סגל לעונה הבאה 2025-2026
-
- קיבל.ה 194 לייקים
צריך לומר את האמת הצוות המקצועי פישל בגדול השנה עם הזרים.
מוטלי - הזר הכי יקר ועם רקורד מוכח, היה הצלחה. לא צריך להיות סקאוטר מבריק, כדי לדעת שמוטלי שחקן טוב.
בלייקני - אחרי שהתחיל רע, הוכיח את עצמו בגדול. הצלחה.
פוסטר - היה בסדר. לדעתי לא מספיק טוב. שם בצד את הדיון לגביו.
קאבוקלו, רגלנד, ווינרייט, בינגהאם וכו', החתמות יקרות שלא סיפקו את הסחורה - כישלון.
שום החתמה שהיא הברקה. לא החתימו אף שחקן עם סימני שאלה, בכסף יחסית קטן ביחס לתפוקה שלו, שבא והוכיח שהוא שייך לרמות הגבוהות של אירופה, אליהם אנחנו מכוונים.
כקונטרה נגיד, תראו את מכבי עם הורד, קלארק, רנדולף ויוקאביטיס (שהיה רכז מחליף). החתמות מאוד מוצלחות בכסף לא גדול.
רוצה לומר - אני חושב שהיוונים אצלנו קצת חוגגים על עופר, מבחינתי, הם לא הוכיחו את עצמם. וזה יוצר לי ספקות לגבי ניצול התקציב בצורה יעילה ברכש לעונה הבאה...
אם ווינרייט באמת חתם, זאת החתמה נוראית. אי אפשר לשחק עם שחקן פחות בהתקפה. גם הגנתית יש לו מגבלות...
מוטלי - הזר הכי יקר ועם רקורד מוכח, היה הצלחה. לא צריך להיות סקאוטר מבריק, כדי לדעת שמוטלי שחקן טוב.
בלייקני - אחרי שהתחיל רע, הוכיח את עצמו בגדול. הצלחה.
פוסטר - היה בסדר. לדעתי לא מספיק טוב. שם בצד את הדיון לגביו.
קאבוקלו, רגלנד, ווינרייט, בינגהאם וכו', החתמות יקרות שלא סיפקו את הסחורה - כישלון.
שום החתמה שהיא הברקה. לא החתימו אף שחקן עם סימני שאלה, בכסף יחסית קטן ביחס לתפוקה שלו, שבא והוכיח שהוא שייך לרמות הגבוהות של אירופה, אליהם אנחנו מכוונים.
כקונטרה נגיד, תראו את מכבי עם הורד, קלארק, רנדולף ויוקאביטיס (שהיה רכז מחליף). החתמות מאוד מוצלחות בכסף לא גדול.
רוצה לומר - אני חושב שהיוונים אצלנו קצת חוגגים על עופר, מבחינתי, הם לא הוכיחו את עצמם. וזה יוצר לי ספקות לגבי ניצול התקציב בצורה יעילה ברכש לעונה הבאה...
אם ווינרייט באמת חתם, זאת החתמה נוראית. אי אפשר לשחק עם שחקן פחות בהתקפה. גם הגנתית יש לו מגבלות...
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
יהיו לך שנה הבאה 9-10 זרים שכל אחד מהם יוכל לשחק ברגע נתון.... יהיו משחקים שאיש יותר יתאים מול הקולסונים של אירופה ויהיו כאלה שהוא לא יתאים...גביזון כתב: ↑10 יוני 2025, 21:31אני חושב שלעומת איש הוא חתיכת שדרוג בטח בהתקפה , מסירה וקליעה, אבל אומרים שאיש סגר.lior777 כתב:דוזייר צריך להיות פה במקום איש בעמדה 3, בניגוד אליו הוא באמת שומר טוב ויכול לעזור בהובלת כדור. בעמדה 3 צריך שחקן בלי אגו, שעושה הגנה חזקה בעיקר, ודוזייר בהחלט יכול להתאים, אם אני לא טועה ממה שראיתי אותו בפרטיזן יש לו גם אחלה קליעה מחצי מרחק. ליד בראיינט ועוד רכז זר איכותי זה יכול להיות קטלני..גביזון כתב: ↑10 יוני 2025, 21:24 ממשיכים הדיווחים שאנחנו רוצים את דוז'ייר. אני עוקב אחרי אנדולו בכל הפלייאוף הטורקי כולל המחצית הראשונה עכשיו במשחק השלישי נגד בשקיטיש. חייב לציין שממה שראיתי ראיתי שחקן חזק פיזית, שומר טוב, אתלט, אבל לא יודע לשים סל באחד על אחד, מגיע להיכל חוץ מהסיומת, מוסר טוב אבל הוא לא רכז. אם יביאו אותו ולא יביאו גארד שהוא גארד עמדה 1 תהיה לנו בעיה רצינית בקו האחורי. אני חשבתי שיביאו אותו במקום איש, עכשיו אומרים שאיש סגר לעוד עונה אז אני מקווה מאד מאד מאד שהוא לא יהיה על תקן רכז, כי בלי ים, שוב, לא יהיה רכז בקבוצה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
בנוסף זאת תהיה עונה ארוכה עם פציעות. חבל להחליף את כל הסגל ואיש מתוכנן להיות שחקן רוטציה רחבה להבנתי
- גביזון
- קיבל.ה 3203 לייקים
במשחק היום, שמתנהל עכשיו, אחרי כמה משחקים שאוטורו לא ראה פרקט, במשחק השלישי נגד בשקיטיש הוא פתח ולא יורד מהפרקט ובמשחק מצויין שלו. מעודד.
