סגל לעונה הבאה 2025-2026
-
- קיבל.ה 2606 לייקים
השאלה גם מה עשה בnba , הוא ספציפית כלום
טוב בוא נחכה לראות אותו ונהיה יותר חכמים
אני לא הייתי מזלזל בשחקן שיכול להירשם ישראלי שיכול לשחק 5 והגיע ל nba וקלע מעל 20 נקודות למשחק בסין.
-
- קיבל.ה 449 לייקים
-
- קיבל.ה 415 לייקים
לא מבין איך הפועל הרשתה לעצמה לוותר על ליף (אם אתם אומרים שהוא סורקין 2). גם לא הצלחנו להביא את סורקין לפני שנה, וגם מכבי מחתימה את התואם שלו. עשו לנו נוקאאוט. מישהו נרדם בהפועל?
-
- קיבל.ה 627 לייקים
למה אתה חושב שמישהו נרדם? זה לא שאיבדת אותו לקבוצה ביורוקפ, או לחולון. איבדת אותו למי שלוקחת תואר מקומי כל עונה כמעט. אגב- גם ירושלים של העשור האחרון לא רחוקה מזהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 יוני 2025, 05:07 לא מבין איך הפועל הרשתה לעצמה לוותר על ליף (אם אתם אומרים שהוא סורקין 2). גם לא הצלחנו להביא את סורקין לפני שנה, וגם מכבי מחתימה את התואם שלו. עשו לנו נוקאאוט. מישהו נרדם בהפועל?
וסורקין בכלל- גם לא היה לך אז כרטיס ליורוליג. עכשיו יש לך זמני
סורקין לא היה רלוונטי להפועל בשום שלב זאת סתם הייתה הצגה.תא מרבוטא כתב: ↑10 יוני 2025, 06:38למה אתה חושב שמישהו נרדם? זה לא שאיבדת אותו לקבוצה ביורוקפ, או לחולון. איבדת אותו למי שלוקחת תואר מקומי כל עונה כמעט. אגב- גם ירושלים של העשור האחרון לא רחוקה מזהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 יוני 2025, 05:07 לא מבין איך הפועל הרשתה לעצמה לוותר על ליף (אם אתם אומרים שהוא סורקין 2). גם לא הצלחנו להביא את סורקין לפני שנה, וגם מכבי מחתימה את התואם שלו. עשו לנו נוקאאוט. מישהו נרדם בהפועל?
וסורקין בכלל- גם לא היה לך אז כרטיס ליורוליג. עכשיו יש לך זמני
הוא כבר היה במכבי ועם חוזה.
כמעט בלתי אפשרי להוציא שחקן שכבר נמצא במכבי.
לגבי ליף חד משמעית התחושה שלא הלכו עליו מספיק חזק הוא מגיע למי שהציע לו יותר כסף.
עונה הבאה נגלה אם זאת החלטה שאפשר לחיות איתה או בכיה לדורות.
- 7even
- קיבל.ה 2903 לייקים
בכיה לדורות....בוא לא ניסחף.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 548 לייקים
הדיון על הישראלים נחמד
לא הפסדנו לירושלים בגלל הישראלים למרות שהם כולם היו חלשים
עם חמישה זרים שמגיעים למשחק (שנה הבאה כנראה 6), אנחנו לוקחים את החצי גמר הזה קל
לא הפסדנו לירושלים בגלל הישראלים למרות שהם כולם היו חלשים
עם חמישה זרים שמגיעים למשחק (שנה הבאה כנראה 6), אנחנו לוקחים את החצי גמר הזה קל
- 7even
- קיבל.ה 2903 לייקים
לא יודע אם קל אבל לחלוטין הפסדנו את זה על הזרים ולא על הישראלים.
ובזרים אני מכליל את צוות האימון .
ובזרים אני מכליל את צוות האימון .
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1618 לייקים
-
- קיבל.ה 548 לייקים
מוטלי, פוסטר ובלייקני היו שם, טובים פחות או יותר הם היו יש.
שניים נוספים מתוך ה4 אפשריים לא הגיעו כולל חילוף באמצע, למרות שקבוקלו היה סביר, פשוט קיבל מעט דקות.
זה לא הגיוני לקבוצה ברמה שאנחנו שואפים להיות
-
- קיבל.ה 66 לייקים
ברור שצריך לשדרג את הישראלים, חייבים עוד ישראלי שיוכל לתרום. אני הייתי מת לראות אצלנו את קרביץ אבל ספק אם יסכים לבוא להיות גארד חמישי במקרה הטוב. בעמדה שלוש מצליח לחשוב רק על נתנאל ארצי ונועם אביבי, לא בדיוק כוכבים
-
- קיבל.ה 875 לייקים
הזכירו פה את איתן בורג בתור גארד ישראלי צעיר שכדאי להחתים במקום נועם וכהשקעה לעתיד.
בינתיים מכבי רוצה גם אותו ונראה שנערכים שם להחלפת דורות בסגל הישראלי ומכינים בסיס ישראלי טוב לשנים הבאות.
בינתיים מכבי רוצה גם אותו ונראה שנערכים שם להחלפת דורות בסגל הישראלי ומכינים בסיס ישראלי טוב לשנים הבאות.
חד משמעית אחת הסיבות שהפסדנו זה סגל ישראלי פחות טוב משמעותית מירושלים.
יש להם את קרינגטון , הובר וזוסמן
אין לך שום ישראלי שתרם קרוב למה שהם תרמו בסדרה.
שים אחד או שניים מהם בהפועל וסיכוי גבוה שהסדרה שלך.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
מרגיש שכל הפוקוס של הצוות המקצועי זה להביא שמות מפוצצים של זרים מהיורוליג במקום באמת להתחל מבסיס ישראלי טוב.
