יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
Xavi
קיבל.ה  1077 לייקים

teknoboy כתב: 28 דצמבר 2024, 21:53
Asafasraf כתב: 28 דצמבר 2024, 21:16 בזמן שאנחנו מתעסקים בשקרים שלך, צה״ל לוכד 500 פלסטינאים בתוך בית חולים, שלאחר חקירה מתברר כי 240 מהם הם פעילי חמאס וג׳יהאד שהתחזו לאנשי צוות וחולים. אח״כ תספר לנו על פשעי מלחמה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ודאי, ודאי.
שכחת לציין שנמצא ברשותם נשק להשמדה המונית בדמות ארבעה אקדחים (פחות כוח אש מאשר למאבטחים בכניסה לחניון בכל בית חולים בישראל).

אין קשקוש שלא תבלע בשמחה, הא?
אני מקווה בשבילך שזה מנגנון הגנה שנועד למנוע ממך התמדדות אמיתית עם הזוועות שמתבצעות בשמך ולא סתם טיפשות.
אני די מתלבט אם אתה ממש ממש טיפש ונאיבי או ממש ממש שקרן שמדבר מאינטרס
לחשוב שצהל הולך ושורף בית חולים כנקמה או שנאה או לא יודע מה כאילו זה מה שחסר לנו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Asafasraf כתב: 28 דצמבר 2024, 22:56 1. שכחתי שכמות האקדחים היא שקובעת אם מדובר במחבלים או לא. צה״ל בכלל תפס חלק מל״ו צדיקים.
2. מבין שזה קשה לך, אבל צה״ל כתש אותם, כך שגם אמצעי הלחימה הולכים ואוזלים.
3. ובעוד אני כותב, מגיע הדו״ח שנשלח לאו״מ. שישרף באש הגיהנום כל מי שביצע את הטבח, תמך בו/ התכחש אליו.

https://www.ynet.co.il/news/article/hjt ... n=copy_url

1. אז אתה אומר שמאות מחבלים שמנהלים לחימה מתוך בית החולים (כטענת דו"צ) עושים את זה עם שני אקדחים וארבעה רימונים? נשמע מאוד משכנע ואמין.
2. בדיוק, צהל כתש אותם עד כדי כך שכמות הנשק שם קטנה מזאת שיש בבוטקה בכניסה לקופת חולים אקראית. אבל מצד שני היו שם מאות אנשי חמאס שניהלו לחימה רציפה מאז תחילת המלחמה ועד אתמול (כטענת דו"צ). משכנע, אמין ומסתדר לגמרי, ממש לא נשמע כמו גיבוב של שקרים שסותרים אחד את השני, בכלל לא.
3. סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו.
אני הייתי מוסיף לרשימת הגיהינום את כל אלה שמעכבים את העסקה להחזרתם לטובת המשך הלחימה המיותרת.

עריכה: את הטענות של דו"צ מצאתי פה
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 29 דצמבר 2024, 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Xavi כתב: 29 דצמבר 2024, 10:55
Asafasraf כתב: 28 דצמבר 2024, 21:16 בזמן שאנחנו מתעסקים בשקרים שלך, צה״ל לוכד 500 פלסטינאים בתוך בית חולים, שלאחר חקירה מתברר כי 240 מהם הם פעילי חמאס וג׳יהאד שהתחזו לאנשי צוות וחולים. אח״כ תספר לנו על פשעי מלחמה.

ודאי, ודאי.
שכחת לציין שנמצא ברשותם נשק להשמדה המונית בדמות ארבעה אקדחים (פחות כוח אש מאשר למאבטחים בכניסה לחניון בכל בית חולים בישראל).

אני מקווה בשבילך שזה מנגנון הגנה שנועד למנוע ממך התמדדות אמיתית עם הזוועות שמתבצעות בשמך ולא סתם טיפשות.
לחשוב שצהל הולך ושורף בית חולים כנקמה או שנאה או לא יודע מה כאילו זה מה שחסר לנו
אה, כן, טיעון המחץ "זה לא מסתדר לי עם דברים שאני ממש רוצה להאמין בהם, אז זה בטוח לא נכון"
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

אין פרופגנדה שהם לא בולעים...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
D&3
קיבל.ה  1005 לייקים

KingAlpaca כתב: 29 דצמבר 2024, 13:37 אין פרופגנדה שהם לא בולעים...
נתת להם הנחה, האגף האנטישמי של האנטי ציונים לא רק בולע פרופגנדה, הוא גם שמח להפיץ אותה בעצמו.
לא יודע לגבי האגף הלא אנטישמי שם, הוא הולך ונעלם
Xavi
קיבל.ה  1077 לייקים

teknoboy כתב: 29 דצמבר 2024, 12:59
Xavi כתב: 29 דצמבר 2024, 10:55

ודאי, ודאי.

