עמותת הפועל אוסישקין

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

נראה לי שפספסתם את הנקודה של המשמש הפועל.
הוא לא בא לנקות את שאקו מאשמה ובטח שלא להגיד "אחלה שאקו".
הוא ניסה להגיד שהיה כשל של האוהדים כקולקטיב בזה שוויתרנו על הזכות שניתנה לנו להשפיע על גורלנו והפקרנו אותה בידי קבוצה קטנה של אנשים שכן רצו לנצל אותה אבל לטובת מטרות שרובנו לא מסכימים איתן.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

סליחה אבל זאת דמגוגיה וזריקת אחריות. אז מה אם הוא ראש הממשלה מיליון שנה אבל לא העירו אותו בארבע בבוקר בגלל זה הכל נראה ככה. הם עמדו בראש הם אשמים לא האוהדים שלא הבינו למה הם קריטיים בכלל.
בני12
קיבל.ה  1876 לייקים

teknoboy כתב: 12 אוגוסט 2025, 12:51 נראה לי שפספסתם את הנקודה של המשמש הפועל.
הוא ניסה להגיד שהיה כשל של האוהדים כקולקטיב בזה שוויתרנו על הזכות שניתנה לנו להשפיע על גורלנו והפקרנו אותה בידי קבוצה קטנה של אנשים שכן רצו לנצל אותה אבל לטובת מטרות שרובנו לא מסכימים איתן.
כמו בכל פריימריז למפלגות, כשיש גוף מאורגן שמצביע כאיש אחד אז הם תמיד יצליחו להכניס את האנשים שלהם לעומת שאר המועמדים שהקולות להם מתחלקים בין כולם.
חוץ מסקלי, שאני מניח שהרוב הצביעו לו בגלל אמא שלו, שאר המועמדים התחלקו בקולות והם נפלו לעומת מועמדי האולטראס ששם כולם הצביעו להם
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3166 לייקים

מה לגבי קבוצת האוהדים שהיה דיבור שרוצה לקום מחדש?

מתי מסמנים וי שהנגע הזה הוסר סופית?
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

Red_man כתב: 12 אוגוסט 2025, 13:39 סליחה אבל זאת דמגוגיה וזריקת אחריות. אז מה אם הוא ראש הממשלה מיליון שנה אבל לא העירו אותו בארבע בבוקר בגלל זה הכל נראה ככה. הם עמדו בראש הם אשמים לא האוהדים שלא הבינו למה הם קריטיים בכלל.
מפלגות הקואליציה, ולהבדיל חברי הוועד המנהל, נבחרו בקולות של מישהו, של הקולקטיב שבחר בהם (אזרחי ישראל ולהבדיל חברי העמותה).
זה לא מקטין ולא מוריד מהאחריות של הנבחרים, אבל לדעתי זריקת אחריות זה להתעלם מהעובדה שהם נבחרו על ידי מישהו, או להבדיל בגלל מחדל של מישהו (אותם אוהדים שבחרו לא להשתתף בקביעת גורלם, לצורך העניין).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

בני12 כתב: 12 אוגוסט 2025, 14:36
teknoboy כתב: 12 אוגוסט 2025, 12:51 נראה לי שפספסתם את הנקודה של המשמש הפועל.
כמו בכל פריימריז למפלגות, כשיש גוף מאורגן שמצביע כאיש אחד אז הם תמיד יצליחו להכניס את האנשים שלהם לעומת שאר המועמדים שהקולות להם מתחלקים בין כולם.
חוץ מסקלי, שאני מניח שהרוב הצביעו לו בגלל אמא שלו, שאר המועמדים התחלקו בקולות והם נפלו לעומת מועמדי האולטראס ששם כולם הצביעו להם
כל האשכול פה מלא בהסברים על כמה שהם מיעוט מבוטל ושכל הקהל שורק להם בוז.
מזה אפשר להסיק שאם כל הקהל, או לפחות חלק סביר ממנו, היה טורח להשתתף בבחירות האלה ולהשפיע על גורל הקבוצה וכו' וכו', אז המיעוט המבוטל הזה לא היה שולט בעמותה ולא עושה בה כשלו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  83 לייקים

7even כתב: 12 אוגוסט 2025, 14:59 מה לגבי קבוצת האוהדים שהיה דיבור שרוצה לקום מחדש?

אני לא נמצא היום באף פורום או קבוצות וואטסאפ ופייסבוק של הפועל למעט הפורום הזה וקבוצת טרמפים אז אולי אני מפספס את זה, אבל בינתיים ראיתי את זה רק בהודעות שלך. איפה ראית את זה? מי מקדם את זה?
בועט ברגל שמאל מבקיע את הגול, יגאל יגאל אנטבי.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

בונדר כתב: 12 אוגוסט 2025, 15:11
7even כתב: 12 אוגוסט 2025, 14:59 מה לגבי קבוצת האוהדים שהיה דיבור שרוצה לקום מחדש?

אני לא נמצא היום באף פורום או קבוצות וואטסאפ ופייסבוק של הפועל למעט הפורום הזה וקבוצת טרמפים אז אולי אני מפספס את זה, אבל בינתיים ראיתי את זה רק בהודעות שלך. איפה ראית את זה? מי מקדם את זה?
עזוב אותך, הבנאדם מנהל קמפיין מול עצמו והוזה שהוא מנהיג אלפי אנשים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

teknoboy כתב: 12 אוגוסט 2025, 15:07
Red_man כתב: 12 אוגוסט 2025, 13:39 סליחה אבל זאת דמגוגיה וזריקת אחריות. אז מה אם הוא ראש הממשלה מיליון שנה אבל לא העירו אותו בארבע בבוקר בגלל זה הכל נראה ככה. הם עמדו בראש הם אשמים לא האוהדים שלא הבינו למה הם קריטיים בכלל.
מפלגות הקואליציה, ולהבדיל חברי הוועד המנהל, נבחרו בקולות של מישהו, של הקולקטיב שבחר בהם (אזרחי ישראל ולהבדיל חברי העמותה).
זה לא מקטין ולא מוריד מהאחריות של הנבחרים, אבל לדעתי זריקת אחריות זה להתעלם מהעובדה שהם נבחרו על ידי מישהו, או להבדיל בגלל מחדל של מישהו (אותם אוהדים שבחרו לא להשתתף בקביעת גורלם, לצורך העניין).
אני חבר עמותה והצבעתי בבחירות אז אני פטור מאשמה? בסוף מי שרוצה להיות בראש ולהנהיג אחראי להצלחות ולכישלונות. להטיל את האשמה על הציבור שבחר בהם זה לא רציני. הקהל של הפועל הוא גדול ורחב יותר מחברי העמותה וכולם יודעים את זה. להתעלם מהם זה עלבון ויריקה בפנים שלהם.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

סליחה כן אבל סמכות חברי הועד המנהל היא לפעול לטובת העמותה וחבריה, לא לטובת המצביעים שלהם
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

Red_man כתב: 12 אוגוסט 2025, 15:26
אני חבר עמותה והצבעתי בבחירות אז אני פטור מאשמה? בסוף מי שרוצה להיות בראש ולהנהיג אחראי להצלחות ולכישלונות. להטיל את האשמה על הציבור שבחר בהם זה לא רציני. הקהל של הפועל הוא גדול ורחב יותר מחברי העמותה וכולם יודעים את זה. להתעלם מהם זה עלבון ויריקה בפנים שלהם.
אם הנבחרים היו מאשימים את ציבור הבוחרים בכשלונות שלהם, זאת הייתה יריקה בפנים. (הם לא עשו את זה, אני עשיתי את זה, כחלק מהציבור הזה לצורך העניין)
אם הציבור הזה מפיק לקחים מהכישלון שלו, זאת לקיחת אחריות, הפקת לקחים, דרך להתקדם ופתח לעתיד טוב יותר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

D&3 כתב: 12 אוגוסט 2025, 15:44 סליחה כן אבל סמכות חברי הועד המנהל היא לפעול לטובת העמותה וחבריה, לא לטובת המצביעים שלהם
ברור, כמו כל נבחר ציבור, בעצם. נבחרי הציבור אמורים לפעול לטובת הציבור, בצורה ובדרך שנראית להם נכונה ושהם הצהירו שהם מתכוונים לפעול בה.

מי כתב משהו אחר, ואיך אפשר להסיק מזה שאין לציבור הבוחרים שום קשר לתוצאות הבחירות?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

teknoboy כתב: 12 אוגוסט 2025, 15:56

אם הנבחרים היו מאשימים את ציבור הבוחרים בכשלונות שלהם, זאת הייתה יריקה בפנים. (הם לא עשו את זה, אני עשיתי את זה, כחלק מהציבור הזה לצורך העניין)
אם הציבור הזה מפיק לקחים מהכישלון שלו, זאת לקיחת אחריות, הפקת לקחים, דרך להתקדם ופתח לעתיד טוב יותר.
צודק. רק מזכיר שנבחר ציבור אחד קרה לציבור הזה זונה. נבחר אחר איחל לעובדי מועדון למות בפיגוע בגלל ציוץ. הם הוציאו צו מניעה נגד הקבוצה מבלי לבדוק מה דעתו של הציבור על העניין. באופן כללי הם ירקו לנו בפנים בלי סוף.
עופר לא מושלם רחוק מזה וגם עליו יש לי ביקורת. אבל לא משנה איך תסובב את זה הוא לא הרביץ לאוהדים אחרים. אני מעדיף את השיטשואו שלו כל יום מחדש על פני השיטשואו של שאקו שאנשים סולחים לו פה בקלות על כל דבר רק כי הוא בא מאהבה להפועל וכי פעם הם חלקו טרופית בקריית אליעזר.
El dudernio
קיבל.ה  1671 לייקים

בני12 כתב: 11 אוגוסט 2025, 22:29
El dudernio כתב: 11 אוגוסט 2025, 21:41
Red_man כתב: 11 אוגוסט 2025, 13:34
אני יודע הבנתי את זה. חיזקתי את טענתך.
אני לא הייתי ציני.
אני אומנם לא מסכנם איתו אבל בטוח שכוונתו טובה.

גם הציוץ הוא קצת מניפולציה זולה... הוא לא תמל באלימות אלה ציין שהיא לא האיבה על ההנאה שלו מהמשחק.

בא אגיד לך משהו בשקט ישבתי ב 7 המשכתי לראות את המשחק ואין לי באמת מושג מה קרה שם.

אני לא מתחבר לעידוד שהוא שנאה (איזה הבדל היה בינינו לבין קטמון למשל) אבל מאחר ורב הקהל כן, אני בהחלט יכול להבין את האמירה שהיתה אוירה טובה במשחק.
ברור שכיוזם האלימות היא לא הפריעה לו להינות מהמשחק.
אני חושב שעל הבחור שחטף ממנו את המכות זה השפיע טיפה יותר
שאקו יזם את האלימות? אם כן אז כל מה שכתבתי קודם הוא שטות... אבל שאקו שאני הכרתי מסביב למגרש אומנם לא סלד מהאלימות אבל אף פעם לא עסם אותה ותמיד היה המגיב.
ranjef
קיבל.ה  1630 לייקים

חילק טרופית ומאז הוא מחלק שקית עם רעל (ויריקה לפנים) של כל מי שלא חושב כמוהו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

