אמיתי? אז הוא יהיה בביתר זה הכי הגיוני
מור בוסקילה
- רווי
- קיבל.ה 841 לייקים
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 164 לייקים
כשחקן אתה חושב אחרת.
לא בטוח בכלל שימצא את מקומו בסגל שלהם, לא יהיה מהלך חכם שלו להיקבר שם.
הפועל הבטיחו לו לשחק והרבה, לכן בא אלינו.
- 7even
- קיבל.ה 3194 לייקים
חושב שלא ירדת לסוף דעת ואתה סתם קופץ. ברור ששחקן לא עובד עם החוזה שלו כמו ב NBA. נו באמת, קצת קרדיט.רדפוקס כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 08:11מה זה לא יחתום על חוזה חדש בקבוצה חדשה? זה לא טרייד ב-NBA זה לא עובד ככה, ששחקן עובר קבוצה הוא חותם איתה על חוזה חדש.
אם הוא לא יסכים אז אין מעבר והוא ישאר ברמת גן עד תום החוזה אבל הם בתגובה ירמזו לו שכדורגל הוא לא ישחק העונה.
זה שווה לשחקן בן 21 כדי לשחק בהפועל תל אביב? לא ולא יקרה.
בקיצור זה לא באמת תלוי בבוסקילה, אם יקבל הצעה מבית״ר, נתניה, אשדוד או חיפה הוא ילך לשם.
זה תלוי רק בהפועל ואם הפועל תהיה מוכנה לשלם יותר מכל קבוצה אחרת שתרצה אותו עבור שירותיו (וגם אז אם רמת גן יחליטו לעשות שרירים אין לנו סיי בעניין).
ועוד מילה על ההתנהלות - מי שהלך על המהלך הכוחני והזחוח הזה הקיץ צריך להוציא הודעה מסודרת שכוללת התנצלות כלפי השחקן והקהל ויפה שעה אחת קודם. בינתיים צרצרים.
הבורר קבע שבוסקילה שחקן ר"ג עד סיום עונת 25/26, נכון?
כלומר: אם הוא נשאר בר"ג(בין אם ישחק בה או לא), הוא מסיים חוזה בסופשנה והוא שחקן חופשי בסיום העונה.
ולכן, אם כל רצונו הוא לשחק בהפועל, ור"ג תחליט כן למכור אותו, יש לו אפשרות לחתום בקבוצה החדשה עד סוף השנה בלבד בהנחה והקבוצה הזו תסכים. גם במקרה הזה הוא שחקן חופשי בסיום העונה.
אף קבוצה הרילא תתן לר"ג את ה-1.5 מיליון שהם רוצים בידיעה שהשחקן עוזב בסוף העונה.
אז שוב חוזר למה שאמרתי לפני 4 הודעות - אם ירצה להקריב שנה או לא...בסוף זה תלוי בו ובו בלבד.
(אני גם לא רואה אותו חותם עכשיו במכבי או בית"ר אחרי שהוא כבר חודשיים לובש מדים של הפועל. מוזר, אבל קרו דברים מעולם. )
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 85 לייקים
מה שבטוח - אם בסופו של דבר מורבוס לא בהפועל ונמכר למתחרה שלנו בליגת העל בסכומים שקרובים למה שאנחנו הצענו, שיצאו לתקשורת ויצהירו שלא יעשו יותר עסקים עם הפועל רמת גן כל עוד חמיאס הבעלים שם. אפילו לא השאלה, אפילו לא שחקן נוער... כלום.
לגבי בוסקילה - אכן לא לאמין יאמל. שמעתי אוהדי נתניה שטוענים שברנס טוב ממנו... זה המצב כרגע. לא צריך להתפזר לאיזורי ה2 מליון ש"ח כדי לכבות את השריפה הזאת.
לגבי בוסקילה - אכן לא לאמין יאמל. שמעתי אוהדי נתניה שטוענים שברנס טוב ממנו... זה המצב כרגע. לא צריך להתפזר לאיזורי ה2 מליון ש"ח כדי לכבות את השריפה הזאת.
-
- קיבל.ה 526 לייקים
ברור שאוהדי נתניה יגידו את זה על שחקן שלהם.. אבל לפחות מהמעט שאפשר לראות בוסקילה טוב יותר בדריבל וסיומת.דולימנגה99 כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:07 מה שבטוח - אם בסופו של דבר מורבוס לא בהפועל ונמכר למתחרה שלנו בליגת העל בסכומים שקרובים למה שאנחנו הצענו, שיצאו לתקשורת ויצהירו שלא יעשו יותר עסקים עם הפועל רמת גן כל עוד חמיאס הבעלים שם. אפילו לא השאלה, אפילו לא שחקן נוער... כלום.
