redrony כתב: ↑28 אפריל 2026, 22:08
רביעי הבא אגב, צפי לבלאגן. אם ח״וח ננצח, אלוהים ישמור, אולי במשחק הזה צריך לפתוח רגליים
עזוב את זה שאין סיכוי סביר שננצח גם את חיפה וגם את ב״ש . אבל אתה אומר, אם ננצח את חיפה, לפתוח רגליים לבש? במקום לנסות לנצח ואשכרה להלחם על מקום שני שלישי?
redrony כתב: ↑28 אפריל 2026, 22:08
רביעי הבא אגב, צפי לבלאגן. אם ח״וח ננצח, אלוהים ישמור, אולי במשחק הזה צריך לפתוח רגליים
עזוב את זה שאין סיכוי סביר שננצח גם את חיפה וגם את ב״ש . אבל אתה אומר, אם ננצח את חיפה, לפתוח רגליים לבש? במקום לנסות לנצח ואשכרה להלחם על מקום שני שלישי?
לא יודע אם אתה מסתלבט עליי או לא. לא נראה לי שהבנת בכלל מה כתבתי
החודש הקרוב הולך להיות קטלני מבחינת העומסים. שני משחקים כל שבוע, בסוף עונה ואחרי חודש ומשהו שלא שיחקו, מתכון בטוח לפציעות ועייפות פסיכית שישפיעו מאוד, כל מתיחה קטנה מסיימת עונה. ככל שהסגל עמוק יותר והיכולת לנהל אותו, והתמודדות עם עומס נפשי גם יכריעו ולשפוט כרגע על פי תוצאה של היום או אתמול זה בדיחה.
אם כמה שבש חירבנו את עצמם לדעת גם בטרנר נגד הבבונים וגם אתמול, 3 המשחקים הקרובים שלהם שלהם זה
אנחנו
חיפה
הפועל פת
אם הם לוקחים 9/9 כמו שהם אמורים, הם אמורים להיות בpull position לחלק האחרון של הפלייאוף
בזמן הזה הבבונים פוגשים את מכבי ואותנו ואמורים לאבד נקודות (אינשאללה)
אדום ותיק כתב: ↑29 אפריל 2026, 10:43
גם אם זה נכתב בהומור ציני, זאת מחשבה פסולה לחלוטין! אנחנו הפועל ועולים לשחק כדי לנצח כל משחק עבור עצמנו, ולא כדי למנוע מהנבלות או הטריפות הישג כשלהו.
על איזה משחק אני מדבר?
חושב שהתכוונת למשחק עם חיבר...
נו..
אז לא הבנתי איפה הבעיה
כאילו מה הבנת ממה שכתבתי?
אדום ותיק כתב: ↑29 אפריל 2026, 10:43
גם אם זה נכתב בהומור ציני, זאת מחשבה פסולה לחלוטין! אנחנו הפועל ועולים לשחק כדי לנצח כל משחק עבור עצמנו, ולא כדי למנוע מהנבלות או הטריפות הישג כשלהו.
על איזה משחק אני מדבר?
רוני התכוון שאם ננצח את בית"ר, המשטרה תפרק לנו את הצורה
אז אם כבר להפסיד משחק (כדי לשמור על שלומנו) זה זה
תודה בנימין... (הכוונה היתה לאוהדי בית״ר בגיבוי המשטרה)
ולמען הסר ספק אז לא, אני לא חושב שצריך לפתוח את הרגליים גם אם יפרקו לנו את הצורה נגד בית״ר ולא צריך לפתוח רגליים גם נגד ב״ש אפילו אם זה יהיה המשחק שייתן למכבי אליפות
אדום ותיק כתב: ↑29 אפריל 2026, 11:11
תודה בנימין... (הכוונה היתה לאוהדי בית״ר בגיבוי המשטרה)
ולמען הסר ספק אז לא, אני לא חושב שצריך לפתוח את הרגליים גם אם יפרקו לנו את הצורה נגד בית״ר ולא צריך לפתוח רגליים גם נגד ב״ש אפילו אם זה יהיה המשחק שייתן למכבי אליפות
מקווה שכמו שהבן של אלוהים דפק להם את האליפות בזמנו כך יקרה גם הפעם. המשחק ביום רביעי עם החיבר הוא משחק בית שלנו!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
בניגוד לכל מצביעי בני גנץ כאן, אני לא רואה שום תועלת בלהיות הקבוצה הספורטיבית היחידה בליגה
זה בעיקר דופק אותנו ומחזק את האויבות שלנו
כמובן שאעדיף לזיין אותם בטדי במחזור האחרון, אבל מבחינתי עדיף לגמור את העבודה כבר במשחק מול ב"ש ולהגיע למשחק האחרון כשהצלחת הגיעה לטרנר
גם אם זה חורה לכמה בומרים מימי ההסתדרות
Red-Pride כתב: ↑29 אפריל 2026, 13:49
בניגוד לכל מצביעי בני גנץ כאן, אני לא רואה שום תועלת בלהיות הקבוצה הספורטיבית היחידה בליגה
כמובן שאעדיף לזיין אותם בטדי במחזור האחרון, אבל מבחינתי עדיף לגמור את העבודה כבר במשחק מול ב"ש ולהגיע למשחק האחרון כשהצלחת הגיעה לטרנר
לא יודע מה קשורה ההסתדרות ובני גנץ, אבל אני איתך בפתיחת רגליים.
