Money כתב: ↑22 יולי 2025, 09:18
נמאס לי כבר מזה שחושבים שהסכסוך בקהל זה רק עופר ורק עופר צריך לעשות.
יש פה צד נוסף שלא מעוניין להגיע להסכם באמת.
איזה הסכם באמת?
הדבר והעיקרון היחידים שהארגון לא מתפשר זה נושא יד אליהו!
הם מעוניינים להגיע להסכם שעופר לא מעוניין בעצמו.
עופר מעוניין להגיע להסכם שנשחק ביד אליהו ורוצה שהארגון יתפשר והם לא מעוניינים!
זה מעגל שהדרך היחידה לצאת ממנו זה שיכריזו כבר על איזה אולם יהיה להפועל דרייב אין משופץ או אולם חדש מאפס כולל תאריך למשחק הראשון שישוחק בו. באותה רגע המחאה נגד עופר ויד אליהו נגמרת! אולי הפ לא יבואו בעצמם למשחקי בית אבל הם יפסיקו את המחאה במשחקי חוץ.
בכל מקרה אני מהמר שיעברו 3 שנים עד שיהיה באמת החלטה על שיפוץ/בניה של אולם חדש…
למה צריך להתפשר מול האולטרס? מי הם בכלל?
בא בנאדם ומנסה לקדם אותנו לעידן חדש ולהחזיר אותנו למקום הראוי לו ובאים כמה ילדים מושתנים וחושבים שהם בעלי הבית.
וזו לא הפעם הראשונה, זוכרים את סגול?
מה הם תרמו לנו חוץ מאלימות ופילוג?
צריך להזכיר את כל הנקודות שאיבדנו בגללם?
את הקנסות? את הרדיוסים?
שרים הפועל היא מעל הכל אבל זה מהפה לחוץ.
הארגון העברייני הזה עסוק בעיקר בלמצוץ לעצמו ולחשוב שהם האוהדים האמיתיים, ומי שלא מסכים יקבל מכות.
חלום שלי שפשוט יאסרו עליהם להגיע למשחקים.
לא נתגעגע.
יש להם עוד שיר - אחרייך הפועל, אני בא בכל מצב.
בכל מצב שיתאים לי, ומי שלא יתיישר יקבל מכות ושירי נאצה למשפחה שלו
Money כתב: ↑22 יולי 2025, 09:18
נמאס לי כבר מזה שחושבים שהסכסוך בקהל זה רק עופר ורק עופר צריך לעשות.
יש פה צד נוסף שלא מעוניין להגיע להסכם באמת.
איזה הסכם באמת?
הדבר והעיקרון היחידים שהארגון לא מתפשר זה נושא יד אליהו!
הם מעוניינים להגיע להסכם שעופר לא מעוניין בעצמו.
עופר מעוניין להגיע להסכם שנשחק ביד אליהו ורוצה שהארגון יתפשר והם לא מעוניינים!
זה מעגל שהדרך היחידה לצאת ממנו זה שיכריזו כבר על איזה אולם יהיה להפועל דרייב אין משופץ או אולם חדש מאפס כולל תאריך למשחק הראשון שישוחק בו. באותה רגע המחאה נגד עופר ויד אליהו נגמרת! אולי הפ לא יבואו בעצמם למשחקי בית אבל הם יפסיקו את המחאה במשחקי חוץ.
בכל מקרה אני מהמר שיעברו 3 שנים עד שיהיה באמת החלטה על שיפוץ/בניה של אולם חדש…
למה צריך להתפשר מול האולטרס? מי הם בכלל?
בא בנאדם ומנסה לקדם אותנו לעידן חדש ולהחזיר אותנו למקום הראוי לו ובאים כמה ילדים מושתנים וחושבים שהם בעלי הבית.
וזו לא הפעם הראשונה, זוכרים את סגול?
מה הם תרמו לנו חוץ מאלימות ופילוג?
צריך להזכיר את כל הנקודות שאיבדנו בגללם?
את הקנסות? את הרדיוסים?
שרים הפועל היא מעל הכל אבל זה מהפה לחוץ.
הארגון העברייני הזה עסוק בעיקר בלמצוץ לעצמו ולחשוב שהם האוהדים האמיתיים, ומי שלא מסכים יקבל מכות.
חלום שלי שפשוט יאסרו עליהם להגיע למשחקים.
לא נתגעגע.
להחזיר אותנו??
מתי היינו במקום הזה?
מביא אותנו למקומות שאפילו בחלומות שלנו לא העזנו לחלום עליהם.
teknoboy כתב: ↑24 יולי 2025, 11:01
וכרגיל, מי שנושא את התרומה הכי גדולה לנירמול והכחשת מה שקרה שם זה אתה.
הרי לקלל ילדה בקללות הכי קשות בפנים שלה ושל אבא שלה זה מספיק חמור, ויפריע ל-99.9% מהאנשים בדיוק כמו שזה גם בלי להגזים ולסלף.
אבל אתה חייב לתאר את זה במילה שמשמשת בשפה העברית לציון של אלימות פיזית, מה שמעניק לכל מי שרוצה להכחיש ולהתעלם (וכך לנרמל, הפועל החביב עליך) את הנשק הכי טוב שיכול להיות לא. הוא יכול להגיד "אבל זה לא מה שקרה" ובמקום לנסות לשווא להגן על משהו שאי אפשר להגן עליו, יוצא שהוא בכלל צודק. (לא שכל מי שציין שאתה טועה או מתבטא בצורה לא מדויקת מנסה להגן על המקללים, אבל מי שכן מנסה להגן עליהם יכול לעשות זאת בקלות וייתמך בסתם אנשים שמעמידים אותך על טעותך)
בבקשה תפסיק.
אתה מתבטא כמו הצד שיודע שהוא טועה ואין לו אף טיעון טוב, אז הוא גולש להגזמות, תכסיסים רטוריים והמצאות.
בבקשה די, זה פוגע בעמדה שכמעט כולם פה תומכים בה, ושאתה על פניו תומך בה מאוד. וזה גם ילדותי וטיפשי, על הדרך. אתה לא ח"כ שכותב בטוויטר והמטרה פה לא אמורה להיות ליקוט של לייקים.
עריכה: כתבו פה שהילדה בכלל לא הייתה שם. אם זה באמת נכון, אז לטעון ש"תקפו אותה" זה עוד יותר מגוחך ועוד יותר נותן תחמושת בדיוק לאנשים שאתה מנסה לנצח באמצעות כל הססגוניות המיותרת שלך.
זה שנדמה לך שאלימות זה רק לתת למישהו מכות, הבעיה אצלך. לא אצלנו. מצטער אם אני הורס לך פה תאוריות.
אלימות זה בעיקר במילים. בד"כ ממילים זה הופך לידיים.
מי כמו האולטראס יודע.
באמת באמת סליחה אם חידשתי לך פה.
ודאי שיש דבר כזה אלימות מילולית להבדיל מפיזית.
אתה אולי מתקשה טיפה בעברית אבל כתבתי במפורש שאתה משתמש "במילה שמשמשת בשפה העברית לציון של אלימות פיזית" (ציטוט מילה במילה מההודעה שאתה מגיב עליה) כאשר אתה מדבר על אלימות מילולית.
אם אתה לא מסוגל להבחין בין שתי קטגוריות כל כך שונות כמו אלימות פיזית ואלימות מילולית אז קטונתי מלסייע.
בהצלחה בהמשך עם מה שאתה כנראה מדמיין כרטוריקה ססגונית אבל מהצד נראה כמו כתיבה של ילד שיכור שמלא בנפיחות של עצמו.
חבל שאתה הורס על הדרך לכל מי שחושב בערך כמוך, אבל זה מה יש (האמת שלרוב זה דווקא טוב, כי רוב הדעות שלך גרועות כמו הכתיבה שלך).
מונית לשר החינוך, התרבות אבל הכי חשוב- שר ההתנשאות של הפורום (לכל מי שזוכר את התגובה שלך על התנשאות של משתמשים אחרים).
תפסיק לחלק ציונים לכתיבה של אנשים ולנתח אותם, כי אתה לא פסיכולוג.
האולטראס מתנהגים כמו ארגון פשע (ורואים את זה בכל משחק ברגל) ובארגון פשע נלחמים בכל הכוח.
הם קיבלו מספיק הזדמנויות מהקהל הרחב והמתון.
העובדה שהם מכניסים את המאבק שלהם בעופר ינאי גם לכדורגל (ומקבלים כל פעם בוז מחדש) מראה את האטימות וחוסר הבגרות שם.
עכשיו רוצים להעניש אותו ב70 אלף שח על ראיון. חייב לנסות להעביר את הדיונים לערכאה אזרחית. אין שום היגיון שיקחו ממנו את חופש הביטוי ויקבעו עונשים מופרכים כשהתובע והשופט הם מושאי הדיבה.
זה שנדמה לך שאלימות זה רק לתת למישהו מכות, הבעיה אצלך. לא אצלנו. מצטער אם אני הורס לך פה תאוריות.
אלימות זה בעיקר במילים. בד"כ ממילים זה הופך לידיים.
מי כמו האולטראס יודע.
באמת באמת סליחה אם חידשתי לך פה.
ודאי שיש דבר כזה אלימות מילולית להבדיל מפיזית.
אתה אולי מתקשה טיפה בעברית אבל כתבתי במפורש שאתה משתמש "במילה שמשמשת בשפה העברית לציון של אלימות פיזית" (ציטוט מילה במילה מההודעה שאתה מגיב עליה) כאשר אתה מדבר על אלימות מילולית.
אם אתה לא מסוגל להבחין בין שתי קטגוריות כל כך שונות כמו אלימות פיזית ואלימות מילולית אז קטונתי מלסייע.
בהצלחה בהמשך עם מה שאתה כנראה מדמיין כרטוריקה ססגונית אבל מהצד נראה כמו כתיבה של ילד שיכור שמלא בנפיחות של עצמו.
חבל שאתה הורס על הדרך לכל מי שחושב בערך כמוך, אבל זה מה יש (האמת שלרוב זה דווקא טוב, כי רוב הדעות שלך גרועות כמו הכתיבה שלך).
1. מונית לשר החינוך, התרבות אבל הכי חשוב- שר ההתנשאות של הפורום (לכל מי שזוכר את התגובה שלך על התנשאות של משתמשים אחרים).
2. תפסיק לחלק ציונים לכתיבה של אנשים ולנתח אותם, כי אתה לא פסיכולוג.
3.האולטראס מתנהגים כמו ארגון פשע (ורואים את זה בכל משחק ברגל) ובארגון פשע נלחמים בכל הכוח.
הם קיבלו מספיק הזדמנויות מהקהל הרחב והמתון.
העובדה שהם מכניסים את המאבק שלהם בעופר ינאי גם לכדורגל (ומקבלים כל פעם בוז מחדש) מראה את האטימות וחוסר הבגרות שם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. אתה כנראה באמת מתקשה בהבנת הנקרא כי כשכתבתי על התנשאות לא התלוננתי שמתנשאים מעליי או שמישהו מתנשא באופן כללי, רק ציינתי שההתנשאות בפורום מגיעה לא רק מהשמאל הפוליטי, אלא גם ולא פחות מהימין (שהוא גם הצד שלרוב מתבכיין שמתנשאים מעליו).
2. אבל זה בדיוק מה שאתה עושה פה עכשיו. אז או שתפסיק לנתח אותי ואת הכתיבה שלי, או שתפסיק להתבכיין (בדיוק כמו עם ההתנשאות. נראה שיש פה דפוס).
3. אני נוטה להסכים, וכנראה שלא קראת יותר מדי בקפידה את מה שכתבתי - הערתי לו שהוא מפריע לנו, לצד שמתנגד לאולטרס, כשהוא נותן לתומכים שלהם כלים להשתיק את הביקורת עליהם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
אוהד כורסא כתב: ↑25 יולי 2025, 10:58
עכשיו רוצים להעניש אותו ב70 אלף שח על ראיון. חייב לנסות להעביר את הדיונים לערכאה אזרחית. אין שום היגיון שיקחו ממנו את חופש הביטוי ויקבעו עונשים מופרכים כשהתובע והשופט הם מושאי הדיבה.
הסעיפים של העלבת שופט משחק וכו׳ הם הזויים, אבל כן - אם יש באמת סעיף בתקנון של העלבת מוסד בית הדין, אז הראיון הזה עובר על זה.
אפשר וצריך לפעול לשנות את הסעיף, אבל כל עוד שם, מה שינאי אמר זו עבירה על התקנון.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
הסעיפים של העלבת שופט משחק וכו׳ הם הזויים, אבל כן - אם יש באמת סעיף בתקנון של העלבת מוסד בית הדין, אז הראיון הזה עובר על זה.
אפשר וצריך לפעול לשנות את הסעיף, אבל כל עוד שם, מה שינאי אמר זו עבירה על התקנון.
מעלה כאן השערה קונספירטיבית.
התביעה הזאת זאת הקדמה, ליצירת עונש על תנאי של הורדת נקודות. הם כבר ימצאו סיבה להורדת נקודות.
כיום להפועל אין שום עונש על תנאי. ואין כרגע סיבה להורדת נקודות.
ה"מושכים בחוטים" באיגוד\במינהלת לא מרוצים מזה ורוצים עוד פעם להגיע למצב שהם ישלחו את הפועל להילחם בירושלים העיקר שמכבי תעלה לגמר נוח.
זאת תביעה מבישה ויש מקום להגיש תביעה לבית משפט אזרחי על הפרת חופש דיבור.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם כך כל ראיון שני אחרי משחר עונה להגדרה וקבוצות יסיימו כאן עם מינוס נקודות.
הם צריכים רק להקשיב לראיונות אבל בשביל זה צריך אשכרה לעבוד. זה קשה כשאתה חי מכספי ציבור, אבל אפשרי.
הריי הם יודעים שאם עופר לא היה מגיע והיינו מסתמכים על העמותה אז כנראה שהיום לא הייתה לנו קבוצה בליגת העל אפילו אבל על זה משום מה הם לא אומרים כלום , אפס התייחסות לנושא המקצועי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
KingAlpaca כתב: ↑28 יולי 2025, 15:56
די כבר, יא אובססיבי מעיק.
זכותי לרשום את דעתי , אתה בעד שהקבוצה מחזיקה סגל רחב ליורוליג ?
כן.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?