אני דווקא חושב שצריך לעשות הכל כדי שהוא יהיה אצלנו, למרות שברור שזה לא תלוי רק בנו. יש פה נזק מקצועי ותדמיתי. לא יוכל להיות לפרימור וספרא פרצוף לבוא מול האוהדים אחרי שיט כזה. עובדה שעד עכשיו הם לא מסוגלים לצאת עם הודעה.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
האם הוא שווה לנו 600 אלף אירו בשנת חוזה? ארבעה חודשים מהיום הוא שחקן שלנו ב1/6 מחיר.קפבלנקה כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:18ברור שאוהדי נתניה יגידו את זה על שחקן שלהם.. אבל לפחות מהמעט שאפשר לראות בוסקילה טוב יותר בדריבל וסיומת.דולימנגה99 כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:07 מה שבטוח - אם בסופו של דבר מורבוס לא בהפועל ונמכר למתחרה שלנו בליגת העל בסכומים שקרובים למה שאנחנו הצענו, שיצאו לתקשורת ויצהירו שלא יעשו יותר עסקים עם הפועל רמת גן כל עוד חמיאס הבעלים שם. אפילו לא השאלה, אפילו לא שחקן נוער... כלום.
אני דווקא חושב שצריך לעשות הכל כדי שהוא יהיה אצלנו, למרות שברור שזה לא תלוי רק בנו. יש פה נזק מקצועי ותדמיתי. לא יוכל להיות לפרימור וספרא פרצוף לבוא מול האוהדים אחרי שיט כזה. עובדה שעד עכשיו הם לא מסוגלים לצאת עם הודעה.
למרות הפאדיחה, הפועל צריכה להתרכז לעלות חזרה למעלה - לא לשרוף את הכסף הזה עליו במקום על חיזוק שאנחנו כל כך צריכים.
שישאר ברמת גן עד ינואר, יעלה, ישחק, ייתן הכל ואז נחתים אותו בלי שחמיאס יכול להגיד לנו משהו, נציע לו 300 אלף שח לשחרור מידי בינואר.
-
- קיבל.ה 526 לייקים
אם הוא לא מסכים לחתום באף קבוצה אחרת, רמת גן קוברים אותו ביציע עד סוף העונה. לפחות כרגע, מבחינתו, זה גזר דין מוות לקריירה.RedDrifter כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:25האם הוא שווה לנו 600 אלף אירו בשנת חוזה? ארבעה חודשים מהיום הוא שחקן שלנו ב1/6 מחיר.קפבלנקה כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:18ברור שאוהדי נתניה יגידו את זה על שחקן שלהם.. אבל לפחות מהמעט שאפשר לראות בוסקילה טוב יותר בדריבל וסיומת.דולימנגה99 כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:07 מה שבטוח - אם בסופו של דבר מורבוס לא בהפועל ונמכר למתחרה שלנו בליגת העל בסכומים שקרובים למה שאנחנו הצענו, שיצאו לתקשורת ויצהירו שלא יעשו יותר עסקים עם הפועל רמת גן כל עוד חמיאס הבעלים שם. אפילו לא השאלה, אפילו לא שחקן נוער... כלום.
למרות הפאדיחה, הפועל צריכה להתרכז לעלות חזרה למעלה - לא לשרוף את הכסף הזה עליו במקום על חיזוק שאנחנו כל כך צריכים.
שישאר ברמת גן עד ינואר, יעלה, ישחק, ייתן הכל ואז נחתים אותו בלי שחמיאס יכול להגיד לנו משהו, נציע לו 300 אלף שח לשחרור מידי בינואר.
רמת גן רוצים למכור אותו בקיץ הזה יהי מה. עכשיו זה רק תלוי בו ובהפועל - אם הוא מסכים לחתום בכל מועדון אחר, כנראה שאין שום דבר שאנחנו נוכל לעשות בנידון.
אם הוא בוחר ורוצה רק הפועל - רמת גן יסחטו את הלימון הזה עד הטיפה האחרונה, ואנחנו נשלם, ואמורים לשלם. גם בשביל הצד המקצועי וגם בשביל לתקן את הנזק התדמיתי מול האוהדים ומול השחקן.
אם אני הפועל אני מודיע לו היום חד וחלק - אנחנו נשלם עבורך כל סכום שר"ג ידרשו, העיקר שלא תחתום באף מועדון אחר. זה גם הלחץ שצריך להפעיל על הסוכן שלו, שגם עשה פאדיחת על למרות שהוא ביג שוט.
-
- קיבל.ה 244 לייקים
הם לא יקברו אותו ביציע כי אז הדמי השבחה יהיו 0.
הייתי מנסה להגיע לפשרה משולשת שהוא מושאל אליהם עד ינואר, הם מקבלים מיליון שקל פלוס עוד איזה מושאל, ושלום על ישראל.
הם רוצים שהוא ישחק אצלם.