- הפועל
- קיבל.ה 1778 לייקים
- יצירת קשר:
קרינגטון שקלע במשחקים ביד אליהו 8 נק' למשחק עם 2/11 מהשדה?
הובר שבשני המשחקים הראשונים בסדרה ביחד זרק 7 זריקות לסל ועומד על 0/3 מהעונשין בכל הסדרה?
הישראלים האלה?
הובר שבשני המשחקים הראשונים בסדרה ביחד זרק 7 זריקות לסל ועומד על 0/3 מהעונשין בכל הסדרה?
הישראלים האלה?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
כן , אותו ההובר שהחליף קצת את הארפר ונתן לו רגעי מנוחה
ואותו ההובר או מישהו אחר שלא הביאו בזמן להפועל והסתמכו על נועם יעקב שלא פוגע ועל בר טימור שהתעייף ובצדק או קיוו שבלייקני מכל האפשרויות יהיה מוביל כדור
על הפרט הקטן הזה על הכמה דולרים שהתקמצנו עליהם על מנת להביא את ג׳ייקובן הפועל לא עלתה לגמר
- הפועל
- קיבל.ה 1778 לייקים
- יצירת קשר:
אולי. אבל גם אם זה נכון, זה לא הופך את הסגל הישראלי שלנו לפחות טוב משמעותית משל ירושלים כמו שנטען פה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1683 לייקים
הסגל הישראלי שלנו היום חד משמעית פחות טוב מזה של ירושלים וגם מזה של מכבי.
גם פחות עמוק וגם פחות טוב ובשנה הבאה מול ירושלים הפער הזה עוד יגדל.
ואני לא אתפלא בכלל אם מכבי יתנגדו להגדלת כמות הזרים בליגה בעונה הבאה, כי זה פשוט ישחק לטובתנו החל מהעונה הבאה.
גם פחות עמוק וגם פחות טוב ובשנה הבאה מול ירושלים הפער הזה עוד יגדל.
ואני לא אתפלא בכלל אם מכבי יתנגדו להגדלת כמות הזרים בליגה בעונה הבאה, כי זה פשוט ישחק לטובתנו החל מהעונה הבאה.
-
- קיבל.ה 1377 לייקים
בוואן פרסמו שמכבי הולכת על בורג ואריאל.
תמשיכו לישון תביאו אטורו וברייאנט אבל אם לא נביא גארד ישראלי וגבוהה ישראלי בנוסף לשגב אנחנו נהיה בבעיה קשה בליגה ובגביע.
תמשיכו לישון תביאו אטורו וברייאנט אבל אם לא נביא גארד ישראלי וגבוהה ישראלי בנוסף לשגב אנחנו נהיה בבעיה קשה בליגה ובגביע.
-
- קיבל.ה 124 לייקים
יש לנו את ים מדר שהוא הישראלי הכי טוב בליגה (לדעתי). אם יש 6 זרים (למרות שהגיוני שי-ם עם קדינגטון ומכבי עם ליף יתנגדו כדי להחליש אותנו) והוא כשיר, אנחנו מדברים על תומר גינת, בר טימור, בלייזר ושגב בתור שחקנים 8-11 בסגל. אפילו אם למכבי וי-ם יש סגל ישראלי יותר טוב, אנחנו מדברים על דלתא שולית מבחינת איכות וכמות דקות, שבטח לא מצדיקה התאבדות על גור לביא או זוסמן. אני גם לא רואה סיבה לקבור קריירה של ישראלי מבטיח כמו איתן בורג כדי שיחזיק מגבות ובקבוקי מים ביורוליג וישחק 25 דקות מול נתניה וחולון. כבר עדיף לתת לארי עמיאל (שוב, לדעתי).
לגבי ליף - הוא בטח לא ויל ריימן. היה שחקן מכללות מעולה, ובהתאמה נבחר באמצע הסיבוב הראשון. לא ממש קיבל הזדמנויות באינדיאנה ונפלט מהנ.ב.א די מהר. קשה לי להגיד כמה הסטט' שלו מסין משקפת את היכולות שלו, אבל לא קראתי על קבוצות יורוליג שעומדות בתור להחתים אותו, ובלי זה שהוא יהודי אני גם לא רואה את מכבי הולכת עליו. עם זאת, במיליון דולר לעונה, זה בטח לא אוברפיי מטורף וזה נראה כמו מהלך טוב של מכבי (בהינתן שזה לא גומר לה את הכסף לזרים). בטח שעדיף לשלם לליף מיליון דולר ולקבל עוד ספוט לזר בליגה מאשר 750 לויינרייט.
לגבי ההתמקדות ביורוליג - אם אנחנו חושבים לטווח ארוך, בעונה הבאה הרבה יותר חשוב שנצליח ביורוליג מאשר בליגה המקומית, שהיא בתכלס 30 משחקים של כלום ואז פלייאוף. חוצמזה, בהינתן שיש לנו 2 מתוך מוטלי/אוטורו/זר בעמדה 4 + בריאנט, בלייקני וזר בעמדה 1. גם עם הסגל הישראלי "הנחות" שלנו אנחנו כנראה פייבוריטים.
לגבי ליף - הוא בטח לא ויל ריימן. היה שחקן מכללות מעולה, ובהתאמה נבחר באמצע הסיבוב הראשון. לא ממש קיבל הזדמנויות באינדיאנה ונפלט מהנ.ב.א די מהר. קשה לי להגיד כמה הסטט' שלו מסין משקפת את היכולות שלו, אבל לא קראתי על קבוצות יורוליג שעומדות בתור להחתים אותו, ובלי זה שהוא יהודי אני גם לא רואה את מכבי הולכת עליו. עם זאת, במיליון דולר לעונה, זה בטח לא אוברפיי מטורף וזה נראה כמו מהלך טוב של מכבי (בהינתן שזה לא גומר לה את הכסף לזרים). בטח שעדיף לשלם לליף מיליון דולר ולקבל עוד ספוט לזר בליגה מאשר 750 לויינרייט.