מצד שני אלייז'ה לא ראה דקה עד עכשיו ואנחנו רבע שלישי.
לא מבין את המאמן הטורקי, משחק שחקן אחד לא משחק בכלל. משחק שני שחקן אחר לא רואה דקה, ושניהם שחקני חמישיה.
חייב לציין שאוטורו גבוה שמשחק פיק אנד רול ברמה גבוהה מאד.
אמצע רבע שלישי אוטורו עם 19 נקודות.
רק צריך גארד שיאכיל אותו...תביאו לנו גארד..
לא מבין את המאמן הטורקי, משחק שחקן אחד לא משחק בכלל. משחק שני שחקן אחר לא רואה דקה, ושניהם שחקני חמישיה.
-
- קיבל.ה 124 לייקים
[/quote]
איזה זר שיותר טוב מהארפר ויוקובאיטיס היית מביא לעמדה 1 שעדיין רלוונטי לגבינו?
[/quote]
אני לא יודע כמה הם ריאלים אבל אני יכול לחשוב על 2 שמות:
1. יש פה הימור אבל הייתי בודק את האופציה של קיליאן הייז. רכז גבוה שהגיע מאולם לנ.ב.א - סוג של בן שרף אבל הגיע לנ.ב.א עם הרבה יותר הייפ. אכזב מאוד בדטרויט ונזרק משם, אבל הוא בסך הכל בן 23, אז בהנחה שהגארדים הבכירים של היורוליג לא יגיעו אלינו זה יכול להיות שם מעניין.
2. יש את ג׳ארד באטלר. הוא היה מדורג גבוה בהמון מוקדראפטס אבל נפל לסיבוב השני בגלל חשש מפציעה (אאלט). המון כשרון אבל לא ממש מצא את עצמו בליגה. שנה שעברה היה לא רע אבל בקבוצות רעות ממש, אז יש סיכוי שהוא יהיה פנוי. יש לפילי אופצית קבוצה עליו ב-2.35 אז אני מניח שזה בערך מה שיעלה להביא אותו.
שוב, אני לא יודע כמה השמות האלה ריאליים, אבל תקציב של 2-3 מיליון אמור להספיק כדי להביא מישהו טוב יותר.
[/quote]
1. יש פה הימור אבל הייתי בודק את האופציה של קיליאן הייז. רכז גבוה שהגיע מאולם לנ.ב.א - סוג של בן שרף אבל הגיע לנ.ב.א עם הרבה יותר הייפ. אכזב מאוד בדטרויט ונזרק משם, אבל הוא בסך הכל בן 23, אז בהנחה שהגארדים הבכירים של היורוליג לא יגיעו אלינו זה יכול להיות שם מעניין.
2. יש את ג׳ארד באטלר. הוא היה מדורג גבוה בהמון מוקדראפטס אבל נפל לסיבוב השני בגלל חשש מפציעה (אאלט). המון כשרון אבל לא ממש מצא את עצמו בליגה. שנה שעברה היה לא רע אבל בקבוצות רעות ממש, אז יש סיכוי שהוא יהיה פנוי. יש לפילי אופצית קבוצה עליו ב-2.35 אז אני מניח שזה בערך מה שיעלה להביא אותו.
שוב, אני לא יודע כמה השמות האלה ריאליים, אבל תקציב של 2-3 מיליון אמור להספיק כדי להביא מישהו טוב יותר.
- 7even
- קיבל.ה 2896 לייקים
[/quote]
[/quote]
באטלר די כיכב ואז נפצע.
עוד יהיה שחקן רוטציה משמעותי ב nba.
שכח ממנו
יחד, רק יחד! 

אלייז׳ה נפצע בשוק האחורי במשחק הקודם, החליטו לא לשתף אותו בסמוך למשחק.גביזון כתב: ↑10 יוני 2025, 21:40 במשחק היום, שמתנהל עכשיו, אחרי כמה משחקים שאוטורו לא ראה פרקט, במשחק השלישי נגד בשקיטיש הוא פתח ולא יורד מהפרקט ובמשחק מצויין שלו. מעודד.
-
- קיבל.ה 571 לייקים
אוטורו עם משחק נהדר 22 נק עם 10 מ11 משדה! 5 ריב ו3 חסימותגביזון כתב: ↑10 יוני 2025, 21:40 במשחק היום, שמתנהל עכשיו, אחרי כמה משחקים שאוטורו לא ראה פרקט, במשחק השלישי נגד בשקיטיש הוא פתח ולא יורד מהפרקט ובמשחק מצויין שלו. מעודד.
מוזר שאלייזה לא שיחק
-
- קיבל.ה 1511 לייקים
ולנסיה מנצחת את טנריפה בבית באיזה 15 הפרש.
איזה קבוצה זאת ולנסיה ואיזה שחקן זה מונטרו.
איזה קבוצה זאת ולנסיה ואיזה שחקן זה מונטרו.
-
- קיבל.ה 1065 לייקים
רק שלא יביאו את אייזאה תומאס. ראיתי שהוא "לא שולל" להגיע לשחק באירופה, בבקשה לא.
-
- קיבל.ה 2603 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3203 לייקים
-
- קיבל.ה 1511 לייקים
-
- קיבל.ה 515 לייקים
לדעתכם יש סיבה אסטרטגית לכך שלא עשו וולקאמים, למרות שלפי פופי, ברייאנט, אוטורו ושגב כבר חתומים?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 571 לייקים
לגבי שגב לא יודעארבעת המופלאים כתב: ↑11 יוני 2025, 11:46 לדעתכם יש סיבה אסטרטגית לכך שלא עשו וולקאמים, למרות שלפי פופי, ברייאנט, אוטורו ושגב כבר חתומים?
אלייזה ואוטורו לדעתי כי עדיין לא נגמר הליגה שם (חצי גמר כרגע אנדולו מובילים 2-1)
- 7even
- קיבל.ה 2896 לייקים
1. סיכם לא שווה חתם. לדעתי כל מה שיש כרגע זה סיכום.ארבעת המופלאים כתב: ↑11 יוני 2025, 11:46 לדעתכם יש סיבה אסטרטגית לכך שלא עשו וולקאמים, למרות שלפי פופי, ברייאנט, אוטורו ושגב כבר חתומים?
2. גם אם סיכם, לא יעשו בחיים וולקאם לשחק שעוד משחק בליגה שלו. זילות למקצוע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 515 לייקים
כתבתי שהיא אמרה בפירוש שהם חתומים, לא סיכמו. אז מה קשור מה שכתבת?7even כתב: ↑11 יוני 2025, 12:221. סיכם לא שווה חתם. לדעתי כל מה שיש כרגע זה סיכום.ארבעת המופלאים כתב: ↑11 יוני 2025, 11:46 לדעתכם יש סיבה אסטרטגית לכך שלא עשו וולקאמים, למרות שלפי פופי, ברייאנט, אוטורו ושגב כבר חתומים?
אין אלוהים.
- 7even
- קיבל.ה 2896 לייקים
אני ראיתי רק על בראיינט שרשום שחתם וגם זה רק בספורט 5.ארבעת המופלאים כתב: ↑11 יוני 2025, 12:25כתבתי שהיא אמרה בפירוש שהם חתומים, לא סיכמו. אז מה קשור מה שכתבת?7even כתב: ↑11 יוני 2025, 12:221. סיכם לא שווה חתם. לדעתי כל מה שיש כרגע זה סיכום.ארבעת המופלאים כתב: ↑11 יוני 2025, 11:46 לדעתכם יש סיבה אסטרטגית לכך שלא עשו וולקאמים, למרות שלפי פופי, ברייאנט, אוטורו ושגב כבר חתומים?
אוטורו בכל מקום רשום שסיכם. לא חתם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 515 לייקים
תקשיב לפודקאסט היורוליג שבו השתתפה
אין אלוהים.