הייתי מנסה להגיע לפשרה משולשת שהוא מושאל אליהם עד ינואר, הם מקבלים מיליון שקל פלוס עוד איזה מושאל, ושלום על ישראל.
הם רוצים שהוא ישחק אצלם.
- בז'רנו
- קיבל.ה 802 לייקים
לדעתי מכבי ישימו עליו חבילה.
שחררו את לאיוס,פטאצי,עזו לא בתוכניות והם ישמחו לשחקן קו מחליף.הם עשו איזה 45 מיליון שקל בשבוע האחרון.אז כסף זו לא הבעיה
בנוסף הבונוס הוא לדפוק אותנו
שחררו את לאיוס,פטאצי,עזו לא בתוכניות והם ישמחו לשחקן קו מחליף.הם עשו איזה 45 מיליון שקל בשבוע האחרון.אז כסף זו לא הבעיה
בנוסף הבונוס הוא לדפוק אותנו
- רדפוקס
- קיבל.ה 5547 לייקים
תשמע אין לי מושג על מה אתה מדבר, איזו קבוצה תסכים לשלם עליו העברה ולחתום איתו על חוזה לעונה אחת בלבד?7even כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:04חושב שלא ירדת לסוף דעת ואתה סתם קופץ. ברור ששחקן לא עובד עם החוזה שלו כמו ב NBA. נו באמת, קצת קרדיט.רדפוקס כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 08:11מה זה לא יחתום על חוזה חדש בקבוצה חדשה? זה לא טרייד ב-NBA זה לא עובד ככה, ששחקן עובר קבוצה הוא חותם איתה על חוזה חדש.
אם הוא לא יסכים אז אין מעבר והוא ישאר ברמת גן עד תום החוזה אבל הם בתגובה ירמזו לו שכדורגל הוא לא ישחק העונה.
זה שווה לשחקן בן 21 כדי לשחק בהפועל תל אביב? לא ולא יקרה.
בקיצור זה לא באמת תלוי בבוסקילה, אם יקבל הצעה מבית״ר, נתניה, אשדוד או חיפה הוא ילך לשם.
זה תלוי רק בהפועל ואם הפועל תהיה מוכנה לשלם יותר מכל קבוצה אחרת שתרצה אותו עבור שירותיו (וגם אז אם רמת גן יחליטו לעשות שרירים אין לנו סיי בעניין).
ועוד מילה על ההתנהלות - מי שהלך על המהלך הכוחני והזחוח הזה הקיץ צריך להוציא הודעה מסודרת שכוללת התנצלות כלפי השחקן והקהל ויפה שעה אחת קודם. בינתיים צרצרים.
הבורר קבע שבוסקילה שחקן ר"ג עד סיום עונת 25/26, נכון?
כלומר: אם הוא נשאר בר"ג(בין אם ישחק בה או לא), הוא מסיים חוזה בסופשנה והוא שחקן חופשי בסיום העונה.
ולכן, אם כל רצונו הוא לשחק בהפועל, ור"ג תחליט כן למכור אותו, יש לו אפשרות לחתום בקבוצה החדשה עד סוף השנה בלבד בהנחה והקבוצה הזו תסכים. גם במקרה הזה הוא שחקן חופשי בסיום העונה.
אף קבוצה הרילא תתן לר"ג את ה-1.5 מיליון שהם רוצים בידיעה שהשחקן עוזב בסוף העונה.
אז שוב חוזר למה שאמרתי לפני 4 הודעות - אם ירצה להקריב שנה או לא...בסוף זה תלוי בו ובו בלבד.
(אני גם לא רואה אותו חותם עכשיו במכבי או בית"ר אחרי שהוא כבר חודשיים לובש מדים של הפועל. מוזר, אבל קרו דברים מעולם. )
לכל שאר הדברים כבר עניתי לך בהרחבה ואין צורך להתייחס אליהם בשנית.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
אתה צודק כשאתה אומר שכל עוד הוא לא יסכים לקבוצה אחרת לא תהיה לרמת גן ברירה וצריך לשחק על זה כמה שאפשר. אסור לנו כמועדון להיות סחיטים ונתונים למה שחמיאס רוצה כי זה משדר גם בעתיד שכל מועדון יכול לעשות לנו קטעים כאלה ושבסוף נתקפל.קפבלנקה כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:35אם הוא לא מסכים לחתום באף קבוצה אחרת, רמת גן קוברים אותו ביציע עד סוף העונה. לפחות כרגע, מבחינתו, זה גזר דין מוות לקריירה.RedDrifter כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:25האם הוא שווה לנו 600 אלף אירו בשנת חוזה? ארבעה חודשים מהיום הוא שחקן שלנו ב1/6 מחיר.קפבלנקה כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:18
ברור שאוהדי נתניה יגידו את זה על שחקן שלהם.. אבל לפחות מהמעט שאפשר לראות בוסקילה טוב יותר בדריבל וסיומת.