שיזדיינו אלף פעם בית"ר והאוהדים שלהם, לא יהיה מאושר ממני אם זה מה שיגרום להם לאבד אליפות.
מצחיק אותי כל הניתוחים המקצועיים בליגה הזאת. אלה לוזרים, האלה אין להם אופי.
הכל פה מוטה והתנאים הם מראש לא שוויוניים ולא הוגנים.
מה יש לנתח מקצועית ליגה כזאת?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
אז אני מבין שאין לך כעס על בית שאן נכון?
טפי על מי שחושב שצריך לפתוח רגליים, למה מה קרה? מה אנחנו זונות? מה אנחנו בית שאן?!
באים לכל משחק לנצח ועל הזין מכבי ובית"ר
טפי על מי שחושב שצריך לפתוח רגליים, למה מה קרה? מה אנחנו זונות? מה אנחנו בית שאן?!
יש לך עסק ויש משפחת פשע שמאיימת עליך ולוקחת פרוטקשן. ארגון בן גביר לא רלוונטי.
בא אליך חבר, גם הוא משפחת פשע, ואומר לך שהוא יכול לסדר לך את זה ואל תדאג.
תלך בכל זאת למשטרה?
יש לך עסק ויש משפחת פשע שמאיימת עליך ולוקחת פרוטקשן. ארגון בן גביר לא רלוונטי.
בא אליך חבר, גם הוא משפחת פשע, ואומר לך שהוא יכול לסדר לך את זה ואל תדאג.
תלך בכל זאת למשטרה?
לא הכל כשר בליגה כולנו יודעים זאת
ועדיין אני לא רוצה ולא ארצה למכור אף משחק אנחנו לא זונות של אף אחד
תעלה על הדשא במטרה לנצח ולתת לאוהדים שלך עוד סיבות לשמוח
מכבי וביתר על הזין מהרגע שספרא הגיע להפועל אנחנו כבר לא אותה שכונה שהייתה פה עשור שלם - עולים על הדשא לנצח כמו הפועל של פעם
תבינו אנחנו מתחרים מעכשיו מול כולן על אירופה, גביעים, אליפויות - לא לתת לאף קבוצה אפילו לא נקודה אחת גם אם זה יביא אליפות למכבי/ביתר
אני מתחרה רק על דבר אחד כרגע וזה אירופה, עם חיפה.
יכול להיות שאם לא היו מרמים אותי (הפסד טכני בדרבי הראשון, מינוס 2 על הדרבי הראשון, שער שוויון חוקי שנפסל בדרבי השלישי) - הייתי מתחרה על דברים אחרים.
אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל ברגע שכל הענף הזה מושחת ומוטה עבור מועדון אחד, שאף אחד לא יטיף לי שאני צריך להיות איזה סמל לספורטיביות.
אני מקבל בהבנה את שתי הגישות, אבל בעיקרון אני מסכים עם רד פרייד.
כל עוד הענף כולו בכיס של מאירי ואגודת הרמאים שלו, אין שום חשיבות לספורטיביות כבר.
טכנית לארז כתב: ↑29 אפריל 2026, 14:49
אני מתחרה רק על דבר אחד כרגע וזה אירופה, עם חיפה.
יכול להיות שאם לא היו מרמים אותי (הפסד טכני בדרבי הראשון, מינוס 2 על הדרבי הראשון, שער שוויון חוקי שנפסל בדרבי השלישי) - הייתי מתחרה על דברים אחרים.
אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל ברגע שכל הענף הזה מושחת ומוטה עבור מועדון אחד, שאף אחד לא יטיף לי שאני צריך להיות איזה סמל לספורטיביות.
אני מקבל בהבנה את שתי הגישות, אבל בעיקרון אני מסכים עם רד פרייד.
כל עוד הענף כולו בכיס של מאירי ואגודת הרמאים שלו, אין שום חשיבות לספורטיביות כבר.
זה לא רק עניין של ספורטיביות
יש פה גם קשר להמשיך את המסורת והדרך של הקבוצה הזאת אחרי עשור כושל
אתה אימפריה שנפלה וקמה מחדש - יש לך אחריות לדור הבא של האוהדים של הקבוצה הזאת להמשיך את המסורת בחול, בסטטיסטיקה בניצחונות על קבוצות גדולות וברגעים היפים
מקבל.
אמרתי, אני יכול להבין את שתי הגישות, אבל אני לא חושב שלמישהו יש מקום להטיף להפועל על איך צריך להיות ספורטיביים בליגה הזאת.
גם המשטרה וגם הרמאים פתחו רגליים יפה מאוד יותר מפעם אחת כשזה היה כדי לדפוק אותנו.
בכל מקרה בלי קשר למכירות, אחרי ב"ש יש משטרה ורמאים בהפרש של 3-4 ימים.
לעלות שם עם מחליפים.
ארז, אף אחד לא מטיף לך. זה מה שאת מתבלבל בו, אני רוצה הכי טוב לקבוצה שלי והכי טוב זה לנצח כל משחק. גם אם זה ייתן אליפות למכבי
בדיוק כמו שהייתי רוצה שצה״ל יהיה צבא מוסרי. זה לא קשור אליהם, זה קשור אלינו, לערכים שלנו ומה יעשה אותנו יותר טובים