוגע להחלטה להרחיב את הדרייב אין, במקביל לבדיקת המעבר ליד אליהו, האולטראס של האדומים יצאו בהודעה רשמית משלהם: "לא נגיע לעודד אם משחקי הבית יהיו ביד אליהו".

הארגון של האוהדים האדומים התייחס לפרסום של הקבוצה בנוגע לאולם הביתי והבהיר: "אנחנו נקנה מנויים לדרייב אין ונגיע בטירוף למשחקים, כרגיל. עם זאת, נבהיר מעל לכל צל ספק סביר, כדי למנוע אי הבנות- ארגון אולטראס הפועל, השלטים, התופים, העידוד וכל אוהדי הפועל המסורים שהולכים למשחקים כבר עשרות שנים, לא יגיע למשחקי בית, ככל שהם ישוחקו באולם של מכבי".

כזכור, הערב (שני) פרסמה הקבוצה הודעה כי הדרייב אין יורחב ל-7,000 מקומות, כשבמקביל, בקבוצה בוחנים אפשרות של מעבר ליד אליהו, כפי שתכננו, כשהבדיקה תתבצע על ידי גישוש עם הקהל בנוגע לרצון לעבור. אחרי ההודעה הזו, נראה שהרצון ירד מעט, לפחות בקרב אנשי האולטראס של המועדון.
לא שדעתי באמת משנה שם למישהו אבל ההתנהלות של האולטראס היתה בהחלט לא חכמה, והם עשו טעויות ענקיות לפני ואחרי הסיפור הזה ובכלל צריכים לדעתי לשנות התנהלות בצורה משמעותית.

אבל להפיל עליהם את האשמה זה דמגוגיה לשמה א-לה-ביבי. בסופו של דבר האולטראס לא הבעלים, הם לא מקבלי ההחלטות, והם לא אלו שהתחילו את מחול השדים הזה עם מעבר נמהר ליד אליהו תוך הבטחות שלא מקוימות, ולא נראות בכלל בדרך להתקיים.
אבל זה בדיוק מה שאמרתי שהדיבור לא יקרה לא היה לאחר האמירה שעוברים ליד אליהו אלא אחרי האמירה שבןדקים אפשרויות ויד אליהו היא אחת מהן, אולי המועדפת אבל זה לא האפשרות היחידה

בלי קשר עופר עושה מלא טעויות אבל הקרע הוא לא מול עופר אלא מול המועדון ושאר הקהל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1988 לייקים

El dudernio כתב: 23 אוקטובר 2025, 11:52
שאלה טובה, מתברר.
אני מסכים איתך. לכן טענתי בעבר שהדיבור על 3 שנים הוא מפגר ולא ראלי ואין להתייחס אליו ברצינות. לא כהבטחה אלא יותר כתקווה. והדיבור צריך להיות רק על זמניות ולא על פרק זמן.
מה שתגיד.
בפועל, עופר והמערכת שלו הבטיחו הבטחות שהם יודעים שאין ביכולתם לקיים.
לדעתי הצנועה, מי שמפזר הבטחות בלי כיסוי יש לו חלק גדול במשבר האמון שנוצר סביבו.

כל מה שכתבת זה בעצם "צריך להבין שהוא משקר ולהתייחס בהתאם". זה גם מה ש"המתנגדים" עושים, רק שהם לא מקבלים בכזאת הבנה את זה שמשקרים להם בפנים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
XM
קיבל.ה  96 לייקים

שאלה טובה, מתברר.
יש עוד שאלה: מגיע בן אדם, מבטיח יורוליג ותארים, משקיע הון תועפות - למה לא לתת אמון בו? ההבטחה שלו לגבי האולם מתבססת על זה שהוא יהפוך את העולם כדי שזה יקרה, ויגבר על הדברים שלא תלויים בו כמו העירייה למשל. קצת אמון. בסוף מה האולטראס נתנו לו מנגד כדי שהוא יתן בהם את אמונו? כלום. אי סימטריה רצינית, בטח עד שמגיע בעלים כזה שפיללנו לו, הכל הולך עקום. גם לעופר יש צד עקום אבל אני בוחר להסתכל על החיובי והיתרונות של מה שהוא מביא איתו גוברים על חסרונות אלו.
אוהד כורסא
קיבל.ה  671 לייקים

הפועל כתב: 23 אוקטובר 2025, 11:04

אז כשהאולטראס זורק אבוקות זה גם אשמת עופר? מה זה השטויות האלה?
האולטראס הלך על דמוניזציה מכוונת ומאורגנת, תוך דיכוי הקהל. להקות של מגיבים על כל פוסט שמוציאים את האוויר מהמפרשים. גם באירועים כמו החתמת מיציץ הם דאגו להגכיח, לזלזל ולהציג באור שלילי מה שתרם לתחושת המיאוס מהכדורסל גם כשהיא לא הייתה הגונה.

