הורד

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
modag
קיבל.ה  372 לייקים

14 מספר מקולל
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

מאז תקווה כולם הרסו אותו
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

Jaylen Iscariot

Sent from my 22101320G using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

יהלום14אדום כתב: 27 יוני 2024, 18:24
M-26-7 כתב: 27 יוני 2024, 16:56 עלאק מכבי התקשרו יום למחרת הגמר. היה כבר סגור שם
עצם זה שהוא טרח לציין את זה, מביא להבנה שזה דובר עוד לפני. סמרטוט
אז בן היתר זו אחת הסיבות שגם לא לקחנו את התואר , הראש שלא לא היה כבר בהפועל , ועוד יש כאלה שאשכרה עדיין אוהבים אותו
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רק הפועל כתב: 27 יוני 2024, 18:33
M-26-7 כתב: 27 יוני 2024, 16:56 עלאק מכבי התקשרו יום למחרת הגמר. היה כבר סגור שם
אז בן היתר זו אחת הסיבות שגם לא לקחנו את התואר , הראש שלא לא היה כבר בהפועל , ועוד יש כאלה שאשכרה עדיין אוהבים אותו
הם לא לקחו בגלל זה... אבל ברור שהיו שיחות לפני.

אבל בשיטת משחק של דדאס זאת לא אבדה גדולה. הבעיה שהוא תפור לשיטה של קטש
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

הפועל כתב: 27 יוני 2024, 17:16 הורד הגיע אלינו אחרי שהיה בנ.ב.א. כלומניק הוא לא היה.
היה בג'י ליג בעיקר, ב-NBA שיחק 20 משחקים בערך בסילי סייזן (הגארבג' של הגארבג' טיים).
עובדה שהוא חתם בהפועל כשחקן אימונים כי אף אחד לא התעניין בו.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

תקרא לזה איך שאתה רוצה, לא שלפנו אותו מירכתי הספסל בליגה הפיליפינית (להלן "כלומניק"). גם בנאדם שמגיע משולי הנ.ב.א הוא שחקן שנראה לי סביר מאד שהיה מצליח למצוא קבוצה סבירה בכסף אמיתי. אם אני זוכר הדיבור בזמנו היה שזאת מציאה משמיים ושהוא עושה לנו טובה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

הפועל כתב: 27 יוני 2024, 17:16 הורד הגיע אלינו אחרי שהיה בנ.ב.א. כלומניק הוא לא היה.
הוא אשכרה הגיע לסתום חור בהגדרה כשחקן אימונים, על מה אתה מדבר
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

בוגד ספוטיבי. אין הגדרה אחרת.
מאחל לו שיסיים את העונה לפני שהיא תתחיל. זבל עופות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

זה כואב, אבל ההפסד הוא בעיקר מקצועי.
הוא לא איזה מישהו שהתחבר לקהל והניף דגלים כמו גייקובן, או מקריי. הוא די היה אאוטסיידר, לפעמים גם במגרש עצמו. זה די מנחם.
זה לא מרסר או שמעון גרשון.
זה מוזר לעכל את זה, אבל הוא אמריקאי ולא גדל פה בדרבים, ואצלם הכל זה ביזנס.
אני עדיין חושב שבכסף הזה הפועל יכולה להביא מישהו לא פחות טוב ממנו.
מקווה שהורד לא יצליח שם ויבין שעשה טעות.
אבל לא אקלל אותו.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

סומך כתב: 27 יוני 2024, 19:47
הוא אשכרה הגיע לסתום חור בהגדרה כשחקן אימונים, על מה אתה מדבר
תשמעו, לא נעים לי להרוס פה את הנראטיב. אבל זה ממש ממש (אבל ממש) לא היה ככה
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/13201740
אנשי הקבוצה והצוות המקצועי גלגלו את הרעיון, אך לא האמינו ששחקן ברמתו, שכמה חודשים קודם לכן רשם ממוצעים מרשימים של 14.0 נקודות ו־12.0 כדורים חוזרים למשחק ב־NBA, יסכים להגיע לישראל ועוד כנבחן בחוזה זמני.

