עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

הפועל כתב:
הפועל כתב: 28 אוגוסט 2024, 22:02 הבדיחה היחידה זה שבגלל שעופר הוא במקרה הבעלים שלנו ולא של ירושלים, ושהוא שופך עלינו עשרות מיליונים ולא עליהם, אז בעיניי המון אוהדים הוא ממש הפך לפתע לקדוש שלא יכול לטעות. זה כבר ברמת ביביזם, שכל מילת ביקורת על עופר יכולה לנבוע רק מנכלוליות של מחבקי אבוקות שרוצים לשחק בליגה השניה.
מ.ש.ל
מילא מילת ביקורת.אבל משום מה איתך זה מרגיש שזה יותר ספר שלם של ביקורות.
אני מאוד מחזיק ממך.אבל משום מה עם הביקורת שלך על עופר יש את הרגשה של מישהו שלקחו לו את הצעצוע.
קח למשל את הביקורת על קניית הגופיות ותרומתם.איפה אתה מוצא פה משהו לא בסדר?
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

הפועל כתב: 06 ספטמבר 2024, 07:37
הפועל כתב: 28 אוגוסט 2024, 22:02 הבדיחה היחידה זה שבגלל שעופר הוא במקרה הבעלים שלנו ולא של ירושלים, ושהוא שופך עלינו עשרות מיליונים ולא עליהם, אז בעיניי המון אוהדים הוא ממש הפך לפתע לקדוש שלא יכול לטעות. זה כבר ברמת ביביזם, שכל מילת ביקורת על עופר יכולה לנבוע רק מנכלוליות של מחבקי אבוקות שרוצים לשחק בליגה השניה.
מ.ש.ל
אתה חושב שעניין החולצות הוא טעות שרק בגלל שאנחנו ינאיסטים אנחנו לא מבקרים אותה?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

ענין החולצות הוא מאד יפה. באמת כל הכבוד.
אבל אני חושב גם מה שכתבתי בהודעה שציטטתי - שיש הרבה אוהדים שהפכו לינאיסטים שמבחינתם כל מי שמעז לאמר בדל ביקורת כלפי ינאי (כמו העקיצה בהודעה הנ"ל שלי לגבי נושא הפייר פליי הפתטי) הופך אוטומטית להזוי שרק רוצה לחזור לליגה השניה ולחבק אבוקות. אפילו אם זה בהקשר של טעויות ברורות שממש זועקות לשמיים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

עופר בשנה המשמעותית הראשונה שלו כבעלים לא מלא לקבוצה. אין אחד שלא יעשה טעות בתפקיד הזה שהוא לא מכיר בכלל.
אם נסכם את השנה האחרונה כולל הטסת אוהדים ממשפחות 7.10, שיכונם בחול עם כרטיסים למשחק, אי עליה לדרבי כשהוא בחו"ל בגלל יחס המשטרה לאוהדים מה שעלה לו מאות אלפי שקלים, למול גביה מפחות מחצי מהאוהדים ב50 ש"ח למשחק אימון כשאתה השאר הוא ממן, לא בטוח שזה נשמע כל כך רציני, לי בכל אופן, כל אחד מה שהוא חושב
אני לא מדבר בכלל על הסגל, טוני פארקר, השאיפות והסתכלות לעתיד.
אני כן יכול להבין אם אוהדים קיבלו עד עכשיו כרטיסים חינם/שריונים ב"הגרלות" למשחקי חוץ ופתאום זה בסכנה למול טובת הקבוצה. אני גם הייתי מגיב ב"פטריק בברלי זה קובי מוסא" ליוזר הרשמי בפייסבוק כמו שזה נעשה עכשיו.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