אה, כן, טיעון המחץ "זה לא מסתדר לי עם דברים שאני ממש רוצה להאמין בהם, אז זה בטוח לא נכון"
אני מרחם עליך
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

teknoboy כתב: 29 דצמבר 2024, 12:58
Asafasraf כתב: 28 דצמבר 2024, 22:56 1. שכחתי שכמות האקדחים היא שקובעת אם מדובר במחבלים או לא. צה״ל בכלל תפס חלק מל״ו צדיקים.
2. מבין שזה קשה לך, אבל צה״ל כתש אותם, כך שגם אמצעי הלחימה הולכים ואוזלים.
3. ובעוד אני כותב, מגיע הדו״ח שנשלח לאו״מ. שישרף באש הגיהנום כל מי שביצע את הטבח, תמך בו/ התכחש אליו.

https://www.ynet.co.il/news/article/hjt ... n=copy_url

1. אז אתה אומר שמאות מחבלים שמנהלים לחימה מתוך בית החולים (כטענת דו"צ) עושים את זה עם שני אקדחים וארבעה רימונים? נשמע מאוד משכנע ואמין.
2. בדיוק, צהל כתש אותם עד כדי כך שכמות הנשק שם קטנה מזאת שיש בבוטקה בכניסה לקופת חולים אקראית. אבל מצד שני היו שם מאות אנשי חמאס שניהלו לחימה רציפה מאז תחילת המלחמה ועד אתמול (כטענת דו"צ). משכנע, אמין ומסתדר לגמרי, ממש לא נשמע כמו גיבוב של שקרים שסותרים אחד את השני, בכלל לא.
3. סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו.
אני הייתי מוסיף לרשימת הגיהינום את כל אלה שמעכבים את העסקה להחזרתם לטובת המשך הלחימה המיותרת.

עריכה: את הטענות של דו"צ מצאתי פה
אז התברר ללוחמים שמרבית המבנים ה"אזרחיים" מסביב לבית החולים הכילו עמדות לחימה, מלכודים, ומאות כלי נשק שונים - כהכנה למחבלים שייצאו כביכול "תמימים" מבית החולים למבנים הללו, ואז יתחיילו ויתחמשו בהם.
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

הוא סומך על כך שאנשים לא יתעמקו במה שהוא שולח.
המחבלים התחפשו לאנשי צוות, לחולים וניסו להימלט באמצעות אמבולנסים. תוסיף לזה את העובדה שעשו שימוש בבית חולים ותגיע למסקנה המדהימה שצה״ל הוא האשם. איך קוראים ליהודים שכ״כ שונאים את המדינה שלנו?

סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Asafasraf כתב: 29 דצמבר 2024, 19:52 הוא סומך על כך שאנשים לא יתעמקו במה שהוא שולח.
1. ממש לא
2. עכשיו לגמרי ברור לי שאתה לא קורא את מה שאני כותב\משתף

שני הדברים נובעים מהעובדה הפשוטה שהציטוט שבני הגיב איתו מגיע ממקור אחר, לא מהלינק שאני שיתפתי. (להגנתך ייאמר שהוא לא טרח לציין מקור, שלא לדבר על לשתף לינק, אם כי זה לא משנה את העובדה שלא רק שלא נכנסת לקרוא את הלינק ששיתפתי, גם לא חשבת לבדוק לפני שאתה חוגג על ה"טעות" שטעית לחשוב שמצאת אצלי)
למותר לציין שאלה טענות של מפקדים זוטרים בשטח, שאינן מלוות בראיות כלשהן או באישור ממקורות שאינם בעלי אינטרס לטייח פשעי מלחמה שהתבצעו שם (במידה שהתבצעו).

שמחתי לעזור. סליחה שהרסתי לך את ה-gotcha.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

זוכרים את התחקירים של יובל אברהם שכל כך התאמצתם למצוא סיבות לפקפק בהם כדי להתעלם ממה שכתוב בהם?
אז אחרי ני"ט, עכשיו גם וושינגטון פוסט יוצא עם תחקיר שמאשר את הדברים שיובל אברהם מצא, הפעם על עניין ה-AI.
https://archive.ph/pvW9N (מקור)
תקציר בעברית (אזהרת קריאה: הכותב הוא סמולן ידוע)

במקום אמל"ק, דוגמה:
אחת העדויות, שמופיעה בסוף, ממחישה עד כמה האלגוריתמים האלה אדישים לענייני חיים ומוות.
...
החייל שהעיד מסביר עד כמה ההערכה הזאת מרושלת: היא מתעלמת ממכשירים כבויים, מכשירים שהסוללה שלהם נגמרה, ולחלוטין מתעלמת ממי שאין לו מכשיר סלולרי - כלומר, רוב הילדים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  342 לייקים

אני יודע שזה קצת קשה/מוזר לחלקכם, אבל זה שהוא ישראלי (או ישראלי לשעבר) ודובר עברית, לא אומר שהוא בצד שלכם. הוא אנטי-ציוני שלא מתבייש בזה. אין לכם שום דבר משותף איתו (פרט לאהדה להפועל, אם נצא מנקודת הנחה שהוא באמת כזה ולא סתם משועמם שמצא פלטפורמה נוחה באינטרנט לפזר את האג׳נדה האנטי-ישראלית שלו ולקבל חיזוקים מעוד כמה שכפולים שלו שמפוזרים על הגלובוס).
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

teknoboy כתב: 25 דצמבר 2024, 22:53
Asafasraf כתב: 25 דצמבר 2024, 22:19 חברת חוקרים בריטית מפרסמת על השקרים של משרד הבריאות החמאסי בנוגע להרוגים במלחמה- מחבל בן 21 שמת מוגדר כתינוק בן שנה, כנ״ל מחבל נוסף שמוכרז כשאה שנהרגה מאש צה״ל. העיקר להשחיר את ישראל.
יש כרגע רק לינק לכל המהדורת חדשות של ערוץ 12 ולא רק לכתבה.