"לא האמנו שהמגעים באמת יבשילו, כי מדובר בשחקן צעיר עם רזומה נהדר. היינו בטוחים שיש כאן הפתעה שאנחנו לא מודעים אליה, או שהסוכן שלו לא רציני", אומר גורם בקבוצה ל"ישראל היום". הסוכן של הורד, אגב, מייצג בליגה הטובה בעולם כוכבי ענק דוגמת רודי גובר ואוון פורנייה, והוא מי שדחף להגעת השחקן לישראל.

במועדון הבינו מהר את ההזדמנות שנפלה לידיים שלהם והחלו לפעול במהירות. "מהרגע ששמו עלה התנהלנו כמו במבצע צבאי, בשקט ובמידור, מהפחד שהמגעים ידלפו וקבוצות בכירות ביבשת ייכנסו לפעולה", סיפר גורם המעורה בפרטים.
ערב לפני חתימתו קיבל השחקן הצעה מפתה מקבוצה בכירה בליגה הצרפתית, אך כזאת שלא משחקת במפעלים האירופיים, וגם וילרבאן גיששה לגביו. סוגיית המפעלים האירופיים הכריעה את הכף, והפורוורד בחר לנסות את מזלו בקבוצה שמשחקת ביורוקאפ.

"המקרה של ג'יילן מאוד מעניין, הוא מחזיק באזרחות צרפתית ולדעתי יכל בקלות למצוא קבוצה במסגרת אירופית טובה. אני חושב שהסוכן שלו נתן הרבה משקל להיכרות שלו איתי כמאמן ולליגה הישראלית ונתן בנו אמון", סיפר בשיחה עם "ישראל היום" דני פרנקו.

"המהלך להביאו התחיל מצורך בגלל היעדרות של שחקנים, וקרם עור וגידים בזכות ההתחברות המהירה שלו למקום, היכולת המקצועית שהציג והאדם שהוא". במועדון מספרים על בחור מופנם ושקט מאוד שהתחבר מייד לקהל האוהדים ולאנרגיות סביב המועדון.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

ולשחקן הזה לא טרחו להציע שדרוג. נקווה שזה יעלה רק בכסף ולא בדמעות
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

רק על זה שהוא סגר שם לפני הגמר הוא בן שרמוטה.
מאחל לו רק רע.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

ההוא מפעם כתב: 27 יוני 2024, 21:18 ולשחקן הזה לא טרחו להציע שדרוג. נקווה שזה יעלה רק בכסף ולא בדמעות
שידרגו לו בקיץ.
ורצו שוב השנה ..
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

El dudernio כתב: 28 יוני 2024, 00:01
ההוא מפעם כתב: 27 יוני 2024, 21:18 ולשחקן הזה לא טרחו להציע שדרוג. נקווה שזה יעלה רק בכסף ולא בדמעות
שידרגו לו בקיץ.
ורצו שוב השנה ..
בקיץ קיבל שידרוג מצחיק שתמורתו שילמו באפשרות עזיבה שמומשה
והצעת השדרוג השנה באה אחרי שהבינו שהוא סגר במכבי וגם אז (אני שוב מדגיש עפ"י הודעת הקבוצה ) הציעו לו פחות ממכבי שהיא גם קבוצת יורוליג אבל גם שם גדול באירופה. בשביל להתחרות בהם אתה צריך להציע יותר לא להציע פחות. בטח אחרי שהשחקן מרגיש בצדק מוזנח כלכלית
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

שחקן ספסל שלנו שהוא גם הקלעי המוביל שלנו, אין ספק שהוא עסקה מעולה לכל קבוצה ביעילות.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

ההוא מפעם כתב: 28 יוני 2024, 01:37
El dudernio כתב: 28 יוני 2024, 00:01
שידרגו לו בקיץ.
ורצו שוב השנה ..
הציעו לו יותר ממכבי.
וזה לגיטימי להציע הצעה נגדית, עושה הרושם שהוא פשוט לא מעונין להישאר ורוצה יורוליג בכל מחיר

