קובי רפואה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  326 לייקים

אין טענות. היה לנו מצבים לכבוש 4-5 גולים.
רפואה מבוגר מדי כבר כדי לשחק כחלוץ
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
סמל אישי של משתמש
Daniel
קיבל.ה  139 לייקים

ניהול משחק מצויין היום
החילופים ניצחו את המשחק.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  812 לייקים

אמרתי לעצמי תוך כדי המשחק (גם ב 1-0 לסכנין) שאני מעדיף את הדבר הזה על לראות משחק של קלינגר , אבל האופוריה הזאת במועדון אחרי הניצחון פתטית ,היינו בקלות יכולים להפסיד 3-0 גם ואז היינו שומעים "מעמדו של רפואה התערער לקראת העונה הבאה" .
"חילופים בינגו" של רפואה , בחייאת , את מי הוא כבר יכל להעלות שהחילופים האלה הם כל כך פגיעה מדוייקת? ההבדל בין מחמאות לביקורת קשה במועדון הזה נופלים על חוט השערה , וככה אנחנו נראים גם
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

Hapolo כתב:אמרתי לעצמי תוך כדי המשחק (גם ב 1-0 לסכנין) שאני מעדיף את הדבר הזה על לראות משחק של קלינגר , אבל האופוריה הזאת במועדון אחרי הניצחון פתטית ,היינו בקלות יכולים להפסיד 3-0 גם ואז היינו שומעים "מעמדו של רפואה התערער לקראת העונה הבאה" .
"חילופים בינגו" של רפואה , בחייאת , את מי הוא כבר יכל להעלות שהחילופים האלה הם כל כך פגיעה מדוייקת? ההבדל בין מחמאות לביקורת קשה במועדון הזה נופלים על חוט השערה , וככה אנחנו נראים גם
בדיוק. אני מעדיף להתרכז ב14 קרנות שלא הביאו לחצי מצב מאשר להתלהב מחילופים מהבית שבמקרה הצליחו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

Hapolo כתב: 03 אפריל 2022, 11:40 אמרתי לעצמי תוך כדי המשחק (גם ב 1-0 לסכנין) שאני מעדיף את הדבר הזה על לראות משחק של קלינגר
זאת השורה התחתונה מבחינתי. רפואה זה לא פפ גוארדיולה, רחוק מזה. ואף מאמן לא יכול לשנות את זה שהסגל שלנו בינוני מינוס, בלי חלוץ אחד נורמלי, ומלא בסותמי חורים מהנוער שברובם או לא ברמה, או לא בשלים מספיק. אבל לפחות (בהכללה גסה מאד) לא כואבות לי העיניים מלראות את הקבוצה בחודשים האחרונים, ואני לא מתבייש באיך שאנחנו מנסים לעמוד על המגרש, ולא מתבאס בשביל הילדים שבאו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

Chegi כתב: 03 אפריל 2022, 12:22
Hapolo כתב:אמרתי לעצמי תוך כדי המשחק (גם ב 1-0 לסכנין) שאני מעדיף את הדבר הזה על לראות משחק של קלינגר , אבל האופוריה הזאת במועדון אחרי הניצחון פתטית ,היינו בקלות יכולים להפסיד 3-0 גם ואז היינו שומעים "מעמדו של רפואה התערער לקראת העונה הבאה" .
בדיוק. אני מעדיף להתרכז ב14 קרנות שלא הביאו לחצי מצב מאשר להתלהב מחילופים מהבית שבמקרה הצליחו.
במקרה שלך ״מעדיף״ היא מילת המפתח פה
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

ואוסיף שאני בעצמי, שמחזיק מאוד מרפואה ונורא בעדו לא מבין את מה שהוא אמר אחרי המשחק לגבי כדורגל שוטף. הפועל שיחקו אתמול רע בעיניי, בטח בחצי השני
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2662 לייקים

איזה כיף שיש מאמן שלא משחק כאילו ממול נמצאת באיירן מינכן.
יחד, רק יחד! :heart:
michaelm
קיבל.ה  52 לייקים