איזה אחוז מ-45K ההרוגים המזוהים הדוח של "חברת חוקרים בריטית" הצליח לשלול?
אתה מוזמן להראות שמדובר באחוז משמעותי (חמישים אחוז, למשל, יהיה מספר מרשים מאוד), אבל אני מוכן לחסוך לך את המאמץ:
פרופ' מייקל ספגאט מאוניברסיטת לונדון, מומחה עולמי לקורבנות סכסוכים, עונה לדוח שפרסם בשבוע שעבר וזכה לכותרות בארץ ט'ינק טנק בריטי ימני שטען שהנתונים שגויים:
"ניתוח מעמיק יותר של הממצאים המרכזיים של הדו"ח מגלה פגמים משמעותיים בראיות ובנימוקיו. למרות שהוא מזהה מקרים של סיווג שגוי וטענות מפוקפקות של משרד הבריאות, נראה שהטעויות הללו מעידות יותר על טעויות אקראיות מאשר מניפולציה שיטתית. יתר על כן, המספר הקטן של שגיאות שזוהו אינו מספיק כדי לשנות באופן משמעותי את הדמוגרפיה הכוללת של הנפגעים."
https://aoav.org.uk/2024/flawed-critiqu ... ey-claims/
(מצאתי את זה פה)

אגב, מעניין לקרוא מה אנשים חושבים על המכון שפרסם את המסמך המפוקפק הזה, למשל בסיכום של וויקיפדיה.
עוד הפרכה של הדוח של מכון המחקר הבריטי המפוקפק, הפעם בעברית שווה לכל נפש.
לינק

אמל"ק:
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

teknoboy כתב: 18 דצמבר 2024, 20:32 אנשים פה הביעו תמיהה מהעובדה שאני לא מאמין לדובר צהל בעיניים עצומות

לא הבנתי, צה״ל אמור להכיר שמית את כל פעילי חמאס כאילו? אין חס וחלילה אני מבין מצב שחמאסניק מת וצה״ל לא יודע את שמו ופרטיו האישיים, יש רישומים וצילומים של כל עשרות האלפים אה
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

teknoboy כתב: 28 דצמבר 2024, 12:41 בזמן שחלקנו פה חוגגים על חופן טעויות ביזאריות ברשימה של 45,000 שמות ומנסים לשכנע את עצמם שכל הזוועות האלה מוצדקות כי "כל הבתים ממולכדים", הנה כמה דוגמאות למציאות שכל העולם (מלבד רוב הישראלים) מכיר ויודע:
(כמה דוגמאות אקראיות מהפיד שלי, בלי לגלול הרבה אחורה ובטח שבלי לחפש)

כמי שקורא המון תקשורת עולמית, תן לי להרגיע אותך, המלחמה כבר בקושי מעניינת כלב מת, הכתבות עליה ירדו לעמודים האחוריים לגמרי. איזה כיף
dino
קיבל.ה  2450 לייקים

המלחמה להשארות הממשלה
זה התחלף מ״חרבות ברזל״ ל״מלחמת הממשלה לפני הכל״

מעתה אימרו- טוב למות בעד ביבי וההתיישבות בעזה

*כאחד שחי בעוטף תמיד(איזה לוזר), נולד בעוטף 800 מטר קו ישיר מהגדר
אז אני מוגדר אחד שיודע מה הולך שם ומה ילך ביום שאחרי בסיטואציה כזו או אחרת ומה ההשלכות.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

dino כתב: 02 ינואר 2025, 13:07 המלחמה להשארות הממשלה

אז אני מוגדר אחד שיודע מה הולך שם ומה ילך ביום שאחרי בסיטואציה כזו או אחרת ומה ההשלכות.
זה בערך כבר חצי שנה ככה
ארז שדה
קיבל.ה  1044 לייקים

dino כתב: 02 ינואר 2025, 13:07 המלחמה להשארות הממשלה

מהרגע הראשון של המלחמה זאת מלחמת הממשלה לפני הכל לא חרבות לא ברזל ולא נעליים.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Segev כתב: 01 ינואר 2025, 12:30
teknoboy כתב: 18 דצמבר 2024, 20:32 אנשים פה הביעו תמיהה מהעובדה שאני לא מאמין לדובר צהל בעיניים עצומות

לא הבנתי, צה״ל אמור להכיר שמית את כל פעילי חמאס כאילו? אין חס וחלילה אני מבין מצב שחמאסניק מת וצה״ל לא יודע את שמו ופרטיו האישיים, יש רישומים וצילומים של כל עשרות האלפים אה
פספסת את הנקודה.
צה"ל טען שנהרגו מאות מחבלים, בפועל ידוע שנהרגו עשרה.
מתוך מאתיים שנבדקו, עשרה זוהו כחמאסניקים, כלומר 95% מההרוגים שנבדקו לא זוהו כחמאסניקים. זה לא הפריע לצה"ל ודובריו להתייחס לכולם כאל מחבלים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Segev כתב: 01 ינואר 2025, 12:45
teknoboy כתב: 28 דצמבר 2024, 12:41 בזמן שחלקנו פה חוגגים על חופן טעויות ביזאריות ברשימה של 45,000 שמות ומנסים לשכנע את עצמם שכל הזוועות האלה מוצדקות כי "כל הבתים ממולכדים", הנה כמה דוגמאות למציאות שכל העולם (מלבד רוב הישראלים) מכיר ויודע:
(כמה דוגמאות אקראיות מהפיד שלי, בלי לגלול הרבה אחורה ובטח שבלי לחפש)