בקיץ קיבל שידרוג מצחיק שתמורתו שילמו באפשרות עזיבה שמומשה
והצעת השדרוג השנה באה אחרי שהבינו שהוא סגר במכבי וגם אז (אני שוב מדגיש עפ"י הודעת הקבוצה ) הציעו לו פחות ממכבי שהיא גם קבוצת יורוליג אבל גם שם גדול באירופה. בשביל להתחרות בהם אתה צריך להציע יותר לא להציע פחות. בטח אחרי שהשחקן מרגיש בצדק מוזנח כלכלית
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

Red Wolf כתב: 27 יוני 2024, 09:36
M-26-7 כתב: 27 יוני 2024, 09:32 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=474076
כתבה חדשה של ספורט5 על מצב הורד
המחטף של מכבי ת"א: בהפועל ת"א מתחילים להשלים שג`יילן הורד צפוי לעבור למכבי ת"א. מבחינת האדומים, הם עשו הכל כדי להשאירו, אך ביומיים האחרונים, הביג מן הצרפתי לא עונה לשיחות והודעות מצד אנשי הפועל ת"א, מה שהדליק נורה אדומה בקרב הקבוצה. על פי אנשי הפועל ת"א, הורד ביקש את ברכת הדרך לפני כן לעבור ליורוליג וסרב להצעת האדומים. מי שהיה מעורב מאוד במגעי מבחינת מכבי ת"א הוא דיוויד בלאט, שנכנס לתמונה ועל פי מקורבים לעסקה השפיע מאוד על הורד ועל מעברו לקבוצה מההיכל.

בהפועל ת"א הפעילו לחץ כבד על הצרפתי להשאר בקבוצה כשכל שחקני הקבוצה דיברו איתו, אך הוא ככל הנראה בחר אחרת. במועדון האדום טוענים שההבדל בין ההצעות שלהם ושל מכבי ת"א הוא לא משמעותי, וההחלטה של הורד נובעת מהרצון שלו לשחק ביורוליג, ולא מתוך שיקולים כלכליים.

בסביבת העסקה מאמינים שמי שהיה לה משקל בהחלטה של הורד היא שחקנית נבחרת ישראל ובת זוגו של הורד, עדן ציפל, שקיבלה גם המון הודעות ברשתות החברתיות מצד אוהדי הפועל ת"א בכדי שתנסה לשכנע אותו להשאר במועדון.

ומה לגבי הסעיף בחוזה שלו, שמאפשר לו לעבור למכבי ת"א בדומה לליוואי רנדולף? בהפועל ת"א מסבירים שבקיץ הקודם הם לא היו שלמים עם המהלך של השארת הורד והם לקחו הימור, ולכן לא נחסם המעבר שלו למכבי ת"א. במועדון טוענים שהם מרגישים נבגדים מצד השחקן, אחרי שהוא ביקש סכום כסף מסוים, אותו בהפועל ת"א השוו, אך הוא בכל זאת בחר לעבור למכבי ת"א, למרות שלטענתם מדובר בהצעה נמוכה יותר.

וכמה הפועל ת"א תקבל ממכבי ת"א על העסקה? הבאייאוט של הורד עומד על 150 אלף דולר, שעליו נוספים דמי השבחה, שמוערכים ב-50 אלף דולר.
לא היו שלמים עם המהלך של השארת הורד? :bang:
מי לא היה שלם? פרנקו?
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

בואו נהיה הוגנים פה, 90 אחוז מהאנשים בכלל לא רצו להשאיר אותו בקיץ ורצו שם גדול יותר לעמדה הזו. זה פרנקו שהתעקש עליו בטענה, הנכונה בדיעבד, שהוא הולך לתת קפיצת מדרגה גדולה.
כך או כך, אסור לנו לתת חוזים שמאפשרים סעיף יציאה למכבי למתחרות שלנו בארץ. לא אכפת לי אם השחקן זה ג'ונתן מוטלי או גל שטרנברג. פדיחה גדולה שאני מקווה שלא נחזור עליה.
ואני מקווה מאוד שאנחנו הולכים לעשות לו את המוות בדרבי הבא.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

