לא באמת צריך להתייחס ברצינות לטיעונים מז'אנר "במצב כלשהו שאינו המציאות, בטח היה קורה משהו שאני מדמיין, וזה היה מוכיח שצדקתי לכל אורך הדרך"אוגוסטוס היל כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 12:39אין פה אחד שכתב שהפועל ר״ג אשמהranjef כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 12:11אם במקום ספרא היו קוראים לו ינאי, אלוהים ישמור מה שהיה קורה פה.אל באנדי כתב:
שוב
תשנה את השם ספרא לינאי
אותה סיטואציה
עובר בשקט?
או יוצאים על עופר ינאי על התנהלות?
"חובבנים!!!" "פניתם לשחקן תחת חוזה יא ליצנים!!" "איפה הפועל שלי?!?!?"
אבל קוראים לו פרימור, אז הכל טוב , ולכן הפועל רג אשמה.
מור בוסקילה
- teknoboy
- קיבל.ה 1929 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- Gili
- קיבל.ה 466 לייקים
אני חושב שאנחנו הקבוצה היחידה שמסוגלת להפסיד לניר ענבר במאבק משפטי
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
"ר"ג תחפש קבוצה שתשאיל לה את בוסקילה"
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=516478
כותרת מטומטמת ברמות, אם בוסקילה יחתום בקבוצה חדשה בתנאי שישאילו אותו חזרה לר"ג הוא כבר ישאר בר"ג ויעבור להפועל בשכר משודרג.
כותרת מטומטמת ברמות, אם בוסקילה יחתום בקבוצה חדשה בתנאי שישאילו אותו חזרה לר"ג הוא כבר ישאר בר"ג ויעבור להפועל בשכר משודרג.
-
- קיבל.ה 163 לייקים
מחפשים קליקים שם בספורט 5.Sin Queso כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 13:55 "ר"ג תחפש קבוצה שתשאיל לה את בוסקילה"
בקיצור, כל עוד בוסקילה דבק בעמדתו נראה אותו בהפועל - השאלה האמיתית היא מי ימצמץ קודם וכמה זמן עוד נצטרך לחכות לו. אני מהמר שנראה אותו פה רק ב21 לספטמבר ולא יום לפני.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
כן קראתי את פסק הביניים של הבורר (זה שקבע שבוסקילה לא יכול להתאמן) ושם הבנתי שמצבנו לא טוב.שחר כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 13:31אתה קראת את כל הטיעונים של הפועל? זה קל להציג את החיים כשחור או לבן, אבל זה לא תמיד עובד ככה. אם כי בדיעבד זו חוכמה הכי קטנה.רדפוקס כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 12:40זה כן נכון וזה לא מעניין מי זה העורך דין וכמה הוא מוצלח בתחומו, יש פה כשל רציני בייעוץ המשפטי.שחר כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 12:08
לגבי זה, פשוט לא נכון. הם עובדים עם העורך דין מספר אחת בתחום ואני יודע מצד ג' שעד ממש שעה לפני הפסיקה הוא היה בטוח בקייס של הפועל.
אובייסלי הם טעו, אבל כנראה שהיתה פה איזו לקונה משפטית שלא נידונה בעבר ומקרה מאוד מיוחד.
שוב, ברור שמבחן התוצאה היא פה כשלון או היה הצלחה, אבל זה ממש לא כמו שכתבת פה, כי הם היו בטוחים שמבחינה משפטית הצדק איתם.
כל מי שיש לו ידע משפטי בסיסי שקורא את הסעיפים הרלוונטים בתקנון רואה שיש פה פלונטר רציני להפועל אפילו בתרחיש (הלא סביר משפטית) שהבורר יכיר בכך שאין לבוסקילה חוזה תקף.
-
Sin Queso כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 13:55 "ר"ג תחפש קבוצה שתשאיל לה את בוסקילה"
למה? לפי מה שאני מכיר הם יכולים לבחור לבחור למכור אותו למכבי לצורך העניין. כלומר הם לא צריכים את הסכמתו.
