עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
איש גדול
קיבל.ה  22 לייקים

Red Wolf כתב: 22 מאי 2025, 11:40
איש גדול כתב: 22 מאי 2025, 11:18
Red_man כתב: 22 מאי 2025, 11:10
יש יותר מנויים מהדרייב ויותר קהל שמגיע מהדרייב אין וממה שחולון יכול להכיל עובדתית? התשובה היא כן וזה סותם את הויכוח על נחיצות המעבר.

לא יודע מה היה או לא היה. אני מאמין לפופלינגר ומה שהיא פרסמה שקרה לכל הפחות. לעניין עובדי המועדון שהותקפו יש בית משפט והוגשה תביעה. יש משטרה והוגשו תלונות. עכשיו יתברר בבית המשפט מה קרה או לא ולזה אאמין.

האולטראס עושים המון נזק כלכלי ותדמיתי. לתקוף אוהד הפועל חיפה על הפרקט בדרייב אין זה וואחד נזק. לזרוק אבוקות על הראש של אוהדי מכבי במשחק 3 זה נזק חבל על הזמן ואם היה נפצע שם אוהד כמו שנפצע הילד בטדי אז בכלל. זה מאוד מביך ללכת יום אחרי זה לעבודה ולראות חבר שישב מתחת ליציע של שלנו ומספר איך אבוקות עפו לו ליד הראש. כשאנשים מדברים על זה אח״כ זה תמיד אתם אוהדי הפועל ולך תסביר לו שאין קשר כי אותו זה לא מעניין.
יש להם תועלת פשוט כשאני סוכם את זה אל מול הנזק אני מוכן לוותר על כל החבילה. ארגוני אולטראס בארץ איבדו קשר למציאות בשנים האחרונות.
רגע
למען הסר ספק אני בעד המעבר ליד אליהו וחושב שהוא היה הכרחי איתם ובלעדיהם.
רק בוא רגע נהיה כנים עם עצמנו ולא נגיד שלמחאה של האולטראס אין שום משמעות.
לא משנה כמה דברים מפגרים האולטראס עשו (והם עשו).
עדין הם בסיס מאוד חשוב של המועדון וכשטיפה לא ילך הם (וחלק גדול ממי שהצטרף אליהם למחאה) אלה שיהיו פה.
אני לא אומר שצריך לתת להם לנהל תמועדון והחליט על דברים כמו המעבר ליד אליהו אבל חד משמעית הם חלק חשוב מאוד וצריך לעשות כל מה שאפשר להחזיר אותם ובטח לא להילחם בהם
אני בגדול מסכים איתך (אני גם מסכים איתך שלדעתי אין באמת 8000 מנויים זה פשוט לא מסתדר עם המספרים)
והנושא נטחן פה באמת בצורה בלתי רגילה

אבל מה זה אומר צריך לעשות כל מה שאפשר להחזיר אותם?
פה שורש הבעיה
מה זה לעשות כל מה שאפשר?
לא לנפח דברים שקורים בשביל להוציא אותם רע
לא להילחם איתם בנושא הכרטיסים
אם מקללים אותך קצת ושרים "לא באים ליד אליהו" תהיה מעל זה ותתעלם
ובגדול לתת להם הרגשה שפניך לשלום ולא למלחמה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3117 לייקים

לא יודע מי זרק לא זרק, אבל לא הורידו נקודות על הדלקת אבוקות, הורידו נקודות על זריקת אבוקה לאולם למטה, אחרי שהיו אלף על תנאי.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

איש גדול
קיבל.ה  22 לייקים

גביזון כתב: 22 מאי 2025, 11:54 לא יודע מי זרק לא זרק, אבל לא הורידו נקודות על הדלקת אבוקות, הורידו נקודות על זריקת אבוקה לאולם למטה, אחרי שהיו אלף על תנאי.

צודק
לא בסדר ועדיף שלא היה קורה
ועדין הם שווים הרבה נקודות עם האווירה שהם עושים במשחקים.
ranjef
קיבל.ה  1477 לייקים

איש גדול כתב: 22 מאי 2025, 12:01
גביזון כתב: 22 מאי 2025, 11:54 לא יודע מי זרק לא זרק, אבל לא הורידו נקודות על הדלקת אבוקות, הורידו נקודות על זריקת אבוקה לאולם למטה, אחרי שהיו אלף על תנאי.