חילוף התקפי דקה 53 זה לא משהו שקלינגר היה מעיז. רואים שינוי בגישה, משחק יותר התקפי, זה שהסגל פושר והחלוצים בינוניים זה לא אשמת רפואה.
הקבוצה מגיעה ליותר מצבים מבתקופת קלינגר ומשחקת יותר שוטף. אז כן, אני מעדיף את רפואה על האופציות האחרות הקיימות ואם הוא יבנה את הסגל בקיץ המצב יכול להשתפר בהרבה.
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

michaelm כתב: 03 אפריל 2022, 12:29 חילוף התקפי דקה 53 זה לא משהו שקלינגר היה מעיז. רואים שינוי בגישה, משחק יותר התקפי, זה שהסגל פושר והחלוצים בינוניים זה לא אשמת רפואה.
הקבוצה מגיעה ליותר מצבים מבתקופת קלינגר ומשחקת יותר שוטף. אז כן, אני מעדיף את רפואה על האופציות האחרות הקיימות ואם הוא יבנה את הסגל בקיץ המצב יכול להשתפר בהרבה.
זה סבבה, אבל:
1. בואו באמת נפסיק להשוות לקלינגר. גם כי זה לא רלוונטי וגם כי זה באמת לא מעיד על כלום
2. מה שאני אוהב אצל רפואה זה שהוא מבין את המשחק, את הדינמיקה, מתי הקבוצה טובה ומתי היא לא. ששמעתי אתמול אותו אומר אחרי המשחק שהפועל שיחקו טוב ביאס אותי. היו כמה דקות טובות בחצי הראשון, כמה טובות בחצי השני (במיוחד 10 דקות ראשונות ואחרי הגול) וזהו. אותן מחלות של קבלת החלטות, הנעת כדור סופר איטית באמצע, יותר מדי כדורים ארוכים קדימה.

נכון, השחקנים פה בינוניים, אבל עדיין אפשר לשחק כדורגל טוב יותר
לירון האדום
קיבל.ה  2298 לייקים

לא יודע מאיפה הבאת שיכל להיות בקלות 3:0, כאשר סכנין בקושי תקפו.
לגבי החילופים - ורד וטוויזר לא נכנסו ובעבר הם כן עלו כמחליפים.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  812 לייקים

לירון האדום כתב: 03 אפריל 2022, 12:43

2 שערים שנפסלו על נבדל , אם אני לא טועה לא גדול במיוחד , עוד לא ראיתי את התקציר.
בנוסף כדורים ששרקו ליד השער ובמזל שחקן של סכנין לא הכניס את הרגל/ראש שלו. זה שהם לא שלטו במשחק לא אומר שלא היינו קרובים לחטוף פה שלישייה , היה לנו הרבה מזל אתמול
רדיוס לבית"ר!
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

1. ההשואה לקלינגר מיותרת. הוא כבר כ 4 חודשים אצלנו מנסה לעשות דברים אחרת. הקבוצה נראית אחרת למרות שלא מציגים משהו יוצא דופן.
2. כפי שכתב אחד מקודמי - אני מעדיף להתרכז ב14 קרנות שלא הביאו לחצי מצב מאשר להתלהב מחילופים מהבית שבמקרה הצליחו. לצערי זה לא המשחק הראשון שרואים דלות רעיונית בקרנות\ בעיטות עונשין. שיספר לסבתא שמתרגלים. אולי מתרגלים רק איך לעבור את המגן הראשון אבל לא יותר מכך. לפחות זה לא נראה!
3. אכן הינו טובים מהם, אבל מאד אנמיים. היתה תחושה שסכנין צריכה רק לרצות יותר והם גומרים עם עוד 2 גולים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  844 לייקים

redrony כתב: 03 אפריל 2022, 12:27 ואוסיף שאני בעצמי, שמחזיק מאוד מרפואה ונורא בעדו לא מבין את מה שהוא אמר אחרי המשחק לגבי כדורגל שוטף. הפועל שיחקו אתמול רע בעיניי, בטח בחצי השני
שיחקנו טוב מאוד יחסית אל עצמנו והייתה לנו כמות מצבים לשים 3 שערים.

יש לציין שסכנין די באו לשחק כדורגל, ואם הם באים במוד רגיל של בזבוזי זמן מהרגע שהם מובילים, המשחק נגמר 1-0 להם.
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

Shacham כתב: 03 אפריל 2022, 13:14
redrony כתב: 03 אפריל 2022, 12:27 ואוסיף שאני בעצמי, שמחזיק מאוד מרפואה ונורא בעדו לא מבין את מה שהוא אמר אחרי המשחק לגבי כדורגל שוטף. הפועל שיחקו אתמול רע בעיניי, בטח בחצי השני

יש לציין שסכנין די באו לשחק כדורגל, ואם הם באים במוד רגיל של בזבוזי זמן מהרגע שהם מובילים, המשחק נגמר 1-0 להם.
לא יודע, היו שני מצבים בחצי הראשון ועוד שניים בחצי השני. אבל הכדורגל איטי למות ובין דקה 60 עד לגול זה היה זוועה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  844 לייקים

redrony כתב: 03 אפריל 2022, 13:19

לא יודע, היו שני מצבים בחצי הראשון ועוד שניים בחצי השני. אבל הכדורגל איטי למות ובין דקה 60 עד לגול זה היה זוועה
לא יודע מה אתה מגדיר מצב, לצורך העניין גם מצב ששחקן שלנו מנסה לנגוח מ5 מטר ומפספס את הכדור זה מצב מבחינתי(קרה פעמיים אתמול).
או המסירה הגרועה של דוידה לפלומיין.

אכן היו 20 דקות גרועות עד הגול אבל סה"כ מהמשחקים הטובים שלנו הרבה זמן.
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

Shacham כתב: 03 אפריל 2022, 13:22

לא יודע מה אתה מגדיר מצב, לצורך העניין גם מצב ששחקן שלנו מנסה לנגוח מ5 מטר ומפספס את הכדור זה מצב מבחינתי(קרה פעמיים אתמול).

המצבים שאני זוכר מאתמול זה בחצי הראשון ינקוביץ מדוידה והמסירה של דוידה לפלומיין, וחצי שני פעמיים שלומי אזולאי (פעם אחת מחצי מטר ופעם שנייה כדור שפגע בגב של מישהו והוסט). אייבינדר מנסה לנגוח זה לא באמת מצב.
adom4
קיבל.ה  438 לייקים

redrony כתב: 03 אפריל 2022, 13:25

המצבים שאני זוכר מאתמול זה בחצי הראשון ינקוביץ מדוידה והמסירה של דוידה לפלומיין, וחצי שני פעמיים שלומי אזולאי (פעם אחת מחצי מטר ופעם שנייה כדור שפגע בגב של מישהו והוסט). אייבינדר מנסה לנגוח זה לא באמת מצב.
דוידה היה מול שוער אחרי שעבר את כל ההגנה שלהם ולמקין לא היה כזה רחוק מחצית ראשונה, מחצית שנייה כבר שיחקנו נורא עד השוויון, לא הגענו לשום דבר רציני עד שאזולאי נכנס.
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

adom4 כתב: 03 אפריל 2022, 13:29

דוידה היה מול שוער אחרי שעבר את כל ההגנה שלהם ולמקין לא היה כזה רחוק מחצית ראשונה, מחצית שנייה כבר שיחקנו נורא עד השוויון, לא הגענו לשום דבר רציני עד שאזולאי נכנס.
את דוידה הזכרתי ולמקין זה בסדר, לא בדיוק מצב, אבל מילא
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  844 לייקים

redrony כתב: 03 אפריל 2022, 13:31
הוא מדבר על מצב של דוידה שלא חושב שהזכרת, שפרץ עד לקו של השער שלהם והשוער לקח לו בדריבל.

וכמו שאמרתי גם מצב ששחקן רק צריך לנגוע בכדור עם הראש כדי להבקיע מ5 מטר(קרה פעמיים אתמול) זה מצב.
והבעיטה של פלומיין במחצית הראשונה.
ו2 הגולים שלנו.
ו15 קרנות.