הוא יכול לעשות שביתה ולא לחתום על חוזה ואז באמת נכנסים למצב מסובך.
מהתחלה היו צריכים לדבר עם הפועל ר״ג ולמצוא פשרה ולא להתנהל באופן כוחני כזה
-
- קיבל.ה 1624 לייקים
זה לא מה ששאלתי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
-
- קיבל.ה 1641 לייקים
רוב האנשים פה יודעים שזה מה שהיה קורה.teknoboy כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 13:43לא באמת צריך להתייחס ברצינות לטיעונים מז'אנר "במצב כלשהו שאינו המציאות, בטח היה קורה משהו שאני מדמיין, וזה היה מוכיח שצדקתי לכל אורך הדרך"
איך הם יודעים? כי זה קורה ברגעים אלו כמה אשכולות מפה.
גם אתה יודע את זה.
עכשיו אפשר לחזור לטיעונים האמורפיים על "ערכי הפועל" כשפרימור פונה לשחקן תחת חוזה ועוד מביא אותו למחנה אימונים באהלן אהלן.
אלו הרי ערכי הפועל מימים ימימה
- teknoboy
- קיבל.ה 1929 לייקים
אני לא יודע, הרוב לא יודעים וגם אתה לא יודע, כי הדברים שמדברים עליהם במקביל הם לא הדבר שמדברים עליו פה, גם אם יש ביניהם קצת דמיוןranjef כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 14:28רוב האנשים פה יודעים שזה מה שהיה קורה.
גם אתה יודע את זה.
עכשיו אפשר לחזור לטיעונים האמורפיים על "ערכי הפועל" כשפרימור פונה לשחקן תחת חוזה ועוד מביא אותו למחנה אימונים באהלן אהלן.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 165 לייקים
הוא לא היה תחת חוזה שהופקד בבקרה, זאת הסיבה שהפועל פנתה אליו ובגלל זה היתה בוררות ולצערי הפסדנו ובהחלט צריך ללמוד מזה. מסכים שלא צריך לשרוף את רמת גן במידה ויש צדק בטענות שלהם.ranjef כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 14:28רוב האנשים פה יודעים שזה מה שהיה קורה.
גם אתה יודע את זה.
אבל זה קשור לערכי הפועל? שטיות לדעתי.
אישית לא היתה לי בעיה עם ינאי, ההפך, עד שצייץ בצורה שפגעה בלגיטימיות המאבק של משפחות החטופים ובסולידריות איתם.
זה מבחינתי בהחלט כן ערכי הפועל.
אבל שוב הדיון הזה צריך להיות באשכול הארוך על ינאי בפורום כדורסל.
-
- קיבל.ה 278 לייקים
ו
ב. עומר אצילי נחת בחיפה ואף הצטלם עם המדים שלהם
כמו שכתתי סביר מאוד שמור בוסקילה ישחק בהפועל אבל זה עלה לנו בכסף בהכנת הקבוצה ובתדמית.
להיות שאנן זה לחזור על הטעות הקודמת ( כמובן שהכוונה לא אלינו בפורום אלה להנהלה )
א. בוסקילה ( צנציפר בשם הסוכן} כול להגיד מה שהוא רוצה, אם מכבי תציע מיליון יורו (הם לא) הוא ישחק במכבי או בר"ג.
ב. עומר אצילי נחת בחיפה ואף הצטלם עם המדים שלהם
כמו שכתתי סביר מאוד שמור בוסקילה ישחק בהפועל אבל זה עלה לנו בכסף בהכנת הקבוצה ובתדמית.
להיות שאנן זה לחזור על הטעות הקודמת ( כמובן שהכוונה לא אלינו בפורום אלה להנהלה )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 425 לייקים
סיכוי גבוה מאוד שיהיה בהפועל
תנשמו
אפילו יותר מהם ממה שאנחנו חושבים
תנשמו
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
גם על דיארה אמרו ככה.אנחנו בתהליך כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 14:59 סיכוי גבוה מאוד שיהיה בהפועל
תנשמו
-
- קיבל.ה 149 לייקים
גם אם בסוף מור בוסקילה לא ישחק אצלנו, ההנהלה תביא שחקן ברמה גבוהה ובכסף גדול על מנת לפצות את ברדה ואת האוהדים. בטוח בזה. ולגבי מור בוסקילה אם לא עכשיו אז בעתיד יהיה פה. לגבי רמת גן, לנתק איתם כל שיתוף פעולה והשאלת שחקנים בעתיד.
