פטריק בברלי
- מילפורד
- קיבל.ה 2332 לייקים
יש סרטון תגובה לחסימת שער שדה במשחק של גרין ביי , לא שראיתי את זה בעצמי אני פשוט מניח מהסרטון שהוא ההעלה שקרה משהו כזה.
אי אפשר מזה לדעת אם ראו את המשחק עצמו או רד זון.
מה שכן , זה היה במה שנראה כמו חדר קולנוע פרטי , לא אתפלא עם על הקיר שהם צופים בו שם יש איזה 8 מסכים בו זמנית...
אי אפשר מזה לדעת אם ראו את המשחק עצמו או רד זון.
מה שכן , זה היה במה שנראה כמו חדר קולנוע פרטי , לא אתפלא עם על הקיר שהם צופים בו שם יש איזה 8 מסכים בו זמנית...
- מילפורד
- קיבל.ה 2332 לייקים
הנה, האמת, לא יודע אם זה חדר קולנוע ביתי.
אולי איזה חדר vip באיזה בר/מועדון?
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
לגבי הפלואטרים, למעט פעם אחת מעל וויילי מול ירושלים, אני ממש לא זוכר שהוא השתמש בזה, וזה מאוד מוזר בעיני זה כלי ממש מרכזי במשחק שלו בשנים האחרונות.רדנקו כתב: ↑17 נובמבר 2024, 16:35אצלנו הוא לא מסוגל לסיים חדירות. הוא תמיד נעצר כשהוא מתקרב לסל ומנסה לייצר מצב לעצמו בסטפ בק או בפייד אווי. הוא לא מסוגל לסיים אלא אם אין אף אחד שעומד בדרך.הוקיץ' כתב: ↑17 נובמבר 2024, 15:37אני מסכים לגבי הפיק אנד רול, הוא לא רגלנד ולא ג'ייקובן. זה פשוט לא סוג השחקן וזה בעיקר תוקע את ההתקפה שלנו.רדנקו כתב: ↑17 נובמבר 2024, 13:43 הוא שחקן פיק נאד רול בינוני. והוא מתקשה למסור כדור מהר מהפיק אנד רול, בעיקר כשלוחצים עליו קצת, כי הוא ממהר להפסיק את הכדרור ואז הוא נתקע.
כשמוטלי עוד היה אצלנו, היתה לו מטרה קלה למסור אליה אבל היום הוא מתקשה למצוא מטרה טובה למסור לה מהפיק אנד רול ואז אנחנו נתקעים, כי הוא מקבל החלטות לאט מאוד בפיק אנד רול.
מכיוון שאין לו יכולת לחדור לסל ולסיים כשהוא לא מגיע לבד מתחת לסל, אז התרומה שלו מוגבלת במשחק המסודר לזריקה משלוש בסטפ בק וזהו בערך. כשהזריקה נכנסת זה אחלה אבל כשלא - אין לו הרבה מה לתרום מבחינה התקפית.
הוא עדיין יודע להוציא מתפרצת לא רע, אבל זהו בערך מבחינה התקפית.
אני לא מסכים שזה כל מה שיש לו לתרום מבחינה התקפית. הוא מאוד פיזי ואגרסיבי בחדירה שלו, וגם יש לו יכולת לראות את המשחק ולמצוא את השחקן הפנוי בזמן הדרייב לסל. הרבה מהאסיסטים שלו מגיעים כתוצאה מהיכולת שלו לכווץ את ההגנה ולמצוא את השחקן הפנוי.
אחת הבעיות בהתקפה שלנו היא שהכל כל כך סטטי והריווח כל כך עלוב שזה מקשה מאוד על חודרים טובים כמו בברלי ויעקב. אני גם חושב שמאמן קצת יותר נורמלי היה מבקש ממנו לנסות ולסיים בעצמו ולא להוציא לשלשה כל פעם. ב-NBA לדוגמה הוא היה משתמש המון בפלואטרים, אבל אצלנו הוא בקושי עושה את זה.
הבעיה העיקרית שלי עם בברלי זה יציבות. לצד משחקים גדולים כמו ירושלים, בחצ'שהיר, גראן קנאריה ובשיקטאש, קיבלנו ממנו לא מעט משחקים בינוניים מינוס וגם פחות מכך. יכול להיות שבגילו האינטנסיביות הזאת קשה לו והוא צריך יותר מנוחה.
הוא אפילו לא מנסה כמעט ללכת עד הסוף רק כדי לסחוט עבירה. הוא פשוט נעצר כשהוא מתקרב לסל.
