מקצועית הוא לא הצדיק בשנתיים האחרונות הארכת חוזה, אבל אולי יש מי שרואה בו עדיין פוטנציאל.
אני מקווה שיושאל ושלא בונים עליו לגיבוי להרכב
אל ים. אשכול מקצועי
-
- קיבל.ה 284 לייקים
האמת שלא, החוזה שלו הסתיים הקיץ והוא פשוט האריך בעוד שנתיים (עם אופציה לעוד עונה).Mendelson כתב: ↑13 יולי 2025, 18:57אני חושב שהחוזה המקורי שלו הוא עד סוף 2027, ואם אני מבין נכון האריכו לו את החוזה הזה בשנתיים. אשמח אם מישהו יתקן אותי.
לגבי אל ים - אני מאמין בו, וחושב שהוא עוד שחקן אנדרייטד להיסטוריה המפוארת שלנו עם התופעה הזו. הם מאוד שונים והדוגמה היא רק על העקרון - אבל גם את ספורי שנאו, ובכל נגיעה שלו בכדור היו מקללים ומצקצקים. אפילו את ערן זהבי שנאו ולא הפסיקו לקלל, במיוחד בעונה הראשונה שלו אחרי שהגיע מרמת השרון (ולדעתי בגיל של אל ים), עד שנפתחו לו הצ׳אקרות אחרי הפציעה של וויצ׳יצ׳ביץ׳ והמיקום שלו מחדש על ידי גוטמן.
לא אומר שאל ים הוא זהבי או ספורי, ושיגיע למיצוי דומה לשלהם, אבל מוכן להתערב שהוא יצא לקבוצה טובה בחו״ל בעוד 2-3 שנים.
מקווה בשבילו שיצליח, לדעתי הוא חייב השאלה בקבוצה מליגת העל, ולו רק בשביל הריענון הרוחני.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5102 לייקים
כמעט בטוח שהוא יהיה הגיבוי של מי פלקאו.
אני חושב שהוא שחקן מאוד מאוד מאוד איטי ולכן גם אם ישפר את המגרעות הרבות במשחק שלו יש לו תקרה מאוד נמוכה בליגת העל.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 13 יולי 2025, 19:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 284 לייקים
- SickleCell
- קיבל.ה 498 לייקים
אין סיכוי שמישהו שפוי ישאיר אותו אצלנו העונה. אם רוצים שאיכשהו ייצא ממנו משהו זה רק מהשאלה ליפו ותקווה שמשהו אצלו ישתנה בראש ובזריזות רגליים.
-
- קיבל.ה 456 לייקים
אני לא מבין מה לעזאזל הם רואים בו שאנחנו לא?
אפשר להאשים את אבוקסיס ואת ברדה ואת קלינגר ואת כל מי שאימן אותו שזרקו אותו למים בקבוצה לא מצליחה ובלה בלה בלה ואפשר פשוט להגיד שהוא שחקן לא מספיק טוב שעושה המון טעויות ולא מתאים לרמה שאנחנו שואפים אליה. יותר מזה, הוא אפילו לא מתאים לרמה שממנה אנחנו מנסים להשתחרר ולהתקדם.
יש צמד מילים שאני לא יכול יותר לשמוע והם פוטנציאל וצעיר. די עם זה כבר. הארכת חוזה לא ברורה.
אפשר להאשים את אבוקסיס ואת ברדה ואת קלינגר ואת כל מי שאימן אותו שזרקו אותו למים בקבוצה לא מצליחה ובלה בלה בלה ואפשר פשוט להגיד שהוא שחקן לא מספיק טוב שעושה המון טעויות ולא מתאים לרמה שאנחנו שואפים אליה. יותר מזה, הוא אפילו לא מתאים לרמה שממנה אנחנו מנסים להשתחרר ולהתקדם.
יש צמד מילים שאני לא יכול יותר לשמוע והם פוטנציאל וצעיר. די עם זה כבר. הארכת חוזה לא ברורה.
- בז'רנו
- קיבל.ה 755 לייקים
אם יושאל לקבוצה אחרת,ירוץ בהרכב ויהיה סביר,יש מצב שאיזה קבוצה תתן לנו עליו קצת כסף או טרייד על שחקן שיעניין אותנו.
- covid bryant
- קיבל.ה 80 לייקים
החתמה מוזרה מאוד, ברדה לא נתן דקה בלאומית
מקווה מאוד שיושאל
מקווה מאוד שיושאל
- 7even
- קיבל.ה 2992 לייקים
הדבר היחיד העומד לזכותו בהשאלה זה שהוא בן 21 מאד מאד צעיר.
הוא לא ממש מוכנות רצינית לליגה מקצוענית.
יצטרך חתיכת שיפור כדי לחזור
הוא לא ממש מוכנות רצינית לליגה מקצוענית.
יצטרך חתיכת שיפור כדי לחזור
יחד, רק יחד!