קובי רפואה
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
אין טענות. היה לנו מצבים לכבוש 4-5 גולים.
רפואה מבוגר מדי כבר כדי לשחק כחלוץ
רפואה מבוגר מדי כבר כדי לשחק כחלוץ
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
ניהול משחק מצויין היום
החילופים ניצחו את המשחק.
החילופים ניצחו את המשחק.
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
אמרתי לעצמי תוך כדי המשחק (גם ב 1-0 לסכנין) שאני מעדיף את הדבר הזה על לראות משחק של קלינגר , אבל האופוריה הזאת במועדון אחרי הניצחון פתטית ,היינו בקלות יכולים להפסיד 3-0 גם ואז היינו שומעים "מעמדו של רפואה התערער לקראת העונה הבאה" .
"חילופים בינגו" של רפואה , בחייאת , את מי הוא כבר יכל להעלות שהחילופים האלה הם כל כך פגיעה מדוייקת? ההבדל בין מחמאות לביקורת קשה במועדון הזה נופלים על חוט השערה , וככה אנחנו נראים גם
"חילופים בינגו" של רפואה , בחייאת , את מי הוא כבר יכל להעלות שהחילופים האלה הם כל כך פגיעה מדוייקת? ההבדל בין מחמאות לביקורת קשה במועדון הזה נופלים על חוט השערה , וככה אנחנו נראים גם
רדיוס לבית"ר!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בדיוק. אני מעדיף להתרכז ב14 קרנות שלא הביאו לחצי מצב מאשר להתלהב מחילופים מהבית שבמקרה הצליחו.Hapolo כתב:אמרתי לעצמי תוך כדי המשחק (גם ב 1-0 לסכנין) שאני מעדיף את הדבר הזה על לראות משחק של קלינגר , אבל האופוריה הזאת במועדון אחרי הניצחון פתטית ,היינו בקלות יכולים להפסיד 3-0 גם ואז היינו שומעים "מעמדו של רפואה התערער לקראת העונה הבאה" .
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
זאת השורה התחתונה מבחינתי. רפואה זה לא פפ גוארדיולה, רחוק מזה. ואף מאמן לא יכול לשנות את זה שהסגל שלנו בינוני מינוס, בלי חלוץ אחד נורמלי, ומלא בסותמי חורים מהנוער שברובם או לא ברמה, או לא בשלים מספיק. אבל לפחות (בהכללה גסה מאד) לא כואבות לי העיניים מלראות את הקבוצה בחודשים האחרונים, ואני לא מתבייש באיך שאנחנו מנסים לעמוד על המגרש, ולא מתבאס בשביל הילדים שבאו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 856 לייקים
במקרה שלך ״מעדיף״ היא מילת המפתח פהChegi כתב: ↑03 אפריל 2022, 12:22בדיוק. אני מעדיף להתרכז ב14 קרנות שלא הביאו לחצי מצב מאשר להתלהב מחילופים מהבית שבמקרה הצליחו.Hapolo כתב:אמרתי לעצמי תוך כדי המשחק (גם ב 1-0 לסכנין) שאני מעדיף את הדבר הזה על לראות משחק של קלינגר , אבל האופוריה הזאת במועדון אחרי הניצחון פתטית ,היינו בקלות יכולים להפסיד 3-0 גם ואז היינו שומעים "מעמדו של רפואה התערער לקראת העונה הבאה" .
-
- קיבל.ה 856 לייקים
ואוסיף שאני בעצמי, שמחזיק מאוד מרפואה ונורא בעדו לא מבין את מה שהוא אמר אחרי המשחק לגבי כדורגל שוטף. הפועל שיחקו אתמול רע בעיניי, בטח בחצי השני
- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
איזה כיף שיש מאמן שלא משחק כאילו ממול נמצאת באיירן מינכן.
יחד, רק יחד! 

חילוף התקפי דקה 53 זה לא משהו שקלינגר היה מעיז. רואים שינוי בגישה, משחק יותר התקפי, זה שהסגל פושר והחלוצים בינוניים זה לא אשמת רפואה.
הקבוצה מגיעה ליותר מצבים מבתקופת קלינגר ומשחקת יותר שוטף. אז כן, אני מעדיף את רפואה על האופציות האחרות הקיימות ואם הוא יבנה את הסגל בקיץ המצב יכול להשתפר בהרבה.