רוב החדירות שלו הן ללא מטרה. הוא לא חודר בידיעה מה הוא מתכוון לעשות. הוא הולך קצת עם הראש בקיר ובגלל זה החדירות שלו לא הכי יעילות בחלק גדול מהמקרים.
לא זוכר שראיתי אותו עושה פלואטר אצלנו.
אבל זה בהחלט נכון שהריווח הנוראי אצלנו בהחלט מקשה על חדירה נורמלית והפעלה של השחקנים האחרים.
לגבי זה שהוא לא מנסה בכלל ללכת לסל, אני מסכים, רק שזה בעיני גם עניין של קבלת החלטות. הרבה פעמים הוא חודר ובכלל לא מסתכל על הסל, אלא רק מחפש למי להוציא. אני חושב שמאמן יותר טוב מדדאס היה מזהה את זה ומבקש ממנו כן לנסות וללכת לטבעת.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
האמת היא שזה לא מאוד רחוק מהממוצעים שלו עד כהranjef כתב: ↑17 נובמבר 2024, 18:42מי שמצפה ממנו למספרים כאלה פה באופן קבוע חי בסרט. אני כן מצפה ממנו להגנה ברמה הגבוהה ביותר (קורה יום כן יום לא), אסיסטים והשתלבות בשטף של המשחק של הקבוצה. אני לא מצפה ממנו ל-15 נקודות במשחק, יש מי שיקלע בקבוצה הזאת.הוקיץ' כתב:קודם כל, אי אפשר להשוות בין הציפיות לתפוקה ממנו פה לעומת ה-NBA. הוא אמנם שיחק שם 20 דקות, אבל הציפיות ממנו בצד ההתקפי היו מאוד נמוכות. הוא יכל לתת רצף של 7-8 משחקים בהם הוא לא מגיע לדו ספרתי ולאף אחד לא אכפת. פה רוצים שישחק פעמיים בשבוע למעלה מ-25 דקות ויתן 13 נקודות, 5 אסיסטים, 4 ריבאונדים, 2 חטיפות, בנוסף כמובן להובלת כדור, הגנה וכו'. זה עומס אחר לגמרי.
בנוסף, עד כמה שזה ישמע מצחיק, אני חושב שמבחינת טיסות ומסעות יש עליו אפילו יותר עומס מאשר ב-NBA. אמנם שם יש כמויות פסיכיות של משחקים, אבל זה מסודר בדרך כלל בצורה כזו שיש רצף של משחקי בית ולאחריהם רצף של משחקי חוץ. בנוסף, מדובר בטיסות פנים ולקבוצות יש מטוסים פרטיים מאוד מרווחים. פה, מעבר לעובדה שהוא כל שבוע טס נון סטופ, יש גם הרבה יותר שעות בשדות תעופה, מטוסים פחות נוחים וכו'.
צריך להגיד גם שככלל המשחקים הטובים שלו היו דווקא במשחקים הקשים והחשובים יותר, כך שבהחלט יתכן שיש כאן הורדת אינטנסיביות מכוונת. נדמה לי שגם בפראש טוק של בר הוא דיבר על כך שהוא בונה את הגוף והכושר שלו בצורה הדרגתית לאורך העונה.
הבעיה היא שמדובר בשחקן ש-90 אחוז ממה שהוא מביא זה אינטנסיביות. לכן אני חושב שאנחנו צריכים באופן יזום להוריד ממנו עומס.

-
- קיבל.ה 753 לייקים
תרחיש דימיוני:
משחק אחרון בסדרה על אליפות, רבע אחרון, 10 שניות לסיום, צריכים 2 נקודות כדי לזכות בתואר.
למי נותנים את הכדור? (גיקובן כבר לא אצלנו....).
כשהחתימו אותו חשבתי שהוא יהיה ה GO TO אבל אני לא בטוח שלאור יכולתו היום זאת ההחלטה הנכונה.
משחק אחרון בסדרה על אליפות, רבע אחרון, 10 שניות לסיום, צריכים 2 נקודות כדי לזכות בתואר.
למי נותנים את הכדור? (גיקובן כבר לא אצלנו....).
כשהחתימו אותו חשבתי שהוא יהיה ה GO TO אבל אני לא בטוח שלאור יכולתו היום זאת ההחלטה הנכונה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
בוא נגיד ככה , אסור להגיע למצב כזה שאנחנו בפיגור במשחק על תואר בשניות האחרונות כי זה לא יסתיים טוב וכי יש לנו מאמן ברמת טופ יורוליג
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
שבמילים אחרות זה אומר בין היתר שהוא לא שווה שמינית מהכסף.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- מילפורד
- קיבל.ה 2332 לייקים
לא יודע על מה אתם מדברים.