זה יותר טוב מ90% מהמשחקים שלנו העונה, לא יודע למה אתה מצפה אם מבחינתך זה לא משחק התקפי מספיק טוב.
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

Shacham כתב: 03 אפריל 2022, 13:43
redrony כתב: 03 אפריל 2022, 13:31
הוא מדבר על מצב של דוידה שלא חושב שהזכרת, שפרץ עד לקו של השער שלהם והשוער לקח לו בדריבל.

וכמו שאמרתי גם מצב ששחקן רק צריך לנגוע בכדור עם הראש כדי להבקיע מ5 מטר(קרה פעמיים אתמול) זה מצב.
והבעיטה של פלומיין במחצית הראשונה.
ו2 הגולים שלנו.
ו15 קרנות.

זה יותר טוב מ90% מהמשחקים שלנו העונה, לא יודע למה אתה מצפה אם מבחינתך זה לא משחק התקפי מספיק טוב.
מצפה לכדורגל הרבה יותר מהיר ומצבים אמיתיים שיש להם סיכוי הרבה יותר גדול להפוך לשערים (הכמעט נגיחה של אייבינדר לא כזו בעיניי, המסירה של דוידה לפלומיין כן). 15 קרנות זה באמת לא מעניין למרות שספציפית אתמול הן כן נבעו מלחץ גבוה, רק שזה היה בדקות ספציפיות ולא לאורך כל המשחק.

חצי שני היה נוראי אתמול
לירון האדום
קיבל.ה  2298 לייקים

Hapolo כתב:
לירון האדום כתב: 03 אפריל 2022, 12:43

2 שערים שנפסלו על נבדל , אם אני לא טועה לא גדול במיוחד , עוד לא ראיתי את התקציר.
בנוסף כדורים ששרקו ליד השער ובמזל שחקן של סכנין לא הכניס את הרגל/ראש שלו. זה שהם לא שלטו במשחק לא אומר שלא היינו קרובים לחטוף פה שלישייה , היה לנו הרבה מזל אתמול
נבדל זה נבדל.
ברור שיותר קל לשחקן התקפה להגיע למצב הבקעה כאשר הוא בנבדל.
מעבר לכך, מחצית ראשונה הגענו לאיזה 5-6 פעמים שהכדור שלנו היה ב 5 של סכנין.

הפועל היתה טובה יותר אתמול מסכנין לכל אורך המשחק.

הגול שלהם הגיע מטעות מטומטמת בהגנה שלנו

yuvalbra
קיבל.ה  לייק אחד

מתי נהיה יותר חזקים במשחק? כל כך רכים שאפילו סכנין ביום רע נצחו כמעט בכל מאבק על כדור
adom4
קיבל.ה  438 לייקים

yuvalbra כתב: 03 אפריל 2022, 15:08 מתי נהיה יותר חזקים במשחק? כל כך רכים שאפילו סכנין ביום רע נצחו כמעט בכל מאבק על כדור
בירם כיאל לבד אוכל את כל הקישור שלנו, אפילו ביום רע יש להם אמצע די חזק.
סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

הכל טוב, רק איפה ראית ש''היינו יכולים בקלות להפסיד 3-0''?
היינו עדיפים על סכנין לאורך כל המשחק. אבל אנחנו קבוצה שמאוד מתקשה לייצר מצבים.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  812 לייקים

kruvi כתב: 03 אפריל 2022, 20:30
הכל טוב, רק איפה ראית ש''היינו יכולים בקלות להפסיד 3-0''?
היינו עדיפים על סכנין לאורך כל המשחק. אבל אנחנו קבוצה שמאוד מתקשה לייצר מצבים.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
היינו עדיפים, די שלטנו במשחק, ועדיין סכנין היו מרחק נגיעה מכמה גולים נוספים שרק במזל לא נכנסו או נפסלו בנבדל , שהיו גומרים את הסיכוי שלנו לחזור. מתאר לעצמי שאם יהיה תקציר מורחב שיראה את המצבים האלה אז תראה על מה אני מדבר. נראה לי שהם הגיעו למצבים יותר טובים ממה שהגיעו ב3-0 הקודם
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

