עמותת הפועל אוסישקין

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Adom_Adom
קיבל.ה  381 לייקים

El dudernio כתב: 26 יולי 2025, 16:39
Adom_Adom כתב: 26 יולי 2025, 15:56
El dudernio כתב: 26 יולי 2025, 15:39

על מה אתה מדבר איזה כישלון מקצועי?

יש לי ילד בן 13 הוא היה בגמר גביע, משחקי פליאוף, ראה ניצחונות בדרבי , והרבה. ממש לא כישלון מקצועי.

אין ספק שהרמות שעופר מביא אותנו לא היו לנו בחלומות אז, אבל גם מה שהשגנו עם העמותה יכלנו רק לחלום לפני 20 שנה...
אפס הישגים, אפס תארים, אפס הצלחות
והעמותה עכשיו אומרים בדרך לפירוק לא? אולי היו מובילים אותנו גם לשם אם עופר לא היה בא?
זה בדיוק העניין אתה כנראה ילד כי הבישג הגי גדול שהיה עד אז בנשך שנים זה חצי גמר גביע בנדל .. אז לבוא להגיד שמבחינה מקצועית העמותה לא הצליחה זה שקר...

רק להיות חבר של קבע בליגה הראשונה זה הישג מקצועי ענק... כדאי שאנשים יתחילו להפנים את זה
לא אמרתי שלא, אבל אפשר להסתפק היום ביותר.
אם בא בעל בית פרטי ששם המון כסף ומקפיץ אותנו כמה רמות אז נתמרמר? לצערי כן יש כאלה שלא טוב להם, יש אוהדים שהחתמת מיציץ מבחינתם היה יום שחור
El dudernio
קיבל.ה  1633 לייקים

אני לא מתמרמר ולמרות כל הבעיות שיש לי עם עופר והבעלות לרגע לא הפסקתי להיות אוהד שמגיע כשמתאפשר לו למשחקים. כולל להביא את הילדים והסבא... הבעיה היא שנראה שלפעמים שכחנו מהעבר... אני בהחלט רוצה יותר אבל מסצפק גם בהרבה פחות...

@בונדר
לא בשביל לשפוט מי אוהד יותר טוב שאקו מגיע פי 3 ממני למשחקים בשנים האחרונות אני מכיר אותו כבר 20 שנה ואני לא חושב שהוא אוהד טוב מּמני. הוא אןהד שונה. וצורת ההאדה שלו מבןרכת ומוסיפה המון למוצג שנקרא הפועל תל אביב. להפוך אותו לשונא הפועל או אויב הפועל זה פתאטי ועלוב ןאשמור כאן על שמו גם אם זה פחות "מקובל"...
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  798 לייקים

איך אתה מתעקש לעשות תמיד הפוך זה מדהים
OMG עווופררר
El dudernio
קיבל.ה  1633 לייקים

רווי כתב: 26 יולי 2025, 18:02 איך אתה מתעקש לעשות תמיד הפוך זה מדהים
לא מתעקש לעשות הפוך... זה האנשים שטיפשים ומתעקשים לטעות גם כשהאמת מול עיניהם.

אני בסך קורא בכל את מה שכתוב
ranjef
קיבל.ה  1589 לייקים

El dudernio כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 26 יולי 2025, 13:12 לא מכיר את החבר׳ה האלה (וכנראה טוב שכך), אבל לפי מה שנאמר פה זה ה-ביבי-ם של הפועל.
יש לי מחלוקת עם שאקו על מה טוב להפועל ומה תפקיד הקהל בדבר הזה שנקרא הפועל...

ועדין יש בעיקר מילים טובות לומר עליו וחבל שאין עוד אוהדים כמוהו.

אחלה שאקו שבעולם
אנחנו מדברים על בן אדם שכתב תגובה שמאחל לאחראי המדיה של הפועל למות בפיגוע, ואחכ כתב לכמה אוהדים אני אבוא לחרבן לך על הראש חתיכת אפס כן?
חבר הנהלה שאמר אין לי מושג מה המצב הכלכלי שלנו עד שהכל התרסק.
אכן מאוהדי הפועל המרגשים והתורמים ביותר לקבוצה. וזה בלי שום מילה על החרם.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  798 לייקים

ranjef כתב: 26 יולי 2025, 19:29
El dudernio כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 26 יולי 2025, 13:12 לא מכיר את החבר׳ה האלה (וכנראה טוב שכך), אבל לפי מה שנאמר פה זה ה-ביבי-ם של הפועל.