El dudernio כתב: 27 יוני 2024, 18:48

מדויק מאוד.
ואני לא אתפלא אם אחת הסיבות שהוא לא רצה להישאר אצלנו אחרי העונה הזו היא העובדה שדדאס נשאר.
אני בטוח שאצל קטש הוא יראה הרבה יותר טוב מאשר נראה אי פעם אצלנו (ואני בטוח שהוא יגיע טוב יותר לעונה הבאה, כמו שהגיע לעונה הנוכחית).
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

רדנקו כתב: 28 יוני 2024, 11:38

מדויק מאוד.
ואני לא אתפלא אם אחת הסיבות שהוא לא רצה להישאר אצלנו אחרי העונה הזו היא העובדה שדדאס נשאר.
אני בטוח שאצל קטש הוא יראה הרבה יותר טוב מאשר נראה אי פעם אצלנו (ואני בטוח שהוא יגיע טוב יותר לעונה הבאה, כמו שהגיע לעונה הנוכחית).
צריך לראות מה יהיו ההחתמות הבאות שלהם , כרגע הם נחלשו משמעותית מעונה משעברה ואנחנו התחזק ו ואם לא יבוא עוד שחקנים ברמה גבוהה הם גם יהיו פחות טובים , הורד לבד לא מספיק , נקווה לטוב
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

אנחנו עוד לא בחודש יולי, יהיו להם החתמות והחתמות טובות.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

הלך המומנטום כתב: 28 יוני 2024, 13:31 אנחנו עוד לא בחודש יולי, יהיו להם החתמות והחתמות טובות.
מסכים אבל להביא שחקן כמו בולדווין אין להם סיכוי, וגם מחליף לניבו יהיה קשה
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רק הפועל כתב: 28 יוני 2024, 12:54

מדויק מאוד.
צריך לראות מה יהיו ההחתמות הבאות שלהם , כרגע הם נחלשו משמעותית מעונה משעברה ואנחנו התחזק ו ואם לא יבוא עוד שחקנים ברמה גבוהה הם גם יהיו פחות טובים , הורד לבד לא מספיק , נקווה לטוב
הורד לא מספיק אבל אני מדמיין את גינת שומר על פיק & רול שלו ושל בלאט ויש לי סחרחורת.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

El dudernio כתב: 28 יוני 2024, 14:25
מדויק מאוד.
הורד לא מספיק אבל אני מדמיין את גינת שומר על פיק & רול שלו ושל בלאט ויש לי סחרחורת.
מה עם הורד(בגדול, שחקן שדי לא שומר...) מנסה לשמור על מוטלי?
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Mr.china כתב: 28 יוני 2024, 14:17
הלך המומנטום כתב: 28 יוני 2024, 13:31 אנחנו עוד לא בחודש יולי, יהיו להם החתמות והחתמות טובות.
יילך בולדווין יבוא מישהו אחר.
בכספים שלהם זה איכשהו בסוף יקרה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

7even כתב: 28 יוני 2024, 14:36
El dudernio כתב: 28 יוני 2024, 14:25

מה עם הורד(בגדול, שחקן שדי לא שומר...) מנסה לשמור על מוטלי?
הורד לא שומר?!?
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

הורד שומר ברמה אירופאית גבוהה.
הוא כן מתקשה לשמור על סנטרים מסיביים, אבל הוא כנראה לא יצטרך לעשות את זה במכבי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 יוני 2024, 15:58 הורד שומר ברמה אירופאית גבוהה.
הוא כן מתקשה לשמור על סנטרים מסיביים, אבל הוא כנראה לא יצטרך לעשות את זה במכבי.
אם הוא מתקשה לשמור על סנטרים מאסיבים, אז איך הוא ברמה אירופאית גבוהה?
רמה אירופאית גבוהה זה לקבל כל שבוע סנטר ברמה גבוהה מאד ולעצור אותו. כך לפחות אני מבין את ההגדרה שנתת.
הורד לא שם. אפילו רחוק משם.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

כי הוא לא סנטר, הוא מספר 4. והוא יכול לשמור באותה יעילות על גארדים ופורוורדים.
אגב, יכול להיות שהוא יתקשה הגנתית ביורוליג נגד שחקנים מסוימים, בכל זאת יש שם גם קבוצות עם מספרי 4 גדולים, אבל באופן כללי הוא נכס הגנתי גם לרמות האלו.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

הורד שומר אדיר, לשאלתך, על מוטלי הוא כנראה לא ישמור, אבל אתה רואה את תומר קולע עליו?
שלא לדבר על זה שהוא יכול לשתק את רגלנד ו/או כל גארד אחר שיהיה לנו.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

Mr.china כתב: 28 יוני 2024, 14:17
נכון, אבל לדעתי עדיין יהיה להם את הסגל החזק בליגה.
הסיכוי שהסגל שלהם לא יהיה הכי יקר הוא מאוד נמוך + אנחנו צריכים לשלם תעריף מוגדל כדי להביא שחקנים ברמת יורוליג מכיוון שאנחנו ביורוקאפ ועדיין שחקנים ימהרו לחתום אצל מכבי לפנינו.
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

הורד שומר אדיר על עמדות 4-1. בעמדה 5 הוא מתקשה לשמור על שחקנים מאסיביים, אבל יכול לתת הגנה טובה גם בעמדה הזאת - מזכיר את ההגנה הגדולה שהוא נתן מול טייריק ג'ונס.

הוא בזוגיות עם ישראלית, ויש פוטנציאל שמתישהו הוא יחשב כישראלי. לא בטוח שהוא עדיין יהיה בארץ כשזה יקרה.

נראה שהוא עובד קשה ומשתפר מעונה לעונה. בעונה האחרונה ניכר שהוא התגלח עלינו ביכולת לכדרר ולקחת כדור לסל (הסקיל הזה אצלו עדיין לא מספיק יעיל). הוא גם עובד על הקליעה ל3 והראה שהוא יודע לקלוע. אם הוא יצליח לפתח את שתי היכולות האלה הוא יהיה מסוגל להיות גם 3, ובקיצור הוא מלא פוטנציאל.

לצד אלה בעונה האחרונה ראינו ממנו כמה פציעות. האם זה מעומס מיוחד שהיה או שהוא שחקן פציע? לא ברור. ראינו ממנו גם חוסר יציבות - דקות ומשחקים גדולים, לצד לא מעט משחקים בינוניים.

יש לו הרבה פוטנציאל, אבל אני לגמרי חושב שבתקציבים שלנו אפשר למצוא לו מחליף ראוי ולא להיחלש בעמדה הזו.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

מבחינתי הפספוס הכי גדול עם הורד זו היכולת שלו לשמור על הגארד הכוכב של היריבה, פחות הגנת הצבע שלו.
וכן, גם היכולת שלו להקפיץ את הקהל בדאנקים מרהיבים.

זה יכאב כפליים כשזה יהיה בצהוב.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

את מי מעניין כבר הפוטנציאל שיש לו ? הוא כבר לא פה ולא איתנו
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

Break a leg.

ואז גם את השנייה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

רק הפועל כתב: 28 יוני 2024, 17:06 את מי מעניין כבר הפוטנציאל שיש לו ? הוא כבר לא פה ולא איתנו
רק נציין, שנכון לעכשיו, מבחינה רשמית , הוא עדיין שחקן שלנו.
XM
קיבל.ה  62 לייקים

קרע בצולבת לפני החתימה אצל הגרמנים. נקסט ויאללה לנעול את האשכול
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

רק רע שיהיה לו
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

XM כתב:קרע בצולבת לפני החתימה אצל הגרמנים. נקסט ויאללה לנעול את האשכול
למה לפני? רק אחרי.

Sent from my NE2215 using Tapatalk