כמי שקורא המון תקשורת עולמית, תן לי להרגיע אותך, המלחמה כבר בקושי מעניינת כלב מת, הכתבות עליה ירדו לעמודים האחוריים לגמרי. איזה כיף
זה די נכון.
לכן כתבתי (כבר מזמן) שהסיכוי שהעולם יציל את ישראל מעצמה שואף לאפס.
מצד שני, כל מי שמתעניין אפילו טיפה רואה את הדברים האלה כל יום, וגם מי שלא - אולי יודע רק מעט פרטים, אבל הפרטים האלה לא מאירים את ישראל באור טוב במיוחד.
אין מה לעשות, במקומות שלא מסתירים בהם את המציאות (כלומר כל מקום מלבד ישראל), המציאות ידועה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
dino
קיבל.ה  2450 לייקים

מלחמת שליש העם או יש אומרים חצי עם.
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

teknoboy כתב: 02 ינואר 2025, 17:12

פספסת את הנקודה.
מתוך מאתיים שנבדקו, עשרה זוהו כחמאסניקים, כלומר 95% מההרוגים שנבדקו לא זוהו כחמאסניקים. זה לא הפריע לצה"ל ודובריו להתייחס לכולם כאל מחבלים.
אולי הם היו חמושים? כאילו רק אם צה״ל מכירים אותו בשם אז הוא יכול להיספר כמחבל?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Segev כתב: 02 ינואר 2025, 20:35
teknoboy כתב: 02 ינואר 2025, 17:12

פספסת את הנקודה.
אולי הם היו חמושים? כאילו רק אם צה״ל מכירים אותו בשם אז הוא יכול להיספר כמחבל?
לא הבנתי. גם חיסלנו עשרים אלף מחבלי חמאס, שזה יותר ממספר החמושים שהיה לפני המלחמה, וגם נשארו מהם כל כך הרבה שמאתיים מהם נהרגו בקרב אחד? זה מה שאתה טוען?
מסתדר מצוין עם השכל הישר, בדיוק כמו הטענה ששני אקדחים היו מאגר הנשק של 240 מחבלים שניהלו לחימה רציפה במשך שבועות.

רבאק, באים קצינים ואומרים לך "צה"ל לא תמיד אומר את האמת", דובר צה"ל כל יומיים מוציא תיקונים והתנצלויות על שקרים שפרסם קודם, אין ספור עדויות וצילומים של מה שקורה בפועל (ממש לא מה שצה"ל ודובריו מספרים לך) - ובמקום להבין שמה שנוזל לך על הראש זה לא גשם, אתה מסביר לי פה על הדקויות של הטעמים של הנוזל הצהבהב והחמים הזה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

dino כתב:מלחמת שליש העם או יש אומרים חצי עם.
ממשלה כל כך מטונפת ומייאשת.

Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

teknoboy כתב:

פספסת את הנקודה.
כבודו שוכח שיש עוד ארגון מחבלים אחד (לפחות) בעזה? מאמין לדובר צה״ל במקרה הזה. אין חסינות לאף מחבל ואין חסינות בשום מקום, גם לא במה שמוגדר ״בית חולים״. האויב שלנו נאצי וככה צריך להתייחס אליו.

סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Asafasraf כתב: 03 ינואר 2025, 03:37
teknoboy כתב:

פספסת את הנקודה.
כבודו שוכח שיש עוד ארגון מחבלים אחד (לפחות) בעזה? מאמין לדובר צה״ל במקרה הזה. אין חסינות לאף מחבל ואין חסינות בשום מקום, גם לא במה שמוגדר ״בית חולים״. האויב שלנו נאצי וככה צריך להתייחס אליו.

הבנתי.
אחרי יותר משנה וכמעט 50,000 הרוגים מזוהים, הג'יהאד האיסלמי הצליח לרכז כוח של 190 לוחמים, שהסתפחו אליהם עשרה חמאסניקים, והם ניהלו קרב מאורגן נגד אוגדה 252 עם כלי הנשק שהאוגדה הציגה, כלומר עם כלום.
הגיוני בסך הכול.

בעצם לא, זה לא הגיוני בשום צורה.
על פניו אתה פשוט עושה את מה שצה"ל ודובריו עושים, ומניח שכל גבר עזתי הוא מחבל, גם אם אין שום סיבה לחשוב ככה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

כנראה שהמסקנה שלך לא בדיוק נכונה.
יש כמה פלגים ואירגונים פלסטינאים בעזה, אבל לא נורא, כנראה אתה לא יודע.
אני לא חושב שכל אחד בעזה הוא מחבל, אבל גם לא עם עיניים עצומות כמוך. ה-7.10 שינה פה המון את התפיסה של ישראל וכדאי שתתחיל להפנים את זה.

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

טקנובוי, ממש עוד רגע תגרום להם לדה-נאציפיקציה. ממש עוד שנייה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Asafasraf כתב: 03 ינואר 2025, 15:31 כנראה שהמסקנה שלך לא בדיוק נכונה.
יש כמה פלגים ואירגונים פלסטינאים בעזה, אבל לא נורא, כנראה אתה לא יודע.
אני לא חושב שכל אחד בעזה הוא מחבל, אבל גם לא עם עיניים עצומות כמוך. ה-7.10 שינה פה המון את התפיסה של ישראל וכדאי שתתחיל להפנים את זה.

אוקיי, אז 190 מחבלים מ"פלגים וארגונים" שונים. אפשר לחשוב שעכשיו הקשקוש הזה יותר הגיוני.

