מור בוסקילה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1929 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:39
ranjef כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:11
אל באנדי כתב:
שוב
תשנה את השם ספרא לינאי
אותה סיטואציה
עובר בשקט?
או יוצאים על עופר ינאי על התנהלות?
אם במקום ספרא היו קוראים לו ינאי, אלוהים ישמור מה שהיה קורה פה.
"חובבנים!!!" "פניתם לשחקן תחת חוזה יא ליצנים!!" "איפה הפועל שלי?!?!?"
אבל קוראים לו פרימור, אז הכל טוב , ולכן הפועל רג אשמה.
אין פה אחד שכתב שהפועל ר״ג אשמה
לא באמת צריך להתייחס ברצינות לטיעונים מז'אנר "במצב כלשהו שאינו המציאות, בטח היה קורה משהו שאני מדמיין, וזה היה מוכיח שצדקתי לכל אורך הדרך"
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  466 לייקים

אני חושב שאנחנו הקבוצה היחידה שמסוגלת להפסיד לניר ענבר במאבק משפטי
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  652 לייקים

"ר"ג תחפש קבוצה שתשאיל לה את בוסקילה"
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=516478

כותרת מטומטמת ברמות, אם בוסקילה יחתום בקבוצה חדשה בתנאי שישאילו אותו חזרה לר"ג הוא כבר ישאר בר"ג ויעבור להפועל בשכר משודרג.
RedDrifter
קיבל.ה  163 לייקים

Sin Queso כתב: 27 אוגוסט 2025, 13:55 "ר"ג תחפש קבוצה שתשאיל לה את בוסקילה"

כותרת מטומטמת ברמות, אם בוסקילה יחתום בקבוצה חדשה בתנאי שישאילו אותו חזרה לר"ג הוא כבר ישאר בר"ג ויעבור להפועל בשכר משודרג.
מחפשים קליקים שם בספורט 5.

בקיצור, כל עוד בוסקילה דבק בעמדתו נראה אותו בהפועל - השאלה האמיתית היא מי ימצמץ קודם וכמה זמן עוד נצטרך לחכות לו. אני מהמר שנראה אותו פה רק ב21 לספטמבר ולא יום לפני.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5544 לייקים

שחר כתב: 27 אוגוסט 2025, 13:31
רדפוקס כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:40
שחר כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:08

לגבי זה, פשוט לא נכון. הם עובדים עם העורך דין מספר אחת בתחום ואני יודע מצד ג' שעד ממש שעה לפני הפסיקה הוא היה בטוח בקייס של הפועל.
אובייסלי הם טעו, אבל כנראה שהיתה פה איזו לקונה משפטית שלא נידונה בעבר ומקרה מאוד מיוחד.
שוב, ברור שמבחן התוצאה היא פה כשלון או היה הצלחה, אבל זה ממש לא כמו שכתבת פה, כי הם היו בטוחים שמבחינה משפטית הצדק איתם.
זה כן נכון וזה לא מעניין מי זה העורך דין וכמה הוא מוצלח בתחומו, יש פה כשל רציני בייעוץ המשפטי.
כל מי שיש לו ידע משפטי בסיסי שקורא את הסעיפים הרלוונטים בתקנון רואה שיש פה פלונטר רציני להפועל אפילו בתרחיש (הלא סביר משפטית) שהבורר יכיר בכך שאין לבוסקילה חוזה תקף.
אתה קראת את כל הטיעונים של הפועל? זה קל להציג את החיים כשחור או לבן, אבל זה לא תמיד עובד ככה. אם כי בדיעבד זו חוכמה הכי קטנה.
כן קראתי את פסק הביניים של הבורר (זה שקבע שבוסקילה לא יכול להתאמן) ושם הבנתי שמצבנו לא טוב.
drorjacHA

Sin Queso כתב: 27 אוגוסט 2025, 13:55 "ר"ג תחפש קבוצה שתשאיל לה את בוסקילה"

למה? לפי מה שאני מכיר הם יכולים לבחור לבחור למכור אותו למכבי לצורך העניין. כלומר הם לא צריכים את הסכמתו.
הוא יכול לעשות שביתה ולא לחתום על חוזה ואז באמת נכנסים למצב מסובך.

מהתחלה היו צריכים לדבר עם הפועל ר״ג ולמצוא פשרה ולא להתנהל באופן כוחני כזה
שחר
קיבל.ה  1624 לייקים

רדפוקס כתב: 27 אוגוסט 2025, 14:00
רדפוקס כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:40
זה כן נכון וזה לא מעניין מי זה העורך דין וכמה הוא מוצלח בתחומו, יש פה כשל רציני בייעוץ המשפטי.
כל מי שיש לו ידע משפטי בסיסי שקורא את הסעיפים הרלוונטים בתקנון רואה שיש פה פלונטר רציני להפועל אפילו בתרחיש (הלא סביר משפטית) שהבורר יכיר בכך שאין לבוסקילה חוזה תקף.
אתה קראת את כל הטיעונים של הפועל? זה קל להציג את החיים כשחור או לבן, אבל זה לא תמיד עובד ככה. אם כי בדיעבד זו חוכמה הכי קטנה.
כן קראתי את פסק הביניים של הבורר (זה שקבע שבוסקילה לא יכול להתאמן) ושם הבנתי שמצבנו לא טוב.
זה לא מה ששאלתי.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5544 לייקים

שחר כתב: 27 אוגוסט 2025, 14:07
רדפוקס כתב: 27 אוגוסט 2025, 14:00
זה לא מה ששאלתי.
טיעוני הצדדים רשומים שם.
ranjef
קיבל.ה  1641 לייקים

teknoboy כתב: 27 אוגוסט 2025, 13:43
ranjef כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:11 אם במקום ספרא היו קוראים לו ינאי, אלוהים ישמור מה שהיה קורה פה.
"חובבנים!!!" "פניתם לשחקן תחת חוזה יא ליצנים!!" "איפה הפועל שלי?!?!?"
אבל קוראים לו פרימור, אז הכל טוב , ולכן הפועל רג אשמה.
לא באמת צריך להתייחס ברצינות לטיעונים מז'אנר "במצב כלשהו שאינו המציאות, בטח היה קורה משהו שאני מדמיין, וזה היה מוכיח שצדקתי לכל אורך הדרך"
רוב האנשים פה יודעים שזה מה שהיה קורה.
איך הם יודעים? כי זה קורה ברגעים אלו כמה אשכולות מפה.
גם אתה יודע את זה.
עכשיו אפשר לחזור לטיעונים האמורפיים על "ערכי הפועל" כשפרימור פונה לשחקן תחת חוזה ועוד מביא אותו למחנה אימונים באהלן אהלן.
אלו הרי ערכי הפועל מימים ימימה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1929 לייקים

ranjef כתב: 27 אוגוסט 2025, 14:28

גם אתה יודע את זה.
עכשיו אפשר לחזור לטיעונים האמורפיים על "ערכי הפועל" כשפרימור פונה לשחקן תחת חוזה ועוד מביא אותו למחנה אימונים באהלן אהלן.
אני לא יודע, הרוב לא יודעים וגם אתה לא יודע, כי הדברים שמדברים עליהם במקביל הם לא הדבר שמדברים עליו פה, גם אם יש ביניהם קצת דמיון
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
amorphis
קיבל.ה  165 לייקים

ranjef כתב: 27 אוגוסט 2025, 14:28

גם אתה יודע את זה.
הוא לא היה תחת חוזה שהופקד בבקרה, זאת הסיבה שהפועל פנתה אליו ובגלל זה היתה בוררות ולצערי הפסדנו ובהחלט צריך ללמוד מזה. מסכים שלא צריך לשרוף את רמת גן במידה ויש צדק בטענות שלהם.
אבל זה קשור לערכי הפועל? שטיות לדעתי.