- גביזון
- קיבל.ה 3203 לייקים
אני צמא בטירוף לוולקאם של רכז
-
- קיבל.ה 1065 לייקים
-
- קיבל.ה 209 לייקים
מריח לי כמו עוד עונה עם האנטי כדורסל הנחמד וינרייט בעמדה 3.. איזה עונש.
-
- קיבל.ה 571 לייקים
-
- קיבל.ה 209 לייקים
בוא נדבר בהמשך, אני אומר האיש יהיה פה ה 3 הפותח.. אין ספק הבן אדם היפנט פה את הצוות המקצועי עם הנחמדות שלו.
-
- קיבל.ה 1065 לייקים
-
- קיבל.ה 209 לייקים
אני בהחלט מפרגן לו, הבן אדם סוג של גאון.. רזומה של שחקן שמתאים לנס ציונה, הגיע לקבוצה עם שאיפות יורוליג בחוזה של שחקן יורוליג, נתן עונה רעה ביחס לשכר שלו, וקיבל חוזה לעונה הבאה רק בגלל שהוא חמוד וחייכן.. סוג של גאונות, שאפו.
-
- קיבל.ה 1065 לייקים
שורטס חתם בפאו לפי אטאמן. ערב קשה בגזרת הרכש.
-
- קיבל.ה 872 לייקים
בחיי אתם הזויים.
מישהו באמת חושב שאיש ימשיך רק כי הוא נחמד ומחייך?
פאקינג איטודיס שלא היתה לו בעיה לחתוך כוכב כמו מייק ג׳יימס - פתאום יהפוך לרשג"ד בצופים ויוותר על כוונה לחזק את עמדה 3 כי יש שם שחקן שמחייך.
ועופר, בן אדם דורסני שלא רואה אף אחד ממטר, לפתע יהפוך לסנטה קלאוס חביב ויסכים לשלם שכר יורוליג של 750 אלף דולר ויותר לשחקן - רק כי הוא בחור נחמד.
צאו מזה. אם איטודיס רוצה אותו זה רק משיקול מקצועי. זו קבוצת ספורט תחרותית, לא מועדון חברים. איטודיס רוצה לחזור ליורוליג בענק ורוצה לקחת אליפות בישראל. הוא לא ייקח שבויים. וינאי לא פראייר אלא מכוון מטרה.
בקיצור, אין לי מושג אם הוא יישאר ואם כן האם כ-3 הבכיר או לא. מה שבטוח הוא שהכל נטו משיקולים מקצועיים ולא מתוך סחבקייה.
פאקינג איטודיס שלא היתה לו בעיה לחתוך כוכב כמו מייק ג׳יימס - פתאום יהפוך לרשג"ד בצופים ויוותר על כוונה לחזק את עמדה 3 כי יש שם שחקן שמחייך.
ועופר, בן אדם דורסני שלא רואה אף אחד ממטר, לפתע יהפוך לסנטה קלאוס חביב ויסכים לשלם שכר יורוליג של 750 אלף דולר ויותר לשחקן - רק כי הוא בחור נחמד.
צאו מזה. אם איטודיס רוצה אותו זה רק משיקול מקצועי. זו קבוצת ספורט תחרותית, לא מועדון חברים. איטודיס רוצה לחזור ליורוליג בענק ורוצה לקחת אליפות בישראל. הוא לא ייקח שבויים. וינאי לא פראייר אלא מכוון מטרה.
בקיצור, אין לי מושג אם הוא יישאר ואם כן האם כ-3 הבכיר או לא. מה שבטוח הוא שהכל נטו משיקולים מקצועיים ולא מתוך סחבקייה.
- גביזון
- קיבל.ה 3203 לייקים
יש אוהדי הפועל "מקורבים" מפיצי פייק בטוויטר שיותר גרועים מלוציפר, כוס אמא שלהם. איפה ראית את זה?Niro כתב:שורטס חתם בפאו לפי אטאמן. ערב קשה בגזרת הרכש.
-
- קיבל.ה 1065 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3203 לייקים
אני לא חושב שאיש צריך להשאר, אבל כל מילה. בגלל נחמדות הוא נשאר עלק.Charlie כתב:בחיי אתם הזויים.
-
- קיבל.ה 1720 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
עתמאן אמר את זה בראיון. גם אמר שמיצ'יץ' זה לא יהיה אצלם.
-
- קיבל.ה 627 לייקים
איש מכיר את מוטלי והיה אחד הגורמים שסייעו להבאתו. יש מצב שזה חלק מהשיקול, אם כי כרגע מוטלי יותר מחובר לקבוצהCharlie כתב: ↑11 יוני 2025, 23:02 בחיי אתם הזויים.