צודק
היו עושים. פעם. היום זה או החרמה של משחק או קללות לעופר.
אוהד כורסא
קיבל.ה  527 לייקים

צודק
שווים נקודות? אולי אבל זה מאוד מאוד מוגבל. הרצליה וגלבוע לקחו תארים גם בלי אולטראס.

זו העונה עם המאזן הכי טוב בהיסטוריה של המועדון ביחד עם תואר כשבחלקים הם החרימו או יותר גרוע קיללו אנשים במועדון, בחצי גמר גביע כשהם היו בשיאם - הפסדנו. לא הייתי מגזים במשמעות המקצועית שלהם, במיוחד כשהם הביאו עלינו המון עונשים בעונה האחרונה עם הלינץ' והאבוקות.
איש גדול
קיבל.ה  22 לייקים

ranjef כתב: 22 מאי 2025, 12:03

צודק
היו עושים. פעם. היום זה או החרמה של משחק או קללות לעופר.
אני הייתי בלא מעט משחקי חוץ העונה להגיד שכל מה שהם עושים זה רק קללות זה שוב לקחת משהו שהם עושים ולהקצין אותו.
במשחקים שאני הייתי רוב הזמן בזמן המשחק הם עודדו ועשו אחלה אווירה ושמרו תקללות לסוף המשחק.
לא שאני מתחבר לקללות אבל זה ממש לא משהו שצריך לעשות ממנו עניין וממש לא משהו שאי אפשר להתעלם ממנו.
רק הפועל
קיבל.ה  2487 לייקים

החלאות עם אוהדים מנומנמים זכו פה באיזה 100 אליפויות , עניין האהדה הוא שולי מאוד בהשפעה שלו על הצלחה וזה מוכח , בסוף איכות השחקנים קובעת ( וזה כמובן לא סותר שעידוד זה חלק גדול מהחוויה בספורט באופן כללי )
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1346 לייקים

הרבה יותר כיף להגיע למשחק כשיש עידוד, בטח כשמדובר בעידוד של האולטראס שהוא באמת ייחודי פה בארץ
זה בפירוש פוגע בהנאה כשאין את האולטראס
אבל זה גם בפירוש לא גורם משמעותי בהצלחות של הקבוצה, לקחנו תואר אירופי כשהמשחק הכי חשוב היה בחוץ וכמעט ללא קהל שלנו וכמובן שהדוגמא שהביא 'רק הפועל' על מכבי טובה לעניין הזה.
אם יש לזה השפעה מקצועית היא אולי בחיבור של השחקנים לקבוצה ואולי מהווה שיקול מסויים לשחקן לפני שחותם, שיעדיף להגיע לשחק מול הקהל של הפועל ולא בקבוצה אפורה אחרת. (וגם לזה יש כמובן דוגמאות הפוכות כמו החתימה של הורד הנבלה במכבי, אבל אם התנאים היו שווים - שתי הקבוצות בתל אביב, שתיהן ביורוליג, אני מניח שהיה משקל לאיכות הקהל והאווירה במשחקים שהיה נוטה לכיוון שלנו)
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
איש גדול
קיבל.ה  22 לייקים

רק הפועל כתב: 22 מאי 2025, 12:39 החלאות עם אוהדים מנומנמים זכו פה באיזה 100 אליפויות , עניין האהדה הוא שולי מאוד בהשפעה שלו על הצלחה וזה מוכח , בסוף איכות השחקנים קובעת ( וזה כמובן לא סותר שעידוד זה חלק גדול מהחוויה בספורט באופן כללי )
לחלאות יש יותר אוהדים בהרבה והם מועדון הרבה הרבה הרבה (×3000) יותר יציב.
אנחנו רחוקים שנות אור מלהיות במקום מבטחים כמוהם רק אלוהים יודע מה יהיה פה אחרי שעופר ילך.
אתה יכול למצוא את עצמך בלי כסף ועם מחאה ולהיות עם 1000 איש ביד אליהו.
לא מופרך שזה יכול גם להיגמר בפירוק.
אז תמיד צריך לנסות כמה שאפשר לקרב את מי שבטוח ישאר כשעופר ילך ובטח לא להילחם בו ולנסות להרחיק אותו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2420 לייקים

