מור בוסקילה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Mendelson
קיבל.ה  344 לייקים

Niro כתב: 27 אוגוסט 2025, 11:04 מוכן להתערב עם כל משתמש שבוסקילה יהיה בהפועל. המפסיד מורחק לחודש מהפורום.
הייתי מוכן להתערב רק בגלל שזו התערבות שאני מאוד מאוד מאוד אשמח להפסיד בה. אני חושב שאחרי דפאה, בוסקילה זה הרכש הכי חשוב שלנו לטווח הרחוק. מאמין בו מאוד, גם מבחינת יכולת וגם מבחינת אופי.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5544 לייקים

לירון האדום כתב: 27 אוגוסט 2025, 11:27 אנשים שכותבים על ההתנהלות כנראה לא מבינים כמה דברים.
יש טענות משפטיות, הבורר קבע שהוא מקבל את הטענות המשפטיות של ר"ג ולא את הטענות של הפועל.
היה ניסיון של הפועל כנראה להפעיל לחץ על ר"ג, אולי עניינים של מו"מ הוצאות ועוד, היה ניסיון והוא לא צלח.
חוזרים לנקודת ההתחלה.
בסוף, בוסקילה התחבר כבר למועדון, התאמן, עשה גיבוש וכו' ולכן אני לא מאמין שהוא ירצה ללכת לשחק בקבוצה אחרת.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
לירון בחיאת אתה עורך דין, אם קראת את התקנון של ההתאחדות אתה גם הבנת שאין הרבה בטענות של הפועל ושניסו ללכת על מהלך כוחני כאילו אין לו חוזה ברמת גן.
יש פה עניין של זחיחות שגם במסיבת העיתונאים אחרי חודשים של סחבת בעניין הבטיחו לנו שהוא יהיה שחקן של הפועל ושזה עניין טכני קטן שיפתר בקרוב.
ההתנהלות בעניין בוסקילה היא לא טובה בכלל.
לירון האדום
קיבל.ה  2550 לייקים

אל באנדי כתב: 27 אוגוסט 2025, 11:34
לירון האדום כתב: 27 אוגוסט 2025, 11:27 אנשים שכותבים על ההתנהלות כנראה לא מבינים כמה דברים.
יש טענות משפטיות, הבורר קבע שהוא מקבל את הטענות המשפטיות של ר"ג ולא את הטענות של הפועל.
היה ניסיון של הפועל כנראה להפעיל לחץ על ר"ג, אולי עניינים של מו"מ הוצאות ועוד, היה ניסיון והוא לא צלח.
חוזרים לנקודת ההתחלה.
בסוף, בוסקילה התחבר כבר למועדון, התאמן, עשה גיבוש וכו' ולכן אני לא מאמין שהוא ירצה ללכת לשחק בקבוצה אחרת.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
שוב
תשנה את השם ספרא לינאי
אותה סיטואציה
עובר בשקט?
או יוצאים על עופר ינאי על התנהלות?
מה קשור עופר ינאי עכשיו?
באמת אני מנסה להבין, אני מתסכל נקודתית על המקרה הזה.
בסוף, מדובר כאן בבוסקילה כן? לא שחקן שובר שוויון של הליגה, לא שחקן שאצלך ועכשיו יש איתו בלגן (כמו שועה).
קחו את הדברים בפרופורציות - זה חלק מהכדורגל, חלק מהמו"מ.
היו פה טענות משפטיות לכל אחד מהצדדים ובסוף קיבלו טענות של צד אחד בהליך מזורז ללא שמיעת ראיות חקירות וכו'.
Mendelson
קיבל.ה  344 לייקים

רדפוקס כתב: 27 אוגוסט 2025, 11:38
חוזרים לנקודת ההתחלה.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
לירון בחיאת אתה עורך דין, אם קראת את התקנון של ההתאחדות אתה גם הבנת שאין הרבה בטענות של הפועל ושניסו ללכת על מהלך כוחני כאילו אין לו חוזה ברמת גן.
יש פה גם עניין של זחיחות שגם במסיבת העיתונאים אחרי חודשים של סחבת בעניין הבטיחו לנו שהוא יהיה שחקן של הפועל ושזה עניין טכני קטן שיפתר בקרוב.
דווקא בעניין החוזה ברג הייתי בטוח שהצדק בצד שלנו, ושזו משוכה קלה (למרות שהבורר כן רמז לכיוון שלו בפסיקה שאסרה על בוסקילה להתאמן איתנו). לגבי כל מה שמגיע אחר כך, השתכנתי מהציטוטים שהבאת מהתקנון שזה אבוד לנו על הנייר.