אחלה שאקו שבעולם
אנחנו מדברים על בן אדם שכתב תגובה שמאחל לאחראי המדיה של הפועל למות בפיגוע, ואחכ כתב לכמה אוהדים אני אבוא לחרבן לך על הראש חתיכת אפס כן?
עזוב אותך עובדות צריך להלחם על "שמו הטוב"
OMG עווופררר
Red_man
קיבל.ה  1514 לייקים

הם הפסיקו להיות אוהדים רגילים ברגע שהלכו לוועד המנהל והפכו להנהלת הקבוצה. בן אדם שבתקופת ניהולו ולא משנה כמה היא הייתה קצרה הלינו שכר לעובדי מחלקת הנוער הוא כתם וזה נכון לכל חמשת המופלאים. אם היה להם כבוד עצמי הם לא היו מראים את הפנים שלהם במשחקים של הפועל יותר בחיים. אבל הם למדו הכל מביבי דרך ההתנהלות הדיקטטורית ודריסת החברים ואז אי לקיחת אחריות וחוסר הבושה. לפחות בניגוד לביבי שיודע כשהמצב קשה צריך לשרוד עוד יום הם קרסו מהר מאוד.
הנעלה זונה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2587 לייקים

הכל אצלינו בטוטאליות מוחלטת, אחד או אפס.
כל החמישה שלא יראו את הפנים שלהם במשחקים? למה?
הם לקחו על עצמם לנהל את העמותה, אולי כשלו בזה, אבל לפחות ניסו, על זה נדיר אותם מהמגרשים?
נהפוך הוא.

כל איחוליי מוות בפיגוע ושאר הברכות , כן, אין לזה מקום.
אולי אפילו ברמה הפלילית.
אבל מי שנבחר לועד העמותה ונכשל בתפקידו? על זה אין לי שום כוונה לכעוס על אף אחד.
Red_man
קיבל.ה  1514 לייקים

מילפורד כתב: 26 יולי 2025, 21:40 הכל אצלינו בטוטאליות מוחלטת, אחד או אפס.
הם לקחו על עצמם לנהל את העמותה, אולי כשלו בזה, אבל לפחות ניסו, על זה נדיר אותם מהמגרשים?
נהפוך הוא.

אולי אפילו ברמה הפלילית.
צודק עדיף לדפוק מכות למי ששורק להם בוז.

מי שזכאי לקרדיט על ההצלחות אחראי גם לכישלונות. מי שרוצה לנהל/להוביל/להנהיג אחראי גם לזה. הם הנחיתו מכה על העמותה שעלולה להתברר כמכת מוות.
נדיר אותם מהמגרשים? לא אבל אם היה להם כבוד עצמי ועמוד שדרה הם היו עושים זאת לבד. חמישתם כשהם מסתכלים במראה יודעים שהם השמידו את העמותה עד עפר.
El dudernio
קיבל.ה  1633 לייקים

ranjef כתב: 26 יולי 2025, 19:29
El dudernio כתב:

אחלה שאקו שבעולם
איך מה שכתבת קשור למה שאני רשמתי? מלבד להשמיץ ולתקוף אוהד כמוך?
אז ככה.
א. אני חןשב שהוא עשה טעות כשביקש להיבחר לועד, אני לא חושב שהוא מוכשר מספיק ועם הידע לנהל מועדון שמגלגל עשרות מליונים בשנה. אני עדין מודה לו על זה שהוא החליט להשקיע מזמנו למען המועדון.
ב. זה שאקו אני לא מתרגש ממנו, הספקתי להכיר ולחמם אותו עוד בימי קריית אליעזר הנוראים
ג. אני עושה הפרדה בין אוהד ותפקידו של האוהד לבין השאר. כששאקו במגרש והנכונות שלו להגיע לכל חור הוא אוהד ענק, ושום דבר לא ישנה את זה. הוא עדיף פי 1000 על אוהדים צינים שכל מה שחשןב להם זה ליצחוק על שחקני הקבוצה בשביל להיתפס מגניב על ידי שכניהם ליציע או בפורום.
El dudernio
קיבל.ה  1633 לייקים

מילפורד כתב: 26 יולי 2025, 21:40 הכל אצלינו בטוטאליות מוחלטת, אחד או אפס.
נהפוך הוא.

