ranjef כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 23:51
רווי כתב:מקצועית לא מגיע לו חצי מהשכר הזה אבל אני מת עליו והלוואי ויפרוש בהפועל. אחלה תומר.
מי מקצועית כן שווה את השכר שלו?
אז הוא פשוט כמו כל השאר
ומגיע לו
קצת איבדנו את זה כמועדון וכאוהדים.
תומר כאדם הוא מודל לחיקוי ולהערצה. לא רק בגלל שבחר בהפועל. ההתנהלות שלו, איך שהוא מדבר, זה שאף פעם לא התגרה בקהל או בשחקן יריב, כל מי שהוא ומה שהוא זה בדיוק הישראלי היפה. מהבחינה הזאת מגיע לו באמת המון.
אבל ויש אבל גדול, התכנסנו כאן מסיבה פשוטה שהיא ספורט. אפשר להגיד שהפועל מייצגת יותר מסתם ספורט ויש לה ערכים ותומר מייצג את הערכים שלה. אבל בשורה התחתונה הפועל היא אגודת ספורט שמטרתה להיות הישגית ותחרותית. מהבחינה הזאת תומר לא רק שלא השתפר השנה והצדיק את השדרוג שלו אלא לדעתי נתן עונה פחות טובה מקודמתה. אז אם מסתכלים על מה שצריך להסתכל עליו שזה התפוקה והתרומה שלו לקבוצה, אז בעיניי חד משמעית הוא לא ראוי לשדרוג.
זה קצת מתנגש עם האהבה שלי אליו אבל אם אני מנתק את זה אז הוא צריך להגיד 1000 פעם תודה על השדרוג הזה כי זה לא מגיע לו. ושוב, זה שהוא בחר בהפועל לא מקנה לו עכשיו חסינות לנצח ושדרוג שכר כל עונה ללא קשר לתרומתו על המגרש.
אבל זה הכיס של עופר וזכותו לעשות בו כרצונו ואם כבר מישהו נהנה מזה אני שמח שזה אדם כמו תומר.