אני רואה את רגלנד עם הכדור במצב הזה ומוסר לשחקן הפנוי (אם צריך 2 נקודות אז מקוה שזה הגבוה מתחת לסל) או לוקח את זה בעצמו.
אני רואה את רגלנד עם הכדור במצב הזה ומוסר לשחקן הפנוי (אם צריך 2 נקודות אז מקוה שזה הגבוה מתחת לסל) או לוקח את זה בעצמו.
במידה מסויימת הוא ירד גם מבחינת ההגנה , יכול להיות שזה קשור לעומס
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
1. מוטלי.
2. פוסטר.
3. רגלנד.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
אני לא דואג להופעות פחות טובות מבברלי כרגע.
אני בטוח ב-100% שבמשחקים מכריעים הוא יגיע גם יגיע.
יש לו מספיק שנות ניסיון כדי לא להתרגש ממהמורות בדרך ולהבין שהעונה נקבעת ב-4 משחקים בגביע ובסדרות הפלייאוף.
שם אני בטוח שהוא יגיע ב-100% מחוייבות ויכולת.
אני בטוח ב-100% שבמשחקים מכריעים הוא יגיע גם יגיע.
יש לו מספיק שנות ניסיון כדי לא להתרגש ממהמורות בדרך ולהבין שהעונה נקבעת ב-4 משחקים בגביע ובסדרות הפלייאוף.
שם אני בטוח שהוא יגיע ב-100% מחוייבות ויכולת.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 419 לייקים
בברלי הזר הכי פחות טוב שלנו.
זה היה אידיאלי, אם היו מתייחסים אליו בהתאם. אבל הוא מקבל יחס (וכדורים) כאילו הוא הכי טוב, וזו בעיה
זה היה אידיאלי, אם היו מתייחסים אליו בהתאם. אבל הוא מקבל יחס (וכדורים) כאילו הוא הכי טוב, וזו בעיה
רואה שחורות המקורי
- מילפורד
- קיבל.ה 2332 לייקים
איך הגעת למסקנה הזאת?
אפשר להסכים שכרגע פוסטר רמה מעל האחרים.
אבל בברלי הכי גרוע?
קודם כל, לא בטוח שנכון להגיד גרוע על אף אחד מהם.
הפחות טובים, נכון להיום הם בלייקני וקבוקלו.
אפשר להסכים שכרגע פוסטר רמה מעל האחרים.
אבל בברלי הכי גרוע?
קודם כל, לא בטוח שנכון להגיד גרוע על אף אחד מהם.
הפחות טובים, נכון להיום הם בלייקני וקבוקלו.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
-
- קיבל.ה 78 לייקים
לא, אצל פוסטר היו געגועים למנפורד, בברלי זה חייזר שעוד לא יודעים להכיל אותו. לטעמי ההשפעה שלו הרבה יותר גדולה ממספרים על המגרש והשפעה על המגרש, יש לי הרגשה שההשפעה שלו היא מעבר...אולי גם ברמה הניהולית...
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3090 לייקים
הבעיה העיקרית היא שדדאס הציב את בברלי כמוביל כדור שלנו וזה לא עובד, או שזה לא עובד כי כל מה שהיה עד עכשיו לא תפקד ולאוו דווקא בעצם זה שהוא הרכז ,הוא צריך לשחק ליד הרכז. שם נראה אותו פורח אני מאמין.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 221 לייקים
התקווה שלי במקרה הזה היא איטודיס, הוא צריך רכז אמיתי, תמיד היה לו אחד כזה (קלאת'ס, תאודוסיץ') וברור שבברלי לא עונה לקריטריון. אני רוצה להאמין שזה לא מקרי שהוא סירב לשחרר את רגלנד לחולון כרגע, וגם אם רגלנד בסוף לא יתאים לו, הוא ידאג שיגיע לפה point god אחר.
די עם ה-נו
- גביזון
- קיבל.ה 3090 לייקים
אגב פרדון מיי טייק:
בעצמך אמרת שעופר נתן לך כל מה שביקשתי לא היית צריך להתווכח על כלום במילים שלך. אתה שוקל? וואלה? זו המקצועיות שלך?

בעצמך אמרת שעופר נתן לך כל מה שביקשתי לא היית צריך להתווכח על כלום במילים שלך. אתה שוקל? וואלה? זו המקצועיות שלך?

-
- קיבל.ה 166 לייקים
מסתמן כחולה צומי, בפודקאסט עם בר הוא אמר משהו אחר לגמרי
-
- קיבל.ה 192 לייקים
הלוואי שיעוף מפה, יהיה רכז אמיתי בקבוצה (רגלנד) ובכסף שנחסוך עליו אולי גם נביא את מדר
-
- קיבל.ה 1470 לייקים
אצל בר אמר משהו אחר
אז בשביל מה זה טוב?