אישית לא היתה לי בעיה עם ינאי, ההפך, עד שצייץ בצורה שפגעה בלגיטימיות המאבק של משפחות החטופים ובסולידריות איתם.
זה מבחינתי בהחלט כן ערכי הפועל.
אבל שוב הדיון הזה צריך להיות באשכול הארוך על ינאי בפורום כדורסל.
ההוא מפעם
קיבל.ה  278 לייקים

ו
לא שכחתי כתב: 27 אוגוסט 2025, 13:34

ציוץ של צנצי מלפני שעתיים: מורבוס אמר לר"ג שהוא ישחק רק בהפועל. הקבוצות במו"מ. כל שם של קבוצה אחרת (מכבי) נועד להעלות את המחיר שלו.

מנחם
א. בוסקילה ( צנציפר בשם הסוכן} כול להגיד מה שהוא רוצה, אם מכבי תציע מיליון יורו (הם לא) הוא ישחק במכבי או בר"ג.
ב. עומר אצילי נחת בחיפה ואף הצטלם עם המדים שלהם

כמו שכתתי סביר מאוד שמור בוסקילה ישחק בהפועל אבל זה עלה לנו בכסף בהכנת הקבוצה ובתדמית.
להיות שאנן זה לחזור על הטעות הקודמת ( כמובן שהכוונה לא אלינו בפורום אלה להנהלה )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  425 לייקים

סיכוי גבוה מאוד שיהיה בהפועל
תנשמו
אפילו יותר מהם ממה שאנחנו חושבים
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5544 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 27 אוגוסט 2025, 14:59 סיכוי גבוה מאוד שיהיה בהפועל
תנשמו
אפילו יותר מהם ממה שאנחנו חושבים
גם על דיארה אמרו ככה.
yoni143
קיבל.ה  149 לייקים

גם אם בסוף מור בוסקילה לא ישחק אצלנו, ההנהלה תביא שחקן ברמה גבוהה ובכסף גדול על מנת לפצות את ברדה ואת האוהדים. בטוח בזה. ולגבי מור בוסקילה אם לא עכשיו אז בעתיד יהיה פה. לגבי רמת גן, לנתק איתם כל שיתוף פעולה והשאלת שחקנים בעתיד.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  881 לייקים

אסון למכבי כתב: 27 אוגוסט 2025, 10:07
L.S כתב: 27 אוגוסט 2025, 10:04 חייב להגיד שהדר כתבת מתחילה לעלות לי על העצבים עם הכתבות שלה לאחרונה
אין דבר יותר מפחיד בעולם מאישה ממורמרת ופגועה.
להרחיק להשמיד להשמיץץץץ!!!!111
חחח הראיתי לזוגתי את ההודעה היא צחקה ואמרה שאתה צודק אל להתייחס לטרחני הפורום יפי הדבשת הווקיסטים-צדקנים שאיומים אלימים על משתמשים עוברים לידם בשקט אבל כשזה נוגע לפגיעה רגשית בקטגוריה הנכונה הפוליטית חייבים להשמיע את קולם יפה הבלורית
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  465 לייקים

