מקצועית הוא לא הצדיק בשנתיים האחרונות הארכת חוזה, אבל אולי יש מי שרואה בו עדיין פוטנציאל.
אני מקווה שיושאל ושלא בונים עליו לגיבוי להרכב
אל ים. אשכול מקצועי
-
- קיבל.ה 636 לייקים
האמת שלא, החוזה שלו הסתיים הקיץ והוא פשוט האריך בעוד שנתיים (עם אופציה לעוד עונה).Mendelson כתב: ↑13 יולי 2025, 18:57אני חושב שהחוזה המקורי שלו הוא עד סוף 2027, ואם אני מבין נכון האריכו לו את החוזה הזה בשנתיים. אשמח אם מישהו יתקן אותי.
לגבי אל ים - אני מאמין בו, וחושב שהוא עוד שחקן אנדרייטד להיסטוריה המפוארת שלנו עם התופעה הזו. הם מאוד שונים והדוגמה היא רק על העקרון - אבל גם את ספורי שנאו, ובכל נגיעה שלו בכדור היו מקללים ומצקצקים. אפילו את ערן זהבי שנאו ולא הפסיקו לקלל, במיוחד בעונה הראשונה שלו אחרי שהגיע מרמת השרון (ולדעתי בגיל של אל ים), עד שנפתחו לו הצ׳אקרות אחרי הפציעה של וויצ׳יצ׳ביץ׳ והמיקום שלו מחדש על ידי גוטמן.
לא אומר שאל ים הוא זהבי או ספורי, ושיגיע למיצוי דומה לשלהם, אבל מוכן להתערב שהוא יצא לקבוצה טובה בחו״ל בעוד 2-3 שנים.
מקווה בשבילו שיצליח, לדעתי הוא חייב השאלה בקבוצה מליגת העל, ולו רק בשביל הריענון הרוחני.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
כמעט בטוח שהוא יהיה הגיבוי של מי פלקאו.
אני חושב שהוא שחקן מאוד מאוד מאוד איטי ולכן גם אם ישפר את המגרעות הרבות במשחק שלו יש לו תקרה מאוד נמוכה בליגת העל.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 13 יולי 2025, 19:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 636 לייקים
- SickleCell
- קיבל.ה 583 לייקים
אין סיכוי שמישהו שפוי ישאיר אותו אצלנו העונה. אם רוצים שאיכשהו ייצא ממנו משהו זה רק מהשאלה ליפו ותקווה שמשהו אצלו ישתנה בראש ובזריזות רגליים.
-
- קיבל.ה 510 לייקים
אני לא מבין מה לעזאזל הם רואים בו שאנחנו לא?
אפשר להאשים את אבוקסיס ואת ברדה ואת קלינגר ואת כל מי שאימן אותו שזרקו אותו למים בקבוצה לא מצליחה ובלה בלה בלה ואפשר פשוט להגיד שהוא שחקן לא מספיק טוב שעושה המון טעויות ולא מתאים לרמה שאנחנו שואפים אליה. יותר מזה, הוא אפילו לא מתאים לרמה שממנה אנחנו מנסים להשתחרר ולהתקדם.
יש צמד מילים שאני לא יכול יותר לשמוע והם פוטנציאל וצעיר. די עם זה כבר. הארכת חוזה לא ברורה.
אפשר להאשים את אבוקסיס ואת ברדה ואת קלינגר ואת כל מי שאימן אותו שזרקו אותו למים בקבוצה לא מצליחה ובלה בלה בלה ואפשר פשוט להגיד שהוא שחקן לא מספיק טוב שעושה המון טעויות ולא מתאים לרמה שאנחנו שואפים אליה. יותר מזה, הוא אפילו לא מתאים לרמה שממנה אנחנו מנסים להשתחרר ולהתקדם.
יש צמד מילים שאני לא יכול יותר לשמוע והם פוטנציאל וצעיר. די עם זה כבר. הארכת חוזה לא ברורה.
- בז'רנו
- קיבל.ה 820 לייקים
אם יושאל לקבוצה אחרת,ירוץ בהרכב ויהיה סביר,יש מצב שאיזה קבוצה תתן לנו עליו קצת כסף או טרייד על שחקן שיעניין אותנו.
- covid bryant
- קיבל.ה 132 לייקים
החתמה מוזרה מאוד, ברדה לא נתן דקה בלאומית
מקווה מאוד שיושאל
מקווה מאוד שיושאל
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
הדבר היחיד העומד לזכותו בהשאלה זה שהוא בן 21 מאד מאד צעיר.
הוא לא ממש מוכנות רצינית לליגה מקצוענית.
יצטרך חתיכת שיפור כדי לחזור
הוא לא ממש מוכנות רצינית לליגה מקצוענית.
יצטרך חתיכת שיפור כדי לחזור
יחד, רק יחד! 