לגבי ההתמקדות ביורוליג - אם אנחנו חושבים לטווח ארוך, בעונה הבאה הרבה יותר חשוב שנצליח ביורוליג מאשר בליגה המקומית, שהיא בתכלס 30 משחקים של כלום ואז פלייאוף. חוצמזה, בהינתן שיש לנו 2 מתוך מוטלי/אוטורו/זר בעמדה 4 + בריאנט, בלייקני וזר בעמדה 1. גם עם הסגל הישראלי "הנחות" שלנו אנחנו כנראה פייבוריטים.
-
- קיבל.ה 66 לייקים
הדלתא היא לא שולית. קודם כל קשה להאמין שיהיו שישה זרים, נישאר עם חמישה, לא ישנו את זה. ים מדר הוא כוכב, אין ספק. אבל מלבדו, כולם שחקנים משלימים אצלנו. אז כן, במשחק מול מכבי או ירושלים, חמישה זרים, עבירות, פציעות תוך כדי או סתם רוטציה רחבה יותר, קבוצה שיכולה להעלות את זוסמן, קרינגטון ואפילו הובר, או קבוצה שמעלה את בלאט, סורקין, דיברתולומאו, ליף ולביא, זה הבדל גדול. וזה גם משפיע על רישום הזרים שישחקו , כשיש יותר כלים הגמישות ברישום גדולה יותר.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑10 יוני 2025, 11:37 יש לנו את ים מדר שהוא הישראלי הכי טוב בליגה (לדעתי). אם יש 6 זרים (למרות שהגיוני שי-ם עם קדינגטון ומכבי עם ליף יתנגדו כדי להחליש אותנו) והוא כשיר, אנחנו מדברים על תומר גינת, בר טימור, בלייזר ושגב בתור שחקנים 8-11 בסגל. אפילו אם למכבי וי-ם יש סגל ישראלי יותר טוב, אנחנו מדברים על דלתא שולית מבחינת איכות וכמות דקות, שבטח לא מצדיקה התאבדות על גור לביא או זוסמן. אני גם לא רואה סיבה לקבור קריירה של ישראלי מבטיח כמו איתן בורג כדי שיחזיק מגבות ובקבוקי מים ביורוליג וישחק 25 דקות מול נתניה וחולון. כבר עדיף לתת לארי עמיאל (שוב, לדעתי).
אנחנו כרגע במצב שפשוט חייבים להביא ישראלי טוב, אפילו אם זה לעמדה שיחסית מסודרת. אז כן, קרביץ, בורג, לא משנה. חייבים להשתדרג
זה הרעיון של סגל ישראלי איכותי ורחב.
אם קרינגטון תופס משחק לא טוב אז יש את זוסמן שיכסה על זה.
משחק הבא יכול להיות הפוך.
-
- קיבל.ה 306 לייקים
אנחנו לא פייבורטים עד אשר ניקח אליפות.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑10 יוני 2025, 11:37 יש לנו את ים מדר שהוא הישראלי הכי טוב בליגה (לדעתי). אם יש 6 זרים (למרות שהגיוני שי-ם עם קדינגטון ומכבי עם ליף יתנגדו כדי להחליש אותנו) והוא כשיר, אנחנו מדברים על תומר גינת, בר טימור, בלייזר ושגב בתור שחקנים 8-11 בסגל. אפילו אם למכבי וי-ם יש סגל ישראלי יותר טוב, אנחנו מדברים על דלתא שולית מבחינת איכות וכמות דקות, שבטח לא מצדיקה התאבדות על גור לביא או זוסמן. אני גם לא רואה סיבה לקבור קריירה של ישראלי מבטיח כמו איתן בורג כדי שיחזיק מגבות ובקבוקי מים ביורוליג וישחק 25 דקות מול נתניה וחולון. כבר עדיף לתת לארי עמיאל (שוב, לדעתי).
- גביזון
- קיבל.ה 3204 לייקים
אם מכבי יביאו גם את בורג אני כבר לא מבין מה הולך פה האמת.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 11 לייקים
לא מתחבר לפאניקה המוגזמת לגבי הסגל הישראלי - אתמול במשחק הראשון של סדרת הגמר כל קבוצה שיחקה עם רוטציה של עשרה שחקנים, שאחד-שניים מהם, מן הסתם הישראלים הפחות בכירים, משחקים 2-5 דקות (קורנליוס, ג׳ייק כהן ומנקו).
בסוף משחקי הליגה העונה, וכנראה גם בעונה הבאה, יתחלקו לשתיים - 4-18 משחקים (ליגה, גביע, גביע ווינר ופלייאוף) מול מכבי והפועל ירושלים והמשחקים נגד שאר הקבוצות. אין שום סיבה בעולם שסגל של חמישה זרים איכותיים ועוד 2-3 ישראלים לא מספיק בשביל המשחקים מול מכבי והפועל ירושלים. נכון יש פציעות אבל זה יכול לקרות גם בקבוצות אחרות. בסופו של דבר, בכל קבוצה יש בין ישראלי אחד לשניים מוביל, בדיוק כמו אצלנו, ולכל השאר יש השפעה מינורית על המשחק. בעיניי, סגל ישראלי של ים, בר, גיא, עוז, תומר ואיתי שגב מספיק לגמרי, בטח בהינתן שהאלטרנטיבה היא איתן בורג. המצב היחיד שבו אני חושב שכדאי להביא עוד ישראלי היא רק במצב שמדובר בשחקן עם אפסייד של זר כמו אמארי ביילי למשל. כל השאר, בטח בהינתן סיטואציה של צעירים במכללות בכסף גדול, לא רלוונטיים ולא תהיה להם שום השפעה על משחק נתון או על רוטציה במשך העונה. חוץ מזה, תמיד אפשר להביא נקודתית במהלך העונה אם וכאשר.