נקווה שיסיימו את זה מהר.
Nati
קיבל.ה  2070 לייקים

רווי כתב:מרגיש שאיבדנו אחות..או בשתי מילים: יאאלה הכח!
לא למדתם שלהפועל אין אחות אין אח ולא דודה?
מאוד מקווה שהפעם להפועל יהיה זיכרון ארוך.
ר״ג צריכה את הפועל הרבה הרבה יותר ממה שהפועל צריכה אותה.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  434 לייקים

* במישור העובדתי:
ממבט בעמודים הראשונים באשכול, בדיווחים מתחילת הפרשה ר"ג טוענים לנספח בחוזה המקורי שבו הייתה אופציית הארכה לשנה נוספת ורק החלק של הנספח הזה לא הופקד בבקרה מכיוון שעדיין לא הגיע הזמן לערוב לו. יש גם את הפוסט הזה באינסטגרם של ר"ג מינואר 24'

בדיווחים שיצאו אתמול מהחלטת הבורר ר"ג טוענים שחתמו איתו על חוזה חדש לגמרי לפני שנה, שלכאורה אמור להיכנס לתוקף רק בקיץ הזה.
נקודה שלא עלתה כאן בכלל לאורך הדיון (בחיי, השתמשתי באפשרות "חיפוש בנושא זה..." 3>) זה האם בוסקילה נמצא/היה בשירות צבאי? זה יכול להסביר חלק מההזייה הזאת. חוץ מהקטע שהוא ממשיך לחוזה החדש אצלם עם אותה המשכורת. האין זו בדיוק ההגדרה של חוזה כפול?

מעניין מאוד לשמוע את דעתם של אנשים מהתחום על הפרקטיקה הזאת של ר"ג.

* Cherchez l'agent
התנהלות הסוכן של בוסקילה זה החלק הכי מוזר כאן - הוא אמור להכיר את החוזה ששחקן המיוצג אצלו חתם, לפחות לשמור עותק. הוא טוען שלא ידע על הנספח המדובר או על החוזה החדש? או שאולי פירש אותו אחרת (תנאים/דדליין למימוש האופציה)? או שהיתמם בצורה בלתי סבירה וטען שרק בגלל שהחלק הזה לא הופקד בבקרה הוא בטל?
מה יעלה עכשיו בגורל המענק שהסוכן קיבל עבור העסקה? הוא אמור להחזיר חלק ממנו? שלפחות יפצה אותנו על עלות ההליך.

* פרקטית
האם אפשרי לפנות/לערער לביה''ד העליון של ההתאחדות במקרה הזה?
אם בוסקילה רוצה הפועל, אני מהמר שזה יסגר לקראת תום מועד ההעברות הנוכחי.
נערך לאחרונה על ידי רועי גווארה ב 27 אוגוסט 2025, 11:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
Niro
קיבל.ה  1322 לייקים

Nati כתב: 27 אוגוסט 2025, 11:40
לא יודע לגבי זה, סניור חתם שם. אחרי כמה משחקים הם לא ירצו לשמוע בכלל על שחקנים מהפועל.
RedDrifter
קיבל.ה  163 לייקים

אחרי מה שעשו ולפי טענות חוזרות ונשנות של אנשים בעלי ידע פנימי פה, הפועל צריכה לחתוך כל קשר למועדון הזה ולהתחיל לפעול נגדו באמצעות שת״פים, כמו עם מכבי יפו. אין יותר נטרליות בכדורגל.

אני אישית מאוד אשמח לראות את רמת גן יורדת לליגה א ונעלמת לי מהעיניים.
סנטה קלאוס
קיבל.ה  138 לייקים

שואל שוב, האם אין קייס ללכת לוועדה למעמד השחקן?
המשתמש על שם רז שלמה
לירון האדום
קיבל.ה  2550 לייקים

חוזרים לנקודת ההתחלה.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
יש פה עניין של זחיחות שגם במסיבת העיתונאים אחרי חודשים של סחבת בעניין הבטיחו לנו שהוא יהיה שחקן של הפועל ושזה עניין טכני קטן שיפתר בקרוב.
אולי זה היה חלק מניסיון להפעיל לחץ על ר"ג, אני לא יודע.
יכולים להיות כל מיני דברים שבעקבותם החליטו ללכת להליך משפטי גם אם ידעו מראש שהסיכויים קלושים
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1929 לייקים