הפועל כתב: 06 ספטמבר 2024, 13:35 ענין החולצות הוא מאד יפה. באמת כל הכבוד.
אבל אני חושב גם מה שכתבתי בהודעה שציטטתי - שיש הרבה אוהדים שהפכו לינאיסטים שמבחינתם כל מי שמעז לאמר בדל ביקורת כלפי ינאי (כמו העקיצה בהודעה הנ"ל שלי לגבי נושא הפייר פליי הפתטי) הופך אוטומטית להזוי שרק רוצה לחזור לליגה השניה ולחבק אבוקות. אפילו אם זה בהקשר של טעויות ברורות שממש זועקות לשמיים.
תראה, עופר טעה ויטעה. הוא גם מודה בזה בעצמו לדעתי בערך בכל פודקאסט.
אחד הדברים אגב שהוא חוזר עליו זה שהוא לא הבין את העוצמה של הדבר אליו הוא נכנס.
הוא לא חשב שהוא יראה את עצמו בכותרות בערך פעם ביומיים.
אור זרקוקים גורם גם לאנשים שקולים כמוהו לעשות טעויות.

אני משוגע על הדרייב אין והוא בקלות האולם הכי טוב בישראל.
האם מעבר יד אליהו הוא טעות? לטעמי לא. למה? כי עופר מיצה את כל האפשרויות כדי לא לשחק שם וזה מה שנשאר.
אני מאמין לו בלב שלם שנחזור לדרייב אין או לכל אולם אחר ויד אליהו לא יהיה הזמני הקבוע.

ואם זה לא היה ברור עד כה - עופר ינאי עוד לא עשה משהו אחד שיגרום לי לא לבטוח בדרך שלו. גם כשהוא טעה.
אם הוא לא היה טועה בשום שלב הייתי חושש.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אם יש לי ביקורת על ינאי זה נושא ה״ראייה לעתיד״.
האם יש תוחלת ארוכת טווח למה שהוא בונה פה בלי שישקיע עשרות מיליוני שקלים מכיסו מידי שנה?
האם יש לו כוונה להמשיך להשקיע סכומים כאלה מידי שנה?

אלו שאלות שהזמן יענה עליהן וכרגע אפשר להנות מההווה.
Maor
קיבל.ה  100 לייקים

7even כתב: 06 ספטמבר 2024, 13:58

האם מעבר יד אליהו הוא טעות? לטעמי לא. למה? כי עופר מיצה את כל האפשרויות כדי לא לשחק שם וזה מה שנשאר.
אני מאמין לו בלב שלם שנחזור לדרייב אין או לכל אולם אחר ויד אליהו לא יהיה הזמני הקבוע.

ואם זה לא היה ברור עד כה - עופר ינאי עוד לא עשה משהו אחד שיגרום לי לא לבטוח בדרך שלו. גם כשהוא טעה.
כל מילה.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

מילפורד כתב: 06 ספטמבר 2024, 14:02 אם יש לי ביקורת על ינאי זה נושא ה״ראייה לעתיד״.
האם יש תוחלת ארוכת טווח למה שהוא בונה פה בלי שישקיע עשרות מיליוני שקלים מכיסו מידי שנה?
האם יש לו כוונה להמשיך להשקיע סכומים כאלה מידי שנה?

אלו שאלות שהזמן יענה עליהן וכרגע אפשר להנות מההווה.
אני חושב שגם על זה הוא ענה.
החזון של עופר זה הגדלה משמעותית של ההכנסות, אם זה על ידי מנויים וכו' ואם על ידי הגדלת הכסף מזכויות השידור, לכן הוא רוצה להיכנס ליורוליג ולשנות גם שם את החוזים, או להקים ליגה חלופית. כרגע הוא נעול על הירוליג ולכן חלק גדול מהמהלכים שהוא עושה.
1. קאבוקלו ומוטלי - אמירה ליורוליג שאנחנו כאן ומוכנים כבר היום להצטרף.
2. בברלי - קריצה ליורוליג על הגדלת התפוצה ואיך ניתן להרוויח יותר מזכויות השידור ( קהל אמירקאי)
3. מכירת כרטיסים למשחקי אימון = פעולות לצורך הגדלת ההכנסות.
4. מעבר לארנה / יד אליהו = אנחנו חושבים בגדול.
5. גם העקיצות למכבי כל הזמן הם לצורך ייצור טראפיק וענין בשביל זה.

בגדול עופר חושב שיש חלון של 2-3 שנים לקבל רשיון A והוא מנסה לעשות הכל כדי שזה יקרה, זאת דר"א אחת הבעיות המרכזיות שיש לי איתו כי אני לא רוצה הפועל גדולה כי משוריינת בליגה של הגדולות.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

7even כתב: 06 ספטמבר 2024, 13:58

אני מתייחס בהרבה פחות סלחנות להתנהלות שלו בזמן האחרון, הן לדעתי כאמור מצביעות על משהו עמוק יותר. אבל אני מבין את דרך החשיבה הזאת. מה שאני לא מבין כאמור זה את המשיחה שלו למעמד שאפילו להצביע על טעויות שלו אוטומטית הופך את המבקר להזוי.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

אני מנסה להבין, באמת ובתמים איזה טעויות הוא עשה, מה אני מפספס פה, אולי אני באמת מפספס משהו, ברצינות.

1. גבה 50 ש"ח על משחקי אימון ואז מימן כחצי מהכרטיסים בעצמו?
למיטב ידיעתי בחו"ל גם ניתן לגבות כסף על משחקים אימון, נגיד שלא וזו אכן טעות, מקבל
2. מה עוד?

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

גביזון כתב: 06 ספטמבר 2024, 18:20 אני מנסה להבין, באמת ובתמים איזה טעויות הוא עשה, מה אני מפספס פה, אולי אני באמת מפספס משהו, ברצינות.

למיטב ידיעתי בחו"ל גם ניתן לגבות כסף על משחקים אימון, נגיד שלא וזו אכן טעות, מקבל
2. מה עוד?

בזבז כסף על שחקנים יקרים ואיכותיים כמו שלא היו פה מעולם , בעולם של אוהדי הפועל זו טעות
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

עופר ינאי זה אלוהים. שמישהו יוכיח לי אחרת.
הלוואי שהיה אפשר לשכפל אותו ולשים בכדורגל.
לחלק קטן מהאוהדים לא מגיע בעלים כמוהו. הייתי שולח אותם ליקום מקביל עם שאול, שיתעסקו בקקה כל החיים שלהם.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

רק הפועל כתב:
גביזון כתב: 06 ספטמבר 2024, 18:20 אני מנסה להבין, באמת ובתמים איזה טעויות הוא עשה, מה אני מפספס פה, אולי אני באמת מפספס משהו, ברצינות.

2. מה עוד?

בזבז כסף על שחקנים יקרים ואיכותיים כמו שלא היו פה מעולם , בעולם של אוהדי הפועל זו טעות
אני לא ציני, אני מעריך את המשתמש הפועל מאד, הוא חי ונושם את הפועל כדורסל ובגלל זה אני מנסה להבין מה אני מפספס.
לא חייב להסכים, אבל אני משחזר את כל השנה האחרונה ומנסה להבין מה אולי אני לא מבין.

יורם
קיבל.ה  169 לייקים

2. מה עוד?

רק בשליפה:
1) שחצנות שלא מתאימה לא לקבוצה, ולא להישגים שלו (בינתיים) - מכריז עלינו בשלב מוקדם בעונה שעברה כקבוצה הטובה בארץ, מתייג את פאריז ("ניפגש בגמר"), וכמובן שעוני הזהב.
2) כישלון מוחלט (שוב, בינתיים) במאבק מול אלימות אוהדים. בשנה שעברה הייתה עליית מדרגה עם הקללות לשוטרים בב"ש, ניסיון הלינץ' נגד חיפה, וזריקת אבוקות בנוקיה. גם אם הוא לא גרם לזה, זה קרה במשמרת שלו . על רמי כהן אמרו שהוא לא נלחם באוהדים אלימים כי הם חברים שלו, אבל ינאי?
3) התעסקות אינסופית במכבי. כמעט כל ציוץ שלו מזכיר אותם גם כשהם לא קשורים לנושא. יש לי הרגשה גם שזה בא לא מסיבה מושכלת, אלא כעלבון על המים שזרקו עלין ("ימי זריקת הכוסות חלפו" או משהו בסגנון).
4) זיגזגים בהחלטות - מעלה מחירים, ואז מוריד אותם, גובה כסף על משחקי אימון, ואז מחזיר אותו בצורה עקומה. רומז למעבר מיידי ליד-אליהו, ואז מתקפל (זמנית).
5) תחושה (אולי מופרכת), שהוא מקבל החלטות לבד, כולל מקצועיות ודוחק אחרים. רק היום פופלינגר כתבה שהצוות המקצועי רצה את קאבה, והוא התעקש על קאבוקלו. נראה לי גם שהרבה מהציוצים שלו לא היה באים לעולם לו התיעץ עם איש מקצוע.
6) מהלכים שיותר מתאימים לצהובים. כשדיבר עם סורקין ובלאט, זה עוד היה ניתן להבנה לאור ההיסטוריה בצד השני, אבל עם זוסמן (בצחוק, כמובן)? זה לא רק פסול, אלא גם לא חכם. צריך לאחד עם ירושלים כוחות נגד מכבי, לא לפתוח מולם חזיתות.

שלא יובן לא נכון, אני שמח שהגיע אלינו, ומקווה שיישאר כמה שיותר, אבל בינתיים הייתי מחכה עם כל הסופרלטיבים עד שנתחיל לקחת איתו תארים.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

אותי יותר מטריד סעיפים 4-6 של יורם. יותר בגלל העובדה שהן חושפות אופי תזזיתי והתנהלות סוליסטית ולא מחושבת בעליל. ו
מעבר לכך בעיקר בעיקר ההבאה של דורון אוסידון במקום בניית מערכת רצינית. זה ממש נורה אדומה בעיניי.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

יורם כתב:

2. מה עוד?

רק בשליפה:
1) שחצנות שלא מתאימה לא לקבוצה, ולא להישגים שלו (בינתיים) - מכריז עלינו בשלב מוקדם בעונה שעברה כקבוצה הטובה בארץ, מתייג את פאריז ("ניפגש בגמר"), וכמובן שעוני הזהב.
2) כישלון מוחלט (שוב, בינתיים) במאבק מול אלימות אוהדים. בשנה שעברה הייתה עליית מדרגה עם הקללות לשוטרים בב"ש, ניסיון הלינץ' נגד חיפה, וזריקת אבוקות בנוקיה. גם אם הוא לא גרם לזה, זה קרה במשמרת שלו . על רמי כהן אמרו שהוא לא נלחם באוהדים אלימים כי הם חברים שלו, אבל ינאי?
3) התעסקות אינסופית במכבי. כמעט כל ציוץ שלו מזכיר אותם גם כשהם לא קשורים לנושא. יש לי הרגשה גם שזה בא לא מסיבה מושכלת, אלא כעלבון על המים שזרקו עלין ("ימי זריקת הכוסות חלפו" או משהו בסגנון).
4) זיגזגים בהחלטות - מעלה מחירים, ואז מוריד אותם, גובה כסף על משחקי אימון, ואז מחזיר אותו בצורה עקומה. רומז למעבר מיידי ליד-אליהו, ואז מתקפל (זמנית).
5) תחושה (אולי מופרכת), שהוא מקבל החלטות לבד, כולל מקצועיות ודוחק אחרים. רק היום פופלינגר כתבה שהצוות המקצועי רצה את קאבה, והוא התעקש על קאבוקלו. נראה לי גם שהרבה מהציוצים שלו לא היה באים לעולם לו התיעץ עם איש מקצוע.
6) מהלכים שיותר מתאימים לצהובים. כשדיבר עם סורקין ובלאט, זה עוד היה ניתן להבנה לאור ההיסטוריה בצד השני, אבל עם זוסמן (בצחוק, כמובן)? זה לא רק פסול, אלא גם לא חכם. צריך לאחד עם ירושלים כוחות נגד מכבי, לא לפתוח מולם חזיתות.

שלא יובן לא נכון, אני שמח שהגיע אלינו, ומקווה שיישאר כמה שיותר, אבל בינתיים הייתי מחכה עם כל הסופרלטיבים עד שנתחיל לקחת איתו תארים.
1. שחצנות ספורטיבית - לא מפריע לי, מפריע מאד לאוהדי מכבי, אני חי עם זה בשלום.
2. אלימות אוהדים - בעיה אחושרמוטה בעיה - העמותה שכל כולה אומרת אולטראס ואנטי עופר, הוא יכול לטפל בזה עכשיו? איך יציגו אותו? בוא לא במקום עכשיו שהוא יכול לגעת בזה, גם ככה האוהדים האלימים חמים עליו כרגע.
3 ההתעסקות האינסופית למכבי - ראה סעיף 1, סופסוף מישהו מחרבן עליהם וזה מפריע להם בכל דבר. תקדים חיובי, מכבי זה האסון של הכדורסל הישראלי
4. זיגזגים בהחלטות - הוא מנסה לרצות יותר מידי, מסכים טעות, עולם חדש שלו.
5. תחושה שהוא מקבל החלטות לבד - אני מזכיר שבסוף העונה דדאס רצה להשאיר את מיילס(?!) ועופר התנגד, ברוך השם. עכשיו יש מנהל מקצועי בשביל זה.
6. סעיף 6 - פה אני לא בטוח מה היה, אבל אני לגמרי יכול להבין שזה לא נשמע טוב, ומסכים שזה לא לעניין בשיט, אם ה מה שהיה.

אני מבין אותך ואת המשתמש הפועל.
אישית, אם אני מסתכל על כל השנה הזאת, על הסגל, על האינטרסים של חלק גדול של מי שלא רוצה לעבור ליד אליהו, על הפלוס והמינוס, על הסיכון בתשואה האפשרית, זה עופר בפער ענק, עצום, ככל הנראה מכל בעל בית פוטנציאלי אחר.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

והכי חשוב, זו השנה הראשונה הרצינית שלו במרקם אוהדים כמו הפועל, זה מסובך, מעייף, מורכב, הוא זמין לכל אוהד בקטע הזוי! גם זה ייפסק. אני מניח שככל שהזמן יעבור הוא ילמד ויתנהל טוב יותר...
לדעתי.

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

ייתכן בהחלט, והלוואי, שזה באמת כלום ורק עקומת למידה
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

מה זה הסיפור עכשיו עם שחר ונדב בדריקטוריון?
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

מה זה הסיפור עכשיו עם לכתוב דבר כזה בלי להביא רפרנס?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

שמועה שהם התפטרו מתפקידם כנציגים של עופר בדריקטריון. לא מצליח לאמת אם זה נכון ואם כן מה הסיפור.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

גם שמעתי שמועות כאלו. אבל אין לי שום דרך לאמת את זה באמת, אז קשה להתייחס ברצינות.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

איזה כותרות באתר של ספורט 5 , דרמה בלאגן כאוס , הם איפלו לא מנסים להסתיר באיזה צד הם
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

adom4 כתב:
למה לעזאזל כל הרעש הזה ועוד לא נשמעה שריקה?
על מה?
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

להתעלם , הדון משלם שעות נוספות על כותרות מפוצצות בשביל להכניס את כולם ללחץ , מחר קבוקלו מגיע
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  190 לייקים

וועליה
שני החברים שהביאו את עופר עוזבים
כנראה גם הם שמים לב שעופר קצת "משתולל" ואולי "לא סופר אף אחד בדרך" כולל מאנשי שלומו
וזה, כך או כך, סימן רע מאוד

אני מאוד בעד המהלכים שלו, אבל אני חושב שהוא קצת נכנס למאניה
אני מאוד חושש שכל העונה הזאת וההחתמות הנוצצות יתפוצצו לנו בפנים
ויש מצב שאנחנו נהפוך במהרה לקבוצה פרטית (לעמותה כבר אין באמת משקל...)
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

הם לא עובדים שלו בנופר אנרגיה?
זה לא הוא מינה אותם לדירקטוריון מלכתחילה?
מעניין למה התפטרו, אולי לא רצוי לערבב אהדה לתפקיד?
או שיש משהו עם עופר?
אולי שזה מלכתחילה היה אמור להיות זמני?