וכדאי שתפנים סוף סוף שזה שהתפיסה של המון ישראלים השתנתה מאוד זה לא בדיוק הוכחה לזה שאתה צודק. (למען האמת אני לא מבין למה אתה בכלל חושב שזה נשמע כמו טיעון שאמור לחזק משהו)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  342 לייקים

LOL
״אין שום סיבה לחשוב ככה״. ברור.
הם יונקים שנאה ליהודים מגיל 0, חולמים על לרצוח יהודים, מתגאים במה שהיטלר עשה (או מצד שני ״לא היתה שואה, היהודים סתם שקרנים״ - תיסגרו על איזה קו אתם הולכים קודם), רצועת עזה מלאה במיין קאמפף, הם עצמם הוכיחו ב-7/10 שזה הכיף שלהם (ה״בלתי מעורבים״, כן? בלי קשר לנוחבות הנאצים), אבל אין סיבה לחשוב שכולם כאלה. כן, יש מצב שתמצא איזה 1, 10, 100 או אפילו 1000 (אני בספק) אנשים בעזה שלא תמכו/שמחו, אבל הרוב המוחלט שם מחונכים להיות נאצים על מלא.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 03 ינואר 2025, 17:38 LOL
הם יונקים שנאה ליהודים מגיל 0, חולמים על לרצוח יהודים, מתגאים במה שהיטלר עשה (או מצד שני ״לא היתה שואה, היהודים סתם שקרנים״ - תיסגרו על איזה קו אתם הולכים קודם), רצועת עזה מלאה במיין קאמפף, הם עצמם הוכיחו ב-7/10 שזה הכיף שלהם (ה״בלתי מעורבים״, כן? בלי קשר לנוחבות הנאצים), אבל אין סיבה לחשוב שכולם כאלה. כן, יש מצב שתמצא איזה 1, 10, 100 או אפילו 1000 (אני בספק) אנשים בעזה שלא תמכו/שמחו, אבל הרוב המוחלט שם מחונכים להיות נאצים על מלא.
כשהתחילה המלחמה, הטענה הייתה שבחמאס יש 30,000 איש, ועוד כמה אלפים ב"פלגים וארגונים" השונים.
כלומר בערך אחד מחמישים אנשים בעזה. כלומר אם תיקח מאתיים איש שאתה לא יודע עליהם כלום, ההסתברות היא שכארבעה מהם מחבלים והשאר לא.
תוסיף לזה שאחרי שנה ומשהו של מלחמה, צה"ל טוען שהוא הרג את רובם המוחלט של המחבלים האלה, יוצא שהשיעור באוכלוסיה של מחבלים שעדיין חיים קטן הרבה יותר.
אגב, אתה יודע מה שיעור הלוחמים מקרב האוכלוסייה בישראל? רוצה לנחש אם זה יותר או פחות?
לגבי מה מחנכים, אתה טוען שבמערכת החינוך הישראלית מחנכים לאהבת עזתים? אהבת פלסטינים? אהבת ערבים?
כי לי זכור שמחנכים בעיקר לאהבת יהודים, לפחד ממי שאינו יהודי ולהשתתפות פעילה כמה שיותר בפעילות צבאית אלימה נגד ערבים.
כמו כן, עם כל הכבוד לאהבה שלך למילה "נאצים", אני מציע ש:א' אל תוריד את המילה הזאת לזנות, וב' שתפנה אותה לאנשים שמציעים למשל להרעיב אוכלוסייה כי "כולם שם אותו דבר".
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  342 לייקים

teknoboy כתב:
כשהתחילה המלחמה, הטענה הייתה שבחמאס יש 30,000 איש, ועוד כמה אלפים ב"פלגים וארגונים" השונים.
כלומר בערך אחד מחמישים אנשים בעזה. כלומר אם תיקח מאתיים איש שאתה לא יודע עליהם כלום, ההסתברות היא שכארבעה מהם מחבלים והשאר לא.
תוסיף לזה שאחרי שנה ומשהו של מלחמה, צה"ל טוען שהוא הרג את רובם המוחלט של המחבלים האלה, יוצא שהשיעור באוכלוסיה של מחבלים שעדיין חיים קטן הרבה יותר.
אגב, אתה יודע מה שיעור הלוחמים מקרב האוכלוסייה בישראל? רוצה לנחש אם זה יותר או פחות?
לגבי מה מחנכים, אתה טוען שבמערכת החינוך הישראלית מחנכים לאהבת עזתים? אהבת פלסטינים? אהבת ערבים?
כי לי זכור שמחנכים בעיקר לאהבת יהודים, לפחד ממי שאינו יהודי ולהשתתפות פעילה כמה שיותר בפעילות צבאית אלימה נגד ערבים.
כמו כן, עם כל הכבוד לאהבה שלך למילה "נאצים", אני מציע ש:א' אל תוריד את המילה הזאת לזנות, וב' שתפנה אותה לאנשים שמציעים למשל להרעיב אוכלוסייה כי "כולם שם אותו דבר".
ארבעה מהם מחבלים, וכל השאר (או כמעט כולם, אם אתה רוצה להתקטנן) תומכים בהם בלב שלם, שלא לומר היו שמחים להצטרף אליהם. את זה אתה מסרב להפנים.

אני לא משחק במשחקי ההשוואות שלך בין ישראל לחמאס. את הדבר החולני הזה אני משאיר לך ולחברים שלך.

אני לא יודע באיזו מערכת חינוך אתה למדת, אבל אני למדתי בישראל. לא חינכו אותי לאהבת ערבים, אבל כן חינכו אותי לקבלת האחר והשונה. אין לי שום שנאה לערבי בגלל היותו ערבי. אני אשנא ערבי (או כל אחד אחר) אם הוא רוצה להזיק לי, למשפחה שלי ולעם שלי. פשוט מאוד.