רועי גווארה כתב: 27 אוגוסט 2025, 11:43 הוא ממשיך לחוזה החדש אצלם עם אותה המשכורת. האין זו בדיוק ההגדרה של חוזה כפול?
למיטב הבנתי, בדרך כלל בדיוק להפך.
חוזה כפול זה כשמפקידים חוזה אחד בבקרה, ויש הסכם מקביל על שכר אמיתי, גבוה יותר, לאותה תקופה.
ההסכם המקביל לא מופקד בבקרה, לא מצריך בטחונות ולפעמים גם מועלם מרשויות המס.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Nati
קיבל.ה  2070 לייקים

Niro כתב:
לא יודע לגבי זה, סניור חתם שם. אחרי כמה משחקים הם לא ירצו לשמוע בכלל על שחקנים מהפועל.
כל ההיסטוריה שלהם מחודרוב וקלדרון בנויה על שחקנים של הפועל.
amorphis
קיבל.ה  165 לייקים

נראה מהפושים שהגרמנים ינסו כמובן לדחוף לנו אצבע בעין .
מבחן גדול של פרימור וספרא למנוע מזה להפוך לרייכט2
Spiderman
קיבל.ה  56 לייקים

htafan99 כתב: 27 אוגוסט 2025, 04:50 לּתת למכבי מיליון יורו + יזן נסאר עבור עזו, בטוח ירצו
די כבר עם אוהדי מכבי פה.
תרחיקו אותו, הוא אפילו לא שקוף ומבלבל בביצים
htafan99
קיבל.ה  133 לייקים

Spiderman כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:03
htafan99 כתב: 27 אוגוסט 2025, 04:50 לּתת למכבי מיליון יורו + יזן נסאר עבור עזו, בטוח ירצו
די כבר עם אוהדי מכבי פה.
סתום תפה, זה היה בציניות, זה שאין לך שכל להבין את זה זה בעיה שלך.

וכן אני מעדיף את עזו 10 פעמים על בוסקילה אז לך חפש ת'חברים שלך.
שחר
קיבל.ה  1624 לייקים

חוזרים לנקודת ההתחלה.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
לגבי זה, פשוט לא נכון. הם עובדים עם העורך דין מספר אחת בתחום ואני יודע מצד ג' שעד ממש שעה לפני הפסיקה הוא היה בטוח בקייס של הפועל.
אובייסלי הם טעו, אבל כנראה שהיתה פה איזו לקונה משפטית שלא נידונה בעבר ומקרה מאוד מיוחד.
שוב, ברור שמבחן התוצאה היא פה כשלון או היה הצלחה, אבל זה ממש לא כמו שכתבת פה, כי הם היו בטוחים שמבחינה משפטית הצדק איתם.
ranjef
קיבל.ה  1641 לייקים

אל באנדי כתב:
חוזרים לנקודת ההתחלה.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
שוב
תשנה את השם ספרא לינאי
אותה סיטואציה
עובר בשקט?
אם במקום ספרא היו קוראים לו ינאי, אלוהים ישמור מה שהיה קורה פה.
"חובבנים!!!" "פניתם לשחקן תחת חוזה יא ליצנים!!" "איפה הפועל שלי?!?!?"
אבל קוראים לו פרימור, אז הכל טוב , ולכן הפועל רג אשמה.
RedDrifter
קיבל.ה  163 לייקים

ranjef כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:11
אל באנדי כתב:
חוזרים לנקודת ההתחלה.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
שוב
תשנה את השם ספרא לינאי
אותה סיטואציה
עובר בשקט?
להבנתי, למרות שהיה פה ניסיון לחטוף אותו מרמת גן עדיין רצו מאיתנו יותר מאשר מועדונים אחרים לעשות לנו דווקא. אז כן, גם לרמת גן יש פה רמת אשמה והלוואי וכל שקל שתקבל מאיתנו ילך להם לתרופות.
Spiderman
קיבל.ה  56 לייקים

htafan99 כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:07
די כבר עם אוהדי מכבי פה.

תעוף מפה גרמני
אל באנדי
קיבל.ה  525 לייקים

למה עדיין המועדון לא הוציא הודעה בנושא?
amorphis
קיבל.ה  165 לייקים

אל באנדי כתב:
חוזרים לנקודת ההתחלה.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
שוב
תשנה את השם ספרא לינאי
אותה סיטואציה
עובר בשקט?
הרוויח את הקרדיט שלו ביושר ובחיאת אל תנסה להפוך את זה לאשכול ספרא נגד ינאי, זה כל כך לא קשור, מה גם שזה אשכול כדורגל.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1375 לייקים

