אל תאמץ גישה כזאת
משחק 3 ביום שלישי ביד ושם
-
- קיבל.ה 798 לייקים
האמת שהפועל נתנה את הריצה התגנבה לליבי ההרגשה שאולי יהיה נס. אבל לא. מי שחשב שמכבי לא יתפקדו בדקות סיום צמודות - התבדה
לשמוע אותם חוגגים אליפות זה מגוחך , עם תקציב כמו שלהם בכלל לא היה צריך להיות משחק שלישי.
תנו לי עוד מיליון דולר לתקציב ואנחנו רומסים את הליגה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לשמוע אותם חוגגים אליפות זה מגוחך , עם תקציב כמו שלהם בכלל לא היה צריך להיות משחק שלישי.
תנו לי עוד מיליון דולר לתקציב ואנחנו רומסים את הליגה.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ועדיין, שתי ההחטאות לשלוש בסוף של מקריי ותומר הם שסגרו את הסיפורפרימו לוי כתב:חסימה לא חוקית על סל של מנפורד = 2 נקודות שלקחו לנו
קולסון קולע בוודאות של אלף אחוז אחרי הזמן = 2 נקודות שנתנו להם
הנה ההבדל בין אליפות
האם נשמע על זה מילה? אין סיכוי כולם יאוננו על מכבי המזדיינים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
נכון, בעשור הבא
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
חלק מהשחקנים האלה שווים היום כפול ממה ששילמת להם אחרי העונה, הם לא ישארו באותו כסף.
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
בואו נהיה כנים עם עצמנו.
בחיים לא נוכל להתקרב למכבי או ירושלים מבחינה תקציבית אם נרצה לשמור על שליטה באמצעות העמותה.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
בחיים לא נוכל להתקרב למכבי או ירושלים מבחינה תקציבית אם נרצה לשמור על שליטה באמצעות העמותה.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הם כל כך ווינרים שאנחנו שוחים בתארים.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אמת.רדנקו כתב:בואו נהיה כנים עם עצמנו.
העמותה הגיעה לסוף דרכה לדעתי.
היא לקחה את הפועל מהשאול עד לגמר גביע אשתקד וגמר פלייאוף השנה ורבע גמר אירופאי.
זהו. הגענו לטופ. זו תקרת הזכוכית של הפועל במתכונת הזו.
אם יבוא מישהו שמוכן לשים כסף - זה הזמן להעביר את המושכות. אלא שלאור התנהגות הקהל - אני בספק אם יבוא כזה.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
בא לי למות
תודה לך הפועל

תודה לך הפועל

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
הם כל כך ווינרים שהם הביאו קבוצה מליגה ב' לגמר הפלייאוף ורבע גמר היורוקאפ. הם כל כך ווינרים שהם לא מפסיקים לקדם את המועדון מקצועית ותקציבית.
אז הפסדת את האליפות, בחוץ, בשניות האחרונות, לקבוצה עם תקציב פי חמש ממך, שגם קיבלה עזרה מהשופטים. אז מה?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אז לא לקחתי אליפות. נקודה.
ולא שום תואר אחר.
ולא שום תואר אחר.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 798 לייקים
צילמתי מסךהוקיץ' כתב:הם כל כך ווינרים שהם הביאו קבוצה מליגה ב' לגמר הפלייאוף ורבע גמר היורוקאפ. הם כל כך ווינרים שהם לא מפסיקים לקדם את המועדון מקצועית ותקציבית.
אז הפסדת את האליפות, בחוץ, בשניות האחרונות, לקבוצה עם תקציב פי חמש ממך, שגם קיבלה עזרה מהשופטים. אז מה?
נדבר שוב במאי 2024
ואעלה את זה שוב במאי 2025
ונדבר שוב
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
הלוואי
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לא שזה כזה משנה אבל מכבי עוד שנייה כבר לא תהיה הקבוצה החזקה והעשירה במדינה אלא הפועל ירושלים אז תארים בשבילהם לא יהיו כבר כל כך מובן מאליו בכל מקרה , כמה חבל על היום הזה
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
יופי, מדד השפיץ של הנעל.
מתכון בטוח להצלחה.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
מקווה בשבילך שניכשל ותוכל להגיד "אמרתי לך".Charlie כתב: ↑13 יוני 2023, 23:41צילמתי מסךהוקיץ' כתב:הם כל כך ווינרים שהם הביאו קבוצה מליגה ב' לגמר הפלייאוף ורבע גמר היורוקאפ. הם כל כך ווינרים שהם לא מפסיקים לקדם את המועדון מקצועית ותקציבית.
נדבר שוב במאי 2024
ואעלה את זה שוב במאי 2025
ונדבר שוב
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אני אוהב ולפעמים שונא וקצת סובל ונהנה מזה
**ולקבוצה המטונפת באנושות שגרמה ישירות או בעקיפין לכך שלא יוכנס ציוד עידוד בסיסי,
תתאבדו כבר, אני שונא מכבי תל אביב**
**ולקבוצה המטונפת באנושות שגרמה ישירות או בעקיפין לכך שלא יוכנס ציוד עידוד בסיסי,
תתאבדו כבר, אני שונא מכבי תל אביב**
-
- קיבל.ה 229 לייקים
מישהו יכול להסביר למה לא הכניסו היום ציוד עידוד ויותר מזה, למה הם הכניסו "הכל" למשחק אצלנו בדרייב אין? אני לא מבין למה לא ממררים להם את החיים לא כמו שהם ממררים לנו אלא פי אלף, שחקנים שלנו עוברים בידוק, אל תכניסו את שלהם או מה שאפשר. אם אצלנו לא מכניסים תופים משחק הבא לא להכניס אוהדים שלהם באמא, די כבר להחזיר להם בכאילו, להחזיר להם לא באותה מידה אלא פי 10
-
- קיבל.ה 1071 לייקים
+ הם פעמיים מעכבים את כל הצוות שלנו חצי שעה פלוס אז אנחנו בתמורה מעכבים את שימון 3 דק וגורמים לו ללכת עוד 50 מטר לשער אחרASAFABADI כתב: ↑14 יוני 2023, 05:12מישהו יכול להסביר למה לא הכניסו היום ציוד עידוד ויותר מזה, למה הם הכניסו "הכל" למשחק אצלנו בדרייב אין? אני לא מבין למה לא ממררים להם את החיים לא כמו שהם ממררים לנו אלא פי אלף, שחקנים שלנו עוברים בידוק, אל תכניסו את שלהם או מה שאפשר. אם אצלנו לא מכניסים תופים משחק הבא לא להכניס אוהדים שלהם באמא, די כבר להחזיר להם בכאילו, להחזיר להם לא באותה מידה אלא פי 10
ואז בתקשורת מציגים אותנו כרשעים מגעילים
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
ברורXavi כתב:+ הם פעמיים מעכבים את כל הצוות שלנו חצי שעה פלוס אז אנחנו בתמורה מעכבים את שימון 3 דק וגורמים לו ללכת עוד 50 מטר לשער אחרASAFABADI כתב: ↑14 יוני 2023, 05:12מישהו יכול להסביר למה לא הכניסו היום ציוד עידוד ויותר מזה, למה הם הכניסו "הכל" למשחק אצלנו בדרייב אין? אני לא מבין למה לא ממררים להם את החיים לא כמו שהם ממררים לנו אלא פי אלף, שחקנים שלנו עוברים בידוק, אל תכניסו את שלהם או מה שאפשר. אם אצלנו לא מכניסים תופים משחק הבא לא להכניס אוהדים שלהם באמא, די כבר להחזיר להם בכאילו, להחזיר להם לא באותה מידה אלא פי 10
ואז בתקשורת מציגים אותנו כרשעים מגעילים
אנחנו עשינו את זה לאיש זקן(עוד לא הבנתי אם הוא בן 82/83/84)איש טוב חתן פרס ישראל.
איש שעשה כל כך הרבה לטובת הספורט בישראל.
הגדיל אפילו הקוף וציין הרבה פעמים שהוא גם עזר הרבה פעמים בזמנו להפועל באירופה(אם זה באמת נכון,אז בטח היה לו איזה אינטרס).