בסוף משחקי הליגה העונה, וכנראה גם בעונה הבאה, יתחלקו לשתיים - 4-18 משחקים (ליגה, גביע, גביע ווינר ופלייאוף) מול מכבי והפועל ירושלים והמשחקים נגד שאר הקבוצות. אין שום סיבה בעולם שסגל של חמישה זרים איכותיים ועוד 2-3 ישראלים לא מספיק בשביל המשחקים מול מכבי והפועל ירושלים. נכון יש פציעות אבל זה יכול לקרות גם בקבוצות אחרות. בסופו של דבר, בכל קבוצה יש בין ישראלי אחד לשניים מוביל, בדיוק כמו אצלנו, ולכל השאר יש השפעה מינורית על המשחק. בעיניי, סגל ישראלי של ים, בר, גיא, עוז, תומר ואיתי שגב מספיק לגמרי, בטח בהינתן שהאלטרנטיבה היא איתן בורג. המצב היחיד שבו אני חושב שכדאי להביא עוד ישראלי היא רק במצב שמדובר בשחקן עם אפסייד של זר כמו אמארי ביילי למשל. כל השאר, בטח בהינתן סיטואציה של צעירים במכללות בכסף גדול, לא רלוונטיים ולא תהיה להם שום השפעה על משחק נתון או על רוטציה במשך העונה. חוץ מזה, תמיד אפשר להביא נקודתית במהלך העונה אם וכאשר.
-
- קיבל.ה 540 לייקים
העונה הזו הלכה בין היתר כי לא היה לך ישראלי בעמדה 5 שיכול לתת אוויר לקבוקלו ומוטלי ולאפשר להם לשחק ביחד. החוסר במדר גם הורגש מאוד.חתול במגפיים כתב: ↑10 יוני 2025, 12:44 לא מתחבר לפאניקה המוגזמת לגבי הסגל הישראלי - אתמול במשחק הראשון של סדרת הגמר כל קבוצה שיחקה עם רוטציה של עשרה שחקנים, שאחד-שניים מהם, מן הסתם הישראלים הפחות בכירים, משחקים 2-5 דקות (קורנליוס, ג׳ייק כהן ומנקו).
גם מאוד קשה להביא ישראלים באמצע העונה. אין שום הצדקה להוציא חצי מיליון דולר על דמי העברה על שחקן ישראלי גם אם לבעלים שלך קוראים עופר ינאי. אין פה הרבה הוברים.
-
- קיבל.ה 124 לייקים
בא נחשב. יש לך 5 זרים, בא נגיד שכל אחד מהם משחק 28 דקות במשחק. נשאר 60 דקות. בהנחה וים מדר לא סיים את הקריירה, בא נגיד שהוא משחק רק 20 דקות, לשמור לו על הברכיים. נשארת עם 40 דקות לגינת, טימור, שגב, פלטין ובלייזר. כל השחקנים האלו (אולי חוץ מבלייזר) מרכיבים את הסגל הרחב של נבחרת ישראל. אז באמת נראה לך שאיתן בורג או קרביץ יעשו את ההבדל? הסיבה שצריך 1 ישראלי טוב זה שמדר יוכל לנוח/להתרכז ביורוליג, לא כי יש איזה הגמוניה של שחקנים ישראלים במכבי/י-ם לנפץ.גולובורודקו כתב: ↑10 יוני 2025, 11:57הדלתא היא לא שולית. קודם כל קשה להאמין שיהיו שישה זרים, נישאר עם חמישה, לא ישנו את זה. ים מדר הוא כוכב, אין ספק. אבל מלבדו, כולם שחקנים משלימים אצלנו. אז כן, במשחק מול מכבי או ירושלים, חמישה זרים, עבירות, פציעות תוך כדי או סתם רוטציה רחבה יותר, קבוצה שיכולה להעלות את זוסמן, קרינגטון ואפילו הובר, או קבוצה שמעלה את בלאט, סורקין, דיברתולומאו, ליף ולביא, זה הבדל גדול. וזה גם משפיע על רישום הזרים שישחקו , כשיש יותר כלים הגמישות ברישום גדולה יותר.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑10 יוני 2025, 11:37 יש לנו את ים מדר שהוא הישראלי הכי טוב בליגה (לדעתי). אם יש 6 זרים (למרות שהגיוני שי-ם עם קדינגטון ומכבי עם ליף יתנגדו כדי להחליש אותנו) והוא כשיר, אנחנו מדברים על תומר גינת, בר טימור, בלייזר ושגב בתור שחקנים 8-11 בסגל. אפילו אם למכבי וי-ם יש סגל ישראלי יותר טוב, אנחנו מדברים על דלתא שולית מבחינת איכות וכמות דקות, שבטח לא מצדיקה התאבדות על גור לביא או זוסמן. אני גם לא רואה סיבה לקבור קריירה של ישראלי מבטיח כמו איתן בורג כדי שיחזיק מגבות ובקבוקי מים ביורוליג וישחק 25 דקות מול נתניה וחולון. כבר עדיף לתת לארי עמיאל (שוב, לדעתי).