El dudernio כתב: 27 אוגוסט 2025, 08:23
red in blood כתב: 27 אוגוסט 2025, 06:25
הלוטוס הלבן כתב: 27 אוגוסט 2025, 05:11 נניח שבוסקילה היה שחקן אלמוני.
נניח שר"ג משלמת לו 30000 שח עלות מעביד לחודש.
נניח שר"ג מגישה לבקרה תקציב שנתי של 5 מיליון שח לשנה. החוזה של בוסקילה לא מופקד בבקרה.
בפועל יש להם תקציב הוצאות של 5360000 שח. הבקרה דורשת מהם ערבויות לפי מפתח של הכנסות צפויות פחות הוצאות צפויות לפי חוזים.
במצב כזה "חוסכים" ערבויות של 360000 שח.
אבל לפי הכתוב בבוררות, הופקד בבקרה החוזה הקודם שלו, ששם היה לו בדיוק אותו שכר.
במצב כזה, הם כן סיפקו את הערבות הזו.
זה לא משנה.
א. נגיד מכבי רוצים לנהל איתו מו"מ מותר להם או לא? הוא הרי תחת חוזה אבל חוזה שלא מוכר וידוע לאף אחד, מותר להם?
ב. החוזה נחתם לפני שנה, האם ר"ג הם אלו שמחוייבים לו חוזית מאחר והוא חתום? אם כן הם אלו שהיו צריכים לשלם לו את המשכורת, זה קרה?
ג. במה שונה החוזה החתום מול ר"ג שלא הופקד בחוזה החתום מול הפועל?
ד. אם ר"ג מחליטים לא להפקיד את החוזה האם זה אומר שאסור לו לשחק בשום קבוצה? מה אז משמעות החוזה?
ה. אם אני עכשיו מחתים את מלמלד למשל... אני יכול לחתום איתו על 3 חוזים שונים, לכל שנה חוזה ולהפקיד רק את החוזה לשנה הקרובה. אני יכול לחלק ככה מענקי חתימה ועוד מלא דברים כדי להקל על התשלומים ולפטור את עצמי מבעיות מול הבקרה...

בקיצור יכול להיות שההחלטה של הבורר נכונה משפטית אבל היא מעלה הרבה סוגיות מענינות ואף סתירות פנימיות בנוגע לחוזים בכדורגל הישראלי.
שוב, היה לו חוזה תקף מופקד בבקרה, על אותם סכומים בדיוק.
לפי הפרסומים (שכל זה מתבסס על זה שהם נכונים, אם לא אז המצב באמת שונה) ההבדל היחיד בינהם היה מתי החוזה נגמר. לא היה מצב שלא היה חוזה שמופקד או שהיה חוזה עם תנאי תשלומים שונים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  652 לייקים

הודעה רשמית מפי הפועל ת״א:
״הפועל ת"א פעל ביושרה ובתום לב, בהתאם לתקנוני ההתאחדות ולנתונים שהונחו בפנינו ע"י השחקן ובהתאם להמלצות היועץ המשפטי של המועדון. אנו בטוחים בצדקת דרכנו ושלמים איתה - גם היום היינו חוזרים על אותן הפעולות בדיוק. הפועל תל אביב לא שידלה את מור בוסקילה לחתום בשורותיה. השחקן הגיע לשולחן המשא ומתן כשהוא ללא חוזה בהתאחדות לכדורגל לעונת המשחקים הקרובה. לא נעשה כאן שום ניסיון "לבצע מחטף". הבהרנו והצהרנו שלא חשבנו, ולו לרגע, שהמעבר הזה יתממש ללא תמורה כספית, ולהפועל רמת גן הוצעו סכומי כסף מכובדים מאוד בגין השבחתו של השחקן, גם לאחר שבוסקילה חתם בהפועל ת"א ואף לאחר שהוגשה התביעה.בפסק הבורר ישנן, לדעתנו כמובן, קביעות והכרעות משוללות כל יסוד משפטי או היגיון בריא, בלשון המעטה, שלא מתאימות לשנת 2025 - ונעצור כאן.מור רוצה לשחק בהפועל תל אביב. בכוונתו להילחם על זכותו החוקית לשחק בהפועל ולשם כך לבטל את החלטת הבורר. אנחנו כמובן נצטרף להליך ונעשה זאת ביחד, בלי לחסוך במאמצים״
RedDrifter
קיבל.ה  163 לייקים

בקיצור אין כל כוונה לשלם את מה שחמיאס רוצה
עידןס
קיבל.ה  26 לייקים

״בכוונתו להילחם על זכותו החוקית לשחק בהפועל ולשם כך לבטל את החלטת הבורר.״
זה משפט שאני אישית לא אוהב
מעין זריקת אחריות, למרות המשפט שבא אחריו.
קפבלנקה
קיבל.ה  523 לייקים

הסיכוי לבטל פסק בורר קרוב לאפס.