רדפוקס כתב: 27 אוגוסט 2025, 11:03
oleg neduda כתב: 27 אוגוסט 2025, 10:48 צנצי, שהוא כנראה מקבל את המידע הכי אמין, צייץ עכשיו שבוסקילה הודיעה לרג שהוא רוצה רק הפועל, שמתקיים מומ מול רג, ושההתעניינות לכאורה של קבוצות נוספות זה ספין שנועד להעלות את המחיר
ראוי לציין שממש עד כשעה לפני החלטת הבורר ובמשך כל הקיץ צנציפר טען שבוסקילה חתם בהפועל והוא שחקן הפועל, אדם שבמשך חודשיים פמפם בביטחון מוחלט שדיארה זה עניין של מתי ולא אם ורק בחודש האחרון התחיל להחליף דיסקט.
שהוא צודק 1/10 הוא שולח אימוג׳י ליצן וחוסם את כל מי שביקר אותו.
שהוא יוצא ליצן 9/10 הוא לא מביט לאחור ולא מניד עפעף.
צנצי כנראה זה השופר של פרימור
צריך לקחת בערבון מוגבל תמיד
Nati
קיבל.ה  2070 לייקים

אל באנדי כתב:למה עדיין המועדון לא הוציא הודעה בנושא?
כי כנראה הפועל בשיחות איתם
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1375 לייקים

אל באנדי כתב:
חוזרים לנקודת ההתחלה.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
שוב
תשנה את השם ספרא לינאי
אותה סיטואציה
עובר בשקט?
אין פה אחד שכתב שהפועל ר״ג אשמה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5544 לייקים

שחר כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:08
חוזרים לנקודת ההתחלה.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
לגבי זה, פשוט לא נכון. הם עובדים עם העורך דין מספר אחת בתחום ואני יודע מצד ג' שעד ממש שעה לפני הפסיקה הוא היה בטוח בקייס של הפועל.
אובייסלי הם טעו, אבל כנראה שהיתה פה איזו לקונה משפטית שלא נידונה בעבר ומקרה מאוד מיוחד.
שוב, ברור שמבחן התוצאה היא פה כשלון או היה הצלחה, אבל זה ממש לא כמו שכתבת פה, כי הם היו בטוחים שמבחינה משפטית הצדק איתם.
זה כן נכון וזה לא מעניין מי זה העורך דין וכמה הוא מוצלח בתחומו, יש פה כשל רציני בייעוץ המשפטי.
כל מי שיש לו ידע משפטי בסיסי שקורא את הסעיפים הרלוונטים בתקנון רואה שיש פה פלונטר רציני להפועל אפילו בתרחיש (הלא סביר משפטית) שהבורר יכיר בכך שאין לבוסקילה חוזה תקף.
dino
קיבל.ה  2840 לייקים

המתכון

100 גרם רוצה רק להפועל
400 גרם סבלנות
לערבב טוב
htafan99
קיבל.ה  133 לייקים

Spiderman כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:15
htafan99 כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:07

די כבר עם אוהדי מכבי פה.

תעוף מפה גרמני
סתכל בהודעות הקודמות שלי ותראה שקראתי להם הזונה 12, גרמני זה אתה 10 דורות אחורה.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  429 לייקים

גם יש פלונטר לר"ג. הבעלים התחייב באסיפת אוהדים שבוסקילה ישחק בר"ג.
מצד שני הוא זקוק לכסף כיד לסגור פינות בתקציב.
עכשיו מחפש מכירת כרטיס השחקן והשאלה לעונה אחת בר"ג.
גם לשחקן יש מה להגיד בבסוגיה.
טוב שפרימור מעדיף לא להגיב לפסיקה .
בסוף מי שנפגע בעיקר זה השחקן עצמו.
L.S
קיבל.ה  1473 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:54 גם יש פלונטר לר"ג. הבעלים התחייב באסיפת אוהדים שבוסקילה ישחק בר"ג.
למה שתקבוצה תשלם עליו עכשיו כסף ותשאיר אותו שם?
הוא בשנת חוזה, אתה קבוצה יכולה לדבר עם הסוכן שלו, לסגור הכל ולנעוץ אותו בינואר חינם אין כסף

זה חרטה העניין של להשאיר אותו שם העונה
ברמת גן הוא לא ישחק העונה זה בטוח
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
RedDrifter
קיבל.ה  163 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:54 גם יש פלונטר לר"ג. הבעלים התחייב באסיפת אוהדים שבוסקילה ישחק בר"ג.
להבנתי הוא ממש לא התחייב שבוסקילה ישחק ברמת גן, אלא שהוא יהיה ברמת גן אחרי הסאגה ובו זמנית הכיר בזה שבוסקילה ימכר.