אנחנו כרגע במצב שפשוט חייבים להביא ישראלי טוב, אפילו אם זה לעמדה שיחסית מסודרת. אז כן, קרביץ, בורג, לא משנה. חייבים להשתדרג
בפלייאוף הזה מול י-ם לא היה לנו 5 ישראלי, לא היה לנו את מדר, לא היה לנו רכז זר לרשום במקום, ומה-5 זרים שלנו 2 היו לא קשורים לרמה. ועדיין, היית רחוק ניהול משחק סביר של איטודיס מהדחה של י-ם עם הסגל הישראלי המאוד חזק שלה. עכשיו יש לך את שגב, מדר אמור להיות כשיר, ויש לך את אלייז'ה במקום איש ואוטורו במקום בינגהאם. ה-1 זר שירשם במקום פוסטר חשוב פי 100 מאיזה ישראלים יעלו לתת לו את הכמה דקות שלו לנוח.
מזל שיש זרים אהסכין_בבטן_האומה כתב: ↑10 יוני 2025, 14:02בא נחשב. יש לך 5 זרים, בא נגיד שכל אחד מהם משחק 28 דקות במשחק. נשאר 60 דקות. בהנחה וים מדר לא סיים את הקריירה, בא נגיד שהוא משחק רק 20 דקות, לשמור לו על הברכיים. נשארת עם 40 דקות לגינת, טימור, שגב, פלטין ובלייזר. כל השחקנים האלו (אולי חוץ מבלייזר) מרכיבים את הסגל הרחב של נבחרת ישראל. אז באמת נראה לך שאיתן בורג או קרביץ יעשו את ההבדל? הסיבה שצריך 1 ישראלי טוב זה שמדר יוכל לנוח/להתרכז ביורוליג, לא כי יש איזה הגמוניה של שחקנים ישראלים במכבי/י-ם לנפץ.גולובורודקו כתב: ↑10 יוני 2025, 11:57הדלתא היא לא שולית. קודם כל קשה להאמין שיהיו שישה זרים, נישאר עם חמישה, לא ישנו את זה. ים מדר הוא כוכב, אין ספק. אבל מלבדו, כולם שחקנים משלימים אצלנו. אז כן, במשחק מול מכבי או ירושלים, חמישה זרים, עבירות, פציעות תוך כדי או סתם רוטציה רחבה יותר, קבוצה שיכולה להעלות את זוסמן, קרינגטון ואפילו הובר, או קבוצה שמעלה את בלאט, סורקין, דיברתולומאו, ליף ולביא, זה הבדל גדול. וזה גם משפיע על רישום הזרים שישחקו , כשיש יותר כלים הגמישות ברישום גדולה יותר.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑10 יוני 2025, 11:37 יש לנו את ים מדר שהוא הישראלי הכי טוב בליגה (לדעתי). אם יש 6 זרים (למרות שהגיוני שי-ם עם קדינגטון ומכבי עם ליף יתנגדו כדי להחליש אותנו) והוא כשיר, אנחנו מדברים על תומר גינת, בר טימור, בלייזר ושגב בתור שחקנים 8-11 בסגל. אפילו אם למכבי וי-ם יש סגל ישראלי יותר טוב, אנחנו מדברים על דלתא שולית מבחינת איכות וכמות דקות, שבטח לא מצדיקה התאבדות על גור לביא או זוסמן. אני גם לא רואה סיבה לקבור קריירה של ישראלי מבטיח כמו איתן בורג כדי שיחזיק מגבות ובקבוקי מים ביורוליג וישחק 25 דקות מול נתניה וחולון. כבר עדיף לתת לארי עמיאל (שוב, לדעתי).
בפלייאוף הזה מול י-ם לא היה לנו 5 ישראלי, לא היה לנו את מדר, לא היה לנו רכז זר לרשום במקום, ומה-5 זרים שלנו 2 היו לא קשורים לרמה. ועדיין, היית רחוק ניהול משחק סביר של איטודיס מהדחה של י-ם עם הסגל הישראלי המאוד חזק שלה. עכשיו יש לך את שגב, מדר אמור להיות כשיר, ויש לך את אלייז'ה במקום איש ואוטורו במקום בינגהאם. ה-1 זר שירשם במקום פוסטר חשוב פי 100 מאיזה ישראלים יעלו לתת לו את הכמה דקות שלו לנוח.
ימים קסומים שלמכבי רע להגדיל את כמות הזרים ולנו זה טוב.