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

זה כבר מטריד
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

מאוד.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

אוי, זה בהחלט מדאיג
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

נועה פופלינגר, ספורט 5
טלטלה בדירקטוריון הפועל תל אביב
נדב טנא ושחר גרשון, אוהדי הקבוצה ושותפיו של עופר ינאי, עזבו את תפקידם. אופיר כהן שהיה הדירקטור מטעמו של אבי זיידנברג צורף לדירקטוריון כדירקטור מטעם עופר ינאי

נדב טנא ושחר גרשון, אוהדי הפועל תל אביב ושותפיו של עופר ינאי, הגישו מכתב התפטרות מתפקידם בדירקטוריון בתור הנציגים של עופר ינאי בהפועל תל אביב.
לערוץ הספורט נודע כי צמד שותפיו של עופר ינאי ביקשו לסיים בהקדם את עבודתם בדירקטוריון של המועדון בתור נציגיו של בעלי הקבוצה. אופיר כהן שהיה הדירקטור מטעמו של אבי זיידנברג צורף לדירקטוריון כדירקטור מטעם עופר ינאי.
נדב טנא, מנכ״ל נופר אנרגיה ושחר גרשון סמנכ״ל הפיתוח העסקי היו חלק מהסיבה שאיש העסקים, עופר ינאי הגיע להפועל ת״א.
מטעמם של נדב טנא ושחר גרשון נמסר: "החלטנו לעזוב את הדירקטוריון של הפועל לאחר 3 שנים של מעורבות. אנחנו שותפים של עופר וחברים טובים. נמשיך לעזור ולהיות בשביל עופר והפועל איפה שצריך. הכל בתיאום מלא מול עופר ועל דעתו".

אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

פותחים קבוצת אוהדים בליגה ג ?
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מה ההחלטה הזו אומרת מבחינה מקצועית על הקבוצה ? פחות כסף ? כי הבנתי שהם אמרו גם שהם יתמכו בקבוצה ובעופר גם ככה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

רק הפועל כתב:מה ההחלטה הזו אומרת מבחינה מקצועית על הקבוצה ? פחות כסף ? כי הבנתי שהם אמרו גם שהם יתמכו בקבוצה ובעופר גם ככה
אין קשר, הכסף הוא שלו.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

אלון1 כתב:פותחים קבוצת אוהדים בליגה ג ?
הולכים לקחת חתיכות מהפרקט בדרייבאין למזכרת? אפשר כבר להתחיל את הויכוח מי הקים את הפועל אוהדים 2024 מעכשיו? האולטראס או אחרים? כדי שיהיה תעוד מעכשיו.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

אני לא מפחד שעופר יעזוב. אני פשוט לא אוהב את דרך העבודה שהוא מתחיל לאמץ לעצמו של אני עושה הכל לבד.
ככה לא מנהלים ארגון עם מחזור של עשרות מיליונים וזה לא יוכל להמשיך לעבוד ככה ולהוביל להצלחה לאורך זמן.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 07 ספטמבר 2024, 22:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

אני מפחד שנגלה זה הכל היה התקף מאני פסיכוטי ואז תגיע הדיפרסיה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

סומך כתב:אני מפחד שנגלה זה הכל היה התקף מאני פסיכוטי ואז תגיע הדיפרסיה
גם אצלי זה החשש התמידי.
למרות שההצהרות שלו שהוא פה לאורך זמן רב
וגם זה שהוא הבעלים של ארגון ששוה מיליארדים מראה שהוא מבין בניהול/ הסמכת מנהלים, פה זה תחום שהוא לא מכיר, פתאום הוא חטף סינדרום ירושלים/גדלות אחר?
לא יודע...
אם נוכל לקחת אליפות אחרי פאקינג 50 שנה זה יהיה נחמד.
כל פאקיינג תואר

Niro
קיבל.ה  950 לייקים

העקיצות בטוויטר של כל מיני אוהדים ״מקורבים״ לעופר זה גועל נפש.
שליחת תגובה