מעניין אם נראה את בוסקילה לפני ה21 לספטמבר, יש להם אינטרס לזיין לנו את העונה והכיס כמה שאפשר.
ההוא מפעם
קיבל.ה  278 לייקים

לירון האדום כתב: 27 אוגוסט 2025, 11:54
חוזרים לנקודת ההתחלה.
יגיעו בסוף לסכום וזהו.
עשו מזבוב פיל
אולי זה היה חלק מניסיון להפעיל לחץ על ר"ג, אני לא יודע.
יכולים להיות כל מיני דברים שבעקבותם החליטו ללכת להליך משפטי גם אם ידעו מראש שהסיכויים קלושים
בדיוק וזאת הסיבה שאנחנו האיש הרע בסיפור הזה וניסינו לקחת את כבש הרש בנזיד עדשים ( :) )
אבל לצדקנים הצבועים פה זה לא מפריע להתגולל על האורדונים בתהנשאות מטופשת כאילו אנחנו "חבורת המקובלים" בגן שרה
ניסנו מהלך כוחני ומסריח ( כמו שעושות הרבה קבוצות חזקות ) הוא נכשל
ההפסד שלנו פה הוא כלכלי, מקצועי ותדמיתי... לא אסון נקווה שנלמד לקח.

* סביר שבסוף השחקן יהיה אצלנו, אבל כשמכבי וקבוצות אחרות בתוך הסרט מחיר הכרטיס רק עולה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
ההוא מפעם
קיבל.ה  278 לייקים

L.S כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:56
למה שתקבוצה תשלם עליו עכשיו כסף ותשאיר אותו שם?
הוא בשנת חוזה, אתה קבוצה יכולה לדבר עם הסוכן שלו, לסגור הכל ולנעוץ אותו בינואר חינם אין כסף

זה חרטה העניין של להשאיר אותו שם העונה
ברמת גן הוא לא ישחק העונה זה בטוח
כי אתה לא משחק נגד עצמך במגרש ריק, יבואו מכבי תל אביב / באר שבע/ מכבי חיפה ( אפילו בית"ר) וגם אשדוד כבר נתנה הצעה
יתנו לר"ג את מה שהם רוצים יסגרו עם השחקן על משכורת טובה ומתווה שבו הוא משחק חצי שנה/שנה בר"ג ומתשל שם עוד קצת ועובר לליגת העל
טוב לר"ג וגם טוב לשחקן שבגיל 21 צריך לשחק הרבה. במקומו האמת הייתי הולך לבאר שבע או בינואר לבית"ר
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1531 לייקים

אסון למכבי כתב: 27 אוגוסט 2025, 10:07
L.S כתב: 27 אוגוסט 2025, 10:04 חייב להגיד שהדר כתבת מתחילה לעלות לי על העצבים עם הכתבות שלה לאחרונה
אין דבר יותר מפחיד בעולם מאישה ממורמרת ופגועה.
תודה לך, גבר מאוד מטומטם.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
אדום ותיק
קיבל.ה  850 לייקים

Nati כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:38
אל באנדי כתב:למה עדיין המועדון לא הוציא הודעה בנושא?
כי כנראה הפועל בשיחות איתם
במצב שנוצר, טוב מאד שהפועל הרישמית (לא פורומי אוהדים) לא מגיבה.
במקורות נכתב (ספר עמוס) - והחכם בעת ההיא ידום" ביטוי המדגיש את חשיבות השתיקה וההתאפקות במקום דיבור שמזיק ולא מואיל, סתם כדי להוציא רוח.
מיקצוענים יודעים שיש גם אכזבות ולא רק הצלחות.
חושב , מקווה, שמה שנתי כתב נכון, ושהנהלת הפועל נמצאת בשיחות עם רג כדי להגיע למתווה מוסכם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  115 לייקים

ההוא מפעם כתב: 27 אוגוסט 2025, 13:04
בדיוק וזאת הסיבה שאנחנו האיש הרע בסיפור הזה וניסינו לקחת את כבש הרש בנזיד עדשים ( :) )
אבל לצדקנים הצבועים פה זה לא מפריע להתגולל על האורדונים בתהנשאות מטופשת כאילו אנחנו "חבורת המקובלים" בגן שרה
ניסנו מהלך כוחני ומסריח ( כמו שעושות הרבה קבוצות חזקות ) הוא נכשל
ההפסד שלנו פה הוא כלכלי, מקצועי ותדמיתי... לא אסון נקווה שנלמד לקח.

* סביר שבסוף השחקן יהיה אצלנו, אבל כשמכבי וקבוצות אחרות בתוך הסרט מחיר הכרטיס רק עולה
אם כבר דימויים מהתנ"ך, הפועל ר"ג הם יותר כמו הגבעונים פה (יהושע ט' 27-3). תמימים הם בטח לא. הדמיון לכבשת הרש זה אם הם עושים את זה עם כבשים (לפי פירוש אפשרי של שמואל ב' י"ב 3). זה אני לא יודע.