צריך לשלם לרמת גן ולסיים את זה.
לא שכחתי
קיבל.ה  44 לייקים

תגובה מתחמקת. מאשימים את השחקן, מה זו ההיתממות הזאת? לא בדקתם בעצמכם אם החוזה תקף? זרמתם כי הוא אמר? בקצב הזה הוא באמת יגיע למכבי ובצדק כי ההתנהלות הזאת מאכזבת מאוד
לירון האדום
קיבל.ה  2550 לייקים

איזה קהל טרחני
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5544 לייקים

תגובה שמעליבה את האינטליגנציה. רק מסריח את כל העסק עוד יותר.
קפבלנקה
קיבל.ה  523 לייקים

רק לי נראה משונה שהם הוציאו את זה לעיתונאים אבל לא כהודעת מועדון בפלטפורמות של הסושיאל?
שחר
קיבל.ה  1624 לייקים

לירון האדום כתב: 27 אוגוסט 2025, 16:23 איזה קהל טרחני
!
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1375 לייקים

רדפוקס כתב: 27 אוגוסט 2025, 16:23 תגובה שמעליבה את האינטליגנציה. רק מסריח את כל העסק עוד יותר.
עזוב זה לא באמת תגובה. זה נטו מו״מ
כל עוד יש מו״מ הם לא באמת יכולים להוציא תגובה כמו שאנחנו מצפים
talb55
קיבל.ה  200 לייקים

בעדינות אומר, שבתוך החדרים אומרים שיעשו הכל כדי שבוסקילה יהיה אצלנו. על אף הקשיים של ר״ג, בסוף יהיה בסדר.
אל תאמינו לאף דם רע או מניפולציות כאלה ואחרות שכתבים ממדורי הרכילות כותבים
קובי
קיבל.ה  249 לייקים

https://www.one.co.il/Article/306575.html
"עורך הדין זולטי הכריע בבוררות, וקבע כי רועי זיקרי יוכל לעבור לכל קבוצה מלבד הפועל ת”א.
עו"ד זולטי לא הסכים לשחרר את השחקן להפועל ת"א בשל העובדה שהפועל תל אביב וכפר סבא מתמודדות בצמרת הליגה הלאומית.
בתגובה, במתחם חודורוב זועמים על החלטת הבורר, שכן הוא יכול לעבור באותה נשימה לקבוצה אחרת שמתחרה עם הפועל כפ"ס על העלייה."

אחרי הקריאה של החלטת הבוררות של אמיר זולטי לגבי רועי זקרי, החלטה שמוצאים אותה בקלות בגוגל, מי שהחליט, בהפועל תל אביב , על זלוטי כבורר הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5544 לייקים

talb55 כתב: 27 אוגוסט 2025, 16:48 בעדינות אומר, שבתוך החדרים אומרים שיעשו הכל כדי שבוסקילה יהיה אצלנו. על אף הקשיים של ר״ג, בסוף יהיה בסדר.
הם ישפטו אך ורק על המעשים ולא על אימרות כאלו ואחרות וגם לא על ספקולציות של התקשורת.
בינתיים התנהלות רעה שלהם ותגובה שמעליבה את האינטליגנציה.
אסון למכבי
קיבל.ה  37 לייקים