אולי אפילו ברמה הפלילית.
מחזק... :rose:

דר"א אולי האשמה היא בנו שלא נרשמו לחברות ולא הצבענו לאנשים המוכשרים ולא דרשנו שיהיו כאלה מבין המועמדים.
Red_man
קיבל.ה  1514 לייקים

@El dudernio
1. להבין את המגבלות והיכולות שלך זה חשוב. זה שהוא לא מודע לעצמו וליכולות שלו זאת אשמתו ומעיד עליו. זאת לא טיעון לטובתו וזאת לא סיבה להודות לו.
2. שאקו כשאקו אולי לא אבל יש מספיק צעירים חמומי מוח מפגרים ביציעים שלנו שישמחו לבצע את מה שהם מבינים ממנו. איימו והרביצו לאוהדים ביציע כי לא יישרו קו עם אנשים אחרים ביציע.
3 ברגע שהוא הלך לועד המנהל הוא הפסיק להיות אוהד מהשורה לא משנה איך תסובב את זה.
4. הייתי ואני עדיין חבר עמותה לא הצבעתי לשאקו אני עדיין אשם? זה שהעמותה בירידה במספר החברים מאז כניסתו של עופר זאת אשמתה. זאת אשמתה שהיא לא הצליחה להתאים את עצמה למציאות העדכנית וכישלון הסברתי מדוע היא חשובה. הם כשלו ואנחנו אשמים? אולי צריך להחליף את העם/הקהל בעצם. האשמים במצב הם העמותה, עופר והאולטראס. לא אני לא אתה ולא מילפורד אשמים במצב אנחנו בני ערובה
El dudernio
קיבל.ה  1633 לייקים

Red_man כתב: 27 יולי 2025, 09:33 @El dudernio
1. להבין את המגבלות והיכולות שלך זה חשוב. זה שהוא לא מודע לעצמו וליכולות שלו זאת אשמתו ומעיד עליו. זאת לא טיעון לטובתו וזאת לא סיבה להודות לו.
2. שאקו כשאקו אולי לא אבל יש מספיק צעירים חמומי מוח מפגרים ביציעים שלנו שישמחו לבצע את מה שהם מבינים ממנו. איימו והרביצו לאוהדים ביציע כי לא יישרו קו עם אנשים אחרים ביציע.
4. הייתי ואני עדיין חבר עמותה לא הצבעתי לשאקו אני עדיין אשם? זה שהעמותה בירידה במספר החברים מאז כניסתו של עופר זאת אשמתה. זאת אשמתה שהיא לא הצליחה להתאים את עצמה למציאות העדכנית וכישלון הסברתי מדוע היא חשובה. הם כשלו ואנחנו אשמים? אולי צריך להחליף את העם/הקהל בעצם. האשמים במצב הם העמותה, עופר והאולטראס. לא אני לא אתה ולא מילפורד אשמים במצב אנחנו בני ערובה
1. לא טוען שזה לא בעיה ואשמה שלו, אבל שאלו יהין האשמות שלנו כלפי אנשים. שניסו לעשות טוב ונכשלו.
2. מקבל ולא מקבל את הטרמינולוגיה שבא השתמש ועדין לא נופל מהרגלים בגלל.
3. ברגע שהוא התפטר הוא חזר להיות....
4. נכון, יש לי הרבה טענות וציינתי אותם, זה לא מונע ממני להוכיר תודה לאותם אנשים על מה שהם כן עשו.
Red_man
קיבל.ה  1514 לייקים