הקבוצה מגיעה ליותר מצבים מבתקופת קלינגר ומשחקת יותר שוטף. אז כן, אני מעדיף את רפואה על האופציות האחרות הקיימות ואם הוא יבנה את הסגל בקיץ המצב יכול להשתפר בהרבה.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
זה סבבה, אבל:michaelm כתב: ↑03 אפריל 2022, 12:29 חילוף התקפי דקה 53 זה לא משהו שקלינגר היה מעיז. רואים שינוי בגישה, משחק יותר התקפי, זה שהסגל פושר והחלוצים בינוניים זה לא אשמת רפואה.
1. בואו באמת נפסיק להשוות לקלינגר. גם כי זה לא רלוונטי וגם כי זה באמת לא מעיד על כלום
2. מה שאני אוהב אצל רפואה זה שהוא מבין את המשחק, את הדינמיקה, מתי הקבוצה טובה ומתי היא לא. ששמעתי אתמול אותו אומר אחרי המשחק שהפועל שיחקו טוב ביאס אותי. היו כמה דקות טובות בחצי הראשון, כמה טובות בחצי השני (במיוחד 10 דקות ראשונות ואחרי הגול) וזהו. אותן מחלות של קבלת החלטות, הנעת כדור סופר איטית באמצע, יותר מדי כדורים ארוכים קדימה.
נכון, השחקנים פה בינוניים, אבל עדיין אפשר לשחק כדורגל טוב יותר
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
לא יודע מאיפה הבאת שיכל להיות בקלות 3:0, כאשר סכנין בקושי תקפו.Hapolo כתב:אמרתי לעצמי תוך כדי המשחק (גם ב 1-0 לסכנין) שאני מעדיף את הדבר הזה על לראות משחק של קלינגר , אבל האופוריה הזאת במועדון אחרי הניצחון פתטית ,היינו בקלות יכולים להפסיד 3-0 גם ואז היינו שומעים "מעמדו של רפואה התערער לקראת העונה הבאה" .
לגבי החילופים - ורד וטוויזר לא נכנסו ובעבר הם כן עלו כמחליפים.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
2 שערים שנפסלו על נבדל , אם אני לא טועה לא גדול במיוחד , עוד לא ראיתי את התקציר.לירון האדום כתב: ↑03 אפריל 2022, 12:43לא יודע מאיפה הבאת שיכל להיות בקלות 3:0, כאשר סכנין בקושי תקפו.Hapolo כתב:אמרתי לעצמי תוך כדי המשחק (גם ב 1-0 לסכנין) שאני מעדיף את הדבר הזה על לראות משחק של קלינגר , אבל האופוריה הזאת במועדון אחרי הניצחון פתטית ,היינו בקלות יכולים להפסיד 3-0 גם ואז היינו שומעים "מעמדו של רפואה התערער לקראת העונה הבאה" .
בנוסף כדורים ששרקו ליד השער ובמזל שחקן של סכנין לא הכניס את הרגל/ראש שלו. זה שהם לא שלטו במשחק לא אומר שלא היינו קרובים לחטוף פה שלישייה , היה לנו הרבה מזל אתמול
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 753 לייקים
1. ההשואה לקלינגר מיותרת. הוא כבר כ 4 חודשים אצלנו מנסה לעשות דברים אחרת. הקבוצה נראית אחרת למרות שלא מציגים משהו יוצא דופן.
2. כפי שכתב אחד מקודמי - אני מעדיף להתרכז ב14 קרנות שלא הביאו לחצי מצב מאשר להתלהב מחילופים מהבית שבמקרה הצליחו. לצערי זה לא המשחק הראשון שרואים דלות רעיונית בקרנות\ בעיטות עונשין. שיספר לסבתא שמתרגלים. אולי מתרגלים רק איך לעבור את המגן הראשון אבל לא יותר מכך. לפחות זה לא נראה!
3. אכן הינו טובים מהם, אבל מאד אנמיים. היתה תחושה שסכנין צריכה רק לרצות יותר והם גומרים עם עוד 2 גולים.
2. כפי שכתב אחד מקודמי - אני מעדיף להתרכז ב14 קרנות שלא הביאו לחצי מצב מאשר להתלהב מחילופים מהבית שבמקרה הצליחו. לצערי זה לא המשחק הראשון שרואים דלות רעיונית בקרנות\ בעיטות עונשין. שיספר לסבתא שמתרגלים. אולי מתרגלים רק איך לעבור את המגן הראשון אבל לא יותר מכך. לפחות זה לא נראה!
3. אכן הינו טובים מהם, אבל מאד אנמיים. היתה תחושה שסכנין צריכה רק לרצות יותר והם גומרים עם עוד 2 גולים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- Shacham
- קיבל.ה 844 לייקים
שיחקנו טוב מאוד יחסית אל עצמנו והייתה לנו כמות מצבים לשים 3 שערים.
יש לציין שסכנין די באו לשחק כדורגל, ואם הם באים במוד רגיל של בזבוזי זמן מהרגע שהם מובילים, המשחק נגמר 1-0 להם.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
לא יודע, היו שני מצבים בחצי הראשון ועוד שניים בחצי השני. אבל הכדורגל איטי למות ובין דקה 60 עד לגול זה היה זוועה
- Shacham
- קיבל.ה 844 לייקים
לא יודע מה אתה מגדיר מצב, לצורך העניין גם מצב ששחקן שלנו מנסה לנגוח מ5 מטר ומפספס את הכדור זה מצב מבחינתי(קרה פעמיים אתמול).redrony כתב: ↑03 אפריל 2022, 13:19לא יודע, היו שני מצבים בחצי הראשון ועוד שניים בחצי השני. אבל הכדורגל איטי למות ובין דקה 60 עד לגול זה היה זוועה
או המסירה הגרועה של דוידה לפלומיין.
אכן היו 20 דקות גרועות עד הגול אבל סה"כ מהמשחקים הטובים שלנו הרבה זמן.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
המצבים שאני זוכר מאתמול זה בחצי הראשון ינקוביץ מדוידה והמסירה של דוידה לפלומיין, וחצי שני פעמיים שלומי אזולאי (פעם אחת מחצי מטר ופעם שנייה כדור שפגע בגב של מישהו והוסט). אייבינדר מנסה לנגוח זה לא באמת מצב.Shacham כתב: ↑03 אפריל 2022, 13:22לא יודע מה אתה מגדיר מצב, לצורך העניין גם מצב ששחקן שלנו מנסה לנגוח מ5 מטר ומפספס את הכדור זה מצב מבחינתי(קרה פעמיים אתמול).
או המסירה הגרועה של דוידה לפלומיין.
אכן היו 20 דקות גרועות עד הגול אבל סה"כ מהמשחקים הטובים שלנו הרבה זמן.
-
- קיבל.ה 438 לייקים
דוידה היה מול שוער אחרי שעבר את כל ההגנה שלהם ולמקין לא היה כזה רחוק מחצית ראשונה, מחצית שנייה כבר שיחקנו נורא עד השוויון, לא הגענו לשום דבר רציני עד שאזולאי נכנס.redrony כתב: ↑03 אפריל 2022, 13:25המצבים שאני זוכר מאתמול זה בחצי הראשון ינקוביץ מדוידה והמסירה של דוידה לפלומיין, וחצי שני פעמיים שלומי אזולאי (פעם אחת מחצי מטר ופעם שנייה כדור שפגע בגב של מישהו והוסט). אייבינדר מנסה לנגוח זה לא באמת מצב.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
את דוידה הזכרתי ולמקין זה בסדר, לא בדיוק מצב, אבל מילאadom4 כתב: ↑03 אפריל 2022, 13:29דוידה היה מול שוער אחרי שעבר את כל ההגנה שלהם ולמקין לא היה כזה רחוק מחצית ראשונה, מחצית שנייה כבר שיחקנו נורא עד השוויון, לא הגענו לשום דבר רציני עד שאזולאי נכנס.
- Shacham
- קיבל.ה 844 לייקים
הוא מדבר על מצב של דוידה שלא חושב שהזכרת, שפרץ עד לקו של השער שלהם והשוער לקח לו בדריבל.
וכמו שאמרתי גם מצב ששחקן רק צריך לנגוע בכדור עם הראש כדי להבקיע מ5 מטר(קרה פעמיים אתמול) זה מצב.
והבעיטה של פלומיין במחצית הראשונה.
ו2 הגולים שלנו.
ו15 קרנות.
זה יותר טוב מ90% מהמשחקים שלנו העונה, לא יודע למה אתה מצפה אם מבחינתך זה לא משחק התקפי מספיק טוב.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
מצפה לכדורגל הרבה יותר מהיר ומצבים אמיתיים שיש להם סיכוי הרבה יותר גדול להפוך לשערים (הכמעט נגיחה של אייבינדר לא כזו בעיניי, המסירה של דוידה לפלומיין כן). 15 קרנות זה באמת לא מעניין למרות שספציפית אתמול הן כן נבעו מלחץ גבוה, רק שזה היה בדקות ספציפיות ולא לאורך כל המשחק.Shacham כתב: ↑03 אפריל 2022, 13:43הוא מדבר על מצב של דוידה שלא חושב שהזכרת, שפרץ עד לקו של השער שלהם והשוער לקח לו בדריבל.