- Hapolo
- קיבל.ה 881 לייקים
להרחיק להשמיד להשמיץץץץ!!!!111
חחח הראיתי לזוגתי את ההודעה היא צחקה ואמרה שאתה צודק אל להתייחס לטרחני הפורום יפי הדבשת הווקיסטים-צדקנים שאיומים אלימים על משתמשים עוברים לידם בשקט אבל כשזה נוגע לפגיעה רגשית בקטגוריה הנכונה הפוליטית חייבים להשמיע את קולם יפה הבלורית
רדיוס לבית"ר!
- red in blood
- קיבל.ה 465 לייקים
שוב, היה לו חוזה תקף מופקד בבקרה, על אותם סכומים בדיוק.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 08:23זה לא משנה.red in blood כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 06:25אבל לפי הכתוב בבוררות, הופקד בבקרה החוזה הקודם שלו, ששם היה לו בדיוק אותו שכר.הלוטוס הלבן כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 05:11 נניח שבוסקילה היה שחקן אלמוני.
נניח שר"ג משלמת לו 30000 שח עלות מעביד לחודש.
נניח שר"ג מגישה לבקרה תקציב שנתי של 5 מיליון שח לשנה. החוזה של בוסקילה לא מופקד בבקרה.
בפועל יש להם תקציב הוצאות של 5360000 שח. הבקרה דורשת מהם ערבויות לפי מפתח של הכנסות צפויות פחות הוצאות צפויות לפי חוזים.
במצב כזה "חוסכים" ערבויות של 360000 שח.
במצב כזה, הם כן סיפקו את הערבות הזו.
א. נגיד מכבי רוצים לנהל איתו מו"מ מותר להם או לא? הוא הרי תחת חוזה אבל חוזה שלא מוכר וידוע לאף אחד, מותר להם?
ב. החוזה נחתם לפני שנה, האם ר"ג הם אלו שמחוייבים לו חוזית מאחר והוא חתום? אם כן הם אלו שהיו צריכים לשלם לו את המשכורת, זה קרה?
ג. במה שונה החוזה החתום מול ר"ג שלא הופקד בחוזה החתום מול הפועל?
ד. אם ר"ג מחליטים לא להפקיד את החוזה האם זה אומר שאסור לו לשחק בשום קבוצה? מה אז משמעות החוזה?
ה. אם אני עכשיו מחתים את מלמלד למשל... אני יכול לחתום איתו על 3 חוזים שונים, לכל שנה חוזה ולהפקיד רק את החוזה לשנה הקרובה. אני יכול לחלק ככה מענקי חתימה ועוד מלא דברים כדי להקל על התשלומים ולפטור את עצמי מבעיות מול הבקרה...
בקיצור יכול להיות שההחלטה של הבורר נכונה משפטית אבל היא מעלה הרבה סוגיות מענינות ואף סתירות פנימיות בנוגע לחוזים בכדורגל הישראלי.