El dudernio כתב: 27 יולי 2025, 11:49
1. לא טוען שזה לא בעיה ואשמה שלו, אבל שאלו יהין האשמות שלנו כלפי אנשים. שניסו לעשות טוב ונכשלו.
4. נכון, יש לי הרבה טענות וציינתי אותם, זה לא מונע ממני להוכיר תודה לאותם אנשים על מה שהם כן עשו.
1. ניסיתי ולא הצלחתי זאת בעיה רצינית. אנשים לא קיבלו משכורות חודשים זאת בעיה רצינית ולא משהו בקטנה שאפשר להחליק לו. הבן אדם אמר בצורה מפורשת שאין לו מושג מה המצב הכלכלי של העמותה כי הם התעסקו בהצבעה. יופי של הצבעה הייתה.
2. אוקיי.
3. לא מדויק. הוא ביצע מהלכים בתקופתו בוועד המנהל ומנצל את החשיפה שקיבל בזכות זה. אני אומנם הכרתי את הבן אדם הרבה לפני אבל יש מספיק אוהדים שלא ידעו מי זה עד שהוא נבחר לוועד המנהל.
4. מתחבר ל3
5. נשגב מבינתי איך חברי ועדת הביקורת מצליחים לחמוק מתחת לרדאר כל הזמן הזה.
El dudernio
קיבל.ה  1633 לייקים

בקיצור אני חושב שדעתנו יחסית קרובה.

עם ניואנסים קלים. אני אולי יותר סלחן למי שבא מזמנו לתרום להפועל.
ובכלל גם בענפים האחרים נראה לי שאני פייסני יותר.

פשוט מעצבן אותי השיח הרעיל שיש סביב המועדון וזה כולל את כולם.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1741 לייקים

El dudernio כתב:
ניסו לעשות טוב? הוא הודה בעצמו שהוא רץ בבחירות להנהלה כדי למנוע את המעבר ליד אליהו וזה הדבר היחיד שעניין אותו.
בגלל זה אין לו מושג על מה שקרה עם המשכורות וההתמוטטות של העמותה.
המון טוב הוא בא לעשות.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3075 לייקים

El dudernio כתב: 26 יולי 2025, 17:41 אני לא מתמרמר ולמרות כל הבעיות שיש לי עם עופר והבעלות לרגע לא הפסקתי להיות אוהד שמגיע כשמתאפשר לו למשחקים. כולל להביא את הילדים והסבא... הבעיה היא שנראה שלפעמים שכחנו מהעבר... אני בהחלט רוצה יותר אבל מסצפק גם בהרבה פחות...

@בונדר
לא בשביל לשפוט מי אוהד יותר טוב שאקו מגיע פי 3 ממני למשחקים בשנים האחרונות אני מכיר אותו כבר 20 שנה ואני לא חושב שהוא אוהד טוב מּמני. הוא אןהד שונה. וצורת ההאדה שלו מבןרכת ומוסיפה המון למוצג שנקרא הפועל תל אביב. להפוך אותו לשונא הפועל או אויב הפועל זה פתאטי ועלוב ןאשמור כאן על שמו גם אם זה פחות "מקובל"...
לא הבנתי למה להסתבך.
זה מאד פשוט - מי שחוגג בהפסדים של הפועל הוא בגדול שונא הפועל. ולא משנה מה הסיבה.
שאקו שקר כלשהו יכול להגיד עד מחר שהוא אוהד הפועל, כי עוד יש כמה מושפעים שהוא מצליח לעבוד עליהם, אבל הרוב כבר מבינים מי האנשים שהיו חברי הועד מנהל במועדון הזה עד לא מזמן.
אוהד הפועל הוא לא. הוא אולי יאהד את הפועל אוסישקין כשתקום מחדש ויתלהב ממכות עם המשטרה, אבל בינו לבין מה שנקרא הפועל ת"א בסקטבול קלאב אין ולו קשר מינימלי ברמת האהדה. יותר ברמת השנאה.
לעזאזל, הוא בעצמו רשם זאת.

ביום שאחגוג הפסד של הפועל אני מאשר לכל אחד לא לקרוא לי אוהד הפועל.
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה