תומר גינת

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
פומפה
קיבל.ה  481 לייקים

ranjef כתב: 05 אוגוסט 2025, 00:33 פחות טובה מקודמתה?
הוא היה הישראלי הכי יציב העונה בקבוצה, לאורך כל הדרך והופיע גם למשחקי מאני טיים.
וזה כולל כמובן את ים, ויש מצב שזה מה שיהיה גם העונה.
אין קשר בין זה שהוא היה הישראלי הכי יציב העונה (שגם זה לא נכון לדעתי, ים היה הכי יציב) לבין הירידה ביכולת. אתה משווה בין שחקנים שונים ואני משווה בין שתי עונות שונות של אותו השחקן.
מודה שלא בדקתי את הנתונים אבל לדעתי הוא היה פחות טוב עונה שעברה מזאת שלפניה. באחוזים לשלוש אני די בטוח שירד, אולי באחוזים מהקו עלה קצת. אבל שוב, לא בדקתי אז יכול להיות שאני טועה.
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  210 לייקים

ובלי לבדוק נראהנלי שמבחינת ריבאונד הוא הכפיל את עצמו
וגם השתפר בהגנה
נתן אחלה עונה של ממש
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3166 לייקים

ראיתי לדעתי כל משחק של הפועל העונה כמעט במלואו.
מספרים זה נחמד. גם סיסמאות זה נחמד.

בשטח - תומר גינת לא מסוגל לעצור שום שחקן פנים טוב. כדור בצבע כשתומר גינת שומר עליך זה סל ברוב המקרים, וברוב המוחלט של המקרים במידה ואתה שחקן בקבוצה מעל הרמה של אילת/נס ציונה/חולון.
כנראה שלראשונה בחייו הוא יפגוש על בסיס שבועי קבוצות הרבה מעל הממוצע אליו הוא רגיל ושם הוא ייחשף לצערי במערומיו. אני אישית מקווה שלא ייחשף, כי הוא באמת לא אמור לראות יור משברירי דקות על הפרקט הרוב המוחלט של משחקי היורוליג.

תומר גינת לא מסוגל לשמור והוא חור אדיר בהגנה. להשמש בכל מיני מונחים מקצועעים זה טוב ונחמד. בפועל, כששחקן פנים מקבל מולו כדור, בהנחה ולא מדובר בישראלי עלום שם מנס ציונה, זה ייגמר ככל הנראה בסל.

אין שום קשר לכך שהוא בוחר בהפועל והווא אחלה ומותק. אסור בתכלית האיסור לקשר בין הדברים וצריך להגיד את האמת. הבחור מקבל שכר יורוליג, רק שביורוליג יטרפו אותו....
ובואו נודה - רובנו, אם היינו מפגינים את הביצועים שלו בעבודה ומבקשים הכפלת שכר(!) (ובקרוב כנראה פי 3...) היו זורקים אותנו מכל המדרגות למצוא עבודה אחרת, אבל בעבודה שלנו אין משהו מקביל לחוק רוסי.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  87 לייקים

אתם צודקים לפה ולפה אבל בסופו של דבר אפשר להסכים שאנחנו רוצים וצריכים (!) את הישראלים הטובים אצלנו? אפשר להסכים שאנחנון רוצים את גינת אצלנו?
לדעתי כל השאר של כמה הוא יקבל זה כבר ענייני רואה חשבון ואנחנו לא צריכים להכנס לכמה מגיע ולמי מגיע כמה.
מה גם שזה לא בא על חשבון מישהו אחר אז בכלל
yoni143
קיבל.ה  145 לייקים

תומר גינת טוב כל העונה נגד קבוצות כמו גלבוע. נס ציונה, שזה מגיע למכבי והפועל ירושלים ובמשחקים באירופה הוא סביר עד חלש. לא שונה מבר טימור ובלייזר ברמה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3166 לייקים

iamgabormarton כתב: 06 אוגוסט 2025, 10:33 אתם צודקים לפה ולפה אבל בסופו של דבר אפשר להסכים שאנחנו רוצים וצריכים (!) את הישראלים הטובים אצלנו? אפשר להסכים שאנחנון רוצים את גינת אצלנו?
לדעתי כל השאר של כמה הוא יקבל זה כבר ענייני רואה חשבון ואנחנו לא צריכים להכנס לכמה מגיע ולמי מגיע כמה.
אין לי שום בעיה שתומר ירוויח גם 7 מיליון לעונה. זה עדיין לא אומר שהוא אמור לשחק יותר מדקות בודדות במשחקים מול קבוצות מעל אמצע טבלה בישראל .
El dudernio
קיבל.ה  1671 לייקים