ובעניין המעבר, עיקר האשמה היא על העמותה שלא הביאה להצבעה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1988 לייקים

XM כתב: 23 אוקטובר 2025, 12:49
שאלה טובה, מתברר.
יש עוד שאלה: מגיע בן אדם, מבטיח יורוליג ותארים, משקיע הון תועפות - למה לא לתת אמון בו? ההבטחה שלו לגבי האולם מתבססת על זה שהוא יהפוך את העולם כדי שזה יקרה, ויגבר על הדברים שלא תלויים בו כמו העירייה למשל. קצת אמון. בסוף מה האולטראס נתנו לו מנגד כדי שהוא יתן בהם את אמונו? כלום. אי סימטריה רצינית, בטח עד שמגיע בעלים כזה שפיללנו לו, הכל הולך עקום. גם לעופר יש צד עקום אבל אני בוחר להסתכל על החיובי והיתרונות של מה שהוא מביא איתו גוברים על חסרונות אלו.
לא הבנתי, אתה שואל אותי למה לא לתת אמון באדם שמסבירים לי שהיה ברור שהוא משקר?

רק להבהיר: אני לא משונאי עופר (אני פשוט לא יוצא מהנחה שאם יש לו כסף אז הוא המושלם באדם) ולא משונאי יד אליהו.
אני כן מאלה שלא אוהבים שמשקרים להם, וכן מאלה שמסוגלים להכיל ו\או להביע ביקורת על אנשים שעושים לי טוב.

הבהרה 2: מה הקשר לאולטרס? אני מסרב ליפול לדיכוטומיה הזאת שמחייבת אותי להיות במאה אחוז או "בעד עופר" או "בעד האולטרס". אני לא באף מחנה כזה, ולדעתי חלק גדול מאוד מהקהל גם לא נמצא באף אחד מהמחנות האלה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Praškevičios
קיבל.ה  61 לייקים

אנחנו חוזרים להתעסק שוב ושוב במי אשם, מי התחיל, ואיך נגרם הקרע. Blame game שמוביל לכלום והכל בנסיון לחמוק מהבטחות ולייצר מסך עשן.
יותר מעניין איך יוצאים מהמצב העגום הזה ולעניות דעתי המפתח היה ונשאר אצל עופר.

לא מצפה ממנו שיבנה אולם בעצמו או יחפור בחול ואפילו לא דורש ממנו לנקוב בלוח זמנים כי אכן לא הכל תלוי בו.
מצפה בשלב ראשון שיודיע שהוא חוזר להתמקד בפרויקט המקורי - שיפוץ הדרייב-אין והגדלת התכולה שלו בדרך הכי קצרה האפשרית.
בניגוד למכבי שלה אין בעיה לחכות גם 20 שנה לאולם של 20,000 מקומות, אצלנו הקהילה מתפרקת וכל יום שעובר כשכלום לא קורה, הוא אסון.
מי שיצר את הכאוס הנוכחי לגבי האולם הוא עופר ינאי בעצמו. עבר בחיפזון ופיזר הבטחות שווא ולכן רק הוא יכול לתקן.
אלון1
קיבל.ה  210 לייקים

בקיצור למה לבלבל תמוח 21 עמודים
עופר היקר
אולטראס היקרים
ידבר בשפה קצת בוטה
נולדתם עם זין ושתי ביצים
בואו נקיים מפגש ונלבן ונסדר הכל
מי שמכיר את ראשי האולטראס מי שמכיר את ינאי
יאאלה בואו תקבעו לדבר
לא דרך רשות חברתיות
הפועל מעל כולנו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3444 לייקים

אלון1 כתב: 23 אוקטובר 2025, 13:27 בקיצור למה לבלבל תמוח 21 עמודים
עופר היקר
אולטראס היקרים
ידבר בשפה קצת בוטה
נולדתם עם זין ושתי ביצים
בואו נקיים מפגש ונלבן ונסדר הכל
מי שמכיר את ראשי האולטראס מי שמכיר את ינאי
יאאלה בואו תקבעו לדבר
לא דרך רשות חברתיות
הפועל מעל כולנו
עופר כבר הציע את זה בערך 10 פעמים. עד היום קיבל מהם סירוב.
אפילו פה רשמו מדבררי האולטראס שאין מי שיענה בצד השני.

אז סלאמאת. הם לא ממש עשו משהו בכיוונו.
שליחת תגובה