גביזון כתב: ↑06 ספטמבר 2024, 18:20
אני מנסה להבין, באמת ובתמים איזה טעויות הוא עשה, מה אני מפספס פה, אולי אני באמת מפספס משהו, ברצינות.
1. גבה 50 ש"ח על משחקי אימון ואז מימן כחצי מהכרטיסים בעצמו?
למיטב ידיעתי בחו"ל גם ניתן לגבות כסף על משחקים אימון, נגיד שלא וזו אכן טעות, מקבל
2. מה עוד?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
רק בשליפה:
1) שחצנות שלא מתאימה לא לקבוצה, ולא להישגים שלו (בינתיים) - מכריז עלינו בשלב מוקדם בעונה שעברה כקבוצה הטובה בארץ, מתייג את פאריז ("ניפגש בגמר"), וכמובן שעוני הזהב.
2) כישלון מוחלט (שוב, בינתיים) במאבק מול אלימות אוהדים. בשנה שעברה הייתה עליית מדרגה עם הקללות לשוטרים בב"ש, ניסיון הלינץ' נגד חיפה, וזריקת אבוקות בנוקיה. גם אם הוא לא גרם לזה, זה קרה במשמרת שלו . על רמי כהן אמרו שהוא לא נלחם באוהדים אלימים כי הם חברים שלו, אבל ינאי?
3) התעסקות אינסופית במכבי. כמעט כל ציוץ שלו מזכיר אותם גם כשהם לא קשורים לנושא. יש לי הרגשה גם שזה בא לא מסיבה מושכלת, אלא כעלבון על המים שזרקו עלין ("ימי זריקת הכוסות חלפו" או משהו בסגנון).
4) זיגזגים בהחלטות - מעלה מחירים, ואז מוריד אותם, גובה כסף על משחקי אימון, ואז מחזיר אותו בצורה עקומה. רומז למעבר מיידי ליד-אליהו, ואז מתקפל (זמנית).
5) תחושה (אולי מופרכת), שהוא מקבל החלטות לבד, כולל מקצועיות ודוחק אחרים. רק היום פופלינגר כתבה שהצוות המקצועי רצה את קאבה, והוא התעקש על קאבוקלו. נראה לי גם שהרבה מהציוצים שלו לא היה באים לעולם לו התיעץ עם איש מקצוע.
6) מהלכים שיותר מתאימים לצהובים. כשדיבר עם סורקין ובלאט, זה עוד היה ניתן להבנה לאור ההיסטוריה בצד השני, אבל עם זוסמן (בצחוק, כמובן)? זה לא רק פסול, אלא גם לא חכם. צריך לאחד עם ירושלים כוחות נגד מכבי, לא לפתוח מולם חזיתות.
שלא יובן לא נכון, אני שמח שהגיע אלינו, ומקווה שיישאר כמה שיותר, אבל בינתיים הייתי מחכה עם כל הסופרלטיבים עד שנתחיל לקחת איתו תארים.