עובדתית, בלי הנוכחות שלהם במשחקי בית רוב העונה , סיימנו במאזן הכי טוב בליגה, לחשוב שאם היו באים למשחקים היינו מסיימים עונה שלמה עם פחות מ3 הפסדים זה סופר יומרני.
אז מה זה ״מביאים נקודות״?!?
הנקודה לא ירדה על הדלקת אבוקה אלא על זריקתה מהיציע לאולם.
בתכלס, כל עונש שלא היו נותנים על זה, לא הייתי מתווכח עליו, אין לי שום דרך להצדיק את הפעולה הזאת.

לגבי מי החזיק את הקבוצה לפני, תרשה לי לגחך, שוב , עם כל הכבוד למעורבות, לרצון ולרמת העידוד, אם האולטראס היו מחזיקים לבד את הקבוצה/עמותה, היינו היום במקסימום בליגה הארצית.
הם היו שם, היו מעורבים, עזרו כמה שהם יכולים , ובאותם שנים גם הייתי מסכים עם האמירה שהתועלת גדולה מהנזק.
אבל בחמש שנים האחרונות (לפחות) זה פשוט לא נכון , וזה עוד לפני שפתחתי פה בכלל על הנזק התדמיתי.
בני12
קיבל.ה  1654 לייקים

איש גדול כתב: 22 מאי 2025, 11:00
Red_man כתב: 22 מאי 2025, 10:23
איש גדול כתב: 22 מאי 2025, 08:22 מי שחושב שמלחמה של עופר מול האולטראס תעשה טוב ותשפר את המצב כנראה שלא מבין לעומק את המצב.
גם אם האולטראס טועים וגם אם הם מיעוט הכמות אוהדים שהם סוחפים אחריהם במחאה היא גדולה מאוד.
האנשים שלוחשים באזניים של עופר וגם רושמים פה ובמקומות אחרים שהדבר הנכון זה להילחם בהם בכל הכוח לדעתי לא מבינים לעומק לאן זה יוביל בסוף
אני לא רואה בעיה בזה שאנשים שטוענים שהותקפו הגישו תלונה במשטרה ואח״כ תביעות אזרחיות נגד התוקפים לכאורה, אם כבר להיפך. יש שופט שעכשיו יקבע מה היה ואם היה. לטמון את הראש בחול ולהגן על התוקפים זה שורש הבעיה ואסור לעשות את זה. הלוואי ורמי היה מטפל בנזקים שהם יוצרים כבר לפני שנים וכתבתי את זה בלי סוף.
לפי מספר המנויים וממוצע הקהל הייתי אומר שהם לא ממש סוחפים אחריהם את הקהל הרחב.
לא יודע למה אבל לתחושתי הסיפור נופח מעבר למימדים האמיתיים שבאמת היו שם.
האולטראס מביאים הרבה יותר תועלת מנזק וצריך לעשות כל מה שאפשר בשביל להחזיר אותם.
ממלחמה איתם לא יצא שום דבר טוב
כל עוד הם הביאו יותר תועלת מנזק הקהל הרחב עוד הכיל את זה.
בשנים האחרונות הם מביאים הרבה יותר נזק מתועלת ולכן הקהל הרחב נגדם (עוד לפני שעופר ידע מה זה הפועל)
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1724 לייקים
יצירת קשר:

אוהד כורסא כתב: 22 מאי 2025, 12:13
זו העונה עם המאזן הכי טוב בהיסטוריה של המועדון ביחד עם תואר
לא נכון. הפועל זכתה באליפות בעונה בלי הפסד. זכתה פעם בדאבל בעונה עם 2 הפסדים ב24 משחקים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Asafasraf
קיבל.ה  1433 לייקים

איש גדול כתב:

צודק
בוא אני אגלה לך סוד קטן:
לא רוצה להיות אלוף במחיר פגיעה בחיים של אוהד מקבוצה אחרת, אם זה המחיר.
למה אי אפשר להתרכז בעידוד נטו?

Sent from my iPhone using Tapatalk
שליחת תגובה