חינוך לאהבת יהודים? לפחד מלא יהודים? להיות אלים לערבים? לא זכור לי שום דבר מזה ממערכת החינוך. או שאני הייתי בבתי ספר מיוחדים, או שאתה ממציא.
לפי ההסטוריה שלך בפורום אני נוטה לחשוב שאתה שוב ממציא לעצמך סיפורים בראש וחושב שזו אמת מוחלטת.

אני מתעב את המילה ״נאצים״, ודווקא הצד שלך הוא זה שהזנה את המילה הזו. אתם מדביקים לכל דבר שזז את המילה הזו, בפרט אם הוא יהודי, כי זה הרי נורא מגניב לקרוא ליהודי ככה.
מבחינתי העזתים הוכיחו שהם ראויים להיקרא ככה מה-7/10. זה רק עניין של זמן עד שגם הערבים מיו״ש יצטרפו להכללה הזו מבחינה רשמית.
dino
קיבל.ה  2450 לייקים

נתניהו רוצה עסקה וכרגע כולם מחכים בעיקר לתשובות מחמאס", אמר בכיר ישראלי שעודכן בפרטי הדיון. לדבריו, מי שמחזיק כרגע בעמדה הקשוחה ביותר הוא ראש הזרוע הצבאית של חמאס בעזה מוחמד סינוואר

תרגום:
הנה ההכנה הקבועה לפיצוץ מצד ביבי.
ברור מאיזה צד אותו בכיר.
כביכול תהיה האשמה הקבועה שביבי עושה הכל אבל החמאס לא רוצה.

האידיאל מבחינת ביבי זה שהחמאס יתן לו את העוגה השלמה- גם יכנע לגמרי, גם יסכים להשאיר כמה אסירים כבדים בישראל, גם יסכים לכוחות ישראלים שישארו ברצועה וגם יחזיר את כל החטופים החיים והגופות. ככה ביבי מקבל את כל העוגה, משאיר את הממשלה ויכול לבוא עם זה לציבור(לרבע המתלבט שהוא קצת פחות מטומטם מהמצביעים מבית הקבןעים גם אם ביבי יאנוס את אמא שלהם)
האופציה השניה, זה להעביר את הזמן בפייק ניסיונות ופסגות בדוחא כדי להראות שהוא מנסה ורוצה עד שדילמת החטופים תתפוגג כי הם פשוט יהיו רק גופות כולם ולהמשיך את המלחמה.
בשתי האופציות מה שמנחה בראש ובראשנה זה להשאר ראש ממשלה וזה אומר לרצות את הצד המשיחיסטי ולהשאיר לו את האופציה להתיישבות בעזה.
הרי כל הסכם שכולל נסיגת הכוחות או שלטון חלופי, יבטל את אופציית ההתיישבות והממשלה עלולה ליפול ואין לו עם מה ללכת לבחירות. לא סתם אין שום דיונים על היום שאחרי ואיך ומי ישלוט שם.
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

https://www.mako.co.il/news-world/2025_ ... 491026.htm חשד לתקיפה אינטישמית ברכבת התחתית בברלין

והיא עוד הלכה עם סיכה של דגל ישראל יחד עם דגל אש״ף. חשבתי שבאירופה תוקפים יהודים רק אם הם מתגרים במקומיים.

Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

dino כתב:נתניהו רוצה עסקה וכרגע כולם מחכים בעיקר לתשובות מחמאס", אמר בכיר ישראלי שעודכן בפרטי הדיון. לדבריו, מי שמחזיק כרגע בעמדה הקשוחה ביותר הוא ראש הזרוע הצבאית של חמאס בעזה מוחמד סינוואר

תרגום:
הנה ההכנה הקבועה לפיצוץ מצד ביבי.
ברור מאיזה צד אותו בכיר.
כביכול תהיה האשמה הקבועה שביבי עושה הכל אבל החמאס לא רוצה.

האידיאל מבחינת ביבי זה שהחמאס יתן לו את העוגה השלמה- גם יכנע לגמרי, גם יסכים להשאיר כמה אסירים כבדים בישראל, גם יסכים לכוחות ישראלים שישארו ברצועה וגם יחזיר את כל החטופים החיים והגופות. ככה ביבי מקבל את כל העוגה, משאיר את הממשלה ויכול לבוא עם זה לציבור(לרבע המתלבט שהוא קצת פחות מטומטם מהמצביעים מבית הקבןעים גם אם ביבי יאנוס את אמא שלהם)
האופציה השניה, זה להעביר את הזמן בפייק ניסיונות ופסגות בדוחא כדי להראות שהוא מנסה ורוצה עד שדילמת החטופים תתפוגג כי הם פשוט יהיו רק גופות כולם ולהמשיך את המלחמה.
בשתי האופציות מה שמנחה בראש ובראשנה זה להשאר ראש ממשלה וזה אומר לרצות את הצד המשיחיסטי ולהשאיר לו את האופציה להתיישבות בעזה.
הרי כל הסכם שכולל נסיגת הכוחות או שלטון חלופי, יבטל את אופציית ההתיישבות והממשלה עלולה ליפול ואין לו עם מה ללכת לבחירות. לא סתם אין שום דיונים על היום שאחרי ואיך ומי ישלוט שם.
חבל לבזבז מלל על ממשלת הפושעים שיש לנו.
מעולם לא שנאתי פוליטיקאים כמו שאני שונא את הממשלה של היום.

עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  342 לייקים

הממשלה הזבל הזו לא תחתום על שום עסקה. הכי חשוב זה הכסא.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 03 ינואר 2025, 18:46
teknoboy כתב:
1. ארבעה מהם מחבלים, וכל השאר (או כמעט כולם, אם אתה רוצה להתקטנן) תומכים בהם בלב שלם, שלא לומר היו שמחים להצטרף אליהם. את זה אתה מסרב להפנים.