-
- קיבל.ה 66 לייקים
זה פשוט לא באמת עובד ככה. למה החלטת שכל הזרים ישחקו 28 דקות? למה שמישהו מהם ישחק כזאת כמות של דקות? ואם תהיה בעיית עבירות? ואולי אם היה לנו איזה זוסמן/גור לביא, אז חמישיית הזרים היתה משתנה נותנת למאמן גמישות גדולה יותר? למה אתה כופה על המאמן לשחק עם כל הזרים לכמות מסוימת של דקות? בסוף יש משחק נגד ירושלים , מכבי, ורוטציה של שחקנים. סבבה, הזרים יהיו חזקים יותר, מעולה. אתה מסכים שלהשתמש ברוטציה בזוסמן, קרינגטון, הובר ונמרוד לוי זה עדיף משמעותית? המגבלה של הזרים היא משמעותית מאוד בארץ, אלו חמישה שחקנים בסופו של דבר. אוטורו בא לפה על תקן סנטר מחליף למוטלי ואתה רוצה שגם הוא וגם מוטלי ישחקו 28 דקות למשחק? אנחנו מאחורה בישראלים, ולא במעט, וכן, כל ישראלי טוב יכול לעזור לנו, גם אם הוא במקרה גארדסכין_בבטן_האומה כתב: ↑10 יוני 2025, 14:02בא נחשב. יש לך 5 זרים, בא נגיד שכל אחד מהם משחק 28 דקות במשחק. נשאר 60 דקות. בהנחה וים מדר לא סיים את הקריירה, בא נגיד שהוא משחק רק 20 דקות, לשמור לו על הברכיים. נשארת עם 40 דקות לגינת, טימור, שגב, פלטין ובלייזר. כל השחקנים האלו (אולי חוץ מבלייזר) מרכיבים את הסגל הרחב של נבחרת ישראל. אז באמת נראה לך שאיתן בורג או קרביץ יעשו את ההבדל? הסיבה שצריך 1 ישראלי טוב זה שמדר יוכל לנוח/להתרכז ביורוליג, לא כי יש איזה הגמוניה של שחקנים ישראלים במכבי/י-ם לנפץ.גולובורודקו כתב: ↑10 יוני 2025, 11:57הדלתא היא לא שולית. קודם כל קשה להאמין שיהיו שישה זרים, נישאר עם חמישה, לא ישנו את זה. ים מדר הוא כוכב, אין ספק. אבל מלבדו, כולם שחקנים משלימים אצלנו. אז כן, במשחק מול מכבי או ירושלים, חמישה זרים, עבירות, פציעות תוך כדי או סתם רוטציה רחבה יותר, קבוצה שיכולה להעלות את זוסמן, קרינגטון ואפילו הובר, או קבוצה שמעלה את בלאט, סורקין, דיברתולומאו, ליף ולביא, זה הבדל גדול. וזה גם משפיע על רישום הזרים שישחקו , כשיש יותר כלים הגמישות ברישום גדולה יותר.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑10 יוני 2025, 11:37 יש לנו את ים מדר שהוא הישראלי הכי טוב בליגה (לדעתי). אם יש 6 זרים (למרות שהגיוני שי-ם עם קדינגטון ומכבי עם ליף יתנגדו כדי להחליש אותנו) והוא כשיר, אנחנו מדברים על תומר גינת, בר טימור, בלייזר ושגב בתור שחקנים 8-11 בסגל. אפילו אם למכבי וי-ם יש סגל ישראלי יותר טוב, אנחנו מדברים על דלתא שולית מבחינת איכות וכמות דקות, שבטח לא מצדיקה התאבדות על גור לביא או זוסמן. אני גם לא רואה סיבה לקבור קריירה של ישראלי מבטיח כמו איתן בורג כדי שיחזיק מגבות ובקבוקי מים ביורוליג וישחק 25 דקות מול נתניה וחולון. כבר עדיף לתת לארי עמיאל (שוב, לדעתי).
- הפועל
- קיבל.ה 1778 לייקים
- יצירת קשר:
בסוף בסוף פשוט נפצע לנו הרכז המוביל וטעינו ולא הבאנו מחליף ראוי. ועוד הוא ישראלי, אז זה עוד יותר דפק אותנו.
שנה שעברה היתה לנו בעיה די דומה עם גקובן והגבנו בזמן וזה כמעט הביא לנו אליפות. השנה לא.
שנה שעברה היתה לנו בעיה די דומה עם גקובן והגבנו בזמן וזה כמעט הביא לנו אליפות. השנה לא.
-
- קיבל.ה 124 לייקים
[/quote]
זה פשוט לא באמת עובד ככה. למה החלטת שכל הזרים ישחקו 28 דקות? למה שמישהו מהם ישחק כזאת כמות של דקות? ואם תהיה בעיית עבירות? ואולי אם היה לנו איזה זוסמן/גור לביא, אז חמישיית הזרים היתה משתנה נותנת למאמן גמישות גדולה יותר? למה אתה כופה על המאמן לשחק עם כל הזרים לכמות מסוימת של דקות? בסוף יש משחק נגד ירושלים , מכבי, ורוטציה של שחקנים. סבבה, הזרים יהיו חזקים יותר, מעולה. אתה מסכים שלהשתמש ברוטציה בזוסמן, קרינגטון, הובר ונמרוד לוי זה עדיף משמעותית? המגבלה של הזרים היא משמעותית מאוד בארץ, אלו חמישה שחקנים בסופו של דבר. אוטורו בא לפה על תקן סנטר מחליף למוטלי ואתה רוצה שגם הוא וגם מוטלי ישחקו 28 דקות למשחק? אנחנו מאחורה בישראלים, ולא במעט, וכן, כל ישראלי טוב יכול לעזור לנו, גם אם הוא במקרה גארד
[/quote]
לא החלטתי שכל הזרים ישחקו 28 דקות, הנחתי שבממוצע כל הזרים ישחקו 28 דקות, כי אולי חלק לא יהיו כשירים לגמרי/יהיו בבעיית עבירות. אני ממש לא מסכים שקרינגטון, הובר, זוסמן ונמרוד לוי עדיפים משמעותית על מדר, גינת, פלטין ושגב/בלייזר/טימור. כשהובר שיחק, בכל ההתקפה שניה שלנו הלכנו עליו וזה עבד מעולה. זה שתומר גינת לא יכול לשמור על איירובוט ואיטודיס השאיר אותו 30+ דקות כל משחק באופן כללי, ובפרט על הובר בסוף, לא הופך את הובר לג'ארד הרפר כחול לבן.
לגבי אוטורו - רשמתי 2 מבין מוטלי/אוטורו ו-4 שיביאו (או קבוקלו), כי אני לא יודע מה הציוותים שאיטודיס מתכנן לצבע.
לגבי גארד ישראלי - אמרתי שצריך להביא גארד ישראלי. אבל אפילו אם רועי הובר היה פנוי, הוא לא יכול לשחק ביורוליג, והתפקיד שלו יתמצה בלתת למדר זמן לנוח בליגה הסדירה + כמה דקות בפלייאוף, אז זה לא מהותי אם זה משגב או בורג או הבן של שארפ. בשביל אליפות הרבה (הרבה הרבה) יותר חשוב להביא 1 זר שיהיה יותר טוב מהארפר ויוקובאיטיס.