לפי הפרסומים (שכל זה מתבסס על זה שהם נכונים, אם לא אז המצב באמת שונה) ההבדל היחיד בינהם היה מתי החוזה נגמר. לא היה מצב שלא היה חוזה שמופקד או שהיה חוזה עם תנאי תשלומים שונים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
הודעה רשמית מפי הפועל ת״א:
״הפועל ת"א פעל ביושרה ובתום לב, בהתאם לתקנוני ההתאחדות ולנתונים שהונחו בפנינו ע"י השחקן ובהתאם להמלצות היועץ המשפטי של המועדון. אנו בטוחים בצדקת דרכנו ושלמים איתה - גם היום היינו חוזרים על אותן הפעולות בדיוק. הפועל תל אביב לא שידלה את מור בוסקילה לחתום בשורותיה. השחקן הגיע לשולחן המשא ומתן כשהוא ללא חוזה בהתאחדות לכדורגל לעונת המשחקים הקרובה. לא נעשה כאן שום ניסיון "לבצע מחטף". הבהרנו והצהרנו שלא חשבנו, ולו לרגע, שהמעבר הזה יתממש ללא תמורה כספית, ולהפועל רמת גן הוצעו סכומי כסף מכובדים מאוד בגין השבחתו של השחקן, גם לאחר שבוסקילה חתם בהפועל ת"א ואף לאחר שהוגשה התביעה.בפסק הבורר ישנן, לדעתנו כמובן, קביעות והכרעות משוללות כל יסוד משפטי או היגיון בריא, בלשון המעטה, שלא מתאימות לשנת 2025 - ונעצור כאן.מור רוצה לשחק בהפועל תל אביב. בכוונתו להילחם על זכותו החוקית לשחק בהפועל ולשם כך לבטל את החלטת הבורר. אנחנו כמובן נצטרף להליך ונעשה זאת ביחד, בלי לחסוך במאמצים״
-
- קיבל.ה 163 לייקים
בקיצור אין כל כוונה לשלם את מה שחמיאס רוצה
״בכוונתו להילחם על זכותו החוקית לשחק בהפועל ולשם כך לבטל את החלטת הבורר.״
זה משפט שאני אישית לא אוהב
מעין זריקת אחריות, למרות המשפט שבא אחריו.
זה משפט שאני אישית לא אוהב
מעין זריקת אחריות, למרות המשפט שבא אחריו.
-
- קיבל.ה 523 לייקים
הסיכוי לבטל פסק בורר קרוב לאפס.
צריך לשלם לרמת גן ולסיים את זה.
צריך לשלם לרמת גן ולסיים את זה.
תגובה מתחמקת. מאשימים את השחקן, מה זו ההיתממות הזאת? לא בדקתם בעצמכם אם החוזה תקף? זרמתם כי הוא אמר? בקצב הזה הוא באמת יגיע למכבי ובצדק כי ההתנהלות הזאת מאכזבת מאוד
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
תגובה שמעליבה את האינטליגנציה. רק מסריח את כל העסק עוד יותר.
-
- קיבל.ה 523 לייקים
רק לי נראה משונה שהם הוציאו את זה לעיתונאים אבל לא כהודעת מועדון בפלטפורמות של הסושיאל?
-
- קיבל.ה 1624 לייקים
-
- קיבל.ה 1375 לייקים
-
- קיבל.ה 200 לייקים
בעדינות אומר, שבתוך החדרים אומרים שיעשו הכל כדי שבוסקילה יהיה אצלנו. על אף הקשיים של ר״ג, בסוף יהיה בסדר.
אל תאמינו לאף דם רע או מניפולציות כאלה ואחרות שכתבים ממדורי הרכילות כותבים
אל תאמינו לאף דם רע או מניפולציות כאלה ואחרות שכתבים ממדורי הרכילות כותבים
-
- קיבל.ה 249 לייקים
https://www.one.co.il/Article/306575.html
"עורך הדין זולטי הכריע בבוררות, וקבע כי רועי זיקרי יוכל לעבור לכל קבוצה מלבד הפועל ת”א.
עו"ד זולטי לא הסכים לשחרר את השחקן להפועל ת"א בשל העובדה שהפועל תל אביב וכפר סבא מתמודדות בצמרת הליגה הלאומית.
בתגובה, במתחם חודורוב זועמים על החלטת הבורר, שכן הוא יכול לעבור באותה נשימה לקבוצה אחרת שמתחרה עם הפועל כפ"ס על העלייה."
אחרי הקריאה של החלטת הבוררות של אמיר זולטי לגבי רועי זקרי, החלטה שמוצאים אותה בקלות בגוגל, מי שהחליט, בהפועל תל אביב , על זלוטי כבורר הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר.