2. אני לא משחק במשחקי ההשוואות שלך בין ישראל לחמאס. את הדבר החולני הזה אני משאיר לך ולחברים שלך.

3. אני לא יודע באיזו מערכת חינוך אתה למדת, אבל אני למדתי בישראל. לא חינכו אותי לאהבת ערבים, אבל כן חינכו אותי לקבלת האחר והשונה. אין לי שום שנאה לערבי בגלל היותו ערבי. אני אשנא ערבי (או כל אחד אחר) אם הוא רוצה להזיק לי, למשפחה שלי ולעם שלי. פשוט מאוד.

4. חינוך לאהבת יהודים? לפחד מלא יהודים? להיות אלים לערבים? לא זכור לי שום דבר מזה ממערכת החינוך. או שאני הייתי בבתי ספר מיוחדים, או שאתה ממציא.
לפי ההסטוריה שלך בפורום אני נוטה לחשוב שאתה שוב ממציא לעצמך סיפורים בראש וחושב שזו אמת מוחלטת.

5. אני מתעב את המילה ״נאצים״, ודווקא הצד שלך הוא זה שהזנה את המילה הזו. אתם מדביקים לכל דבר שזז את המילה הזו, בפרט אם הוא יהודי, כי זה הרי נורא מגניב לקרוא ליהודי ככה.
מבחינתי העזתים הוכיחו שהם ראויים להיקרא ככה מה-7/10. זה רק עניין של זמן עד שגם הערבים מיו״ש יצטרפו להכללה הזו מבחינה רשמית.
1. כלומר בלי לדעת עליהם כלום אתה מניח עליהם הנחות, בתור התחלה.
בתור המשך, אתה קובע שבגלל שהם כביכול מחזיקים בדעה כלשהי הם גם בני מוות וגם לגיטימי לקבוע שהם מחבלים.
נשמע מאוד הגיוני ושפוי.
2. ברור, המציאות קשה מכדי להסתכל עליה יותר מדי טוב, אז משאירים את זה לאחרים.
3. בפועל אתה שונא את כולם כי אתה מניח עליהם הנחות כאלה ואחרות, למשל שכולם בלי יוצא מהכלל רוצים "להזיק לך".
מצד שני, אתה מחשיב אותם בלי יוצא מהכלל כבני מוות. נדמה לי שזה נופל תחת ההגדרה "רוצה להזיק", כך שלשיטתך השנאה שלהם כלפיך והרצון שלהם להרוג אותך מוצדקים לגמרי.
4. אתה רוצה להגיד לי שבבית הספר שלך עודדו אותך לא להתגייס לצבא? כי אצלי עודדו גיוס לקרבי. מהשירות הקרבי שלי אני די זוכר שאלימות (תמיד כלפי ערבים, מן הסתם) היא פחות או יותר כל מה שעושים שם.
5. מזמין אותך לבדוק מתי לאחרונה תיארתי יהודי כ"נאצי".
אני אחסוך לך: בשנתיים-שלוש האחרונות השתמשתי במילה הזאת רק בהקשר של שר בכיר שהציע להרוג שני מיליון איש בצמא וברעב, וגם זה היה כחלק מביטוי שדי ברור שהכוונה היא לא לנאצי-נאצי.
אני נוטה לחשוב שאתה שוב ממציא לעצמך סיפורים בראש וחושב שזו אמת מוחלטת.
לגבי העזתים: אני חושש שהדבר הכי גזעני (אתה יודע, כמו שהנאצים היו, למשל) בחילופי ההודעות בינינו הוא ההכללות הפסיכיות שאתה עושה על כל העזתים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  342 לייקים

teknoboy כתב:
teknoboy כתב: כשהתחילה המלחמה, הטענה הייתה שבחמאס יש 30,000 איש, ועוד כמה אלפים ב"פלגים וארגונים" השונים.
1. ארבעה מהם מחבלים, וכל השאר (או כמעט כולם, אם אתה רוצה להתקטנן) תומכים בהם בלב שלם, שלא לומר היו שמחים להצטרף אליהם. את זה אתה מסרב להפנים.

2. אני לא משחק במשחקי ההשוואות שלך בין ישראל לחמאס. את הדבר החולני הזה אני משאיר לך ולחברים שלך.

3. אני לא יודע באיזו מערכת חינוך אתה למדת, אבל אני למדתי בישראל. לא חינכו אותי לאהבת ערבים, אבל כן חינכו אותי לקבלת האחר והשונה. אין לי שום שנאה לערבי בגלל היותו ערבי. אני אשנא ערבי (או כל אחד אחר) אם הוא רוצה להזיק לי, למשפחה שלי ולעם שלי. פשוט מאוד.

4. חינוך לאהבת יהודים? לפחד מלא יהודים? להיות אלים לערבים? לא זכור לי שום דבר מזה ממערכת החינוך. או שאני הייתי בבתי ספר מיוחדים, או שאתה ממציא.