"ג וְיֹשְׁבֵי גִבְעוֹן שָׁמְעוּ אֵת אֲשֶׁר עָשָׂה יְהוֹשֻׁעַ לִירִיחוֹ וְלָעָי.ד וַיַּעֲשׂוּ גַם הֵמָּה בְּעָרְמָה וַיֵּלְכוּ וַיִּצְטַיָּרוּ וַיִּקְחוּ שַׂקִּים בָּלִים לַחֲמוֹרֵיהֶם וְנֹאדוֹת יַיִן בָּלִים וּמְבֻקָּעִים וּמְצֹרָרִים.ה וּנְעָלוֹת בָּלוֹת וּמְטֻלָּאוֹת בְּרַגְלֵיהֶם וּשְׂלָמוֹת בָּלוֹת עֲלֵיהֶם וְכֹל לֶחֶם צֵידָם יָבֵשׁ הָיָה נִקֻּדִים.ו וַיֵּלְכוּ אֶל יְהוֹשֻׁעַ אֶל הַמַּחֲנֶה הַגִּלְגָּל וַיֹּאמְרוּ אֵלָיו וְאֶל אִישׁ יִשְׂרָאֵל מֵאֶרֶץ רְחוֹקָה בָּאנוּ וְעַתָּה כִּרְתוּ לָנוּ בְרִית.ז וַיֹּאמֶר אִישׁ יִשְׂרָאֵל אֶל הַחִוִּי אוּלַי בְּקִרְבִּי אַתָּה יוֹשֵׁב וְאֵיךְ אכרות [אֶכְרָת] לְךָ בְרִית.ח וַיֹּאמְרוּ אֶל יְהוֹשֻׁעַ עֲבָדֶיךָ אֲנָחְנוּ וַיֹּאמֶר אֲלֵהֶם יְהוֹשֻׁעַ מִי אַתֶּם וּמֵאַיִן תָּבֹאוּ.ט וַיֹּאמְרוּ אֵלָיו מֵאֶרֶץ רְחוֹקָה מְאֹד בָּאוּ עֲבָדֶיךָ לְשֵׁם יְהוָה אֱלֹהֶיךָ כִּי שָׁמַעְנוּ שָׁמְעוֹ וְאֵת כָּל אֲשֶׁר עָשָׂה בְּמִצְרָיִם.י וְאֵת כָּל אֲשֶׁר עָשָׂה לִשְׁנֵי מַלְכֵי הָאֱמֹרִי אֲשֶׁר בְּעֵבֶר הַיַּרְדֵּן לְסִיחוֹן מֶלֶךְ חֶשְׁבּוֹן וּלְעוֹג מֶלֶךְ הַבָּשָׁן אֲשֶׁר בְּעַשְׁתָּרוֹת.יא וַיֹּאמְרוּ אֵלֵינוּ זְקֵינֵינוּ וְכָל יֹשְׁבֵי אַרְצֵנוּ לֵאמֹר קְחוּ בְיֶדְכֶם צֵידָה לַדֶּרֶךְ וּלְכוּ לִקְרָאתָם וַאֲמַרְתֶּם אֲלֵיהֶם עַבְדֵיכֶם אֲנַחְנוּ וְעַתָּה כִּרְתוּ לָנוּ בְרִית.יב זֶה לַחְמֵנוּ חָם הִצְטַיַּדְנוּ אֹתוֹ מִבָּתֵּינוּ בְּיוֹם צֵאתֵנוּ לָלֶכֶת אֲלֵיכֶם וְעַתָּה הִנֵּה יָבֵשׁ וְהָיָה נִקֻּדִים.יג וְאֵלֶּה נֹאדוֹת הַיַּיִן אֲשֶׁר מִלֵּאנוּ חֲדָשִׁים וְהִנֵּה הִתְבַּקָּעוּ וְאֵלֶּה שַׂלְמוֹתֵינוּ וּנְעָלֵינוּ בָּלוּ מֵרֹב הַדֶּרֶךְ מְאֹד.יד וַיִּקְחוּ הָאֲנָשִׁים מִצֵּידָם וְאֶת פִּי יְהוָה לֹא שָׁאָלוּ.טו וַיַּעַשׂ לָהֶם יְהוֹשֻׁעַ שָׁלוֹם וַיִּכְרֹת לָהֶם בְּרִית לְחַיּוֹתָם וַיִּשָּׁבְעוּ לָהֶם נְשִׂיאֵי הָעֵדָה.טז וַיְהִי מִקְצֵה שְׁלֹשֶׁת יָמִים אַחֲרֵי אֲשֶׁר כָּרְתוּ לָהֶם בְּרִית וַיִּשְׁמְעוּ כִּי קְרֹבִים הֵם אֵלָיו וּבְקִרְבּוֹ הֵם יֹשְׁבִים.