"עורך הדין זולטי הכריע בבוררות, וקבע כי רועי זיקרי יוכל לעבור לכל קבוצה מלבד הפועל ת”א.
עו"ד זולטי לא הסכים לשחרר את השחקן להפועל ת"א בשל העובדה שהפועל תל אביב וכפר סבא מתמודדות בצמרת הליגה הלאומית.
בתגובה, במתחם חודורוב זועמים על החלטת הבורר, שכן הוא יכול לעבור באותה נשימה לקבוצה אחרת שמתחרה עם הפועל כפ"ס על העלייה."
אחרי הקריאה של החלטת הבוררות של אמיר זולטי לגבי רועי זקרי, החלטה שמוצאים אותה בקלות בגוגל, מי שהחליט, בהפועל תל אביב , על זלוטי כבורר הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
הם ישפטו אך ורק על המעשים ולא על אימרות כאלו ואחרות וגם לא על ספקולציות של התקשורת.
בינתיים התנהלות רעה שלהם ותגובה שמעליבה את האינטליגנציה.
-
- קיבל.ה 37 לייקים
- SickleCell
- קיבל.ה 541 לייקים
ממה שאני קורא בין השורות, יתכן שדווקא ר״ג נהגה בחוסר תום לב כלפי השחקן ולמעשה אותו חוזה שכביכול הופקד בבקרה הוא לא חוזה שחתם עליו ותקף. אולי אני הוזה, אבל לא ברור אחרת איך השחקן הגיע לשולחן מו״מ עם טיעון שאין לו חוזה בר״ג. העובדה שמצויין גם שהוא רוצה לשחק אצלנו מצביעה על כך שאין איזה סכסוך בינינו לבין השחקן בשלב זה אלא כולם מלבד ר״ג מסכימים שמשהו התנהל בצורה לא נכונה ולשחקן יש את הזכות והאפשרות לשחק אצלנו. נראה מה יקרה בקיצור.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
להוציא תגובה רשמית זה מעשה ואם התגובה לא טובה ומזלזלת באינטליגנציה של הקוראים אז אני בהחלט אעביר עליה ביקורות.אסון למכבי כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 17:16אתה אומר שישפטו על פי מעשים ואז שופט לפי מילים
התייחסתי לציטוט "בחדרי חדרים אומרים שיעשו הכל כדי שבוסקילה יהיה אצלנו" - נמתין למעשים.
- בז'רנו
- קיבל.ה 802 לייקים
-
- קיבל.ה 165 לייקים
בוא נגיד שאני מאד מקווה שהתגובה הזו היא חלק מהמו"מ כדי שרמת גן יסגרו את זה בנינו ולא יפעילו לחץ כאילו מחר יכולים למכור למכבי.
-
- קיבל.ה 1000 לייקים
תגובה מאדדדד מאכזבתתת
-
- קיבל.ה 850 לייקים
מציע שתשימו לב שאין תגובה בכתב רשמית של המועדון. הכל "כתבות וציטוטים" באתרים השונים של כל מיני כתבלבים.
התגובה הרשמית היחידה שצפיתי בה ושמעתי - היא תגובת הדובר במסיבת העיתונאים.
היא היתה מעולה לא מתלהמת, נאמר בה רק שלומדים את פסק הדין ונגיב. וכמובן שהפועל רוצה את בוסקילה.
לי ברור, שמתנהל מומ ומנסים להגיע להבנות.
התגובה הרשמית היחידה שצפיתי בה ושמעתי - היא תגובת הדובר במסיבת העיתונאים.
היא היתה מעולה לא מתלהמת, נאמר בה רק שלומדים את פסק הדין ונגיב. וכמובן שהפועל רוצה את בוסקילה.
לי ברור, שמתנהל מומ ומנסים להגיע להבנות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1681 לייקים
אין לו כרגע חוזה מאושר על ידי הבקרה.red in blood כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 15:49שוב, היה לו חוזה תקף מופקד בבקרה, על אותם סכומים בדיוק.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 08:23זה לא משנה.red in blood כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 06:25
אבל לפי הכתוב בבוררות, הופקד בבקרה החוזה הקודם שלו, ששם היה לו בדיוק אותו שכר.
