עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 ינואר 2025, 18:46
teknoboy כתב:עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 ינואר 2025, 17:38
LOL
״אין שום סיבה לחשוב ככה״. ברור.
הם יונקים שנאה ליהודים מגיל 0, חולמים על לרצוח יהודים, מתגאים במה שהיטלר עשה (או מצד שני ״לא היתה שואה, היהודים סתם שקרנים״ - תיסגרו על איזה קו אתם הולכים קודם), רצועת עזה מלאה במיין קאמפף, הם עצמם הוכיחו ב-7/10 שזה הכיף שלהם (ה״בלתי מעורבים״, כן? בלי קשר לנוחבות הנאצים), אבל אין סיבה לחשוב שכולם כאלה. כן, יש מצב שתמצא איזה 1, 10, 100 או אפילו 1000 (אני בספק) אנשים בעזה שלא תמכו/שמחו, אבל הרוב המוחלט שם מחונכים להיות נאצים על מלא.
כשהתחילה המלחמה, הטענה הייתה שבחמאס יש 30,000 איש, ועוד כמה אלפים ב"פלגים וארגונים" השונים.
כלומר בערך אחד מחמישים אנשים בעזה. כלומר אם תיקח מאתיים איש שאתה לא יודע עליהם כלום, ההסתברות היא שכארבעה מהם מחבלים והשאר לא.
תוסיף לזה שאחרי שנה ומשהו של מלחמה, צה"ל טוען שהוא הרג את רובם המוחלט של המחבלים האלה, יוצא שהשיעור באוכלוסיה של מחבלים שעדיין חיים קטן הרבה יותר.
אגב, אתה יודע מה שיעור הלוחמים מקרב האוכלוסייה בישראל? רוצה לנחש אם זה יותר או פחות?
לגבי מה מחנכים, אתה טוען שבמערכת החינוך הישראלית מחנכים לאהבת עזתים? אהבת פלסטינים? אהבת ערבים?
כי לי זכור שמחנכים בעיקר לאהבת יהודים, לפחד ממי שאינו יהודי ולהשתתפות פעילה כמה שיותר בפעילות צבאית אלימה נגד ערבים.
כמו כן, עם כל הכבוד לאהבה שלך למילה "נאצים", אני מציע ש:א' אל תוריד את המילה הזאת לזנות, וב' שתפנה אותה לאנשים שמציעים למשל להרעיב אוכלוסייה כי "כולם שם אותו דבר".
1. ארבעה מהם מחבלים, וכל השאר (או כמעט כולם, אם אתה רוצה להתקטנן) תומכים בהם בלב שלם, שלא לומר היו שמחים להצטרף אליהם. את זה אתה מסרב להפנים.
2. אני לא משחק במשחקי ההשוואות שלך בין ישראל לחמאס. את הדבר החולני הזה אני משאיר לך ולחברים שלך.
3. אני לא יודע באיזו מערכת חינוך אתה למדת, אבל אני למדתי בישראל. לא חינכו אותי לאהבת ערבים, אבל כן חינכו אותי לקבלת האחר והשונה. אין לי שום שנאה לערבי בגלל היותו ערבי. אני אשנא ערבי (או כל אחד אחר) אם הוא רוצה להזיק לי, למשפחה שלי ולעם שלי. פשוט מאוד.
4. חינוך לאהבת יהודים? לפחד מלא יהודים? להיות אלים לערבים? לא זכור לי שום דבר מזה ממערכת החינוך. או שאני הייתי בבתי ספר מיוחדים, או שאתה ממציא.
לפי ההסטוריה שלך בפורום אני נוטה לחשוב שאתה שוב ממציא לעצמך סיפורים בראש וחושב שזו אמת מוחלטת.
5. אני מתעב את המילה ״נאצים״, ודווקא הצד שלך הוא זה שהזנה את המילה הזו. אתם מדביקים לכל דבר שזז את המילה הזו, בפרט אם הוא יהודי, כי זה הרי נורא מגניב לקרוא ליהודי ככה.
מבחינתי העזתים הוכיחו שהם ראויים להיקרא ככה מה-7/10. זה רק עניין של זמן עד שגם הערבים מיו״ש יצטרפו להכללה הזו מבחינה רשמית.
1. כלומר בלי לדעת עליהם כלום אתה מניח עליהם הנחות, בתור התחלה.
בתור המשך, אתה קובע שבגלל שהם כביכול מחזיקים בדעה כלשהי הם גם בני מוות וגם לגיטימי לקבוע שהם מחבלים.
נשמע מאוד הגיוני ושפוי.
2. ברור, המציאות קשה מכדי להסתכל עליה יותר מדי טוב, אז משאירים את זה לאחרים.
3. בפועל אתה שונא את כולם כי אתה מניח עליהם הנחות כאלה ואחרות, למשל שכולם בלי יוצא מהכלל רוצים "להזיק לך".
מצד שני, אתה מחשיב אותם בלי יוצא מהכלל כבני מוות. נדמה לי שזה נופל תחת ההגדרה "רוצה להזיק", כך שלשיטתך השנאה שלהם כלפיך והרצון שלהם להרוג אותך מוצדקים לגמרי.
4. אתה רוצה להגיד לי שבבית הספר שלך עודדו אותך לא להתגייס לצבא? כי אצלי עודדו גיוס לקרבי. מהשירות הקרבי שלי אני די זוכר שאלימות (תמיד כלפי ערבים, מן הסתם) היא פחות או יותר כל מה שעושים שם.
5. מזמין אותך לבדוק מתי לאחרונה תיארתי יהודי כ"נאצי".
אני אחסוך לך: בשנתיים-שלוש האחרונות השתמשתי במילה הזאת רק בהקשר של שר בכיר שהציע להרוג שני מיליון איש בצמא וברעב, וגם זה היה כחלק מביטוי שדי ברור שהכוונה היא לא לנאצי-נאצי.
אני נוטה לחשוב שאתה שוב ממציא לעצמך סיפורים בראש וחושב שזו אמת מוחלטת.
לגבי העזתים: אני חושש שהדבר הכי גזעני (אתה יודע, כמו שהנאצים היו, למשל) בחילופי ההודעות בינינו הוא ההכללות הפסיכיות שאתה עושה על כל העזתים.