מה זה נותן?
מעצבן מאוד
אז בשביל מה זה טוב?
מה זה נותן?
מעצבן מאוד
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
סתם מס שפתיים. וגם לא בטוח שהוא מתכוון לעונה הנוכחית.
בספק גדול אם יש לו הצעות.
בטח חבר במילווקי זרק לו איזה משהו זה עקב המצב הגרוע של הקבוצה שם. הוא היה השבוע במשחק שלהם.
בספק גדול אם יש לו הצעות.
בטח חבר במילווקי זרק לו איזה משהו זה עקב המצב הגרוע של הקבוצה שם. הוא היה השבוע במשחק שלהם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1397 לייקים
ההשפעה שלו היא יותר ברמת העצבים וההתהפכות שלו כל שני וחמישי.indiferent כתב:לא, אצל פוסטר היו געגועים למנפורד, בברלי זה חייזר שעוד לא יודעים להכיל אותו. לטעמי ההשפעה שלו הרבה יותר גדולה ממספרים על המגרש והשפעה על המגרש, יש לי הרגשה שההשפעה שלו היא מעבר...אולי גם ברמה הניהולית...
לבינתיים, לא קרוב להצדיק את השכר שלו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 232 לייקים
תכלס קיבלנו כבר את הבאז בזכותו אם יעזוב ויגיע מישהו אחר לא אבכה, הוא לא קרוב ללהיות שווה את השכר שלו אבל כן הגנה ברמה מטורפת, אפשר יותר ממנו אבל בסכום הזה
-
- קיבל.ה 129 לייקים
עושה מה שבזין שלו. סבבה שהוא מקצוען והכל, ושהוא טים פלייר כשהוא עם הקבוצה או על המגרש, אבל כבר נשבר הזין מהזיוני מוח שלו.
בהנחה ואפשר יהיה למצוא מישהו אחר שיתן תפוקה דומה (ואני מאמין שזה אפשרי עם אבא עופר), לא אזיל דמעה אם יזדיין מכאן.
בהנחה ואפשר יהיה למצוא מישהו אחר שיתן תפוקה דומה (ואני מאמין שזה אפשרי עם אבא עופר), לא אזיל דמעה אם יזדיין מכאן.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
שומרים עליו 2 ולפעמים 3 שחקנים 
עושה מספרים מטורפים.
Sent from my NE2215 using Tapatalk

עושה מספרים מטורפים.

- גביזון
- קיבל.ה 3090 לייקים
?רדנקו כתב:שומרים עליו 2 ולפעמים 3 שחקנים
עושה מספרים מטורפים.
-
- קיבל.ה 956 לייקים
בלבל את המוח באיזה פודקאסט בארצות הברית. אמר גם שהוא שוקל לחזור לאןביאיי. כל היום יושב מול מיקרופון ומלרלר, אני על סף מיצוי של הטאלנט הזה.
- גביזון
- קיבל.ה 3090 לייקים
הבנתי. נשמע קצת הזוי להגיד ששומרים עליך 2 או 3 שחקנים, לי זה נשמע בכל מקרה שקשה לו לקבל את השלב בו הוא נמצא בקריירה מבחינת גיל והקבוצה בה הוא משחק וכו'.Niro כתב:בלבל את המוח באיזה פודקאסט בארצות הברית. אמר גם שהוא שוקל לחזור לאןביאיי. כל היום יושב מול מיקרופון ומלרלר, אני על סף מיצוי של הטאלנט הזה.
ובכל מקרה, יש מאמן שהעיף כבר כוכב כמו מוטלי לחדר הלבשה מעצבים במשחק אחד בפנר, מי שלא יתאים לו מה שהמאמן יקבע שיעשה פעמיים מוצץ.
-
- קיבל.ה 78 לייקים
מקווה שעופר ינאי מבקש הבהרות מבברלי על ההצהרות שלו על חזרה לNBA/יורוליג...קצת חוצפה או שזה ספין לקדם את הוולוג שלו..
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
יש אווירה כאילו הוא עוד שניה עוזב וים מדר מחליף אותו.
שתאכלס זה יכול להיות הברקה כי אז אפשר לרשום את ג׳ו גרלנד ולהרוויח עוד ישראלי ברמת יורוליג.
שתאכלס זה יכול להיות הברקה כי אז אפשר לרשום את ג׳ו גרלנד ולהרוויח עוד ישראלי ברמת יורוליג.
- גביזון
- קיבל.ה 3090 לייקים
מלךמילפורד כתב: