טוב הקשבתיGiovanni Giorgio כתב: ↑21 יולי 2025, 15:19מקבל, אצפה ואגיד אם זה ענה לי על השאלותAdom_Adom כתב: ↑21 יולי 2025, 14:18אין הפועל א וב, אין שום ערפל כבד על פתיחת העונהGiovanni Giorgio כתב: ↑21 יולי 2025, 13:59 קצת קשה לי עם המצב שנוצר
מדברים על הפועל א׳ והפועל ב׳ , אחת ליורוליג ואחת ולליגה הישראלית
למרות המורכבות שבמלחמה, זה אחד הדברים שהכי סלדנו ממנו אצל אלו מעבר לכביש, אני לא חי עם זה בשיוויון נפש
יש ערפל כבד על פתיחת העונה, על המנויים, על האולם שהיה צריך להתחיל להיבנות, על האולטראס
אני מרגיש שיותר מהכל צריך לעשות דיון פתוח מול האוהדים ולהסביר להם בדיוק מה הולך להיות, סופיה - יד אליהו ומה שבניהם
ויותר מהכל, צריך את הקהל שלם, אני מאסתי בכל הפילוג הזה ואישית אני מרגיש את חסרונם של האולטראס
זה לא קורה ביום אבל אנחנו נהפכים לפלסטיק וזה מרגיש לי ככ מוזר להתלונן כשיש לי את כל הכישרון שבעולם הקבוצה שלי אבל אני מתקשה להתרגל, מתקשה לקבל קבוצה א׳ וקבוצה ב׳ , מתקשה לקבל את יד אליהו מבלי לראות אופק אחר, מתקשה לראות את מיציץ נוחת ובאים לקבל אותו אוהד וחצי ומתקשה לקבל את העידוד המנומנם וחסר הצבע
מי שלא רואה את חשיבות הדברים האלו בסופו של דבר יפגע מהם כמו בומרנג
מוזמן לשמוע את השידור שהיה לפני כמה ימים בהפועל tv
עלו לשם לדבר עופר ינאי, איטודיס והמנכל
הסבירו שם בדיוק על המנויים ועל סופיה ותל אביב ועל האולם.
יש לך בעלים ששם הרבה כסף בקבוצה, שצירף עשירים נוספים לקבוצה שלנו, שהביאו ביחד שחקנים כמו מיציץ, בראיינט ואת כל הסגל האדיר שנבנה
תעשה מנוי ותבוא לעודד, יש לנו כאוהדים במה להיות גאים, פחות טוויטר והרבה פחות הקשבה לכל המרמרת ההזויה ויהיה טוב.
1. איחוד הקהל - לוקח את הדברים שאמרתי, מבחינתי זה בדיוק מה שרציתי ממנו לעשות, האולטראס חייבים לרדת מהעץ
2. אולם - גם כאן, לוקח את הדברים שאמרתי, האולם ברמה״ש נשמע כמו התוכנית הכי טובה
3. מנויים - גם כאן, לוקח את הדברים
4. קבוצה א׳ קבוצה ב׳ - כאן זה המקום היחידי שאני קצת לא יודע, אני מבין את המורכבות ועדיין יש בי חשש כבד שזה לא יגיע לרמות חיבור של כל הקבוצה לקהל. אני לא יודע איך הם יכלו לעשות את זה אחרת אבל החשש קיים
*בונוס - אהבתי את החזון של ההנהלה וצירוף המשקיעים ליצירת הנהלה יציבה לאורך שנים
בשולי, הפלטפורמה של הפועל טיוי הייתה מעצבנת וכל ההתחלה הייתה מקוטעת לא משנה מאיפה ניסיתי להאזין, למה אין אפליקציה? (או שיש ולא מצאתי)
יאללה הפועל