יז וַיִּסְעוּ בְנֵי יִשְׂרָאֵל וַיָּבֹאוּ אֶל עָרֵיהֶם בַּיּוֹם הַשְּׁלִישִׁי וְעָרֵיהֶם גִּבְעוֹן וְהַכְּפִירָה וּבְאֵרוֹת וְקִרְיַת יְעָרִים.יח וְלֹא הִכּוּם בְּנֵי יִשְׂרָאֵל כִּי נִשְׁבְּעוּ לָהֶם נְשִׂיאֵי הָעֵדָה בַּיהוָה אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל וַיִּלֹּנוּ כָל הָעֵדָה עַל הַנְּשִׂיאִים.יט וַיֹּאמְרוּ כָל הַנְּשִׂיאִים אֶל כָּל הָעֵדָה אֲנַחְנוּ נִשְׁבַּעְנוּ לָהֶם בַּיהוָה אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל וְעַתָּה לֹא נוּכַל לִנְגֹּעַ בָּהֶם.כ זֹאת נַעֲשֶׂה לָהֶם וְהַחֲיֵה אוֹתָם וְלֹא יִהְיֶה עָלֵינוּ קֶצֶף עַל הַשְּׁבוּעָה אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְנוּ לָהֶם.כא וַיֹּאמְרוּ אֲלֵיהֶם הַנְּשִׂיאִים יִחְיוּ וַיִּהְיוּ חֹטְבֵי עֵצִים וְשֹׁאֲבֵי מַיִם לְכָל הָעֵדָה כַּאֲשֶׁר דִּבְּרוּ לָהֶם הַנְּשִׂיאִים.כב וַיִּקְרָא לָהֶם יְהוֹשֻׁעַ וַיְדַבֵּר אֲלֵיהֶם לֵאמֹר לָמָּה רִמִּיתֶם אֹתָנוּ לֵאמֹר רְחוֹקִים אֲנַחְנוּ מִכֶּם מְאֹד וְאַתֶּם בְּקִרְבֵּנוּ יֹשְׁבִים.כג וְעַתָּה אֲרוּרִים אַתֶּם וְלֹא יִכָּרֵת מִכֶּם עֶבֶד וְחֹטְבֵי עֵצִים וְשֹׁאֲבֵי מַיִם לְבֵית אֱלֹהָי.כד וַיַּעֲנוּ אֶת יְהוֹשֻׁעַ וַיֹּאמְרוּ כִּי הֻגֵּד הֻגַּד לַעֲבָדֶיךָ אֵת אֲשֶׁר צִוָּה יְהוָה אֱלֹהֶיךָ אֶת מֹשֶׁה עַבְדּוֹ לָתֵת לָכֶם אֶת כָּל הָאָרֶץ וּלְהַשְׁמִיד אֶת כָּל יֹשְׁבֵי הָאָרֶץ מִפְּנֵיכֶם וַנִּירָא מְאֹד לְנַפְשֹׁתֵינוּ מִפְּנֵיכֶם וַנַּעֲשֵׂה אֶת הַדָּבָר הַזֶּה.כה וְעַתָּה הִנְנוּ בְיָדֶךָ כַּטּוֹב וְכַיָּשָׁר בְּעֵינֶיךָ לַעֲשׂוֹת לָנוּ עֲשֵׂה.כו וַיַּעַשׂ לָהֶם כֵּן וַיַּצֵּל אוֹתָם מִיַּד בְּנֵי יִשְׂרָאֵל וְלֹא הֲרָגוּם.כז וַיִּתְּנֵם יְהוֹשֻׁעַ בַּיּוֹם הַהוּא חֹטְבֵי עֵצִים וְשֹׁאֲבֵי מַיִם לָעֵדָה וּלְמִזְבַּח יְהוָה עַד הַיּוֹם הַזֶּה אֶל הַמָּקוֹם אֲשֶׁר יִבְחָר."
נערך לאחרונה על ידי בעל(ת) האוב ב 27 אוגוסט 2025, 13:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רינגו סטאר המלך
שחר
קיבל.ה  1624 לייקים