וכמו שאמרתי גם מצב ששחקן רק צריך לנגוע בכדור עם הראש כדי להבקיע מ5 מטר(קרה פעמיים אתמול) זה מצב.
והבעיטה של פלומיין במחצית הראשונה.
ו2 הגולים שלנו.
ו15 קרנות.
זה יותר טוב מ90% מהמשחקים שלנו העונה, לא יודע למה אתה מצפה אם מבחינתך זה לא משחק התקפי מספיק טוב.
חצי שני היה נוראי אתמול
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
נבדל זה נבדל.Hapolo כתב:2 שערים שנפסלו על נבדל , אם אני לא טועה לא גדול במיוחד , עוד לא ראיתי את התקציר.לירון האדום כתב: ↑03 אפריל 2022, 12:43לא יודע מאיפה הבאת שיכל להיות בקלות 3:0, כאשר סכנין בקושי תקפו.Hapolo כתב:אמרתי לעצמי תוך כדי המשחק (גם ב 1-0 לסכנין) שאני מעדיף את הדבר הזה על לראות משחק של קלינגר , אבל האופוריה הזאת במועדון אחרי הניצחון פתטית ,היינו בקלות יכולים להפסיד 3-0 גם ואז היינו שומעים "מעמדו של רפואה התערער לקראת העונה הבאה" .
בנוסף כדורים ששרקו ליד השער ובמזל שחקן של סכנין לא הכניס את הרגל/ראש שלו. זה שהם לא שלטו במשחק לא אומר שלא היינו קרובים לחטוף פה שלישייה , היה לנו הרבה מזל אתמול
ברור שיותר קל לשחקן התקפה להגיע למצב הבקעה כאשר הוא בנבדל.
מעבר לכך, מחצית ראשונה הגענו לאיזה 5-6 פעמים שהכדור שלנו היה ב 5 של סכנין.
הפועל היתה טובה יותר אתמול מסכנין לכל אורך המשחק.
הגול שלהם הגיע מטעות מטומטמת בהגנה שלנו
מתי נהיה יותר חזקים במשחק? כל כך רכים שאפילו סכנין ביום רע נצחו כמעט בכל מאבק על כדור
-
- קיבל.ה 438 לייקים
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
הכל טוב, רק איפה ראית ש''היינו יכולים בקלות להפסיד 3-0''?Hapolo כתב:אמרתי לעצמי תוך כדי המשחק (גם ב 1-0 לסכנין) שאני מעדיף את הדבר הזה על לראות משחק של קלינגר , אבל האופוריה הזאת במועדון אחרי הניצחון פתטית ,היינו בקלות יכולים להפסיד 3-0 גם ואז היינו שומעים "מעמדו של רפואה התערער לקראת העונה הבאה" .
היינו עדיפים על סכנין לאורך כל המשחק. אבל אנחנו קבוצה שמאוד מתקשה לייצר מצבים.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
היינו עדיפים, די שלטנו במשחק, ועדיין סכנין היו מרחק נגיעה מכמה גולים נוספים שרק במזל לא נכנסו או נפסלו בנבדל , שהיו גומרים את הסיכוי שלנו לחזור. מתאר לעצמי שאם יהיה תקציר מורחב שיראה את המצבים האלה אז תראה על מה אני מדבר. נראה לי שהם הגיעו למצבים יותר טובים ממה שהגיעו ב3-0 הקודםkruvi כתב: ↑03 אפריל 2022, 20:30הכל טוב, רק איפה ראית ש''היינו יכולים בקלות להפסיד 3-0''?Hapolo כתב:אמרתי לעצמי תוך כדי המשחק (גם ב 1-0 לסכנין) שאני מעדיף את הדבר הזה על לראות משחק של קלינגר , אבל האופוריה הזאת במועדון אחרי הניצחון פתטית ,היינו בקלות יכולים להפסיד 3-0 גם ואז היינו שומעים "מעמדו של רפואה התערער לקראת העונה הבאה" .
היינו עדיפים על סכנין לאורך כל המשחק. אבל אנחנו קבוצה שמאוד מתקשה לייצר מצבים.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
רדיוס לבית"ר!
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
גולים שנפסלו מנבדל לא נחשבים למצבים, כל שאר מה שכתבת פשוט לא נכון.
