צ'ימבויקה כתב: ↑27 יוני 2024, 01:15
לא מבין את ההתרגשות מהיורוליג
מי יישמע זה נבא
למה שחקן זר ייבחר לעזוב בית או לקבל פחות כסף בתמורה למעבר ליורוליג
אחרי מה הוא רודף?
תואר אירופי?
אצלנו יש לו יותר סיכוי
אם הוא רוצה לשחק בקבוצת יורוליג גדולה, הוא יכול היה לעשות את זה בלי לעבור במכבי
הוא רוצה בארץ השנה
הוא לא יכול לעבור לריאל דרך שנה טובה אצלנו?
לא מבין את זה
בטח אחרי מקרה מוטלי
ההתרגשות ששחקנים רוצים לשחק ברמות הכי גבוהות של הכדורסל האירופאי. אתה מקבל יותר חשיפה וכסף וטבעי שאם תיתן עונה טובה אז קבוצה גדולה יותר תציע לך הרבה כסף לעבור אליה.
זה הגיוני, טבעי וקורה גם בכדורגל עם ליגת האלופות.
לשאלה שלך על ריאל? לא.. אם הוא יקבל mvp של היורוקאפ אז יקחו אותו קבוצה באמצע של היורוליג (כמו שמכבי לקחו אז את בולדוין) . ואם יתפוצץ בקבוצה סבירה ביורוליג אז ריאל אולי תחשוב לכיוון שלך.
יכול להיות שהחברה הישראלית שלו עבדה לרעתנו פה והמליצה לו לשחק ב״קבוצה של המדינה״?
וכל אלה שחושבים שמכבי מחתימים שחקנים רק כדי לקחת אותו מאיתנו, אתם חיים בסרט, באמת.
מכבי רוצה פיינל פור יורוליג ואולי יותר, אז היא תביא שחקנים רק בגלל שהם מחלישים אותנו?
הם רוצים אותו כי הוא הכי טוב שהם יכולים להביא לעמדה הזאת.
מילפורד כתב: ↑27 יוני 2024, 01:31
יכול להיות שהחברה הישראלית שלו עבדה לרעתנו פה והמליצה לו לשחק ב״קבוצה של המדינה״?
וכל אלה שחושבים שמכבי מחתימים שחקנים רק כדי לקחת אותו מאיתנו, אתם חיים בסרט, באמת.
מכבי רוצה פיינל פור יורוליג ואולי יותר, אז היא תביא שחקנים רק בגלל שהם מחלישים אותנו?
אכן, זה הכי טוב שהם יכולים להביא, ובמצב הדברים הנוכחי, עם הסגנון המקצועי החדש שלנו ועם הכסף שזורם במועדון אני לא בטוח בכלל שהקביעה הזו נכונה גם לגבינו, מבאס, מאכזב, ממש לא סוף העולם ויתכן ונצא מרווחים.
אכן, זה הכי טוב שהם יכולים להביא, ובמצב הדברים הנוכחי, עם הסגנון המקצועי החדש שלנו ועם הכסף שזורם במועדון אני לא בטוח בכלל שהקביעה הזו נכונה גם לגבינו, מבאס, מאכזב, ממש לא סוף העולם ויתכן ונצא מרווחים.
לצערי לא מסכים, מי תביא במקומו- הוא רק בן 25 ויש לו כדורסל מטורף
עד עכשיו מה שהם עושים נראה יותר כמו החתמות שיכולות לעזור להם לזכות באליפות פה ולא יותר, רנדולף שחקן לפיינל פור יורוליג ? צריך לראות בהמשך מה הם מתכוונים לעשות , גם הורד שאני אוהב אותו ממש לא שחקן שיכול להוביל אותם לשם , בטח לא כרגע
לצערי לא מסכים, מי תביא במקומו- הוא רק בן 25 ויש לו כדורסל מטורף
בהנחה ובאמת אין מניעה תקציבית להביא שחקני טופ הייתי מנסה להנחית כאן את ויטו בראון, אפשר גם ללכת על 3 יקר ולהתפשר על 4 משלים כמו טילמן לדוגמא
צ'ימבויקה כתב: ↑27 יוני 2024, 01:15
לא מבין את ההתרגשות מהיורוליג
מי יישמע זה נבא
למה שחקן זר ייבחר לעזוב בית או לקבל פחות כסף בתמורה למעבר ליורוליג
אחרי מה הוא רודף?
תואר אירופי?
אצלנו יש לו יותר סיכוי
אם הוא רוצה לשחק בקבוצת יורוליג גדולה, הוא יכול היה לעשות את זה בלי לעבור במכבי
הוא רוצה בארץ השנה
הוא לא יכול לעבור לריאל דרך שנה טובה אצלנו?
לא מבין את זה
בטח אחרי מקרה מוטלי
איך לעזאזל אין בחוזה סעיף שמונע מעבר למכבי ? זה מחדל לא נורמלי , מתי בדיוק היה בכלל מעבר ישיר של שחקן בין הקבוצות ? אם הדבר הזה קורה זה חייב להיות בביי אוט מטורף פלוס מעבר של שחקן/שחקנים שלהם אליינו אחרת זה ברמת הועדת חקירה לדעתי
רק הפועל כתב: ↑27 יוני 2024, 08:01
איך לעזאזל אין בחוזה סעיף שמונע מעבר למכבי ? זה מחדל לא נורמלי , מתי בדיוק היה בכלל מעבר ישיר של שחקן בין הקבוצות ? אם הדבר הזה קורה זה חייב להיות בביי אוט מטורף פלוס מעבר של שחקן/שחקנים שלהם אליינו אחרת זה ברמת הועדת חקירה לדעתי
אם וילרבאן עושה בעיות עם נועם יעקב, הורד רוצה יורוליג ואנחנו לא רוצים שהוא יחתום במכבי, אפשר אולי לעשות עסקה עם וילרבאן: יעקב תמורת הורד וככה כולם יהיו מרוצים חוץ משימון.
הורד שחקן נהדר, אתלט מדהים ולדעתי מה שעלול לתקוע אותו בקריירה זה רק הראש - יש בו משהו חסר אינטנסיביות לפרקים בהתקפה (לעיתים גם בהגנה), חושש לעשות דברים שהוא לא רגיל לעשות, חושש להיכנס לפעמים למאבקים פיזיים מתחת לסל, לא מספיק מבקש את הכדור ולוקח על עצמו.
אני חושב שאם במכבי לא יעבדו איתו על הדברים האלה במהרה אז במקום שאין זמן וסבלנות להתפתחות יתאכזבו ממנו, הוא עדיין יהלום לא מלוטש.
בכל אופן מהרגע שהוא לובש צהוב אני מאחל לו רק להיכשל.
רק הפועל כתב: ↑27 יוני 2024, 08:01
אם וילרבאן עושה בעיות עם נועם יעקב, הורד רוצה יורוליג ואנחנו לא רוצים שהוא יחתום במכבי, אפשר אולי לעשות עסקה עם וילרבאן: יעקב תמורת הורד וככה כולם יהיו מרוצים חוץ משימון.
קונה תרחיש כזה פלוס השארת מנפורד , השאר בונוס באמת
אני יודע שבכדורסל כל עניין החוזים קצת מוזר אז אולי אני לא מבין, סעיף יציאה זה אומר שהוגדר לו בחוזה סכום בייאאוט שאם עומדים בו מחויבים לשחרר אותו, או שזה פתוח למומ? אם יש פה אפשרות למומ הייתי עושה הכל כדי להכשיל אותו, כולל להגיע למצב שהורד יושב ביציע בשביתה איטלקית או משהו. להפסיד את הורד לעונה הבאה זה מבאס. לראות אותו עובר למכבי זה בלתי נסבל עבור המועדון שאנחנו רוצים להיות. ושלא יעזו להחתים אי פעם על חוזה נוסף בהפועל שלא מצוין בו במפורש שאין אפשרות לעבור למכבי תוך כדי החוזה. לא סביר יותר.
וכן הורד יכול לעזור להם אבל למישהו יש ספק שהמוטיבציה העיקרית שלהם היא לפגוע בנו? שרמוטות. אם הורד עובר אליהם מאחל לו לגמור את העונה באימון הראשון של העונה, שבת זוג שלו תפרד ממנו 5 דקות לאחר מכן ושיחנקו שניהם, מכבי והורד
המחטף של מכבי ת"א: בהפועל ת"א מתחילים להשלים שג`יילן הורד צפוי לעבור למכבי ת"א. מבחינת האדומים, הם עשו הכל כדי להשאירו, אך ביומיים האחרונים, הביג מן הצרפתי לא עונה לשיחות והודעות מצד אנשי הפועל ת"א, מה שהדליק נורה אדומה בקרב הקבוצה. על פי אנשי הפועל ת"א, הורד ביקש את ברכת הדרך לפני כן לעבור ליורוליג וסרב להצעת האדומים. מי שהיה מעורב מאוד במגעי מבחינת מכבי ת"א הוא דיוויד בלאט, שנכנס לתמונה ועל פי מקורבים לעסקה השפיע מאוד על הורד ועל מעברו לקבוצה מההיכל.
בהפועל ת"א הפעילו לחץ כבד על הצרפתי להשאר בקבוצה כשכל שחקני הקבוצה דיברו איתו, אך הוא ככל הנראה בחר אחרת. במועדון האדום טוענים שההבדל בין ההצעות שלהם ושל מכבי ת"א הוא לא משמעותי, וההחלטה של הורד נובעת מהרצון שלו לשחק ביורוליג, ולא מתוך שיקולים כלכליים.
בסביבת העסקה מאמינים שמי שהיה לה משקל בהחלטה של הורד היא שחקנית נבחרת ישראל ובת זוגו של הורד, עדן ציפל, שקיבלה גם המון הודעות ברשתות החברתיות מצד אוהדי הפועל ת"א בכדי שתנסה לשכנע אותו להשאר במועדון.
ומה לגבי הסעיף בחוזה שלו, שמאפשר לו לעבור למכבי ת"א בדומה לליוואי רנדולף? בהפועל ת"א מסבירים שבקיץ הקודם הם לא היו שלמים עם המהלך של השארת הורד והם לקחו הימור, ולכן לא נחסם המעבר שלו למכבי ת"א. במועדון טוענים שהם מרגישים נבגדים מצד השחקן, אחרי שהוא ביקש סכום כסף מסוים, אותו בהפועל ת"א השוו, אך הוא בכל זאת בחר לעבור למכבי ת"א, למרות שלטענתם מדובר בהצעה נמוכה יותר.
וכמה הפועל ת"א תקבל ממכבי ת"א על העסקה? הבאייאוט של הורד עומד על 150 אלף דולר, שעליו נוספים דמי השבחה, שמוערכים ב-50 אלף דולר.
מבאס מאוד אבל בחירה לגיטמית שלו וכל עוד לא יעשה זהבי לקהל (מה שאני לא מאמין כי זה לא הבן אדם) אז הוא תמיד יהיה אהוב מבחינתי.
מה שכן אני שמח שלא קניתי חולצה שלו השנה
עם השכר שלו (שאני בטוח שהוצע לו באזור ה-500k לעונה) והבייאוט של 200k כלומר 700k אנחנו אמורים להביא פה שחקן לא פחות אם לא יותר מהורד. להערכתי במכבי הוא יהיה שחקן 7-8 ברוטציה במיוחד ביורוליג. נתראה בדרייב אין ילד קקה שהגיע מכלום ולקחנו אותו.
אין אהבה לשחקן שעובר צד לא משנה מי זה.
מבין את הרצון לשחק ביורוליג אבל זה צ'אנס שאם מוטלי לקח גם הוא יכול לקחת. בטח אם אין פה עניין כלכלי.
חבל מאוד אבל אני גם מאמין שבסכומים האלה אפשר להביא שחקן לא פחות טוב.
אבל בוא נחכה לראות שזה סופי.
ואן גוך כתב: ↑27 יוני 2024, 09:44
עם השכר שלו (שאני בטוח שהוצע לו באזור ה-500k לעונה) והבייאוט של 200k כלומר 700k אנחנו אמורים להביא פה שחקן לא פחות אם לא יותר מהורד. להערכתי במכבי הוא יהיה שחקן 7-8 ברוטציה במיוחד ביורוליג. נתראה בדרייב אין ילד קקה שהגיע מכלום ולקחנו אותו.