זה פשוט לא באמת עובד ככה. למה החלטת שכל הזרים ישחקו 28 דקות? למה שמישהו מהם ישחק כזאת כמות של דקות? ואם תהיה בעיית עבירות? ואולי אם היה לנו איזה זוסמן/גור לביא, אז חמישיית הזרים היתה משתנה נותנת למאמן גמישות גדולה יותר? למה אתה כופה על המאמן לשחק עם כל הזרים לכמות מסוימת של דקות? בסוף יש משחק נגד ירושלים , מכבי, ורוטציה של שחקנים. סבבה, הזרים יהיו חזקים יותר, מעולה. אתה מסכים שלהשתמש ברוטציה בזוסמן, קרינגטון, הובר ונמרוד לוי זה עדיף משמעותית? המגבלה של הזרים היא משמעותית מאוד בארץ, אלו חמישה שחקנים בסופו של דבר. אוטורו בא לפה על תקן סנטר מחליף למוטלי ואתה רוצה שגם הוא וגם מוטלי ישחקו 28 דקות למשחק? אנחנו מאחורה בישראלים, ולא במעט, וכן, כל ישראלי טוב יכול לעזור לנו, גם אם הוא במקרה גארד
[/quote]
לא החלטתי שכל הזרים ישחקו 28 דקות, הנחתי שבממוצע כל הזרים ישחקו 28 דקות, כי אולי חלק לא יהיו כשירים לגמרי/יהיו בבעיית עבירות. אני ממש לא מסכים שקרינגטון, הובר, זוסמן ונמרוד לוי עדיפים משמעותית על מדר, גינת, פלטין ושגב/בלייזר/טימור. כשהובר שיחק, בכל ההתקפה שניה שלנו הלכנו עליו וזה עבד מעולה. זה שתומר גינת לא יכול לשמור על איירובוט ואיטודיס השאיר אותו 30+ דקות כל משחק באופן כללי, ובפרט על הובר בסוף, לא הופך את הובר לג'ארד הרפר כחול לבן.
לגבי אוטורו - רשמתי 2 מבין מוטלי/אוטורו ו-4 שיביאו (או קבוקלו), כי אני לא יודע מה הציוותים שאיטודיס מתכנן לצבע.
לגבי גארד ישראלי - אמרתי שצריך להביא גארד ישראלי. אבל אפילו אם רועי הובר היה פנוי, הוא לא יכול לשחק ביורוליג, והתפקיד שלו יתמצה בלתת למדר זמן לנוח בליגה הסדירה + כמה דקות בפלייאוף, אז זה לא מהותי אם זה משגב או בורג או הבן של שארפ. בשביל אליפות הרבה (הרבה הרבה) יותר חשוב להביא 1 זר שיהיה יותר טוב מהארפר ויוקובאיטיס.
- 7even
- קיבל.ה 2903 לייקים
אמת. לישראלים יש השפעה מינורית בהנחה ויש לך לא מעט ישראלים אבל זרים ברמה גבוהה.חתול במגפיים כתב: ↑10 יוני 2025, 12:44 לא מתחבר לפאניקה המוגזמת לגבי הסגל הישראלי - אתמול במשחק הראשון של סדרת הגמר כל קבוצה שיחקה עם רוטציה של עשרה שחקנים, שאחד-שניים מהם, מן הסתם הישראלים הפחות בכירים, משחקים 2-5 דקות (קורנליוס, ג׳ייק כהן ומנקו).
מה שהפסיד את חצי הגמר זה הזרים, לא הישראלים.
גם אחרי הופעת נפל הגנתית של תומר, עדיין זה היה בידיים של הזרים. ליטרלי בידיים.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2903 לייקים
אין 5 ישראלי ברמה טובה שהוא לא סורקין, אז לא צריך לחפש בכח מה שאין.אוהד כורסא כתב: ↑10 יוני 2025, 12:53העונה הזו הלכה בין היתר כי לא היה לך ישראלי בעמדה 5 שיכול לתת אוויר לקבוקלו ומוטלי ולאפשר להם לשחק ביחד. החוסר במדר גם הורגש מאוד.חתול במגפיים כתב: ↑10 יוני 2025, 12:44 לא מתחבר לפאניקה המוגזמת לגבי הסגל הישראלי - אתמול במשחק הראשון של סדרת הגמר כל קבוצה שיחקה עם רוטציה של עשרה שחקנים, שאחד-שניים מהם, מן הסתם הישראלים הפחות בכירים, משחקים 2-5 דקות (קורנליוס, ג׳ייק כהן ומנקו).
גם מאוד קשה להביא ישראלים באמצע העונה. אין שום הצדקה להוציא חצי מיליון דולר על דמי העברה על שחקן ישראלי גם אם לבעלים שלך קוראים עופר ינאי. אין פה הרבה הוברים.
פלאש ניוז: לא איתי שגב יקבע איך יתפתחו המשחקים מול מכבי וירושלים עונה הבאה, אלא הזרים בהם תפגע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 540 לייקים
שגב לא צריך להיות סורקין כדי למלא תפקיד חשוב שיקדם אותנו. הוא מהריבאונדרים הטובים בליגה (שלישי בליגה, והכי טוב הריבאונדר לדקה), והוא הריבאונדר הישראלי המוביל בליגה בפער גדול, נותן את ה-8 נקודות היציבות בממוצע והוא בדיוק מה שאנחנו צריכים. קאדר גבוה של 2 זרים וגינת זה לא מספיק חשוב אני סבור שגרם לשימוש הלא נכון בקאבוקלו. שגב יתן לך את האוויר לנשימה בליגה. לא הייתי מזלזל בהחתמה הזו בכלל.7even כתב: ↑10 יוני 2025, 17:10אין 5 ישראלי ברמה טובה שהוא לא סורקין, אז לא צריך לחפש בכח מה שאין.אוהד כורסא כתב: ↑10 יוני 2025, 12:53העונה הזו הלכה בין היתר כי לא היה לך ישראלי בעמדה 5 שיכול לתת אוויר לקבוקלו ומוטלי ולאפשר להם לשחק ביחד. החוסר במדר גם הורגש מאוד.חתול במגפיים כתב: ↑10 יוני 2025, 12:44 לא מתחבר לפאניקה המוגזמת לגבי הסגל הישראלי - אתמול במשחק הראשון של סדרת הגמר כל קבוצה שיחקה עם רוטציה של עשרה שחקנים, שאחד-שניים מהם, מן הסתם הישראלים הפחות בכירים, משחקים 2-5 דקות (קורנליוס, ג׳ייק כהן ומנקו).
