אל ים. אשכול מקצועי

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אדום
קיבל.ה  989 לייקים

מקצועית הוא לא הצדיק בשנתיים האחרונות הארכת חוזה, אבל אולי יש מי שרואה בו עדיין פוטנציאל.
אני מקווה שיושאל ושלא בונים עליו לגיבוי להרכב
קפבלנקה
קיבל.ה  284 לייקים

Mendelson כתב: 13 יולי 2025, 18:57
קפבלנקה כתב: 13 יולי 2025, 18:45 צעד מוזר.

או להחתים ל-4-5 שנים ולהשאיל, או לשחרר.
מה זה להחתים לשנתיים?
לא לפה ולא לשם.
אני חושב שהחוזה המקורי שלו הוא עד סוף 2027, ואם אני מבין נכון האריכו לו את החוזה הזה בשנתיים. אשמח אם מישהו יתקן אותי.

לגבי אל ים - אני מאמין בו, וחושב שהוא עוד שחקן אנדרייטד להיסטוריה המפוארת שלנו עם התופעה הזו. הם מאוד שונים והדוגמה היא רק על העקרון - אבל גם את ספורי שנאו, ובכל נגיעה שלו בכדור היו מקללים ומצקצקים. אפילו את ערן זהבי שנאו ולא הפסיקו לקלל, במיוחד בעונה הראשונה שלו אחרי שהגיע מרמת השרון (ולדעתי בגיל של אל ים), עד שנפתחו לו הצ׳אקרות אחרי הפציעה של וויצ׳יצ׳ביץ׳ והמיקום שלו מחדש על ידי גוטמן.

לא אומר שאל ים הוא זהבי או ספורי, ושיגיע למיצוי דומה לשלהם, אבל מוכן להתערב שהוא יצא לקבוצה טובה בחו״ל בעוד 2-3 שנים.
האמת שלא, החוזה שלו הסתיים הקיץ והוא פשוט האריך בעוד שנתיים (עם אופציה לעוד עונה).

מקווה בשבילו שיצליח, לדעתי הוא חייב השאלה בקבוצה מליגת העל, ולו רק בשביל הריענון הרוחני.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5102 לייקים

אדום כתב: 13 יולי 2025, 19:01 מקצועית הוא לא הצדיק בשנתיים האחרונות הארכת חוזה, אבל אולי יש מי שרואה בו עדיין פוטנציאל.
כמעט בטוח שהוא יהיה הגיבוי של מי פלקאו.
אני חושב שהוא שחקן מאוד מאוד מאוד איטי ולכן גם אם ישפר את המגרעות הרבות במשחק שלו יש לו תקרה מאוד נמוכה בליגת העל.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 13 יולי 2025, 19:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
קפבלנקה
קיבל.ה  284 לייקים

רדפוקס כתב: 13 יולי 2025, 19:14
אדום כתב: 13 יולי 2025, 19:01 מקצועית הוא לא הצדיק בשנתיים האחרונות הארכת חוזה, אבל אולי יש מי שרואה בו עדיין פוטנציאל.
כמעט בטוח שהוא היה הגיבוי של מי פלקאו.
אני חושב שהוא שחקן מאוד מאוד מאוד איטי ולכן גם אם ישפר את המגרעות הרבות במשחק שלו יש לו תקרה מאוד נמוכה בליגת העל.
אם הוא הגיבוי של פלקאו זה מדאיג מאוד.
במידה והוא נשאר אצלנו ולא מושאל הוא צריך להיות הגיבוי של הגיבוי.
לירון האדום
קיבל.ה  2429 לייקים

מקווה שיושאל ליפו
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  498 לייקים

אין סיכוי שמישהו שפוי ישאיר אותו אצלנו העונה. אם רוצים שאיכשהו ייצא ממנו משהו זה רק מהשאלה ליפו ותקווה שמשהו אצלו ישתנה בראש ובזריזות רגליים.
פומפה
קיבל.ה  456 לייקים

אני לא מבין מה לעזאזל הם רואים בו שאנחנו לא?
אפשר להאשים את אבוקסיס ואת ברדה ואת קלינגר ואת כל מי שאימן אותו שזרקו אותו למים בקבוצה לא מצליחה ובלה בלה בלה ואפשר פשוט להגיד שהוא שחקן לא מספיק טוב שעושה המון טעויות ולא מתאים לרמה שאנחנו שואפים אליה. יותר מזה, הוא אפילו לא מתאים לרמה שממנה אנחנו מנסים להשתחרר ולהתקדם.
יש צמד מילים שאני לא יכול יותר לשמוע והם פוטנציאל וצעיר. די עם זה כבר. הארכת חוזה לא ברורה.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  755 לייקים

אם יושאל לקבוצה אחרת,ירוץ בהרכב ויהיה סביר,יש מצב שאיזה קבוצה תתן לנו עליו קצת כסף או טרייד על שחקן שיעניין אותנו.
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  80 לייקים

החתמה מוזרה מאוד, ברדה לא נתן דקה בלאומית
מקווה מאוד שיושאל
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2992 לייקים

הדבר היחיד העומד לזכותו בהשאלה זה שהוא בן 21 מאד מאד צעיר.
הוא לא ממש מוכנות רצינית לליגה מקצוענית.
יצטרך חתיכת שיפור כדי לחזור
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה