אזכיר מה שאני אומר כל השנה, נפסיד אליפות/תארים על ריבאונד.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הפועל - ירושלים 11.1, 19:05
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אני מפחד שנראה משחקים כאלה גם בשלבים מכריעים , מקווה באמת שהשחקנים הגיעו בגישה לא טובה ואין פה בעיה שתהרוס לנו כי אסור לסיים את העונה הזו בלי כלום
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
תכלס היה האבא של הצפוי. באסה.קפטן ג'ק כתב: ↑08 ינואר 2025, 08:37 אחרי סדרת ניצחונות מרשימה, מגיעים אל האולם הזמני החדש יד-נוקיהו, וחונכים אותו באירוע חגיגי אל מול 9,000 אוהדים אדומים, במשחק מול מגדל-אדלסון שקצת מזייפים לאחרונה.
מה שאומר שרוב הסיכויים שבהתחשב במעמד החגיגי, הפועל תחרבן את המשחק ותפסיד ב-15 הפרש קל.
תחזית לקינוח: עוד תאקל עם בברלי, כי לא היה לנו שקט בקבוצה כבר 5 דקות ו-20 שניות, וזה ממש מוגזם.
כשלא משחקים הגנה ולא מתאמצים בריבאונד, זה מה שקורה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אי אפשר להתחייב שעם רגלנד היינו מנצחים,
אבל זה צעק לשמיים
אבל זה צעק לשמיים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
העניין הוא שכמו ג׳ייקובן גם רגלנד הוא בעל בית שמסתכלים עליו כשקשה. ג׳ייקובן וכנראה גם רגלנד במשחקים כמו אתמול לא זורק לסל עד רבע שלישי אתמול אלא מוסר לכולם ומכניס אותם למשחק. לא היה אחד כזה על המגרש ובברלי כבר ממש לא יהיה האיש הזה.עידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 08:53אני נוטה ורוצה להאמין שאיטודיס הבין את זה גם
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
לדעתי בברלי יותר תרם מבחוץ ואין לי בעיה שיחליף את דדאס בתפקיד.
לפעמים יש אווירה כזאת שהוא המושיע של הקבוצה כשלא הולך וזה לא עובד לנו.
אבל באמת שיש עוד זמן לתקן ואפשר לצאת מהסיטואציה הזאת גדולים יותר
לפעמים יש אווירה כזאת שהוא המושיע של הקבוצה כשלא הולך וזה לא עובד לנו.
אבל באמת שיש עוד זמן לתקן ואפשר לצאת מהסיטואציה הזאת גדולים יותר
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אני חושב שגם רגלנד וגם איש חסרים כדי שנראה כמו קבוצה ולא כמו יחידים.
כרגע , בברלי ובלייקני צריכים לפנות להם את המקום בליגה.
אני חושב שגם איטודיס מבין את זה, אבל הוא גם מבין שאם מחברים את בברלי לסיפור הזה (הקבוצתי) זה יהיה שובר שיוויון וזה מה שהוא מנסה לעשות.
כרגע , בברלי ובלייקני צריכים לפנות להם את המקום בליגה.
אני חושב שגם איטודיס מבין את זה, אבל הוא גם מבין שאם מחברים את בברלי לסיפור הזה (הקבוצתי) זה יהיה שובר שיוויון וזה מה שהוא מנסה לעשות.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
דווקא אתמול בברלי היה בחצי הראשון השחקן הכי טוב של הפועל אבל פשוט קרס בשני.
ההפסד לא עליו אבל רגלנד כאילו שיחרר איזה פקק בקבוצה והוא מנהל את ההצגה מדהים. הייתי בקלות רושם אותו במקום בלייקני ושם את פוסטר לשחק חצי.
מעבר לכך, משחק שערורייתי שלנו בסגירה לריבאונד. מצד כולם. ועל העונשין עדיף שלא ארחיב.
ואחרי כל זה נגיד - עדיף לקבל בומבות כאלו בליגה מאשר באזה משחק מכריע. לא באמת חשבתי שנסיים את הליגה עם הפסד אחד.
ההפסד לא עליו אבל רגלנד כאילו שיחרר איזה פקק בקבוצה והוא מנהל את ההצגה מדהים. הייתי בקלות רושם אותו במקום בלייקני ושם את פוסטר לשחק חצי.
מעבר לכך, משחק שערורייתי שלנו בסגירה לריבאונד. מצד כולם. ועל העונשין עדיף שלא ארחיב.
ואחרי כל זה נגיד - עדיף לקבל בומבות כאלו בליגה מאשר באזה משחק מכריע. לא באמת חשבתי שנסיים את הליגה עם הפסד אחד.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 948 לייקים
חובת ההוכחה עליו במשחקים הבאיםעידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 08:53אני נוטה ורוצה להאמין שאיטודיס הבין את זה גם
יאללה הביתה!!!
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אני חושב שמישהו כתב את זה פה די מזמן, אבל אני חושב שלהביא את הקבוצה למשחק הפתיחה ביד אליהו מול ירושלים, אחרי שלא שיחקנו משחק מול קהל ביתי כבר לא יודע כמה זמן (מאז הדרבי עבר יותר מחודש והמשחק היחיד לפניו שבו שיחקנו מול קהל היה בחולון) היה לא הכי חכם.
גם באירופה לא שיחקנו אפילו משחק אחד מול קהל אמיתי ורועש. הקבוצה פשוט לא רגילה לזה (לא שאתמול היה רועש לצערי).
השחקנים נראו בפאניקה מוחלטת כמעט מהרגע הראשון. בעיקר הישראלים.
אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו מול רמת גן.
ועוד דבר קטן - צריך לזכור שאנחנו לא מתאמנים באולם הזה במשך השבוע. להבדיל מהדרייב אין.
גם באירופה לא שיחקנו אפילו משחק אחד מול קהל אמיתי ורועש. הקבוצה פשוט לא רגילה לזה (לא שאתמול היה רועש לצערי).
השחקנים נראו בפאניקה מוחלטת כמעט מהרגע הראשון. בעיקר הישראלים.
אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו מול רמת גן.
ועוד דבר קטן - צריך לזכור שאנחנו לא מתאמנים באולם הזה במשך השבוע. להבדיל מהדרייב אין.
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
1. בברלי לא באמת רכז, הוא 2 קלאסי.
2. יש לנו הרבה יותר מידי קומבו גארדים בסגל המשחק, בברלי, בר, בלייקני ופוסטר אפשר לוותר על אחד המצמד בלייקני ופוסטר לטובת רגלנד לא יקרה כלום.
3. סעמק
2. יש לנו הרבה יותר מידי קומבו גארדים בסגל המשחק, בברלי, בר, בלייקני ופוסטר אפשר לוותר על אחד המצמד בלייקני ופוסטר לטובת רגלנד לא יקרה כלום.
3. סעמק
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
זה בדיוק העניין רגלנד (וגם ג׳ייקובן) מכניס אחרים למשחק ודואג שהם יהיו טובים יותר. בברלי דאג בתחילת המשחק להכניס את עצמו למשחק וזהו. כמה פעמים ג׳ייקובן במשחקים חשובים לא הסתכל על הסל עד רבע שלישי? זה בדיוק העניין וג׳ו כזה גם כן. רגלנד מהלך ראשון לא זורק שלשה אלא מסדר תרגיל ומכניס כדור למוטלי. בברלי עלה לשלוש, הוא לא אחד שהקבוצה יכולה להסתכל עליו כשקשה וההתקפה תקועה. ג׳ייקובן כזה וגם רגלנד כזה7even כתב: ↑12 ינואר 2025, 10:37 דווקא אתמול בברלי היה בחצי הראשון השחקן הכי טוב של הפועל אבל פשוט קרס בשני.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
מצער מאד שהקבוצה מולה שיחקנו רצתה יותר, נלחמה יותר, ובעיקר שיחקה בחוכמה.
המשחק התפתח בדיוק כמו בדרבי, ונגמר גם כן בתוצאה שומה. מוליכים בסוף רבע ראשון נכנסים לבור ברבע שני שבסיומו במאמץ מסיימים רק בפיגור 4. וקורסים לחלוטין ברבע שלישי. רבע רביעי לפרוטוקול - חבל.
הרגע המכריע במשחק - בתחילת רבע 3 4 איבודים של ים ובר שהפכו לסלים קלים של ים. משם הפועל לא הצליחה לחזור.
למרות שנסגר, הפועל לא הלכה כמו שצריך למוטלי. זה כלי הנשק המרכזי שלנו מתחת לסל. היה צריך להכניס לו כדורים פעם אחרי פעם ולא להפסיק עם זה אחרי פעמיים שבאחת מהן הוא פיספס ובשניה עשו עליו עבירה שלא נשרקה.
ציפיתי שנשחק יותר חכם. מאמן ים הכין אותם מצויין וידע בדיוק שאם ישחק קבוצתי ויקשה מאד עלינו ננסה לעשות סלים במהלכים אישיים.
זה משחק 2 ברציפות שמדר לא טוב. לכן היה צריך את רגלנד, כיום הוא הרכז שמפעיל הכי טוב את הגבוהים מתחת לסל.
צריך ללמוד מההפסד הזה (ומהדרבי) כי ממתינים לנו עוד אתגרים ומאמנים שינסו לסגור את המשחק שלנו.
המשחק התפתח בדיוק כמו בדרבי, ונגמר גם כן בתוצאה שומה. מוליכים בסוף רבע ראשון נכנסים לבור ברבע שני שבסיומו במאמץ מסיימים רק בפיגור 4. וקורסים לחלוטין ברבע שלישי. רבע רביעי לפרוטוקול - חבל.
הרגע המכריע במשחק - בתחילת רבע 3 4 איבודים של ים ובר שהפכו לסלים קלים של ים. משם הפועל לא הצליחה לחזור.
למרות שנסגר, הפועל לא הלכה כמו שצריך למוטלי. זה כלי הנשק המרכזי שלנו מתחת לסל. היה צריך להכניס לו כדורים פעם אחרי פעם ולא להפסיק עם זה אחרי פעמיים שבאחת מהן הוא פיספס ובשניה עשו עליו עבירה שלא נשרקה.
ציפיתי שנשחק יותר חכם. מאמן ים הכין אותם מצויין וידע בדיוק שאם ישחק קבוצתי ויקשה מאד עלינו ננסה לעשות סלים במהלכים אישיים.
זה משחק 2 ברציפות שמדר לא טוב. לכן היה צריך את רגלנד, כיום הוא הרכז שמפעיל הכי טוב את הגבוהים מתחת לסל.
צריך ללמוד מההפסד הזה (ומהדרבי) כי ממתינים לנו עוד אתגרים ומאמנים שינסו לסגור את המשחק שלנו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
זה לא משחק שני ברציפות שים לא טוב. זה שלישי או רביעי.אדום ותיק כתב: ↑12 ינואר 2025, 11:15 מצער מאד שהקבוצה מולה שיחקנו רצתה יותר, נלחמה יותר, ובעיקר שיחקה בחוכמה.
אם כי היתה לו לדעתי מחצית אחת טובה בזמן הזה.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
כנראה שים לא שחקן שמצדיק את השכר שלו , היה זוועה במשחקים האחרונים ואני חושש שאין לו את זה במשחקים חשובים ומכריעים , הלוואי ואתבדה
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
פוסטר, בלייקני, קבוקלו, בר טימור, תומר גינת, ים מדר וגם פטריק בברלי.
פיספסתי מישהו שבשלב מסויים הוצהר פה שהוא לא מספיק טוב?
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
ים הראה במספיק משחקים שהוא טוב מספיק. אבל צריך לזכור שהוא שחקן צעיר יחסית ולהפיל על הכתפיים שלו את הכול זה פשוט לא הוגן כלפיו.
בדיוק בשביל זה קיים רגלנד ולכן הוא חייב להרשם לכל משחק.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
בנטיל בהתחלה....מילפורד כתב:פוסטר, בלייקני, קבוקלו, בר טימור, תומר גינת, ים מדר וגם פטריק בברלי.
אגב, גם רגלנד אחרי משחק או שניים פחות טובים ביורוקאפ "הצדיק" פהאת אי רישומו לליגת העל
-
- קיבל.ה 190 לייקים
אני רואה המתלוננים פה על ריבאונד, למה שיהיה לנו ריבאונד אם כל הקו הקדמי שלנו בנוי מריבאונדרים חלשים מאוד? 3 שחקנים גבוהים ואף אחד מהם לא עם אורינטציה הגנתית וריבאונד. זאת התוצאה של בניה לא מאוזנת בחסות צמד הליצנים הינאס ודדאס. ליד מוטלי או במקום קבוקלו היה צריך להיות פה שחקן נגר התקפי אבל חיית ריבאונד שמרביץ ושומר.
אין ספק שרגלנד היה חסר מאד אתמול ובטח לאור היכולת הרעה מאד של מדר וגם חצי שני לא טוב של בר ובברלי מצד שני תוכנית המשחק היית לעצור את הרכזים שלהם וכאן אתה רוצה את השומרים הכי טובים שלך .
מבחינה הזאת אפשר להבין את ההגיון של איטודיס .
אבל הפסדנו את המשחק בגלל נרפות ושלומיאליות בריבאונד, אוקיי אנחנו לא קבוצת ריבאונד טובה אבל פשוט אי אפשר להסביר את כמות הריבאונד לאחר החטאות עונשין . לא זכור לי מופע אימים כזה.
מבחינה הזאת אפשר להבין את ההגיון של איטודיס .
אבל הפסדנו את המשחק בגלל נרפות ושלומיאליות בריבאונד, אוקיי אנחנו לא קבוצת ריבאונד טובה אבל פשוט אי אפשר להסביר את כמות הריבאונד לאחר החטאות עונשין . לא זכור לי מופע אימים כזה.
-
- קיבל.ה 169 לייקים
נכון, כבר לפני יותר מ-4 חודשים כתבתי כאן שעופר משתחצן ועוקץ יותר מדי. ראה סעיפים 1,3 כאן:
viewtopic.php?p=306711#p306711
אבל כפי שניתן לראות בהודעות מתחת לשלי, לא כולם הסכימו לסעיפים אלה...
ואני מעדיף שכל אחד, כולל אוהדי ירושלים, יתעסק יותר בקבוצה שלו, ואם כבר, אז שלפחות יבואו עם משהו מקורי, לא משהו שלמדו מאוהדי מכבי.