במצב כזה, הם כן סיפקו את הערבות הזו.
א. נגיד מכבי רוצים לנהל איתו מו"מ מותר להם או לא? הוא הרי תחת חוזה אבל חוזה שלא מוכר וידוע לאף אחד, מותר להם?
ב. החוזה נחתם לפני שנה, האם ר"ג הם אלו שמחוייבים לו חוזית מאחר והוא חתום? אם כן הם אלו שהיו צריכים לשלם לו את המשכורת, זה קרה?
ד. אם ר"ג מחליטים לא להפקיד את החוזה האם זה אומר שאסור לו לשחק בשום קבוצה? מה אז משמעות החוזה?
ה. אם אני עכשיו מחתים את מלמלד למשל... אני יכול לחתום איתו על 3 חוזים שונים, לכל שנה חוזה ולהפקיד רק את החוזה לשנה הקרובה. אני יכול לחלק ככה מענקי חתימה ועוד מלא דברים כדי להקל על התשלומים ולפטור את עצמי מבעיות מול הבקרה...
בקיצור יכול להיות שההחלטה של הבורר נכונה משפטית אבל היא מעלה הרבה סוגיות מענינות ואף סתירות פנימיות בנוגע לחוזים בכדורגל הישראלי.
לפי הפרסומים (שכל זה מתבסס על זה שהם נכונים, אם לא אז המצב באמת שונה) ההבדל היחיד בינהם היה מתי החוזה נגמר. לא היה מצב שלא היה חוזה שמופקד או שהיה חוזה עם תנאי תשלומים שונים.
ולראיה הוא לא רשום כרגע בשום קבוצה כשחקן פעיל.
הבורר להבנתי אמר 2 דברים.
1. כמו במקרה של שחקן שהוחתם על חוזה אבל לא עברה בבקרה, עצם החתימה על החוזה מחייבת את שני הצדדים.
2. גם אם החוזה לא יהיה בסוף בעל משמעות בהתאם לתקנון מאחר ובוסקילה סים את העונה החוגג טרם מלאו לו 21 הוא לא יכול להתאמן ולעבןר לשום קבוצב ללא אישור ר"ג.
מאחר ולהבנתי אין באפשרות בוסקילה לפנות לועדה למעמעד השחקן הפועל והוא קיוו שהבורר יפסוק על סכום אותו יש להעביר לצורך השלמת העיסקה. הבורר החליט לא לגעת בנושא זה והשאיר לר"ג את הזכוצ לדרוש מה שהיא רוצה.
-
- קיבל.ה 429 לייקים
ההודעה של הפועל ת"א נוסחה כנראה בתאום עם השחקן וסוכנו. זה רק מתחיל.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 18:26אין לו כרגע חוזה מאושר על ידי הבקרה.red in blood כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 15:49שוב, היה לו חוזה תקף מופקד בבקרה, על אותם סכומים בדיוק.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 08:23
זה לא משנה.
ולראיה הוא לא רשום כרגע בשום קבוצה כשחקן פעיל.
הבורר להבנתי אמר 2 דברים.
1. כמו במקרה של שחקן שהוחתם על חוזה אבל לא עברה בבקרה, עצם החתימה על החוזה מחייבת את שני הצדדים.
2. גם אם החוזה לא יהיה בסוף בעל משמעות בהתאם לתקנון מאחר ובוסקילה סים את העונה החוגג טרם מלאו לו 21 הוא לא יכול להתאמן ולעבןר לשום קבוצב ללא אישור ר"ג.
מאחר ולהבנתי אין באפשרות בוסקילה לפנות לועדה למעמעד השחקן הפועל והוא קיוו שהבורר יפסוק על סכום אותו יש להעביר לצורך השלמת העיסקה. הבורר החליט לא לגעת בנושא זה והשאיר לר"ג את הזכוצ לדרוש מה שהיא רוצה.