גולים שנפסלו מנבדל לא נחשבים למצבים, כל שאר מה שכתבת פשוט לא נכון.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  812 לייקים

kruvi כתב: 04 אפריל 2022, 08:24 גולים שנפסלו מנבדל לא נחשבים למצבים, כל שאר מה שכתבת פשוט לא נכון.
אם ככה אז באופן כללי גם כדורים ששורקים ס"מ מהשער , או שחקן שמחליק במקום לבעוט 5 מטר מול שער ריק לא נחשבים . ואני לא מדבר על נבדל של מטר וחצי שבאמת יוצר יתרון משמעותי לשחקן התוקף , יש נבדלים שהם בגדר מזל , שהשחקן התוקף היה ממוקם כמה סנטימטרים יותר מדי קדימה ועדיין מעידים על מחדל הגנתי שהוביל למצב הזה .
חוץ מזה לא יודע כמה לא נכון השאר , זכור לי שהם הגיעו ב1-0 וגם ב1-1 למצבים שהיה לנו הרבה מזל שלא נכנסו , שהיו פשוט גומרים את המשחק הזה , אולי זה היה נראה לי ככה מהיציע , צריך לראות את המצבים האלה מהמסך
רדיוס לבית"ר!
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

תאכלס באמת הגיע לנו לנצח כנראה.. אפילו המאמן שלהם הודה בזה אז זה דיי אומר הכל
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

יעקב לוזון ברדיו יוצא על קלינגר על 200 בערך.
לא זוכר מתקפה כזאת על מאמן שלא פוטר.
אני לא זוכר ציטוטים מדויקים אבל חלק ממה שהוא אמר שהאימונים של פ"ת נראים כמו חוג, הוא לא עושה כלום באימון ולא עובד עם השחקנים, שלעומת גיא לוזון (הגרוע) ההבדל שמיים וארץ.

את הנזק שהשאיר אצלנו יקח הרבה זמן לתקן.
אני מסתכל על רפואה קצת אחרת עכשיו ויותר ברור לי מאיפה ההבדל בין הקדנציה הקודמת שלו לעכשיו, מסכן איזה ירושה הוא קיבל...
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

אני בטח לא מחזיק מקלינגר, אבל אבי לוזון הוא חתיכת בן אדם מבחיל וכל מה שהוא אומר זה בעיקר כדי להראות איזה גאון גיא לוזון.
המילים שלו לא שוות את המקום שהן תופסות בשרת.
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

הרכב מעולה, מחצית וחצי טובה מאוד.
אחרי החילופים איבדנו את המשחק, אבל אני לא מאשים אותו לכל השחקנים כמעט נגמר האוויר תודות למאמן כושר האגדי שלנו.

הלוואי שנעלה ככה לכל משחק בפליאוף.
לירון האדום
קיבל.ה  2298 לייקים

קבוצה מאומנת זה הכל

סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

נראינו טוב היום
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
Charmander
קיבל.ה  432 לייקים

המשחק הכי טוב שלנו תחתיו העונה.
70 דקות של כדורגל שהיה תענוג לראות ועם טיפה יותר מזל ויכולת היינו מנצחים את המשחק הזה בהפרש של יותר מגול.
חבל שהכושר הגופני לא נתן לנו להמשיך את כל ה90 דקות בקצב שעלינו איתו.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
Money
קיבל.ה  878 לייקים

נכון הוא וקלינגר דומים מאוד
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

מאז הקדנציה הקודמת של רפואה לא זוכר משחק ששיחקנו ככה בהתקפה.
מקווה שנראה המשכיות.
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

רדפוקס כתב:מאז הקדנציה הקודמת של רפואה לא זוכר משחק ששיחקנו ככה בהתקפה.
מקווה שנראה המשכיות.
לגמרי, כל הקרדיט על היום.
שיעלו ככה לכל משחק עד הסוף אני מבסוט.
למרות התיקו היה תענוג לראות את הפועל היום (עד דקה 70)
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

Money כתב: 10 אפריל 2022, 22:27 נכון הוא וקלינגר דומים מאוד
קלינגר אוהב להראות סרטוני שריטות וצביטות ומלחמות(לא אתפלא אם ישים לקבוצה ״פלאטון״ לפני המשחק)
רפואה כנראה מראה כדורגל
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

מדהים מה הוא מוציא מהכושלים האלה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
שליחת תגובה