רדפוקס כתב: 27 אוגוסט 2025, 17:01
talb55 כתב: 27 אוגוסט 2025, 16:48 בעדינות אומר, שבתוך החדרים אומרים שיעשו הכל כדי שבוסקילה יהיה אצלנו. על אף הקשיים של ר״ג, בסוף יהיה בסדר.
הם ישפטו אך ורק על המעשים ולא על אימרות כאלו ואחרות וגם לא על ספקולציות של התקשורת.
אתה אומר שישפטו על פי מעשים ואז שופט לפי מילים
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  541 לייקים

ממה שאני קורא בין השורות, יתכן שדווקא ר״ג נהגה בחוסר תום לב כלפי השחקן ולמעשה אותו חוזה שכביכול הופקד בבקרה הוא לא חוזה שחתם עליו ותקף. אולי אני הוזה, אבל לא ברור אחרת איך השחקן הגיע לשולחן מו״מ עם טיעון שאין לו חוזה בר״ג. העובדה שמצויין גם שהוא רוצה לשחק אצלנו מצביעה על כך שאין איזה סכסוך בינינו לבין השחקן בשלב זה אלא כולם מלבד ר״ג מסכימים שמשהו התנהל בצורה לא נכונה ולשחקן יש את הזכות והאפשרות לשחק אצלנו. נראה מה יקרה בקיצור.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5544 לייקים

אסון למכבי כתב: 27 אוגוסט 2025, 17:16
רדפוקס כתב: 27 אוגוסט 2025, 17:01
אתה אומר שישפטו על פי מעשים ואז שופט לפי מילים
להוציא תגובה רשמית זה מעשה ואם התגובה לא טובה ומזלזלת באינטליגנציה של הקוראים אז אני בהחלט אעביר עליה ביקורות.
התייחסתי לציטוט "בחדרי חדרים אומרים שיעשו הכל כדי שבוסקילה יהיה אצלנו" - נמתין למעשים.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  802 לייקים

htafan99 כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:53
Spiderman כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:15
htafan99 כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:07

סתום תפה, זה היה בציניות, זה שאין לך שכל להבין את זה זה בעיה שלך.

וכן אני מעדיף את עזו 10 פעמים על בוסקילה אז לך חפש ת'חברים שלך.
תעוף מפה גרמני
סתכל בהודעות הקודמות שלי ותראה שקראתי להם הזונה 12, גרמני זה אתה 10 דורות אחורה.
לפני 10 דורות,הוא יכול להיות כנראה באוורי,פרוסי או סקסוני.לא היה אז עם גרמני כפי שאנחנו מכירים אותו כיום
amorphis
קיבל.ה  165 לייקים

בוא נגיד שאני מאד מקווה שהתגובה הזו היא חלק מהמו"מ כדי שרמת גן יסגרו את זה בנינו ולא יפעילו לחץ כאילו מחר יכולים למכור למכבי.
נועם שחם
קיבל.ה  1000 לייקים

שחר כתב: 27 אוגוסט 2025, 16:39
לירון האדום כתב: 27 אוגוסט 2025, 16:23 איזה קהל טרחני
!
תגובה מאדדדד מאכזבתתת
אדום ותיק
קיבל.ה  850 לייקים

מציע שתשימו לב שאין תגובה בכתב רשמית של המועדון. הכל "כתבות וציטוטים" באתרים השונים של כל מיני כתבלבים.
התגובה הרשמית היחידה שצפיתי בה ושמעתי - היא תגובת הדובר במסיבת העיתונאים.
היא היתה מעולה לא מתלהמת, נאמר בה רק שלומדים את פסק הדין ונגיב. וכמובן שהפועל רוצה את בוסקילה.
לי ברור, שמתנהל מומ ומנסים להגיע להבנות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
El dudernio
קיבל.ה  1681 לייקים

red in blood כתב: 27 אוגוסט 2025, 15:49
red in blood כתב: 27 אוגוסט 2025, 06:25

אבל לפי הכתוב בבוררות, הופקד בבקרה החוזה הקודם שלו, ששם היה לו בדיוק אותו שכר.
במצב כזה, הם כן סיפקו את הערבות הזו.
זה לא משנה.
א. נגיד מכבי רוצים לנהל איתו מו"מ מותר להם או לא? הוא הרי תחת חוזה אבל חוזה שלא מוכר וידוע לאף אחד, מותר להם?
ב. החוזה נחתם לפני שנה, האם ר"ג הם אלו שמחוייבים לו חוזית מאחר והוא חתום? אם כן הם אלו שהיו צריכים לשלם לו את המשכורת, זה קרה?
ד. אם ר"ג מחליטים לא להפקיד את החוזה האם זה אומר שאסור לו לשחק בשום קבוצה? מה אז משמעות החוזה?
ה. אם אני עכשיו מחתים את מלמלד למשל... אני יכול לחתום איתו על 3 חוזים שונים, לכל שנה חוזה ולהפקיד רק את החוזה לשנה הקרובה. אני יכול לחלק ככה מענקי חתימה ועוד מלא דברים כדי להקל על התשלומים ולפטור את עצמי מבעיות מול הבקרה...

בקיצור יכול להיות שההחלטה של הבורר נכונה משפטית אבל היא מעלה הרבה סוגיות מענינות ואף סתירות פנימיות בנוגע לחוזים בכדורגל הישראלי.
לפי הפרסומים (שכל זה מתבסס על זה שהם נכונים, אם לא אז המצב באמת שונה) ההבדל היחיד בינהם היה מתי החוזה נגמר. לא היה מצב שלא היה חוזה שמופקד או שהיה חוזה עם תנאי תשלומים שונים.
אין לו כרגע חוזה מאושר על ידי הבקרה.
ולראיה הוא לא רשום כרגע בשום קבוצה כשחקן פעיל.

הבורר להבנתי אמר 2 דברים.
1. כמו במקרה של שחקן שהוחתם על חוזה אבל לא עברה בבקרה, עצם החתימה על החוזה מחייבת את שני הצדדים.

2. גם אם החוזה לא יהיה בסוף בעל משמעות בהתאם לתקנון מאחר ובוסקילה סים את העונה החוגג טרם מלאו לו 21 הוא לא יכול להתאמן ולעבןר לשום קבוצב ללא אישור ר"ג.

מאחר ולהבנתי אין באפשרות בוסקילה לפנות לועדה למעמעד השחקן הפועל והוא קיוו שהבורר יפסוק על סכום אותו יש להעביר לצורך השלמת העיסקה. הבורר החליט לא לגעת בנושא זה והשאיר לר"ג את הזכוצ לדרוש מה שהיא רוצה.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  429 לייקים

El dudernio כתב: 27 אוגוסט 2025, 18:26
red in blood כתב: 27 אוגוסט 2025, 15:49

זה לא משנה.

אין לו כרגע חוזה מאושר על ידי הבקרה.
ולראיה הוא לא רשום כרגע בשום קבוצה כשחקן פעיל.

הבורר להבנתי אמר 2 דברים.
1. כמו במקרה של שחקן שהוחתם על חוזה אבל לא עברה בבקרה, עצם החתימה על החוזה מחייבת את שני הצדדים.

2. גם אם החוזה לא יהיה בסוף בעל משמעות בהתאם לתקנון מאחר ובוסקילה סים את העונה החוגג טרם מלאו לו 21 הוא לא יכול להתאמן ולעבןר לשום קבוצב ללא אישור ר"ג.

מאחר ולהבנתי אין באפשרות בוסקילה לפנות לועדה למעמעד השחקן הפועל והוא קיוו שהבורר יפסוק על סכום אותו יש להעביר לצורך השלמת העיסקה. הבורר החליט לא לגעת בנושא זה והשאיר לר"ג את הזכוצ לדרוש מה שהיא רוצה.
ההודעה של הפועל ת"א נוסחה כנראה בתאום עם השחקן וסוכנו. זה רק מתחיל.
שליחת תגובה