5. אני מתעב את המילה ״נאצים״, ודווקא הצד שלך הוא זה שהזנה את המילה הזו. אתם מדביקים לכל דבר שזז את המילה הזו, בפרט אם הוא יהודי, כי זה הרי נורא מגניב לקרוא ליהודי ככה.
בתור המשך, אתה קובע שבגלל שהם כביכול מחזיקים בדעה כלשהי הם גם בני מוות וגם לגיטימי לקבוע שהם מחבלים.
נשמע מאוד הגיוני ושפוי.
3. בפועל אתה שונא את כולם כי אתה מניח עליהם הנחות כאלה ואחרות, למשל שכולם בלי יוצא מהכלל רוצים "להזיק לך".
מצד שני, אתה מחשיב אותם בלי יוצא מהכלל כבני מוות. נדמה לי שזה נופל תחת ההגדרה "רוצה להזיק", כך שלשיטתך השנאה שלהם כלפיך והרצון שלהם להרוג אותך מוצדקים לגמרי.
4. אתה רוצה להגיד לי שבבית הספר שלך עודדו אותך לא להתגייס לצבא? כי אצלי עודדו גיוס לקרבי. מהשירות הקרבי שלי אני די זוכר שאלימות (תמיד כלפי ערבים, מן הסתם) היא פחות או יותר כל מה שעושים שם.
אני אחסוך לך: בשנתיים-שלוש האחרונות השתמשתי במילה הזאת רק בהקשר של שר בכיר שהציע להרוג שני מיליון איש בצמא וברעב, וגם זה היה כחלק מביטוי שדי ברור שהכוונה היא לא לנאצי-נאצי.
לגבי העזתים: אני חושש שהדבר הכי גזעני (אתה יודע, כמו שהנאצים היו, למשל) בחילופי ההודעות בינינו הוא ההכללות הפסיכיות שאתה עושה על כל העזתים.
4. לא זכור לי שעודדו אותנו להתגייס או לא להתגייס. קרבי או לא קרבי. כל אחד בחר מה לעשות עם עצמו.
מהשירות שלי ביחידה קרבית ממש לא זכור לי שאלימות היתה מהות הכל. זה מעניין שאצלך בראש כל מה שקשור לישראל תמיד צבוע שחור.

זה היה הסעיף היחיד שרציתי להגיב עליו. כל השאר פשוט מעייף וחוזר על עצמו. שורה תחתונה אתה מתעב את מדינת ישראל כמו האויבים הכי גדולים שלה, לכן כל דיון איתך מיותר בשבילי.
העזתים הרוויחו ביושר את ההכללות שאני עושה עליהם. מאמין שבעתיד גם ערביי יו״ש ייכנסו להכללות האלה. הם אף פעם לא הוכיחו לי שאני טועה, אלא תמיד חיזקו את הטענות שלי.
בזה אני מסיים את הדיון איתך. רק בריאות.
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 03 ינואר 2025, 23:35
teknoboy כתב:

נשמע מאוד הגיוני ושפוי.
4. לא זכור לי שעודדו אותנו להתגייס או לא להתגייס. קרבי או לא קרבי. כל אחד בחר מה לעשות עם עצמו.
מהשירות שלי ביחידה קרבית ממש לא זכור לי שאלימות היתה מהות הכל. זה מעניין שאצלך בראש כל מה שקשור לישראל תמיד צבוע שחור.

זה היה הסעיף היחיד שרציתי להגיב עליו. כל השאר פשוט מעייף וחוזר על עצמו. שורה תחתונה אתה מתעב את מדינת ישראל כמו האויבים הכי גדולים שלה, לכן כל דיון איתך מיותר בשבילי.
העזתים הרוויחו ביושר את ההכללות שאני עושה עליהם. מאמין שבעתיד גם ערביי יו״ש ייכנסו להכללות האלה. הם אף פעם לא הוכיחו לי שאני טועה, אלא תמיד חיזקו את הטענות שלי.
ערביי עזה הרוויחו ביושר הכללות, ערביי יו"ש ירוויחו ביושר את ההכללות (כלומר עוד לא , אבל כבר מנבא העתיד) אבל חינכו אותך לקבלת האחר והשונה, ואין לך שום שנאה לערבי בהיותו ערבי.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 03 ינואר 2025, 23:35
teknoboy כתב:

נשמע מאוד הגיוני ושפוי.

נתחיל מההסכמות: גם אותי זה מעייף. לא קל לקיים "דיון" עם מישהו שבורח מכל נושא שטיפה קשה לו, ומגיב שטויות כשנדמה לו שזה מוציא אותו טוב.
4. באיזה בית ספר למדת? כי בזמני בתי ספר ויישובים נמדדו באחוז המתגייסים לקרבי, ובתקשורת אני רואה את זה עד היום.

למרות ההצהרה הבומבסטית, אני רואה שהחלטת להגיב על עוד דברים, אני אתייחס גם אליהם.
בתור התחלה, אתה שם לב שהאמונות שלך, כלומר הדעות הקדומות שלך, הן מבחינתך בסיס שאפשר וצריך להסיק ממנו דברים? לא המציאות, לא האמת, לא העולם, רק האמונות שלך והטיית האישור שלך.
לסיום אני אגיב על "אתה מתעב את מדינת ישראל". אני יודע שזה יהיה לך קשה כי זה קצת פחות שטחי ופשטני, אבל אין לי שום תיעוב למדינת ישראל, להפך. מצד שני, בהחלט יש לי בעיה עם דברים שמדינת ישראל עושה, עם המדיניות שלה, עם הפעולות שהיא שולחת את הישראלים לעשות, עם הדברים שהיא מחנכת ודוחפת אותם לחשוב ולהאמין בהם, וכו' וכו'.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 03 ינואר 2025, 22:52 הממשלה הזבל הזו לא תחתום על שום עסקה. הכי חשוב זה הכסא.
אפילו בלינקן אומר שמי שמונעים עסקה זה חמאס
שליחת תגובה