- Sin Queso
- קיבל.ה 706 לייקים
זאת הדרך לשלב אותו במהלך השנה ולתת לו לעבוד קשה ואנחנו נרוויח שחקן נתן דק' סולידיות ואני מבסוט עליו
-
- קיבל.ה 460 לייקים
טוב לראות שחקנים צעירים שישלבו אותם בצורה בריאה. סוף סוף
מקווה שלא מאוחר מדי בשבילו
מקווה שלא מאוחר מדי בשבילו
-
- קיבל.ה 110 לייקים
בדכ כאשר הכדור היה אצלו הייתי לחוץ כי הוא שידר לחץ. אתמול שיחק עם בטחון, מסר, עבר, תיקל. יופי של כמה דק.. הלוואי ויראה ככה כל העונה ואולי נרוויח שחקן לא רע לרוטציה
חייב להפסיק לדבר עם הידיים ולרוץ יותר.
הוא מחרפן אותי, אבל זה מה יש כרגע.
הוא מחרפן אותי, אבל זה מה יש כרגע.
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
לדעתי הרבה מהשחקנים הצעירים בהפועל עברו טראומת ניסנובס.
טראומת ניסנובס - הצורך הבלתי נשלט לקחת שחקנים צעירים ישירות מהנוער ולזרוק אותם להרכב בקבוצה עם קהל גדול במשחקים מול הקבוצות הכי טובות בישראל, כשלידם משחקנים שחקנים אלמונים מפפואה ניו גינאה.
טראומת ניסנובס - הצורך הבלתי נשלט לקחת שחקנים צעירים ישירות מהנוער ולזרוק אותם להרכב בקבוצה עם קהל גדול במשחקים מול הקבוצות הכי טובות בישראל, כשלידם משחקנים שחקנים אלמונים מפפואה ניו גינאה.
יחד, רק יחד! 

- SickleCell
- קיבל.ה 583 לייקים
שיחק אתמול עם התלהבות. אין מה לעשות שכיף יותר לשחקן צעיר להשתלב בקבוצה מתפקדת שמשחקת כדורגל חיובי. בסה"כ הוא יושב ורואה את העבודה של קרייב ומבין מה נדרש ממנו לעשות כדי שהמכונה תמשיך לדפוק. עדיין מסר לבוסקילה פעמיים כדור לא טוב. פעם אחת חזק מידי כשהיה 15 מטרים ממנו ובפעם השנייה חלש מידי כשניסה לשלוח אותו לרחבה עם כדור שטוח. אם ימשיך לקבל עשרים דקות פה עשרים דקות שם אולי יצליח להתגבר על הרגליו הרעים (בריחה מאחריות - "מנהיגות" שלילית) ולהיות חד יותר במסירה.דולימנגה99 כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 09:54 בדכ כאשר הכדור היה אצלו הייתי לחוץ כי הוא שידר לחץ. אתמול שיחק עם בטחון, מסר, עבר, תיקל. יופי של כמה דק.. הלוואי ויראה ככה כל העונה ואולי נרוויח שחקן לא רע לרוטציה
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
מה אתה רוצה ממנו? התפקיד של קשר אחורי בין השאר זה לכוון את שאר השחקנים על הדשא.
גם קרייב עושה את זה כל המשחק, גם פלקאו.
זה מראה על בגרות שמתחילה אצלו ואני מאוד מעודד ממעט הדקות שראיתי ממנו במחנה ובמשחקים ששיחק.
שרק ימשיך ככה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 456 לייקים
לצערי ולדעתי הוא לא ברמה בכלל וזו בעיה שהוא המחליף הראשון במרכז.
הייתי מעדיף את רוחנא על הספסל במקומו.
חבל שלא מכרנו אותו (ואת ישראלוב) כשהמנייה הייתה בשיאה
הייתי מעדיף את רוחנא על הספסל במקומו.
חבל שלא מכרנו אותו (ואת ישראלוב) כשהמנייה הייתה בשיאה
רואה שחורות המקורי
מה אני רוצה ? שיבין שהוא זה שעומד לא במקום הנכון, לפני שהוא מכוון אחרים.
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
אוקיי קואוצ'Spiderman כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 11:44מה אני רוצה ? שיבין שהוא זה שעומד לא במקום הנכון, לפני שהוא מכוון אחרים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- כרובית
- קיבל.ה 1095 לייקים
אחלה אחלה אל ים, נכנס אתמול טוב ל שחק והיה בסדר גמור בדקות ששיחק
אני חושבת שהוא יכול להיות טוב יותר כשלא כל משקל הקבוצה על הכתפיים שלו
אני חושבת שהוא יכול להיות טוב יותר כשלא כל משקל הקבוצה על הכתפיים שלו
- Sin Queso
- קיבל.ה 706 לייקים
-
- קיבל.ה 456 לייקים