רמת גן רוצים למכור אותו בקיץ הזה יהי מה. עכשיו זה רק תלוי בו ובהפועל - אם הוא מסכים לחתום בכל מועדון אחר, כנראה שאין שום דבר שאנחנו נוכל לעשות בנידון.
אם הוא בוחר ורוצה רק הפועל - רמת גן יסחטו את הלימון הזה עד הטיפה האחרונה, ואנחנו נשלם, ואמורים לשלם. גם בשביל הצד המקצועי וגם בשביל לתקן את הנזק התדמיתי מול האוהדים ומול השחקן.
אם אני הפועל אני מודיע לו היום חד וחלק - אנחנו נשלם עבורך כל סכום שר"ג ידרשו, העיקר שלא תחתום באף מועדון אחר. זה גם הלחץ שצריך להפעיל על הסוכן שלו, שגם עשה פאדיחת על למרות שהוא ביג שוט.
הבעיה העיקרית עם המקרה הזה לדעתי זה מה שקרה מסביב, המעטפת שהוא קיבל, הירידות לדשא והחגיגות בסיום…
מישהו צריך לתת את הדין על זה.
-
- קיבל.ה 1475 לייקים
חייב להגיד שהדר כתבת מתחילה לעלות לי על העצבים עם הכתבות שלה לאחרונה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1475 לייקים
כשאמרתי בתחילת הקיץ שיש יד אחד לא למכור לנו שחקנים אנשים פה צחקו עלייRedDrifter כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:52אתה צודק כשאתה אומר שכל עוד הוא לא יסכים לקבוצה אחרת לא תהיה לרמת גן ברירה וצריך לשחק על זה כמה שאפשר. אסור לנו כמועדון להיות סחיטים ונתונים למה שחמיאס רוצה כי זה משדר גם בעתיד שכל מועדון יכול לעשות לנו קטעים כאלה ושבסוף נתקפל.קפבלנקה כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:35אם הוא לא מסכים לחתום באף קבוצה אחרת, רמת גן קוברים אותו ביציע עד סוף העונה. לפחות כרגע, מבחינתו, זה גזר דין מוות לקריירה.RedDrifter כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:25
האם הוא שווה לנו 600 אלף אירו בשנת חוזה? ארבעה חודשים מהיום הוא שחקן שלנו ב1/6 מחיר.
הבעיה העיקרית עם המקרה הזה לדעתי זה מה שקרה מסביב, המעטפת שהוא קיבל, הירידות לדשא והחגיגות בסיום…
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 39 לייקים
-
- קיבל.ה 164 לייקים
אל תיקח אישית, לא בקטע לזלזל פה באף אחד אבל 1/2 מהדעות בפורום הזה לא ענייניות ומונעות מדעות אישיות וטרלולים, לא מעובדות בשטח.L.S כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:05כשאמרתי בתחילת הקיץ שיש יד אחד לא למכור לנו שחקנים אנשים פה צחקו עלייRedDrifter כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:52אתה צודק כשאתה אומר שכל עוד הוא לא יסכים לקבוצה אחרת לא תהיה לרמת גן ברירה וצריך לשחק על זה כמה שאפשר. אסור לנו כמועדון להיות סחיטים ונתונים למה שחמיאס רוצה כי זה משדר גם בעתיד שכל מועדון יכול לעשות לנו קטעים כאלה ושבסוף נתקפל.קפבלנקה כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:35
אם הוא לא מסכים לחתום באף קבוצה אחרת, רמת גן קוברים אותו ביציע עד סוף העונה. לפחות כרגע, מבחינתו, זה גזר דין מוות לקריירה.
אותו דבר במקרה של יונתן כהן שהעלתי אותו כאופציה אתמול מקומו של בוסקילה. אני שונא אותו ואת חבורת הזבל שלו כמו כל אוהד הפועל שהיה כאן בעשור האחרון, בסוף, אני רוצה לראות את הכדור ברשת ואת הפועל מנצחת כמה שיותר העונה. לשם כך התכנסנו.
להוציא 600 אלף אירו על שחקן בן 20 בשנת חוזה זה ממש לא ניצחון עבורי, אפילו השפלה.
-
- קיבל.ה 39 לייקים
תהיה היום מסעת של הפועל ברבע ל16. נשמע את התגובה שלהם שם, מסקרן מאוד לראות מה יגידו.
-
- קיבל.ה 1475 לייקים
הוצאנו 2 מליון יורו על בן 17. מה הקשר?RedDrifter כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:13אל תיקח אישית, לא בקטע לזלזל פה באף אחד אבל 1/2 מהדעות בפורום הזה לא ענייניות ומונעות מדעות אישיות וטרלולים, לא מעובדות בשטח.L.S כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:05כשאמרתי בתחילת הקיץ שיש יד אחד לא למכור לנו שחקנים אנשים פה צחקו עלייRedDrifter כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:52
אתה צודק כשאתה אומר שכל עוד הוא לא יסכים לקבוצה אחרת לא תהיה לרמת גן ברירה וצריך לשחק על זה כמה שאפשר. אסור לנו כמועדון להיות סחיטים ונתונים למה שחמיאס רוצה כי זה משדר גם בעתיד שכל מועדון יכול לעשות לנו קטעים כאלה ושבסוף נתקפל.
אותו דבר במקרה של יונתן כהן שהעלתי אותו כאופציה אתמול מקומו של בוסקילה. אני שונא אותו ואת חבורת הזבל שלו כמו כל אוהד הפועל שהיה כאן בעשור האחרון, בסוף, אני רוצה לראות את הכדור ברשת ואת הפועל מנצחת כמה שיותר העונה. לשם כך התכנסנו.
להוציא 600 אלף אירו על שחקן בן 20 בשנת חוזה זה ממש לא ניצחון עבורי, אפילו השפלה.
תדמיתית, אם יצאנו למהלך כזה, הימרנו, הפסדנו. צריך לשלם את המחיר.
העניין המקצועי כבר לא פקטור בסיפור הזה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 526 לייקים
אחלה שוביניזם.
לענייננו, בגלל שהוא לא חתיכת בשר אז רמת גן עדיין לא יכולה לעשות כל מה שעולה על רוחה. בסוף הוא צריך להחזיק את העט ולחתום. כל עוד הוא לא עושה את זה ומקבל גב מהפועל (שחייבת לתת לו את הגב הזה אחרי כל מה שקרה), יש סיכוי שאולי נצליח שהוא יהיה אצלנו.
אם אחרי כל הקיץ הזה הוא בקבוצה אחרת שמתחרה איתנו זאת שערורייה, ובכלל לא אכפת לי כמה זה יעלה.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
בהנחה שהצד השני לא מגזים אני מסכים.L.S כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:19הוצאנו 2 מליון יורו על בן 17. מה הקשר?RedDrifter כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:13אל תיקח אישית, לא בקטע לזלזל פה באף אחד אבל 1/2 מהדעות בפורום הזה לא ענייניות ומונעות מדעות אישיות וטרלולים, לא מעובדות בשטח.
אבל נניח שאמיר חמיאס עכשיו יבקש ממך 4 מיליון ש״ח? האם זה עדיין שווה בכל מחיר?
אני חושב שלא.
-
- קיבל.ה 14 לייקים
בוסקילה הוא מהבודדים שמדי פעם מבצע מהלך לא צפוי ומוציא את היריבה משיווי משקל.קפבלנקה כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:18ברור שאוהדי נתניה יגידו את זה על שחקן שלהם.. אבל לפחות מהמעט שאפשר לראות בוסקילה טוב יותר בדריבל וסיומת.דולימנגה99 כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:07 מה שבטוח - אם בסופו של דבר מורבוס לא בהפועל ונמכר למתחרה שלנו בליגת העל בסכומים שקרובים למה שאנחנו הצענו, שיצאו לתקשורת ויצהירו שלא יעשו יותר עסקים עם הפועל רמת גן כל עוד חמיאס הבעלים שם. אפילו לא השאלה, אפילו לא שחקן נוער... כלום.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
לא רואה בזה מהלך נכון וחכם לעתיד הקרוב, זאת דעתי האישית.L.S כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:19הוצאנו 2 מליון יורו על בן 17. מה הקשר?RedDrifter כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:13אל תיקח אישית, לא בקטע לזלזל פה באף אחד אבל 1/2 מהדעות בפורום הזה לא ענייניות ומונעות מדעות אישיות וטרלולים, לא מעובדות בשטח.
צריך להגיד לחמיאס שיכניס אצבע לתחת וימצוץ ובו זמנית לגרום לבוסקילה לא לחתום על כלום עד ה20 לספטמבר ואז לבוא עם הצעה אליו שוב, אם זה לא עובד - לחפש תחליף אחר. כל דבר אחר לדעתי אנחנו פשוט יוצאים פה פראיירים.
-
- קיבל.ה 14 לייקים
האדום מרמת גן כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:27בוסקילה הוא מהבודדים שמדי פעם מבצע מהלך לא צפי ומוציא את הגנת היריבה משיווי משקל.קפבלנקה כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:18ברור שאוהדי נתניה יגידו את זה על שחקן שלהם.. אבל לפחות מהמעט שאפשר לראות בוסקילה טוב יותר בדריבל וסיומת.דולימנגה99 כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 09:07 מה שבטוח - אם בסופו של דבר מורבוס לא בהפועל ונמכר למתחרה שלנו בליגת העל בסכומים שקרובים למה שאנחנו הצענו, שיצאו לתקשורת ויצהירו שלא יעשו יותר עסקים עם הפועל רמת גן כל עוד חמיאס הבעלים שם. אפילו לא השאלה, אפילו לא שחקן נוער... כלום.
-
- קיבל.ה 526 לייקים
אם בוסקילה בקבוצה אחרת אתה יוצא עוד יותר פראייר. אתה יוצא בדיחה ממש.RedDrifter כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:28לא רואה בזה מהלך נכון וחכם לעתיד הקרוב, זאת דעתי האישית.L.S כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:19הוצאנו 2 מליון יורו על בן 17. מה הקשר?RedDrifter כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:13
אל תיקח אישית, לא בקטע לזלזל פה באף אחד אבל 1/2 מהדעות בפורום הזה לא ענייניות ומונעות מדעות אישיות וטרלולים, לא מעובדות בשטח.
צריך להגיד לחמיאס שיכניס אצבע לתחת וימצוץ ובו זמנית לגרום לבוסקילה לא לחתום על כלום עד ה20 לספטמבר ואז לבוא עם הצעה אליו שוב, אם זה לא עובד - לחפש תחליף אחר. כל דבר אחר לדעתי אנחנו פשוט יוצאים פה פראיירים.
כל תסריט שבו הוא נמכר לקבוצה אחרת גורם לנו להיראות כמו סמרטוטים. האמירה כאן צריכה להיות ברורה, בוסקילה שלנו ואין סכום שאנחנו לא יכולים לשלם, נגמר הקרקס.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5547 לייקים
4 מיליון לא אבל אם אפשר לסגור עוד היום את כל הסיפור הזה סביב 2 מיליון אני שם אותם אתמול אם אני פרימור/ספרא/בוקסה.cholo כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:22בהנחה שהצד השני לא מגזים אני מסכים.L.S כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:19הוצאנו 2 מליון יורו על בן 17. מה הקשר?RedDrifter כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:13
אל תיקח אישית, לא בקטע לזלזל פה באף אחד אבל 1/2 מהדעות בפורום הזה לא ענייניות ומונעות מדעות אישיות וטרלולים, לא מעובדות בשטח.
אבל נניח שאמיר חמיאס עכשיו יבקש ממך 4 מיליון ש״ח? האם זה עדיין שווה בכל מחיר?
אני חושב שלא.
-
- קיבל.ה 1378 לייקים
מצד אחד-לקחו הימור וקיבלו נוק אואט די קל.
שייקחו אחריות וישלמו
אם צריך אז סכום מופרז.
יש אחריות גם כלפי בוסקילה
מצד שני אין לנו קצה של מושג מה הלך שם בין הפועל לסוכן לעו״ד של בוסקילה לאבא שלו או וואטאבר
אף אחד פה לא תמים
רק שהילד לא יידפק מכל הסיפור הזה
שייקחו אחריות וישלמו
אם צריך אז סכום מופרז.
יש אחריות גם כלפי בוסקילה
מצד שני אין לנו קצה של מושג מה הלך שם בין הפועל לסוכן לעו״ד של בוסקילה לאבא שלו או וואטאבר
אף אחד פה לא תמים
רק שהילד לא יידפק מכל הסיפור הזה
-
- קיבל.ה 1213 לייקים
שחקן ליגה לאומית ב2 מיליון? ואפילו לא היה הכוכב שם
שווה פחות ממיליון
שווה פחות ממיליון
-
- קיבל.ה 165 לייקים
הפועל לקחה סיכון עם התביעה הזו ואם יש בה משפטנים רציניים הם היו אמורים לראות את זה. להעביר עכשיו את האחריות לשחקן בלבד שניסה להתנגד לניסיונות של קבוצה אחרת בלי שאנחנו נותנים הצעה זה גם סיכון וגם לא הוגן מוציא אותנו ליצנים שוב.
אם הסכומים שרמת גן מבקשים הם 1.5-2 מיליון כמו שפורסם שיסגרו את זה עוד היום. מה שאם באמת הוא נותן עונה טובה אצלנו או בביתר המחיר שלו יוכפל בקיץ הבא.
אגב באיזה עמדה חגג' שהבבונים מחליפים עם חיפה משחק?
אם הסכומים שרמת גן מבקשים הם 1.5-2 מיליון כמו שפורסם שיסגרו את זה עוד היום. מה שאם באמת הוא נותן עונה טובה אצלנו או בביתר המחיר שלו יוכפל בקיץ הבא.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1042 לייקים
אתם מדברים כאילו האירוע פה צריך להשפט בבועה שמודדת את ביצועי השחקן בשנה שעברה ושואלת ״שווה או לא שווה״
בתנאים הנוכחיים, המחיר שאנחנו צריכים לשלם צריך להיות גבוה יותר ממה שאנחנו חושבים שהשחקן שווה (יש מצב שגם הרבה יותר גבוה)
1. ככה זה בשוק, לרוב אתה משלם בעבור התקרה שהשחקן עוד לא פגש. אם על דאפה שילמו ככ הרבה כסף, אז בוסקילה שווה בטח מיליון וחצי שקל
2. זה אירוע תדמיתי שפוגע במוניטין של המועדון, שכעת אנחנו עמלים לבנות מחדש אחרי שנהרס לחלוטין. המועדון רצה לייצר סדר יום, שהפועל חזרה, שמה שהיה לא יהיה.. במבחן התוצאה יש פה סאגה שאני בספק אם ניסנוב היה נופל בה.
3. השחקן התאמן איתנו, הוא חלק מהתכניות המקצועיות, לא הבאנו אחרים (למשל יונתן כהן כזה), כי בנינו עליו. המחיר המקצועי הישיר של להביא שחקן אחר. הוא גבוה. אני מזכיר שהסגל רחוק מלהיות שלם, סילבה לא בעניינים ויש עוד 2 זרים. בחרו לקחת את הזמן.
4. מדובר בשחקן ישראלי צעיר. אין ככ הרבה צעירים מוכשרים, התחרות שם קשה מאוד. עד שנגענו בשחקן כזה, להפסיד אותו זה מכה מקצועית גם לשנים הבאות בהנחה והיעדים שלנו הם לרוץ למעלה תוך כמה שנים.
בתנאים הנוכחיים, המחיר שאנחנו צריכים לשלם צריך להיות גבוה יותר ממה שאנחנו חושבים שהשחקן שווה (יש מצב שגם הרבה יותר גבוה)
1. ככה זה בשוק, לרוב אתה משלם בעבור התקרה שהשחקן עוד לא פגש. אם על דאפה שילמו ככ הרבה כסף, אז בוסקילה שווה בטח מיליון וחצי שקל
2. זה אירוע תדמיתי שפוגע במוניטין של המועדון, שכעת אנחנו עמלים לבנות מחדש אחרי שנהרס לחלוטין. המועדון רצה לייצר סדר יום, שהפועל חזרה, שמה שהיה לא יהיה.. במבחן התוצאה יש פה סאגה שאני בספק אם ניסנוב היה נופל בה.
3. השחקן התאמן איתנו, הוא חלק מהתכניות המקצועיות, לא הבאנו אחרים (למשל יונתן כהן כזה), כי בנינו עליו. המחיר המקצועי הישיר של להביא שחקן אחר. הוא גבוה. אני מזכיר שהסגל רחוק מלהיות שלם, סילבה לא בעניינים ויש עוד 2 זרים. בחרו לקחת את הזמן.
4. מדובר בשחקן ישראלי צעיר. אין ככ הרבה צעירים מוכשרים, התחרות שם קשה מאוד. עד שנגענו בשחקן כזה, להפסיד אותו זה מכה מקצועית גם לשנים הבאות בהנחה והיעדים שלנו הם לרוץ למעלה תוך כמה שנים.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 27 אוגוסט 2025, 10:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 526 לייקים
חג'ג' בדיוק אותה עמדה.amorphis כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:40 הפועל לקחה סיכון עם התביעה הזו ואם יש בה משפטנים רציניים הם היו אמורים לראות את זה. להעביר עכשיו את האחריות לשחקן בלבד שניסה להתנגד לניסיונות של קבוצה אחרת בלי שאנחנו נותנים הצעה זה גם סיכון וגם לא הוגן מוציא אותנו ליצנים שוב.
גם אותו סגנון של שחקן.
-
- קיבל.ה 2161 לייקים
צנצי, שהוא כנראה מקבל את המידע הכי אמין, צייץ עכשיו שבוסקילה הודיעה לרג שהוא רוצה רק הפועל, שמתקיים מומ מול רג, ושההתעניינות לכאורה של קבוצות נוספות זה ספין שנועד להעלות את המחיר
הוא רוצה רק הפועל ומקווה שיסתדרו הדברים עם הפועל
הפועל צריכים לקבל החלטה אם הם הולכים עליו, אני מאמין שהפועל ילכו עליו ויצטרכו לשלם כמה שצריך בגלל המצב שנהיה , ניסו להביא בלי לשלם.
לפי דעתי ,דודו דהאן הקטן שהגיע מהפאבלות, ינסה לקחת נתח כמה שיותר גדול מכל עסקה שתגיע כי כולנו מכירים את ההתנהלות של הבנאדם , נקווה שלא ידפוק את הילד שרק רוצה שהסאגה תהיה מאחוריו .
הפועל צריכים לקבל החלטה אם הם הולכים עליו, אני מאמין שהפועל ילכו עליו ויצטרכו לשלם כמה שצריך בגלל המצב שנהיה , ניסו להביא בלי לשלם.
לפי דעתי ,דודו דהאן הקטן שהגיע מהפאבלות, ינסה לקחת נתח כמה שיותר גדול מכל עסקה שתגיע כי כולנו מכירים את ההתנהלות של הבנאדם , נקווה שלא ידפוק את הילד שרק רוצה שהסאגה תהיה מאחוריו .
-
- קיבל.ה 164 לייקים
אם יצליחו להגיע לסיכום, וולקאם בוסקילה חדש אני רוצה מלידור, הוא חייב לנו
- רדפוקס
- קיבל.ה 5547 לייקים
ראוי לציין שממש עד כשעה לפני החלטת הבורר ובמשך כל הקיץ צנציפר טען שבוסקילה חתם בהפועל והוא שחקן הפועל, אדם שבמשך חודשיים פמפם בביטחון מוחלט שדיארה זה עניין של מתי ולא אם ורק בחודש האחרון התחיל להחליף דיסקט.oleg neduda כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:48 צנצי, שהוא כנראה מקבל את המידע הכי אמין, צייץ עכשיו שבוסקילה הודיעה לרג שהוא רוצה רק הפועל, שמתקיים מומ מול רג, ושההתעניינות לכאורה של קבוצות נוספות זה ספין שנועד להעלות את המחיר
שהוא צודק 1/10 הוא שולח אימוג׳י ליצן וחוסם את כל מי שביקר אותו.
שהוא יוצא ליצן 9/10 הוא לא מביט לאחור ולא מניד עפעף.
-
- קיבל.ה 1331 לייקים
מוכן להתערב עם כל משתמש שבוסקילה יהיה בהפועל. המפסיד מורחק לחודש מהפורום.
-
- קיבל.ה 2161 לייקים
ועדיין, הוא כנראה מקבל מידע מתוך המועדון ומשער/ממציא פחות מכלפי, הדר יעקובי וסעררדפוקס כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 11:03ראוי לציין שממש עד כשעה לפני החלטת הבורר ובמשך כל הקיץ צנציפר טען שבוסקילה חתם בהפועל והוא שחקן הפועל, אדם שבמשך חודשיים פמפם בביטחון מוחלט שדיארה זה עניין של מתי ולא אם ורק בחודש האחרון התחיל להחליף דיסקט.oleg neduda כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:48 צנצי, שהוא כנראה מקבל את המידע הכי אמין, צייץ עכשיו שבוסקילה הודיעה לרג שהוא רוצה רק הפועל, שמתקיים מומ מול רג, ושההתעניינות לכאורה של קבוצות נוספות זה ספין שנועד להעלות את המחיר
שהוא צודק 1/10 הוא שולח אימוג׳י ליצן וחוסם את כל מי שביקר אותו.
שהוא יוצא ליצן 9/10 הוא לא מביט לאחור ולא מניד עפעף.
-
- קיבל.ה 1213 לייקים
גם בואו נגיד את האמת, הוא בסה״כ שחקן מחליף
אני גם הייתי מאוד שמח לראות אותו בהפועל אבל כל ההר געש הזה לא פורפורציונלי
אני גם הייתי מאוד שמח לראות אותו בהפועל אבל כל ההר געש הזה לא פורפורציונלי
-
- קיבל.ה 526 לייקים
-
- קיבל.ה 2551 לייקים
אנשים שכותבים על ההתנהלות כנראה לא מבינים כמה דברים.
יש טענות משפטיות, הבורר קבע שהוא מקבל את הטענות המשפטיות של ר"ג ולא את הטענות של הפועל.
היה ניסיון של הפועל כנראה להפעיל לחץ על ר"ג, אולי עניינים של מו"מ הוצאות ועוד, היה ניסיון והוא לא צלח.
חוזרים לנקודת ההתחלה.
בסוף, בוסקילה התחבר כבר למועדון, התאמן, עשה גיבוש וכו' ולכן אני לא מאמין שהוא ירצה ללכת לשחק בקבוצה אחרת.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
יש טענות משפטיות, הבורר קבע שהוא מקבל את הטענות המשפטיות של ר"ג ולא את הטענות של הפועל.
היה ניסיון של הפועל כנראה להפעיל לחץ על ר"ג, אולי עניינים של מו"מ הוצאות ועוד, היה ניסיון והוא לא צלח.
חוזרים לנקודת ההתחלה.
בסוף, בוסקילה התחבר כבר למועדון, התאמן, עשה גיבוש וכו' ולכן אני לא מאמין שהוא ירצה ללכת לשחק בקבוצה אחרת.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
-
- קיבל.ה 526 לייקים
שובלירון האדום כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 11:27 אנשים שכותבים על ההתנהלות כנראה לא מבינים כמה דברים.
חוזרים לנקודת ההתחלה.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
תשנה את השם ספרא לינאי
אותה סיטואציה
עובר בשקט?
או יוצאים על עופר ינאי על התנהלות?