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
אם ככה אז באופן כללי גם כדורים ששורקים ס"מ מהשער , או שחקן שמחליק במקום לבעוט 5 מטר מול שער ריק לא נחשבים . ואני לא מדבר על נבדל של מטר וחצי שבאמת יוצר יתרון משמעותי לשחקן התוקף , יש נבדלים שהם בגדר מזל , שהשחקן התוקף היה ממוקם כמה סנטימטרים יותר מדי קדימה ועדיין מעידים על מחדל הגנתי שהוביל למצב הזה .
חוץ מזה לא יודע כמה לא נכון השאר , זכור לי שהם הגיעו ב1-0 וגם ב1-1 למצבים שהיה לנו הרבה מזל שלא נכנסו , שהיו פשוט גומרים את המשחק הזה , אולי זה היה נראה לי ככה מהיציע , צריך לראות את המצבים האלה מהמסך
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2389 לייקים
תאכלס באמת הגיע לנו לנצח כנראה.. אפילו המאמן שלהם הודה בזה אז זה דיי אומר הכל
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
יעקב לוזון ברדיו יוצא על קלינגר על 200 בערך.
לא זוכר מתקפה כזאת על מאמן שלא פוטר.
אני לא זוכר ציטוטים מדויקים אבל חלק ממה שהוא אמר שהאימונים של פ"ת נראים כמו חוג, הוא לא עושה כלום באימון ולא עובד עם השחקנים, שלעומת גיא לוזון (הגרוע) ההבדל שמיים וארץ.
את הנזק שהשאיר אצלנו יקח הרבה זמן לתקן.
אני מסתכל על רפואה קצת אחרת עכשיו ויותר ברור לי מאיפה ההבדל בין הקדנציה הקודמת שלו לעכשיו, מסכן איזה ירושה הוא קיבל...
לא זוכר מתקפה כזאת על מאמן שלא פוטר.
אני לא זוכר ציטוטים מדויקים אבל חלק ממה שהוא אמר שהאימונים של פ"ת נראים כמו חוג, הוא לא עושה כלום באימון ולא עובד עם השחקנים, שלעומת גיא לוזון (הגרוע) ההבדל שמיים וארץ.
את הנזק שהשאיר אצלנו יקח הרבה זמן לתקן.
אני מסתכל על רפואה קצת אחרת עכשיו ויותר ברור לי מאיפה ההבדל בין הקדנציה הקודמת שלו לעכשיו, מסכן איזה ירושה הוא קיבל...
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 5890 לייקים
אני בטח לא מחזיק מקלינגר, אבל אבי לוזון הוא חתיכת בן אדם מבחיל וכל מה שהוא אומר זה בעיקר כדי להראות איזה גאון גיא לוזון.
המילים שלו לא שוות את המקום שהן תופסות בשרת.
המילים שלו לא שוות את המקום שהן תופסות בשרת.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הרכב מעולה, מחצית וחצי טובה מאוד.
אחרי החילופים איבדנו את המשחק, אבל אני לא מאשים אותו לכל השחקנים כמעט נגמר האוויר תודות למאמן כושר האגדי שלנו.
הלוואי שנעלה ככה לכל משחק בפליאוף.
אחרי החילופים איבדנו את המשחק, אבל אני לא מאשים אותו לכל השחקנים כמעט נגמר האוויר תודות למאמן כושר האגדי שלנו.
הלוואי שנעלה ככה לכל משחק בפליאוף.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
קבוצה מאומנת זה הכל
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
נראינו טוב היום
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
המשחק הכי טוב שלנו תחתיו העונה.
70 דקות של כדורגל שהיה תענוג לראות ועם טיפה יותר מזל ויכולת היינו מנצחים את המשחק הזה בהפרש של יותר מגול.
חבל שהכושר הגופני לא נתן לנו להמשיך את כל ה90 דקות בקצב שעלינו איתו.
70 דקות של כדורגל שהיה תענוג לראות ועם טיפה יותר מזל ויכולת היינו מנצחים את המשחק הזה בהפרש של יותר מגול.
חבל שהכושר הגופני לא נתן לנו להמשיך את כל ה90 דקות בקצב שעלינו איתו.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
מאז הקדנציה הקודמת של רפואה לא זוכר משחק ששיחקנו ככה בהתקפה.
מקווה שנראה המשכיות.
מקווה שנראה המשכיות.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לגמרי, כל הקרדיט על היום.רדפוקס כתב:מאז הקדנציה הקודמת של רפואה לא זוכר משחק ששיחקנו ככה בהתקפה.
מקווה שנראה המשכיות.
שיעלו ככה לכל משחק עד הסוף אני מבסוט.
למרות התיקו היה תענוג לראות את הפועל היום (עד דקה 70)
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מדהים מה הוא מוציא מהכושלים האלה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!