אין אהבה, אבל עם כל הכבוד הוא לא גדל בהפועל או באוסישקין.
אנחנו לא ההם, ואני מאוד מקווה שהוא לא יקבל יחס כמו זוסמן או הלפרין שקיבלו מהנבלות שהגיעו לשם.
פשוט לא צריך להתייחס אליו אם הוא עובר, ולקוות שלא יצליח שם כמו עשרות לפניו.
סה"כ הוא אחלה בן אדם ושחקן טוב, שנתן הרבה להפועל.
פומפה כתב: ↑27 יוני 2024, 09:36
מבאס מאוד אבל בחירה לגיטמית שלו וכל עוד לא יעשה זהבי לקהל (מה שאני לא מאמין כי זה לא הבן אדם) אז הוא תמיד יהיה אהוב מבחינתי.
שחקן שעובר ישירות למכבי "תמיד יהיה אהוב"? ברצינות?
ואן גוך כתב: ↑27 יוני 2024, 09:44
למה 7-8? מי יש להם בעמדה שלו? ואם הוא פותח, מישהו כאן היה מעדיף להיות מחליף (לפחות בליגה) בקבוצת יורוקאפ על פני פותח בקבוצת יורוליג?
מאוד ברצינות.
שחקן זר שלא גדל בישראל עם אחלה אישיות וספורטאי שבסך הכל רוצה להתקדם למסגרת (יורוליג לא מכבי) שיכולה לתת לו יותר חשיפה ומקפצה כלכלית ומקצועית במידה ויתן שם הופעות טובות וזה סופר לגיטימי. כל עוד לא יתגרה אין שום סיבה לא לאהוב אותו.
חלאס עם רומנטיקה בשקל, זה לא קיים יותר.
מספיק שפחות מתחבר לו עם דדאס וכבר אפשר בקלות להבין איך שחקן בוחר במעבר כזה.
אני עדיין מקוה שבסוף היום הלחץ יעשה את שלו והוא יבחר להשאר או במינימום לעבור לקבוצת יורוליג אחרת
מאוד ברצינות.
שחקן זר שלא גדל בישראל עם אחלה אישיות וספורטאי שבסך הכל רוצה להתקדם למסגרת (יורוליג לא מכבי) שיכולה לתת לו יותר חשיפה ומקפצה כלכלית ומקצועית במידה ויתן שם הופעות טובות וזה סופר לגיטימי. כל עוד לא יתגרה אין שום סיבה לא לאהוב אותו.
בלי קשר לרצון שלו זה לא לגיטימי בשום צורה מעבר שכזה , מתי אנחנו הבאנו שחקן ישירות מהם ? יש פה מחדל מטורף במעמד החוזה שלו שהתפספס אם הוא יכול לעבור אליהם
Niro כתב: ↑27 יוני 2024, 09:50
מאוד ברצינות.
בלי קשר לרצון שלו זה לא לגיטימי בשום צורה מעבר שכזה , מתי אנחנו הבאנו שחקן ישירות מהם ? יש פה מחדל מטורף במעמד החוזה שלו שהתפספס אם הוא יכול לעבור אליהם
לא לגיטימי מבחינת המועדון לא מבחינת השחקן. הוא לא אשם שהייתה פה פאדיחה של ההנהלה.
אני גם לגמרי מבין אנשים שלא יאהבו אותו בגלל המעבר וזה גם לגיטימי. אני פחות ארגיש ככה. יהיה לי קשה לראות אותו בצהוב ואני גם די בטוח שהוא יצליח שם כי הוא שחקן מעולה.
Niro כתב: ↑27 יוני 2024, 09:50
מאוד ברצינות.
יש מחדל ברמת החוזה, מסכים.
לא צריך לאחל לו להיפצע או משהו כזה כי זה מזכיר לי את הטינופות שם.
אני אתן את הזווית החיובית. עם השחרור של זלי וההשארה של אלכסנדר, אפשר להביא במקום הורד 3-4 פיזי עם קליעה מבחוץ סטייל הבנזונה שעוזב את מכבי ולסדר הרכב יותר "נכון" סביב מוטלי.