פלאש ניוז: לא איתי שגב יקבע איך יתפתחו המשחקים מול מכבי וירושלים עונה הבאה, אלא הזרים בהם תפגע.
-
- קיבל.ה 627 לייקים
[/quote]
[/quote]
לא יודע איך הובר יהיה בהמשך, ואני זוכר שבגביע ווינר הוא ניקנק אותנו, רק שאז דאדאס היה על הקווים
מול מכבי אתמול הוא היה פושר
-
- קיבל.ה 1067 לייקים
[/quote]
[/quote]
איזה זר שיותר טוב מהארפר ויוקובאיטיס היית מביא לעמדה 1 שעדיין רלוונטי לגבינו?
- גביזון
- קיבל.ה 3204 לייקים
ממשיכים הדיווחים שאנחנו רוצים את דוז'ייר. אני עוקב אחרי אנדולו בכל הפלייאוף הטורקי כולל המחצית הראשונה עכשיו במשחק השלישי נגד בשקיטיש. חייב לציין שממה שראיתי ראיתי שחקן חזק פיזית, שומר טוב, אתלט, אבל לא יודע לשים סל באחד על אחד, מגיע להיכל חוץ מהסיומת, מוסר טוב אבל הוא לא רכז. אם יביאו אותו ולא יביאו גארד שהוא גארד עמדה 1 תהיה לנו בעיה רצינית בקו האחורי. אני חשבתי שיביאו אותו במקום איש, עכשיו אומרים שאיש סגר לעוד עונה אז אני מקווה מאד מאד מאד שהוא לא יהיה על תקן רכז, כי בלי ים, שוב, לא יהיה רכז בקבוצה.
-
- קיבל.ה 209 לייקים
דוזייר צריך להיות פה במקום איש בעמדה 3, בניגוד אליו הוא באמת שומר טוב ויכול לעזור בהובלת כדור. בעמדה 3 צריך שחקן בלי אגו, שעושה הגנה חזקה בעיקר, ודוזייר בהחלט יכול להתאים, אם אני לא טועה ממה שראיתי אותו בפרטיזן יש לו גם אחלה קליעה מחצי מרחק. ליד בראיינט ועוד רכז זר איכותי זה יכול להיות קטלני..גביזון כתב: ↑10 יוני 2025, 21:24 ממשיכים הדיווחים שאנחנו רוצים את דוז'ייר. אני עוקב אחרי אנדולו בכל הפלייאוף הטורקי כולל המחצית הראשונה עכשיו במשחק השלישי נגד בשקיטיש. חייב לציין שממה שראיתי ראיתי שחקן חזק פיזית, שומר טוב, אתלט, אבל לא יודע לשים סל באחד על אחד, מגיע להיכל חוץ מהסיומת, מוסר טוב אבל הוא לא רכז. אם יביאו אותו ולא יביאו גארד שהוא גארד עמדה 1 תהיה לנו בעיה רצינית בקו האחורי. אני חשבתי שיביאו אותו במקום איש, עכשיו אומרים שאיש סגר לעוד עונה אז אני מקווה מאד מאד מאד שהוא לא יהיה על תקן רכז, כי בלי ים, שוב, לא יהיה רכז בקבוצה.
- גביזון
- קיבל.ה 3204 לייקים
אני חושב שלעומת איש הוא חתיכת שדרוג בטח בהתקפה , מסירה וקליעה, אבל אומרים שאיש סגר.lior777 כתב:דוזייר צריך להיות פה במקום איש בעמדה 3, בניגוד אליו הוא באמת שומר טוב ויכול לעזור בהובלת כדור. בעמדה 3 צריך שחקן בלי אגו, שעושה הגנה חזקה בעיקר, ודוזייר בהחלט יכול להתאים, אם אני לא טועה ממה שראיתי אותו בפרטיזן יש לו גם אחלה קליעה מחצי מרחק. ליד בראיינט ועוד רכז זר איכותי זה יכול להיות קטלני..גביזון כתב: ↑10 יוני 2025, 21:24 ממשיכים הדיווחים שאנחנו רוצים את דוז'ייר. אני עוקב אחרי אנדולו בכל הפלייאוף הטורקי כולל המחצית הראשונה עכשיו במשחק השלישי נגד בשקיטיש. חייב לציין שממה שראיתי ראיתי שחקן חזק פיזית, שומר טוב, אתלט, אבל לא יודע לשים סל באחד על אחד, מגיע להיכל חוץ מהסיומת, מוסר טוב אבל הוא לא רכז. אם יביאו אותו ולא יביאו גארד שהוא גארד עמדה 1 תהיה לנו בעיה רצינית בקו האחורי. אני חשבתי שיביאו אותו במקום איש, עכשיו אומרים שאיש סגר לעוד עונה אז אני מקווה מאד מאד מאד שהוא לא יהיה על תקן רכז, כי בלי ים, שוב, לא יהיה רכז בקבוצה.