Red_man כתב: 12 אוגוסט 2025, 16:13
teknoboy כתב: 12 אוגוסט 2025, 15:56

צודק. רק מזכיר שנבחר ציבור אחד קרה לציבור הזה זונה. נבחר אחר איחל לעובדי מועדון למות בפיגוע בגלל ציוץ. הם הוציאו צו מניעה נגד הקבוצה מבלי לבדוק מה דעתו של הציבור על העניין. באופן כללי הם ירקו לנו בפנים בלי סוף.
עופר לא מושלם רחוק מזה וגם עליו יש לי ביקורת. אבל לא משנה איך תסובב את זה הוא לא הרביץ לאוהדים אחרים. אני מעדיף את השיטשואו שלו כל יום מחדש על פני השיטשואו של שאקו שאנשים סולחים לו פה בקלות על כל דבר רק כי הוא בא מאהבה להפועל וכי פעם הם חלקו טרופית בקריית אליעזר.
הכול נכון, רק לא קשור לדבר הספציפי שדיברנו עליו :evil-grin:
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  1876 לייקים

El dudernio כתב: 12 אוגוסט 2025, 16:30
El dudernio כתב: 11 אוגוסט 2025, 21:41

אני לא הייתי ציני.
אני אומנם לא מסכנם איתו אבל בטוח שכוונתו טובה.

גם הציוץ הוא קצת מניפולציה זולה... הוא לא תמל באלימות אלה ציין שהיא לא האיבה על ההנאה שלו מהמשחק.

בא אגיד לך משהו בשקט ישבתי ב 7 המשכתי לראות את המשחק ואין לי באמת מושג מה קרה שם.

אני לא מתחבר לעידוד שהוא שנאה (איזה הבדל היה בינינו לבין קטמון למשל) אבל מאחר ורב הקהל כן, אני בהחלט יכול להבין את האמירה שהיתה אוירה טובה במשחק.
שאקו יזם את האלימות? אם כן אז כל מה שכתבתי קודם הוא שטות... אבל שאקו שאני הכרתי מסביב למגרש אומנם לא סלד מהאלימות אבל אף פעם לא עסם אותה ותמיד היה המגיב.
רדפוקס כתב: 10 אוגוסט 2025, 00:57 מה שהיה זה שהם שרו ״עופר ינאי בן זונה״ והם סימנו כמה אנשים שישבו יחסית קרוב לגוש ששרקו בוז ואז בא אדון שאקו ועוד בחור שנראה שקשור לארגון כדי לאיים על אוהד אחד ששרק בוז ונתפסו עליו (יצא גבר ולא הסכים להתקפל מולם).
זה הסלים, היו דחיפות והתחילו להגיע עוד אנשים ואחר כך התפתח שם כבר עימות גדול בין ״הארגון״ ל-״יפואים״ שכבר לא היה קשור לעניין שהתחיל את כל הבלאגן.
העיקר שאקו בטוויטר מדבר על לא להביא את חילוקי הדעות בכדורסל לכדורגל, מחנך דגול שלא מסוגל לקיים אפילו את הדברים שהוא מטיף להם.

בגדול ממאיסים ומפלגים יותר מאלף עופר ינאיים.
Asafasraf
קיבל.ה  1547 לייקים

די עם הנחמדות והפוליטקלי קורקט.
מדובר בבחור שמעודד אלימות, יהיר, זחוח שחושב שהשמש זורחת לו מ***
אפס היה, אפס יישאר, ושום ניסיון להלבין את המעשים שלו (אוהב את הפועל) לא יעזור.
אשכרה מנסים לנרמל אלימות בכלל, וכלפי אוהדים שלנו בפרט.
מתפלל לרגע שהוא וחבורת הפרחחים שעוזרת לו יפלו על בלשים שישבו ביציע.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 13 אוגוסט 2025, 06:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
mikelargey

צילומים ותביעות אישיות. לא נחמד. לא ״אחלה שאקו״ אבל אפקטיבי להחריד. באנגליה זה עבד לא רע, על רמות חוליגניזם גרועות הרבה יותר. פה משטרת ישראל ובכלל החקיקה - לא קרובה לזה - אבל יש הרבה דרכים היום - בעולם שבו כמעט הכל מצולם - ומכמה זוויות - לפתור את הדברים האלה. לעופר נראה (נקווה ) שיש את הביצים. לתחושתי (הלוואי שאתבדה - דפי הפורום הזה יראו את זה בקלות עוד שנתיים שלוש ) ספרא - צועד בשביל ״סגול״ , וזה יגמר גם כן בבכי. אבל הי - הכל סך הכל ״מרגש״ אז ״אחלה״ , ואז נוכל שוב - גם בכדורגל - לעודד בלאומית - כקהילה , ונחכה לרוכש הבא. סך הכל עבד לנו מצויין בכדרגל בחמש עשרה שנה האחרונות (היה קל וכיך להאשים את הניסנובים - אבל בעיית השורש - שונה לחלוטין = אף רוכש בר דעת לא רצה להתקרב למוצר הזה. באופן מפתיע שהוא בעיני בכלל נס - יש מי שכן העיז - בכדרוסל , אז בואו נגרש אותו. הגיוני סך הכל ). כמו שטענתי גם בשיח ״האחר״ בפורום = אני גם מאמין גדול בהתעלמות, אז בזה סיימתי. אנשי האידיאלים והקהילה - מוזמנים לברך ולקלל. אני מבטיח שלא אגיב יותר . כמו הרוב הדומם הגדול שאתם כל הזמן מקלקלים לו.
El dudernio
קיבל.ה  1671 לייקים

בני12 כתב: 12 אוגוסט 2025, 16:49
El dudernio כתב: 12 אוגוסט 2025, 16:30

רדפוקס כתב: 10 אוגוסט 2025, 00:57 מה שהיה זה שהם שרו ״עופר ינאי בן זונה״ והם סימנו כמה אנשים שישבו יחסית קרוב לגוש ששרקו בוז ואז בא אדון שאקו ועוד בחור שנראה שקשור לארגון כדי לאיים על אוהד אחד ששרק בוז ונתפסו עליו (יצא גבר ולא הסכים להתקפל מולם).
זה הסלים, היו דחיפות והתחילו להגיע עוד אנשים ואחר כך התפתח שם כבר עימות גדול בין ״הארגון״ ל-״יפואים״ שכבר לא היה קשור לעניין שהתחיל את כל הבלאגן.
העיקר שאקו בטוויטר מדבר על לא להביא את חילוקי הדעות בכדורסל לכדורגל, מחנך דגול שלא מסוגל לקיים אפילו את הדברים שהוא מטיף להם.

בגדול ממאיסים ומפלגים יותר מאלף עופר ינאיים.
מאחר ואין לי יכול לשפוט ולהכריע מה היה גם מהתיאור הזה אני די מנוע מלהגיב.
מאחר ואני יושב באזורך בשער 7 אני מניח שגם אצלך מדובר לכל הפחות בעדות שמיעה.

נראה לי שלפחות כרגע בפורום זה נותן "נקודות" להיכנס בשאקו גם אם האמת לא בדיוק תואמת את הנרטיב. כאמור מאחר ואיני יודע באמת מה אירע, ויסלח לי רדפוקס שאני לא מקבל את דבריו כאמת מוחלטת, אני לא ממהר לשפוט את שאקו.

יחד עם זה כמו שאמרתי אם הוא ניסה להשתיק בכח אנשים זה דבר פסול שראוי לכל גינוי אפשרי.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  83 לייקים

קבוצת האתלטיקה באינסטגרם חזרה לשם רצי הסמטה. נגמר השיתוף פעולה איתם? קורה משהו בעוד ענפים?
בועט ברגל שמאל מבקיע את הגול, יגאל יגאל אנטבי.
שליחת תגובה