7even כתב: 06 אוגוסט 2025, 18:28
iamgabormarton כתב: 06 אוגוסט 2025, 10:33 אתם צודקים לפה ולפה אבל בסופו של דבר אפשר להסכים שאנחנו רוצים וצריכים (!) את הישראלים הטובים אצלנו? אפשר להסכים שאנחנון רוצים את גינת אצלנו?
אין לי שום בעיה שתומר ירוויח גם 7 מיליון לעונה. זה עדיין לא אומר שהוא אמור לשחק יותר מדקות בודדות במשחקים מול קבוצות מעל אמצע טבלה בישראל .
כן אה...
שנה שעבאה ביורוקאפ
עונה סדירה
23 דק 9.4 נק 4.7 רב' ו 1.5 אס'

בחצי הגמר
31:45 דק' 10 נק 6 רב' ו 1.3 אס'

בגמר
20:40 דק' 5 רב' ו 1.5 אס'

טוב רק נגד קבוצות אמצע טבלה.
ranjef
קיבל.ה  1630 לייקים

7even כתב:ראיתי לדעתי כל משחק של הפועל העונה כמעט במלואו.
מספרים זה נחמד. גם סיסמאות זה נחמד.

בשטח - תומר גינת לא מסוגל לעצור שום שחקן פנים טוב. כדור בצבע כשתומר גינת שומר עליך זה סל ברוב המקרים, וברוב המוחלט של המקרים במידה ואתה שחקן בקבוצה מעל הרמה של אילת/נס ציונה/חולון.
כנראה שלראשונה בחייו הוא יפגוש על בסיס שבועי קבוצות הרבה מעל הממוצע אליו הוא רגיל ושם הוא ייחשף לצערי במערומיו. אני אישית מקווה שלא ייחשף, כי הוא באמת לא אמור לראות יור משברירי דקות על הפרקט הרוב המוחלט של משחקי היורוליג.

תומר גינת לא מסוגל לשמור והוא חור אדיר בהגנה. להשמש בכל מיני מונחים מקצועעים זה טוב ונחמד. בפועל, כששחקן פנים מקבל מולו כדור, בהנחה ולא מדובר בישראלי עלום שם מנס ציונה, זה ייגמר ככל הנראה בסל.

אין שום קשר לכך שהוא בוחר בהפועל והווא אחלה ומותק. אסור בתכלית האיסור לקשר בין הדברים וצריך להגיד את האמת. הבחור מקבל שכר יורוליג, רק שביורוליג יטרפו אותו....
ובואו נודה - רובנו, אם היינו מפגינים את הביצועים שלו בעבודה ומבקשים הכפלת שכר(!) (ובקרוב כנראה פי 3...) היו זורקים אותנו מכל המדרגות למצוא עבודה אחרת, אבל בעבודה שלנו אין משהו מקביל לחוק רוסי.
שטויות במיץ.
ברור שהוא לא שחקן ההגנה של הליגה, אבל הוא היה טוב גם במשחקים הקובעים ביורוקאפ, וזינק על כדורים ברצפה יותר מכולם. ועל ההתקפה שלו אין מה לדבר.
בטח רחוק מאוד מהדניאל איידן שעשית ממנו.
ranjef
קיבל.ה  1630 לייקים

El dudernio כתב:
כן אה...
שנה שעבאה ביורוקאפ
עונה סדירה

בחצי הגמר

בגמר

הלכתי לבדוק סתם לשם השוואה את המספרים של איש ביורוקאפ: 5.5 נק, 3.4 ריב עונתי, עם אותו מספר דקות של תומר (הבדל של דקה).
אגב, תומר עם אחוזים טובים יותר גם ל-2 וגם ל-3
(ביורוקאפ, לא מול גלבוע).
תרומה של פי 2 מזר שעד שלשום הרוויח יותר ממנו.
רק ההבדל הקטן הוא שעל איש לא נזרקו פה רבע מערימות הזלזול שתומר מקבל.
Niro
קיבל.ה  1296 לייקים

ranjef כתב: 06 אוגוסט 2025, 23:14
El dudernio כתב:

כן אה...
שנה שעבאה ביורוקאפ
עונה סדירה

בחצי הגמר

בגמר

הלכתי לבדוק סתם לשם השוואה את המספרים של איש ביורוקאפ: 5.5 נק, 3.4 ריב עונתי, עם אותו מספר דקות של תומר (הבדל של דקה).
אגב, תומר עם אחוזים טובים יותר גם ל-2 וגם ל-3
(ביורוקאפ, לא מול גלבוע).
תרומה של פי 2 מזר שעד שלשום הרוויח יותר ממנו.
רק ההבדל הקטן הוא שעל איש לא נזרקו פה רבע מערימות הזלזול שתומר מקבל.
די נו, יש פה קונצנזוס שאיש ויינרייט לא צריך להמשיך בהפועל. תפתח סקר ואני לא מאמין שמשתמש אחד יצביע שהוא צריך להישאר.
זה שכבר לא כותבים עליו זה מייאוש.
ranjef
קיבל.ה  1630 לייקים

תתפלא.
בכל מקרה הזלזול בתומר פה (ובכלל בישראלים בכירים בהפועל לאורך השנים) הוא מוטרף.
מול איש זה רק זועק לשמיים יותר, אבל לא רק מולו. יש מספרים ויכולת ולא סתם הוא גם שחקן חמישייה בנבחרת שהיא מהאיכותיות שהיו בשנים האחרונות. לא כל המאמנים עיוורים ורק פה נמצאים הגאונים.
פומפה
קיבל.ה  481 לייקים

לא יודע על מה אתה מדבר. אין הודעה אחת פה בכל הפורום שלא אומרת שאיש צריך לעלות על המטוס. אחת אין.
גם על בברלי במהלך העונה רוב האוהדים רצו שייחתך, על בלייקני לפני החצי גמר אני בכלל לא מדבר. ברונו זה די מתחלק חצי שעוד מאמינים שיכול לצאת ממנו משהו וחלק שמחפשים מחליף עוד מינואר. היחידים שדי היה פה קונצנזוס לגביהם זה פוסטר ומוטלי.
להגיד שרק הישראלים חוטפים פה אש זה על גבול העיוורון.

חוץ מזה, כשישראלי מקבל שכר ומעמד של זר, למה זה בסדר אבל לצפות שישפטו אותו כזר זה לא בסדר?
מישהו פה שפט את רוינה או בלייזר כמו שאת תומר? יש לזה סיבה. אתה לא יכול רק להנות מהעוגה.

לגבי הנבחרת. תומר שחקן טוב ואין בזה בכלל ספק. יש לו תכונות ויתרונות שאין להרבה שחקנים ויחד עם זאת גם חולשות מאוד ברורות. עד לפריצה של גור לביא לא באמת היה בישראל 4 שהתקרב לרמה שלו ולכן הוא חמישיית נבחרת. לא רק בגלל היתרונות שלו אלא גם בגלל חולשת הישראלים האחרים בשוק.
נערך לאחרונה על ידי פומפה ב 07 אוגוסט 2025, 08:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  601 לייקים

לדעתי מחכים עם השחרור/שחרורים להחתמה של אחרון השחקנים שרוצים להחתים.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2676 לייקים

שיחרורים יהיו באזור אוקטובר נובמבר אחרי שיבינו מה/מי רוצים לגיבוש הסגל ואפשרויות נוספות שיבואו לשוק לקראת פתיחת עונה הNBA.
אדום ותיק
קיבל.ה  838 לייקים

פומפה כתב: 07 אוגוסט 2025, 08:06 לא יודע על מה אתה מדבר. אין הודעה אחת פה בכל הפורום שלא אומרת שאיש צריך לעלות על המטוס. אחת אין.
גם על בברלי במהלך העונה רוב האוהדים רצו שייחתך, על בלייקני לפני החצי גמר אני בכלל לא מדבר. ברונו זה די מתחלק חצי שעוד מאמינים שיכול לצאת ממנו משהו וחלק שמחפשים מחליף עוד מינואר. היחידים שדי היה פה קונצנזוס לגביהם זה פוסטר ומוטלי.
להגיד שרק הישראלים חוטפים פה אש זה על גבול העיוורון.

חוץ מזה, כשישראלי מקבל שכר ומעמד של זר, למה זה בסדר אבל לצפות שישפטו אותו כזר זה לא בסדר?
מישהו פה שפט את רוינה או בלייזר כמו שאת תומר? יש לזה סיבה. אתה לא יכול רק להנות מהעוגה.

לגבי הנבחרת. תומר שחקן טוב ואין בזה בכלל ספק. יש לו תכונות ויתרונות שאין להרבה שחקנים ויחד עם זאת גם חולשות מאוד ברורות. עד לפריצה של גור לביא לא באמת היה בישראל 4 שהתקרב לרמה שלו ולכן הוא חמישיית נבחרת. לא רק בגלל היתרונות שלו אלא גם בגלל חולשת הישראלים האחרים בשוק.
מצפיה בסר דקות במשחק ההפסד לאסטוניה, תומר היה מאד רך ולא אפקטיבי בהגנה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1866 לייקים
יצירת קשר:

פאקינג גיל בני מועמד רציני למכבי.
אם אחרי זה מישהו עדיין לא מבין מה המצב בשוק הישראלים, ומה המשמעות עבור המעמד והחוזה של שחקן נבחרת מוביל ואחד ממצטיני הליגה לאורך כל הקריירה, אז שום דבר כבר לא יעזור.

וזה עוד לפני שאמרתי מילה על מה זה הפועל בשביל תומר גינת ומה הוא בשביל הפועל והאוהדים
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
פומפה
קיבל.ה  481 לייקים

הפועל כתב: 07 אוגוסט 2025, 11:40 פאקינג גיל בני מועמד רציני למכבי.
אם אחרי זה מישהו עדיין לא מבין מה המצב בשוק הישראלים, ומה המשמעות עבור המעמד והחוזה של שחקן נבחרת מוביל ואחד ממצטיני הליגה לאורך כל הקריירה, אז שום דבר כבר לא יעזור.

וזה עוד לפני שאמרתי מילה על מה זה הפועל בשביל תומר גינת ומה הוא בשביל הפועל והאוהדים
די עם זה כבר זה לא רלוונטי לדיון פה!
זה ששוק הישראלים לא מזהיר לא אומר שתומר הוא כוכב יורוליג שצריך לשדרג לו אוטומטית חוזה בלי שום קשר ליכולת כל שנה.
תפרידו כבר את הפן האישי והרגשי כלפיו לפן המקצועי.
בפן הרגשי הוא אליל וכולם מתים עליו אין על זה עוררין.
בפן המקצועי הוא לא מספיק טוב. הוא חייב להשתפר וחייבים להביא גיבוי לעמדה הזאת בגלל שהוא לא מספיק טוב ולא יכול להחזיק אותה.
גם את גיל בני כולם אהבו, זה אומר שהיה צריך להשאיר אותו ולשדרג לו חוזה אוטומטית? זה אומר שאסור לבקר אותו? מה זה השטויות האלה אלוהים אדירים.
אף אחד לא אמר לשחרר את תומר וכולם מעריכים אותו, יחד עם זאת רשמנו שהוא חייב להשתפר ושביחס ליכולת שהפגין לא מגיע לו השדרוג והוא צריך להגיד המון תודה שהוא קיבל אותו.
בני12
קיבל.ה  1876 לייקים

פומפה כתב: 07 אוגוסט 2025, 11:49

די עם זה כבר זה לא רלוונטי לדיון פה!
זה ששוק הישראלים לא מזהיר לא אומר שתומר הוא כוכב יורוליג שצריך לשדרג לו אוטומטית חוזה בלי שום קשר ליכולת כל שנה.
תפרידו כבר את הפן האישי והרגשי כלפיו לפן המקצועי.
בפן הרגשי הוא אליל וכולם מתים עליו אין על זה עוררין.
בפן המקצועי הוא לא מספיק טוב. הוא חייב להשתפר וחייבים להביא גיבוי לעמדה הזאת בגלל שהוא לא מספיק טוב ולא יכול להחזיק אותה.
גם את גיל בני כולם אהבו, זה אומר שהיה צריך להשאיר אותו ולשדרג לו חוזה אוטומטית? זה אומר שאסור לבקר אותו? מה זה השטויות האלה אלוהים אדירים.
אף אחד לא אמר לשחרר את תומר וכולם מעריכים אותו, יחד עם זאת רשמנו שהוא חייב להשתפר ושביחס ליכולת שהפגין לא מגיע לו השדרוג והוא צריך להגיד המון תודה שהוא קיבל אותו.
אין שום קשר בין השדרוג ליכולת.
השדרוג של כל השחקנים הישראליים (לא רק תומר) זה בגלל המעבר לסופיה
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  429 לייקים

אבל אם לא תשדרג לו את השכר אתה עלול לאבד אותו ליריבה ישירה על התארים המקומיים. זה בדיוק "השוק הישראלי" שהזכירו פה, אתה לא פועל בוואקום.
יש כאן הנחה סמויה שהיורוליג יותר חשוב מהמפעלים המקומיים, אני לא מתחבר לזה ואני מבין שאנחנו צריכים את את תומר אצלנו.

לדעתי, השיח על התרומה של תומר בהגנה גובל בגניבת דעת. יש לו יכולות טובות מאוד בטקטיקה ובהגנה הקבוצתית. הוא אינטליגנט, יודע לשבור חילופים כשצריך והרבה פעמים מכוון שחקנים אחרים בהגנה.
ההגנה ברמה האישית בעייתית - תנועות רגליים כבדות, לעיתים מתעצל להרים ידיים, זה נכון. רוצים להשוות למאמץ והתרומה ההגנתית של מוטלי או פוסטר, לדוגמה? תומר עולה עליהם כמעט בכל פרמטר.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1771 לייקים

הבעיה עם תומר היא שהוא יודע שמקומו והמשכורת שלו מובטחים ולא תלויים ביכולת שלו והוא לא משפר את עצמו בכלום.
תסתכלו על סורקין למשל ואיך הפך לקלע שלוש אוטומטי בעונה הקודמת.
ג'יילן הורד שמגיע לכל עונה יותר טוב ממה שהיה בזו הקודמת ויותר חזק ושרירי מאשר היה בעונה שלפניה.
זה פשוט ענין של מחוייבות. תראה את נועם יעקב שבזמן שנפצע נכנס לחדר כושר וחזר מהפציעה עם כמה קילוגרמים נוספים של מסת שריר.
תומר לא שיפר את עצמו בכלום בשנים האחרונות (ובוודאות בשתי העונות האחרונות).
לא נכנס לחדר כושר כדי להתחזק על מנת שיוכל להתמודד יותר טוב עם גבוהים באירופה.
אחוזי העונשין שלו צונחים מעונה לעונה.
ההגנה שלו והסגירה לריבאונד הם דברים שפשוט לא קיימים.
לסורקין יש חוזה לחמש עונות קדימה אבל הוא עובד על עצמו כל הזמן.
לבלאט יש חוזה מובטח גם אם הוא לא חתום אבל הוא עדיין עובד על עצמו ומשתפר בכל מיני דברים מעונה לעונה.
רק תומר מקבל שדרוגים לחוזה ולא משפר את עצמו בכלום.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  429 לייקים

תומר מבוגר בכמה שנים מהשמות שהזכרת (ובעשור שלם מנועם יעקב, בחייך...)
בלאט כבר לא משתפר ולראייה גם המעמד שלו נשחק בצורה דרסטית כבר שנתיים.
לסורקין היו שאיפות לצאת לחו"ל, בוא נראה כמה הוא יתאמץ להשתפר כשזה ירד מהפרק.

ההשוואה להורד פשוט מנותקת ולו רק מבחינת גנים ופוטנציאל פיזי. זה כמו לצפות שניקולה יוקיץ' (צעיר מתומר בכמה חודשים) פתאום יתחיל לדפוק דאנקים
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
פומפה
קיבל.ה  481 לייקים

רועי גווארה כתב: 07 אוגוסט 2025, 12:02 אבל אם לא תשדרג לו את השכר אתה עלול לאבד אותו ליריבה ישירה על התארים המקומיים. זה בדיוק "השוק הישראלי" שהזכירו פה, אתה לא פועל בוואקום.
יש כאן הנחה סמויה שהיורוליג יותר חשוב מהמפעלים המקומיים, אני לא מתחבר לזה ואני מבין שאנחנו צריכים את את תומר אצלנו.

לדעתי, השיח על התרומה של תומר בהגנה גובל בגניבת דעת. יש לו יכולות טובות מאוד בטקטיקה ובהגנה הקבוצתית. הוא אינטליגנט, יודע לשבור חילופים כשצריך והרבה פעמים מכוון שחקנים אחרים בהגנה.
ההגנה ברמה האישית בעייתית - תנועות רגליים כבדות, לעיתים מתעצל להרים ידיים, זה נכון. רוצים להשוות למאמץ והתרומה ההגנתית של מוטלי או פוסטר, לדוגמה? תומר עולה עליהם כמעט בכל פרמטר.
אני חושב שהיורוליג כרגע זאת המטרה הכי חשובה של הפועל. יורוליג מביא כסף ומושך שחקנים טובים. תכניס את עצמך לכמה שנים ליורוליג לדעתי התארים בארץ יבואו ויבואו לא מעט.
היריבה הישירה היחידה שאתה יכול ״לאבד״ את תומר אליה זה ירושלים. למכבי יש את גור לביא.

לגבי החלק השני, תומר אחד השומרים המחרידים שראיתי. אין חילוף שלא קולעים עליו. הכמות פעמים שחטפנו שלשות על הראש שלו זה משהו לא סביר. בצבע כל חצי פעולה עליו זה סל. זה שהוא שחקן חכם ויש לו מיקום טוב זה נכון, אבל ההגנה שלו היא לא פחות ממחרידה. בארץ זה עוד איכשהו עובר בחלק מהמשחקים כי חוץ מ-4 קבוצות הכדורסל פה ברמה נמוכה מאוד ואין מי שבאמת יאתגר אותו. ולמרות זאת גם בזה הוא נופל.

אני חושב שפוסטר שומר עילאי ביחס לתומר. עם כמה שגם הוא לא שומר גדול.

אני רוצה את תומר בהפועל והלוואי וישאר פה עד סוף הקריירה. באותה נשימה אני אומר שליורוליג הוא לחלוטין לא מספיק ולשם אנחנו שואפים. גם בארץ הוא חייב להשתפר בהגנה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1771 לייקים

רועי גווארה כתב:תומר מבוגר בכמה שנים מהשמות שהזכרת (ובעשור שלם מנועם יעקב, בחייך...)
בלאט כבר לא משתפר ולראייה גם המעמד שלו נשחק בצורה דרסטית כבר שנתיים.
לסורקין היו שאיפות לצאת לחו"ל, בוא נראה כמה הוא יתאמץ להשתפר כשזה ירד מהפרק.

ההשוואה להורד פשוט מנותקת ולו רק מבחינת גנים ופוטנציאל פיזי. זה כמו לצפות שניקולה יוקיץ' (צעיר מתומר בכמה חודשים) פתאום יתחיל לדפוק דאנקים
בלאט משתפר ועוד איך. כל מומחי הכדורסל מדברים על זה. הוא עובד על דברים כל הזמן.
סורקין משתפר. ממש מזיז לי זה שהוא רוצה אנביאיי.
למעשה מה שאתה אומר זה שבגלל שאין לתומר שאיפות אין לו סיבה להשתפר? כי זה בדיוק מה שאני טוען.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  429 לייקים

לא אמרתי שאתה טועה בזה, למרות שאף אחד מאיתנו לא מכיר את שגרת האימונים שלו. פשוט מנסה לשים דברים בהקשרם, כפי שאני רואה אותם.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1771 לייקים

רועי גווארה כתב:לא אמרתי שאתה טועה בזה, למרות שאף אחד מאיתנו לא מכיר את שגרת האימונים שלו. פשוט מנסה לשים דברים בהקשרם, כפי שאני רואה אותם.
אני לא לא מכיר את שגרת האימונים של אף אחד מהם.
אני אומר את מה שאני רואה.
גם אם נניח שתומר מנסה לשפר דברים שאני לא רואה, דבר אחד הוא לא עושה בוודאות מאז שחזר לארץ וזה להתחזק ולהעלות על עצמו מסת שריר.

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3166 לייקים

אשמח אם מישהו יסביר לי איך האהבה של תומר הפועל(שאני מעריך אותה מאד) עוזרת לו לעצור גבוהים.

תפוחים ותפוזים.
מספיק לעשות לתומר הנחות.
Asafasraf
קיבל.ה  1547 לייקים

לפי הנתונים היבשים, הוא הריבאונדר הכי טוב בקבוצה.
הסטטיסטיקה שלו דומה/ זהה בליגה לזו של סורקין (שהרויח בעונה האחרונה 900 אלף דולר נטו).
גם הנתונים ביורוקאפ טובים (אי אפשר להשוות ליורוליג)
על סורקין כולם מאוננים, אבל לתומר גינת אסור לראות דקות ביורוליג...
מגיע לנו מקרי זהבי, כי אין לנו הערכה לשחקני בית שלנו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  819 לייקים

Asafasraf כתב: 07 אוגוסט 2025, 19:00 לפי הנתונים היבשים, הוא הריבאונדר הכי טוב בקבוצה.
הסטטיסטיקה שלו דומה/ זהה בליגה לזו של סורקין (שהרויח בעונה האחרונה 900 אלף דולר נטו).

סטטיסטיקה זה יפה אבל זה לא בכיוון להגיד שתומר ריבאונדר טוב ובטח טוב מסורקין. ועובדתית תומר לא יראה דקות משמעותיות ביורוליג אני בטוח. והוא לא שחקן בית (וחבל..)
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3166 לייקים

Asafasraf כתב: 07 אוגוסט 2025, 19:00 לפי הנתונים היבשים, הוא הריבאונדר הכי טוב בקבוצה.

בינתיים אלו שטוענים שתומר לא ברמה אומרים זאת נטו מצפיה במשחקים.
אי אפשר שהטיעונים ממול יהיו נטו על העניין הרגשי כי אין לו שום קשר למה שקורה על הפרקט.
גם המספרים היבשים הם בסוף רק מספרים. ואפשר בקלות לבטל עם נתונים נגדיים.

לא הבנתי מה קשור סורקין לתומר(זה 4 וההוא 5), אבל נגיד.
ראיתי משחקים של מכבי ביורוליג - גם מר סורקין די מתבטל שם כשפוגשים קבוצות טובות.
ועם כל הכבוד לסורקין, שנה שעברה רוב הנצחונות של מכבי היו בגארבג של העונה. כל המדדים שם באירופה שקריים ולא מעידים על כלום.

נתתי לא מזמן את הדוגמא מאייבינדר. לכאורה יש מצב שהוא היה מלך הבישולים בהפועל.
בפועל, מי שת'כלס צפה במשחקים, ראה שהנזק שלו מחורים שגרם עלה בעשרות מונים על התועלת שהראו המספרים.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  128 לייקים

7even כתב: 07 אוגוסט 2025, 21:20

אי אפשר שהטיעונים ממול יהיו נטו על העניין הרגשי כי אין לו שום קשר למה שקורה על הפרקט.