רדפוקס כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:40
זה כן נכון וזה לא מעניין מי זה העורך דין וכמה הוא מוצלח בתחומו, יש פה כשל רציני בייעוץ המשפטי.
כל מי שיש לו ידע משפטי בסיסי שקורא את הסעיפים הרלוונטים בתקנון רואה שיש פה פלונטר רציני להפועל אפילו בתרחיש (הלא סביר משפטית) שהבורר יכיר בכך שאין לבוסקילה חוזה תקף.
אתה קראת את כל הטיעונים של הפועל? זה קל להציג את החיים כשחור או לבן, אבל זה לא תמיד עובד ככה. אם כי בדיעבד זו חוכמה הכי קטנה.
נערך לאחרונה על ידי שחר ב 27 אוגוסט 2025, 13:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
RedDrifter
קיבל.ה  163 לייקים

הגענו לרפרנסים מהתנ״ך, יפה מאוד.

מה שאוהדי הפועל עוברים צריך להיחקר ולהיבדק על ידי מדענים לא הגיוני כל הכאב לב הזה כל עונה מחדש והחיים ממשיכים כאילו כלום
לא שכחתי
קיבל.ה  44 לייקים

ציוץ של צנצי מלפני שעתיים: מורבוס אמר לר"ג שהוא ישחק רק בהפועל. הקבוצות במו"מ. כל שם של קבוצה אחרת (מכבי) נועד להעלות את המחיר שלו.

מנחם
RedDrifter
קיבל.ה  163 לייקים

״ "כשרמת גן פנו אלינו לראשונה הם היו בבהלה גדולה סביב העניין הזה. מור בוסקילה הוא שחקן הפועל רמת גן תחת הסכם בתוקף. מה שקרה זה שהוא והפועל תל אביב פירשו אחרת את ההסכם, והם הודיעו לנו באופן חד צדדי שההסכם לא בתוקף והוא נסע עם הפועל ת"א למחנה אימון. הם הסתמכו על כך שיש חוזה ישן בין הצדדים, הם טענו שההסכם החדש לא הוגש בצורה תקינה לבקרה התקציבית"״

״יש תקנון רישום של ההתאחדות והוא התקנון הכי חשוב בנושא והוא קובע כי הוא לא יכול להירשם בקבוצה אחרת ללא הסכמת רמת גן וזה מה שהבורר קבע. יש בתקנון הרישום הוראה שקובעת מה קורה לשחקנים בין 17 עד 21. בוסקילה במועד של סיום העונה שזה המועד הקובע עדיין לא הגיע לגיל 21, זאת אומרת שהוא נכנס לקטגוריה הזאת ולפי הקטגוריה הזאת במקום שאין הסכמה בין הקבוצות, זה לא משנה אם נגמר החוזה. ההסדר הזה עושה איזון בין הרצון של קבוצה להשביח שחקנים ולמכור אותם לבין הרצון שלהם".

"הבורר קבע כי רמת גן צדקה, יש לצדדים חוזה ויוצא מכך שמור לא יכול להירשם בקבוצה אחרת. ייצגתי גם את הפועל תל אביב בעבר אבל אני מייצג שחקנים מכל העולם ותמיד המטרה היא לפתור את המחלוקת בצורה נקייה. הפועל ת"א הייתה מאוד בטוחה בטענה שלה. אני לא יודע מה הצוות שלהם חשב, אני הבנתי את זה באופן מאוד ברור מההתחלה שהשחקן לא יכול לעבור לקבוצה אחרת. אני שמח שגם מבחינה חוזית קיבלו את הטענה הזאת".
האם הוא בכל זאת יעבור לקבוצה אחרת: "גם אם יציעו לרמת גן 10 מיליון יורו והוא לא יסכים להירשם שם אז אי אפשר להכריח שחקן לשחק בקבוצה שהוא לא רוצה. לדעתי הוא ישחק בקבוצה שתסכים להשאיל אותו בחזרה לעונה הקרובה, או שהוא יסיים את החוזה. חשוב לי לציין שמערכת היחסים בינו לבין הקבוצה נשארה נעימה כל הזמן. יקבלו אותו בחיבוק בחזרה באימונים".

- עו״ד רמת גן
יהלום14אדום
קיבל.ה  1044 לייקים

שחר כתב: 27 אוגוסט 2025, 13:31
רדפוקס כתב: 27 אוגוסט 2025, 12:40

אתה קראת את כל הטיעונים של הפועל? זה קל להציג את החיים כשחור או לבן, אבל זה לא תמיד עובד ככה. אם כי בדיעבד זו חוכמה הכי קטנה.
לפי עו"ד שייצג את ר"ג המצב היה מאוד פשוט ומאוד ברור לטובת ר"ג בגלל הגיל של בוסקילה, אם יש לו חוזה חתום או לא.
יאללה הביתה!!!
שליחת תגובה