ועם כל הכבוד לסורקין, שנה שעברה רוב הנצחונות של מכבי היו בגארבג של העונה. כל המדדים שם באירופה שקריים ולא מעידים על כלום.

בפועל, מי שת'כלס צפה במשחקים, ראה שהנזק שלו מחורים שגרם עלה בעשרות מונים על התועלת שהראו המספרים.
אף אחד (אני מאמין) לא חושב שגינת הוא לא שחקן טוב, בטח בתור ישראלי, גם ליורוקאפ הוא ברמת זר של קבוצה טובה (עובדתית), ולא פלא שאיטודיס סמך עליו ונתן לו כל כך הרבה דקות. עם זאת, אי אפשר להכחיש שבאותה מידה שתומר איטי עד כדי שגם גארד גמלוני כמו הובר שכל התרגילים שלנו בהתקפה היו עליו עשה ממנו צחוק, הוא גם חלש פיזית וגבוהים חזקים לא סופרים אותו.

לתומר יש הרבה יתרונות מבחינה מקצועית, וזה לפני האישיות, אבל זה מרגיש כאילו הוא מסתמך על הכישרון ולא מנסה לשפר את עצמו משנה לשנה.

"הבעיה" היא שהיורוליג זה הטופ של הכדורסל באירופה, ומספיק לראות סגלים של קבוצות שלא עשו פלייאוף כדי להבין כמה טוב צריך להיות כדי להוביל שם. לי אישית לא נראה שתומר שווה שם מעבר ל 5-10 דקות. הלוואי ואני אתבדה.
Asafasraf
קיבל.ה  1547 לייקים

7even כתב:

הטיעונים ממול לא מדברים רק על עניין הרגש, אלא להיפך- על סטטיסטיקה.
בנוסף, אותי לימדו שהסנטר הוא זה שאמור לקחת הכי הרבה ריבאונדים, ותומר הוא 4, לכן זה הישג קצת יותר גדול.
הוא שומר לא טוב (ועל זה צריך לשים את הדגש), אבל אני מכיר עוד לא מעט שחקנים שהיו שומרים מזעזעים ועדיין, היו כוכבים.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1771 לייקים

סטטיסטיקה זה קשקוש.
מכיר את הסיפור על האדם שטבע בבריכה שהעומק הממוצע שלה הוא 50 ס"מ?
זה המקרה.
תומר לא קיים בהגנה מול גבוהים בינוניים ומעלה.
לוקחים לו בכל משחק ריבאונדים מעל הראש.
שחקנים קובעים מולו שיאי קריירה.
תסתכלו מי עושה הכי מעט עבירות במשחק ויש מצב שזה הוא כי הוא אפילו לא טורח להקריב עבירות כדי לעצור יריבים.

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1866 לייקים
יצירת קשר:

לסיכום: תומר שחקן מעולה בליגה הישראלית, ובהתאם לזה מקבל חוזה של שחקן ישראלי מוביל וקפטן הנבחרת.
במקביל הוא שחקן טוב ליורוקאפ, וכנראה לא ברמה מספיק בשביל היורוליג. אלא אם ישפר את המאמץ בהגנה בצורה דרסטית.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1771 לייקים

הפועל כתב:לסיכום: תומר שחקן מעולה בליגה הישראלית, ובהתאם לזה מקבל חוזה של שחקן ישראלי מוביל וקפטן הנבחרת.
במקביל הוא שחקן טוב ליורוקאפ, וכנראה לא ברמה מספיק בשביל היורוליג. אלא אם ישפר את המאמץ בהגנה בצורה דרסטית.
גם בליגה הישראלית הוא טוב עד למשחקים מול מכבי וירושלים.

Asafasraf
קיבל.ה  1547 לייקים

רדנקו כתב:סטטיסטיקה זה קשקוש.
זה המקרה.
תסתכלו מי עושה הכי מעט עבירות במשחק ויש מצב שזה הוא כי הוא אפילו לא טורח להקריב עבירות כדי לעצור יריבים.

סטטיסטיקה זה קשקוש, אבל תחושות זה האמת.
שוב, אם לוקחים לו ריבאונדים מעל הראש באופן קבוע, איך הוא הריבאונד הבכיר שלנו?
הוא שחקן הגנה לא טוב, אבל בין זה לבין מה שהוא עובר כאן יש הבדל של שמיים וארץ וחוסר כבוד לשחקן שבשיא הקריירה בחר בנו ולא בכסף (וזה לא דומה לדמארי של סוף קריירה).
בנוסף, יש גם שחקנים שהם לא טובים בהגנה (ראה מקרה ליאור אליהו שגם היה מחריד בהגנה)
בעונה הקרובה נראה אם הוא מתאים או לא ליורוליג.
אני מאוד מקווה שלא נהפוך להיות מכבי ונשחק עם 5 זרים בכל משחק על המגרש.

פומפה
קיבל.ה  481 לייקים

Asafasraf כתב: 08 אוגוסט 2025, 10:37
זה המקרה.

הוא שחקן הגנה לא טוב, אבל בין זה לבין מה שהוא עובר כאן יש הבדל של שמיים וארץ וחוסר כבוד לשחקן שבשיא הקריירה בחר בנו ולא בכסף (וזה לא דומה לדמארי של סוף קריירה).
בנוסף, יש גם שחקנים שהם לא טובים בהגנה (ראה מקרה ליאור אליהו שגם היה מחריד בהגנה)

מה הוא עובר כאן? מישהו קילל אותו? מישהו ביקש שיעזוב?
מישהו הפגין לו מול הבית?
פרופורציות אנשים. זה פורום אוהדים שלא מעניין אף אחד חוץ מאת חבריו. אם פה לא נבקר שחקן אז איפה כן?
כל הביקורות עליו זה בעיקר על ההגנה שלו. בזה זה מסתיים. לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה.
ranjef
קיבל.ה  1630 לייקים

פומפה כתב:
זה המקרה.

מישהו הפגין לו מול הבית?
פרופורציות אנשים. זה פורום אוהדים שלא מעניין אף אחד חוץ מאת חבריו. אם פה לא נבקר שחקן אז איפה כן?
כל הביקורות עליו זה בעיקר על ההגנה שלו. בזה זה מסתיים. לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה.
ברור שפה בפורום, אבל לפחות שתהיה הוגנות ופרופורציה.
שחקנים שהרוויחו ומרוויחים יותר ממנו, היו הרבה פחות יציבים ממנו ונתנו תפוקה הרבה הרבה פחות טובה ממנו - קיבלו רבע מהתלונות והביקורת
פומפה
קיבל.ה  481 לייקים

ranjef כתב: 08 אוגוסט 2025, 23:03
פומפה כתב:

מישהו הפגין לו מול הבית?
ברור שפה בפורום, אבל לפחות שתהיה הוגנות ופרופורציה.
שחקנים שהרוויחו ומרוויחים יותר ממנו, היו הרבה פחות יציבים ממנו ונתנו תפוקה הרבה הרבה פחות טובה ממנו - קיבלו רבע מהתלונות והביקורת
מי אלו אותם השחקנים?
תן שמות לא סיסמאות שיהיה אפשר לנהל על זה דיון.
למזלנו הכל מתועד בפורום ואפשר לבדוק הכל
ranjef
קיבל.ה  1630 לייקים

אפשר להתחיל בקבוקלו ואיש בעונה האחרונה.
בכל עונה יש לפחות 2, ותומר פה כבר כמה עונות
פומפה
קיבל.ה  481 לייקים

ranjef כתב: 10 אוגוסט 2025, 08:11 אפשר להתחיל בקבוקלו ואיש בעונה האחרונה.
בכל עונה יש לפחות 2, ותומר פה כבר כמה עונות
נתת פה את שני השחקנים שחוץ מבלייקני ביקרו אותם ועדיין מבקרים אותם הכי הרבה בהפועל.
אתה הסתכלת על מה שכתבו פה על קבוקלו השנה?
אני שואל ברצינות. כי אתה מוזמן לעבור על האשכול שלו ולראות מה כתבו עליו במהלך השנה. פלופ במיליון וחצי יורו, עב״מ, שחקן רך שרק עושה נזק ושחקן שלא מסוגל לשים סל זה רק חלק ממה שכתבתו עליו. יותר מזה, חצי מהפורום עסוק בלמצוא לו מחליף כבר כמה חודשים.

תראה לי תגובה אחת פה שאומרת שאיש צריך להישאר בהפועל. חוץ מאולי חודש בתחילת העונה שהוא עוד היה בסדר, בכל שאר השנה רק אומרים פה כמה הוא נון פאקטור בהתקפה ושאי אפשר שיהיה שחקן שיש לו אפס תרומה התקפית בקבוצה, כמה שטויות הוא עושה וכמה זה שחקן שבחיים בחיים לא שווה את השכר שהוא מקבל.
אם אני לא טועה לפני הסדרה מול ירושלים רשמו פה שאולי כדאי בכלל לא לרשום אותו ושפלטין יתפוס את המקום שלו ויפנה מקום לזר. חוץ מזה שרשמו ואמרו שהוא ״טוב״ לחדר הלבשה לא הייתה פה ביקורת חיובית אחת עליו במהלך השנה.

תעבור קצת על האשכולות של שני השחקנים שציינת, אם אחר כך עדיין תגיד שמבקרים את תומר יותר אני אגיד לך מודה ועוזב ירוחם.
שליחת תגובה